-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #36203 üzenetére
nekem nincs cdc - m, de a látottak alapján, szerintem nem olyan mozgékony ... youtube videó, wotreplays ... nézz meg pár meccset, ott mindjárt tudsz viszonyítani
-
sith7
félisten
Mi a fene van ma ?
Ingyen van a gold lőszer ???még a prémium tankok is folyamatosan gold - ot fosnak
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #35266 üzenetére
goldnoob bastard
... megkaptad
amúgy szép kör volt
-
sith7
félisten
Testi - szellemi fogyatékosság nem jut eszetekbe ilyenkor ?
Egyszer linkelt valaki egy Youtube videót, amit egy olyan kisfiú csinált, aki értelmi fogyatékos ...
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #32563 üzenetére
2.0 :"sziasztok akinek nincs olyan tankja amivel megtudja csinálni a küldiket a stug4 re ajánlom test szervert ,ugyanugy mint a sima szerveren nekem hozzá adta "
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #32251 üzenetére
nekem se sikerül
-
sith7
félisten
válasz
szbalogh #32215 üzenetére
Lassan elérem az 500 játékot, és olyan szinten beszippantott, hogy még az 5x, és a Dicker Max se tudott rávenni arra, hogy belépjek a Wot - ba
Mindennek nevezném, de egysíkúnak nem ... ha van lehetőséged próbálj ki legalább tier 5 - 6 -os cirkálót, vagy csatahajót, más lenne a véleményed hidd el ... ott azért már van izgalom, oda kell figyelni jó pár dologra ... ehhez képest inkább pont a wot az ami egyszerűbb.
De ezen nem fogunk összeveszni
-
sith7
félisten
Na emberek, akkor most döntsük már el , ki hordja a nadrágot ...
-
sith7
félisten
válasz
Linkin #31536 üzenetére
Ha figyelmes vagy rájöhettél arra ,hogy miért van most annyival több olyan videó amiben azt a rakat szar hajós játékot isteníti.
Az egy nagyon jó játék, csak jobban meg kell gondolni, mikor mit csinálsz, pl.: itt nem lehet visszatolatni a fedezék mögé, nem lehet elbújni és még sorolhatnám ... több gondolkodást, előre tervezést igényel, mint a Wot
-
sith7
félisten
válasz
zolika15 #31461 üzenetére
2 hónapon keresztül, napi 5-6 light csata után van jogod panaszkodni, hogy nem jön össze
viccet félretéve, ahogy én látom az LT15 - höz sok minden kell, hogy együtt legyen:
- egyedül legyél light a csapatban
- beadja az adott térképet
- ott jöjjön az ellen, ahol derítesz
- a csapatod lőjje azt, amit derítesz, ergo ne menjen mindenki fel a hegyre pl. Prokhorovka -
sith7
félisten
válasz
zolika15 #31392 üzenetére
Köszi
Nem
Elején berongyoltam E1 - re, és nem mozdultam, aztán egyszer csak az 50 120 belém lőtt
, ami szerintem csak vaktában leadott lövés volt, mert ő volt tőlem a legmesszebb.
Gyors fordulás, és húztam vissza, majd a TD - inket megkerülve visszamentem középre , és onnan spottoltam, csipegettem -
sith7
félisten
Bingisz, emre köszi a választ mindkettőtöknek.
-
sith7
félisten
Egy ilyennel találkoztam ma ... mikor volt ilyen a shop - ban ?
-
sith7
félisten
Akit érdekel a World of Warships open lett
-
sith7
félisten
válasz
rlazol #30207 üzenetére
És a végére egy igazi gyöngyszem... A chatet tessék nézni...
Nagyon ismerős
, és amikor kilőnek megkérdezi: " Ugye most miattam lőttek ki, ugye ???!!! ... mert kérdeztem valamit, ugye ???!!! "
És akkor próbálj higgadt, és nyugodt maradniNem értik meg, hogy egy férfi nem tud 2 dologra egyszerre figyelni
-
sith7
félisten
lol
[link]
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #29428 üzenetére
emlékeztettelek egy szabályra, ennyi az egész, az meg, hogy kivel vagyok jóba, kivel sem, az az én magánügyem
nem csodálok senkit, nem rugdalok senkit
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #29425 üzenetére
Szerintem is fejezd be, és köszönd meg neki, hogy nem szólt egy moderátornak, mert ha azt idegesebb hangulatában találja meg, akkor az ki is tesz innen a fórumról pár napig emiatt.
Account árulása, annak reklámozása is tilos ... de gondolom ezt te is tudod
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #29135 üzenetére
ok
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #29129 üzenetére
és lehet tudni, hogy miért nem ?
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
Domination móddal megjöttek ezek a személyes bónusz dolgok is ?
-
sith7
félisten
Domination nem mától van ?
TESCO-Zsömle
nekem ma írta ki, ahogy beléptem a játékba -
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #28942 üzenetére
Részemről ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest