- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
#84221696 #39365 üzenetére
Pedig most már jön a jó idő, nyílnak a virágok, a csajokon rövidebbek lesznek a ruhák, stb...
Viszont, hogy témához is szóljak, nekem az E50M nagyon nem fekszik. Amiylen jó köröket mentem a pancser2- vel, ezzel a két nagyobb pancserrel, még nem sikerült megbarátkoznom.
-
h1mpi
félisten
válasz
#84221696 #39334 üzenetére
Most miért mondod 1000-es WN8-al már nem vagy bot
Nem akarom a gold témát folytatni, mert értelmetlen meg én is szoktam adott esetben 5-10 goldot lőni, ezért nem ítélem el azt aki használja, de lenne csodálkozás, ha valahogy le lehetne szűrni, hogy a gold ammos sebzéseket kivéve mennyit csökkenne a wn8.
Szerintem lenne olyan, ahol akár 1000 felett is. -
mcwolf79
veterán
válasz
#84221696 #39072 üzenetére
Hát ha még a papíron überpontos ágyú nem lenne olyan pontatlan...
Én alig vártam hogy túllegyek rajta (JPII), mert a célkörön belül mindenhova megy a lövedék, csak oda nem ahova szánja az ember. Lehet hogy a pontosság nerf miatt, de mikor az első accomon kihúztam nem emlékeztem, hogy ilyen xar lett volna. Ennek valszeg nagyon odatett a célkörön belüli szórás nerfelése.
A JT ahhez képest sebészi pontosságú. -
diegho
nagyúr
válasz
#84221696 #39067 üzenetére
Lehet, hogy jó lenne, de amit Linkin is írt, hogy 5000-et keres vele havonta, az nagyon kevés ahhoz, hogy időt szánjak rá, mert ennek sokszorosát hozom be a vállalkozásommal, amit simán csinálok munka mellett esténként és 2 gyerek mellett gondolom érthető, hogy azt csinálom, amiben több pénz van.
-
Dr_Syrex
senior tag
-
-
-
Lanash
senior tag
válasz
#84221696 #38729 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. 10 gold bepakolva, nyugtatót is beszedtem, vár rám min. 168 csata.
(#38725) diegho - ezt nem értem. Nem mondtam semmit az átlagomról. -
-
nyunyu
félisten
válasz
#84221696 #37589 üzenetére
Meg nem szoktad meg, hogy Prokhorovkan a TDk spotolnak a mogottuk kempelo heavyknek, medeknek?
En mondjuk E0 vagy B0-ra szoktam menni heavyvel vagy meddel, onnan legalabb lehet spotolni a domb tuloldalan levo tankokat az artyknak, meg lodozni a kozepso vasuti atjaronal levoket.
TD kemp zonaba elvbol nem megyek, ha nem encounter a meccs. -
kchryss
veterán
válasz
#84221696 #37401 üzenetére
Centurion 7/1 jól tette ha golddal lőtt. 7/1-nek tudniillik HESH a prémium lőszere és APCR a normál. A HESH-nek pedig kisebb az átütése, de nagyobbat sebez. Vagyis a 7/1-gyel nem akkor tölt az ember goldot ha kemény páncéllal találkozik és azt akarja átütni, hanem ha puhával (mint például a P8.8) és abba akar nagyobb sebzést bevinni.
Illetve remélem nem az APCR-t nézted el gold ammonak, mert többször előfordult már velem, hogy 7/1-gyel vagy Charioteerrel amikor az alap lőszert használtam (ami ezeknél APCR), legoldnooboztak a chaten.
Egyébként szerintem taktikusabb lenne a játék ha minden tanknál így működne a prémium lőszer, hogy kisebb az átütése, de nagyobbat sebez. Így többet kéne gondolkodni mikor melyiket érdemes használni és az lenne előnyben aki tudja a gyenge pontokat és oda vinne be nagyobb sebzést. Nem pedig az lenne mint most, hogy semmi gondolkodás, ha nem tudsz valamit beütni alap lőszerrel, mert nem tudod hol kéne lőni, akkor töltesz goldot és belövöd bárhol. -
lacibacsi
addikt
válasz
#84221696 #37392 üzenetére
Az hogy magasabb tier-ben is népszerű a gold még értem is, ráadásul az mindig is így volt. IS-3-mal a Maus ellen nincs más lehetőség (vagy csak egy csekély), töltsünk hát aranyat. O.K. De egy velem azonos típusú tank ellen kis tier-ben mi a jó csudának az arany? Költői a kérdés. Hagyjuk... Ma már csak ott megyek T6 alatt, ahol még fejlesztendő tankjaim vannak...
(#37393) Ispy: Más kategóriára átképzésnél 20%-ot veszítenek a legények az alapképzettségükből. Azért azt nem olyan nehéz visszaszerezni. Ha nincs más lehetőség, én bevállalnám.
-
emre
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
#84221696 #36875 üzenetére
Az E50... mit is mondjak... Első 100 csatám nekem is a kis csővel, meg ismerkedés...
Aztán megértettem belőle valamit, s nem estem neki mindenkinek ész nélkül. Az E50M pedig mindenben sokkal jobb papíron, s kb. ugyanazokat az ellenfeleket fogja kapni. Még nem volt rá pénz, hogy megvegyem... de várom a percet, amikor együtt leigázzuk az univerzumot... csak az E50M és én...
Galervin:
"A jó játékosoktól csak azt kérem, ne tessenek a fentieken nevetni, hisz belőlünk núbokból éltek. :-D"
Ezt egyszer én is megemlítettem egy cvakkos lovagnak, s azt mondta nem igaz... az unikum unikumok ellen is ugyanazt tudja hozni. A matekját nem értem, mert ha csak 1000 unikum játszik egymás ellen folyamatosan, akkor nem lesz 2-es aránya mindenkinek
)
-
galervin93
addikt
válasz
#84221696 #36864 üzenetére
Mindenféle bántás nélkül mondom, de lehet,hogy "sok" még a tier9-10. Én pontosan így vagyok, tier 5-8-ban tudom "mi a dörgés", hozok egy olyan szintet, ami már a saját elvárásaimnak is megfelel. Éppen ezért is léptem tovább, megvettem az első kilences tankomat, T-54... Érzem hogy mekkora pusztító ez a maga nemében, de egyszerűen ott tartok hogy nem bírom vele lesebezni a hp-mat!!! Ezzel pedig hátráltatom a csapatom.
Inkább új ágakat kezdtem el, amielyekkel max T8-ig tervezek elmenni. Aztán maj az idő eldönti, leszek-e elég jó ahhoz, hogy legalább egy közepes teljesítményt kihajtsak a legmagasabb szintű járgányokból.
(kivételt teszek az ST-I-gyel, a heavyk mindig is jobban tűrik az ember hibáját, így őt megveszem, már csak a személyes küldetések miatt is. Más ágakon, ahol nyolcasom van (RHM, IS-3, nemsokára JPII), egy ideig nem megyek tovább. Hogy ez két hónap lesz, mint anno tier 5-6-ban, ahol szintén tanulási szándékkal tanyáztam, vagy fél év, azt majd meglátom...)A jó játékosoktól csak azt kérem, ne tessenek a fentieken nevetni, hisz belőlünk núbokból éltek. :-D
-
zodo
nagyúr
válasz
#84221696 #36784 üzenetére
Lehet csak sírnom kellett hogy megtörjön az "egyik nap ad a másikon elvesz" misztika de tegnap és ma is egész jó csatákat sikerült teljesítenem.
Szinte csak a napi 3x -a mentem miközben meglett a távcső, TD 10 küldetés és kifejlesztettem a Tiger I-et.Ti melyiket választanátok és miért?
Közelharcban, sebzésben még nem vagyok igazán jó és free xp-m sincs semmire.IS -hez még kell 5-6k xp és zéró korábbi fejlesztésből származó fejlesztés ill. a KV-85 legénysége sem ütőképes, esetleg a KV-1 (bal sarok) legénysége ülhetne bele.
Tiger I pedig alapból fejlesztésekkel érkezne a VK 26.01 H legénységével.
-
Greentea
senior tag
válasz
#84221696 #36507 üzenetére
Én inkább úgy fogalmazok, hogy vállalható.
Ha megveszed az e50-et akkor nem tudod feltenni rá a 8,8-as gunt, mert kevés a lánctalp teherbírása így csak a pantheres szívószál gunnal tudod használni, ez a legnagyobb sz*patás.
Motort én hoztam az Aufkl Pantherről, ami szerencsére felment rá lánctalp nélkül.
Ha free-ből kihúzod a lánctalpat vagy teszel rá torziós cuccot, akkor lesz egy távolról mesterlövéses tankod mint a panther-panther2 csak jobb testpáncéllal. (ekkor még nincs meg a fejlesztett torony)
Ez után, ha a motor is megvan (alap motorral soha sem próbáltam ki így nem tudom mennyire szenvedős) választhatsz a lövegek között, a másik 8,8-assal én nem foglalkoztam, gyorsan meglett az xp a toronyra és a top gunra a 10,5ösre és mehet az első-második sor és a rammolás.
Fejlesztett torony jó, kb minden második lövés tuti pattan róla, vagy a gun leveszi de sajna az is gyenge pont mert a löveg mellett is be lehet lőni így nem is kell konkrétan kupolára célozni...
Leo PTA-t bánom, hogy eladtam, karácsonykor vissza kéne venni.10 csatát letoltam most az e50m-el, kezdek lassan ráérezni, wr 33,33%
de jó lesz. E50 után (lehet, hogy csak nekem) de hiába erősebb motor, jobb forgás stb. lassabbnak tűnik..
(#36508) galervin93: Grat!
nekem a rekordom vele csak 4100dmg, annyira nem éreztem rá meg csak duplázgattam eddig. (most meg már azt sem
) Az ágat befejeztem itt, ha csak nem lesz nagyon jó a Grille 15.
-
Greentea
senior tag
válasz
#84221696 #36501 üzenetére
Panther 2 tényleg jó, nekem is nagyon tetszett.
E50-el mégjobban ment a játék, egyenlőre E50M-el (4.csata
) és 0 győzelem.., fail platoonok mindenhol behoznak tier4-es tankokat (nem tudom miért nem lehetne limitálni ezt..) így egyből -2 tankkal kevesebbel indulunk.. De remélem lesz még jobb is.
-
Greentea
senior tag
válasz
#84221696 #36490 üzenetére
Én a JP2-öt ajánlanám mindenféleképpen, amennyiben nincs meg a legnagyobb ágyú és legalább a motor.
Mindkettőt kifejlesztettem (először a ferdit) lánc, motor nélkül kb a kv4 stockosan jobban mozog nála..
JP2-vel húztam ki a nagy gunt. Fullos gunnal pedig etalon.Ferdit soha sem próbáltam ki teljesen kifejlesztve ez némiképp árnyalja a képet, de stockosan tényleg borzalom.
Jagdtigert én eladtam, gondolkodtam hogy vissza kéne vennem a JP2-őt, de mivel lett rhm így inkább megvettem az E50M-et az első 10-es tankomat.(#36496) galervin93: Nekem az összes t28 concept küldi a jp2-vel lett meg, T55a utolsó td küldije van hátra (6000dmg) Jp2-t eladtam, RHM lett a helyére... hát rhm-el ez szerintem tuti nem fog összejönni, így valamikor vissza kell vennem a Jagdtigert.
-
jagada
addikt
válasz
#84221696 #36494 üzenetére
JPII mobilisabb, de véknyabb és döntötteb páncél szemből, Ferdi páncélozottabb, de lassabb. Általában a jpII ajánlják, jobban lehet vele helyet változtatni csata közben, akár átrohanni a másik oldalra támogatni, ha arra van szükség, én is azt vettem, viszont a kövi tankhoz +1 fő legénység kellessz, ami már a ferdihez is kell, annak a legénysége pedig teljesen kompatibilis (átképzést követően).
-
jagada
addikt
-
emre
veterán
válasz
#84221696 #35903 üzenetére
Hidd el ilyenkor a legkevesebb probléma az mm-el van.
(#35900) MinionFlasH
A vga jó választás volt szerintem.
A nick-ed meg lecseréled a következő ph verseny után, persze csak ha hagyjuk megnyerni.Mondjuk most hogy a többség aw-zik nem valószínű hogy hamarosan lesz egy újabb.
Nekem az emre-t meg kellett változtatnom a rengetek török meghívó miatt. Most egy ideje nyugtom van, pláne hogy izraeli zászló alatt játszok. -
galervin93
addikt
válasz
#84221696 #35894 üzenetére
Éjfélkor. :-D Éjjel szerettem játszani, amíg volt rá időm. (Mostanában általában annyi a wot (meg kb. az egész "netezés"), hogy olvasom ezt a fórumot...)
Az éjjeli játékkal a felboruló ritmus meg alacsonyabb szinteken a hosszú várakozás a baj. Amúgy faja, mert nem zavarnak telefonnal, sötét van, nincs csörgés-zörgés, ilyenkor még egy suicide csapat mellett is könnyebb játszani. -
dvids
aktív tag
válasz
#84221696 #35867 üzenetére
Azt mondanám, hogy hasonló az M103-hoz, csak mindenben kicsit jobb, de amiben sokkal jobb az a toronypáncél. Persze nagy penetrationnel belőhetnek itt-ott és a kupola még mindig gyenge pont (bár sokkal kisebb, mint korábban), de sokkal jobban lehet bízni a toronyban, úgyhogy agresszívebben lehet vele játszani.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#84221696 #35768 üzenetére
Szerintem is az van amit H1mpi írt ! Velem is előfordult már hasonló . Nézd vissza a játékot és kiderül .
Viszont ez a sok kritikust nem tudom mire vélni . Néztem pár visszajátszást és célzott lövésnél is a kör szélére ment sokszor a lövedék ami ugye láncot ágyút stb talált el . Tudom ez benne van és ugye ott az rng ,de akkor is most hirtelen megszaporodott ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest