-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #4393 üzenetére
Játszottam már vele más accjával, szerintem keresztben lenyelhető vele T-150
A lőszer is jó drága bele de a játékstílus amit azzal lehet művelni nagyon tetszik.
Századokban sem véletlen van olyan sok belőle...
Ezt úgy írom hogy a kedvenc tankom a T-150 és képzettség szempontjából is magasan vezet nálam. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4391 üzenetére
Köszi az analízist, az említett oldalra meg majd felregelek.
Jó volt a tegnap esti pár kör
Lehet hogy ma is fel tudok kukkantani hátha meglesz az a KV1-S is végre.
Ma de. elcsesztem egy kis pénzt az M6-ra vettem bele maxos motort, az 1-S után pedig kap majd egy töltésgyorsítót és meg is tartom azt hiszem.
A közel jövőben pedig meglévő tankjaimat fogom építgetni legénységet fejleszteni és csak ezt követően merészkedek felsőbb Tierekbe.Jó játékot mindenkinek!
-
kirjak
aktív tag
Konkrétan a sznob szóra. Nem hinném hogy itt bárki is az lenne a hsz-i alapján.
Persze lehet hogy csak fogalomzavarról van szó. Én régóta figyelem hogy miket szoktál írni és beszéltünk is privátban párszor.Szerintem ha kérdezel itt mindig válaszolnak, normálisan.
Az hogy nem válaszolnak vagy nem értik a kérdésedet az nem sznobság.
3 szóban összefoglalva a lényeget: játsz(sokat) okulj(saját hibáidból) kérdezz(erre meg itt a fórum) -
kirjak
aktív tag
Mi az a performance rating?
Az most megugrott alaposan
-
kirjak
aktív tag
Kedves Fórumozók szeretnék kérni egy apróságot.Küldjön nekem valaki privát üzenetet ha akciósan lehet venni goldot mert nem követem nyomon az akciókat + figyelmetlen is vagyok e tekintetben.
Köszönöm előre is!A Löve-t ha megveszem és vesztes csatában sebzem a Hp értékét akkor +os leszek anyagilag?
-
kirjak
aktív tag
válasz
Gyuri27 #4300 üzenetére
Én (is) magasról teszek a matekra. A kis t-25 -tel megyek 10 kört, abból megpakolom a KV-3-amat vagy a Tiger-P met tisztességesen ezüstből gold ammoval aztán beleállok az arcába a Tier-8 asoknak akik féltik a "kis" tankjukat és odapörkölök ahányszor csak tudok.
Lehetőleg oldalról vagy hátulról de sokszor szemből is. Ha emiatt a statisztikám romlana (ha nagyon érdekelne) akkor majd óvatosabb leszek/kevésbé pazarló.
A játék lényege hogy játék maradjon, élvezetes, izgalmas stb. és ha én azt élvezem hogy az égbe lövöm a goldammo-t O dmg-et okozva ezzel akkor is ezt fogom csinálni mert ezt szeretem!
Ha valaki a számok rabjává válik akkor ott ette meg a fene a játékélményt. Nem csak azért akarok játszani hogy eredményes pro játékos legyek. Sokkal inkább azért hogy élvezzem a siker részét,netán sokat sikerült kilőnöm, vagy végig tudtam izgulni részeket a meccs alatt a szakasztársammal.
Az igazán jó játékos az én szememben a két út között halad valahol középen. Figyelemmel kíséri az eredményességét de nem a játékélmény rovására és alkalmakkor a játék (számára) élvezeti része felé hajlik akár a statisztika kárára is. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4247 üzenetére
Bénázás? Nem hinném. Voltak nagyon klassz köreink.
Én nagyon jól is szórakoztam meg tanultam új dolgokat ismét.
Amikor a KV-5 öt lőttük az is izgalmas volt de az IS-8 leláncolva tartása + Ferdi roham megállítása is
A Churchill VII-re nagyon kell az a top löveg anélkül javarészt ilyen szituációkra számíthatok mint ami volt is. A töltés gyorsító is elengedhetetlen lenne minden tankra és az sem volt meg nálam.
(pl KV-3 on)
1-2 hónap múlva sokkal jobb köröket megyünk majd. Jobb legénység lesz és a hiányosságok is pótolva lesznek, meg addig talán még gyakorolhatunk is picit
Köszönöm a szakaszozást mégegyszer ! -
kirjak
aktív tag
Ez kinek ér meg 10.000-et?
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4221 üzenetére
Rendben akkor majd figyelek hogy fent vagy-e.Nem ígérem biztosra hogy játszom, elég képlékeny az időbeosztásom de ritkán jut "elég" időm játszani.
Az együtt játszott csaták után elhívtak sörözni így kénytelen voltam engedni, mellesleg nehezményezni szokták olykor a csatározásaim számát.
Ami következtetést levonhattam pár csatánk alatt az főként az volt hogy sokkal bizonytalanabb vagyok nálad-gondolom a csaták száma miatt elsősorban- és sokkal türelmetlenebb is.
Régebben kamikaze módban játszottam, nem éreztem a szépségét a játéknak és emiatt nem is élveztem annyira mint mostanában.Amit pedig a kezdeti fejlődés hozott, sokkal bosszúsabb vagyok ha leszerepeltem és meg kell tanulnom/szoknom a csapattársak
bénaságát, nem segítését és játékom akadályozását.
Tízből legalább hatszor érzem tisztán a random partyban összesorsolt társaim nagyobb mértékű bénaságát, legyen az kapkodás vagy bizonytalan játék.
Ez persze jó jel csak nehéz eggyüt "élni" ezzel.
Nemrég KV-3 mal mentem gold ammoval és nagy reményekkel, éppen nyerő szériám volt, 15-ből 13 nyert meccs, magamhoz képest átlag feletti sebzéssel amikor jött egy olyan csata ahol 3 arty
szétszedett pillanatok alatt. Valahogy így sikeredett. A kivégzett kollégák közül beírt az egyik hogy "0 dmg KV3, noob !!! HEHEHE" nekem ez akkor olyan bosszantó volt hogy abba is hagytam a játékot aznapra.
Ezzel azt akartam éreztetni hogy milyen nehezen viselem ebben a játékban a folyamatos csesztetést pedig gondolom nem csak magyarul írja ki a játék nálam hogy nem udvarias az ellenfél csesztetése ha hibázik... nem hogy a csapattársunké.
Este akkor ha fent leszel játszunk némán, részemről a taktik annyi lesz hogy figyellek, támogatlak vagy akadályozlak majd ahogy tőlem telik, igyekszem.Egyébként nagyon tetszett amikor mondtad az egyik pálya részre hogy "ez a sunnyogó oldal" azóta is így hívjuk haverokkal
-
kirjak
aktív tag
Volna még egy kérdésem.
Többször is újra kellett telepítenem a WOT-ot az elcseszett addonok miatt.Eddig ezeket tettem fel:
Jaktor mod pack
Ebben van info panel nyári garage célkereszt mod xvm stb
Történelmi hangok
Átdolgozott objektumok
Innen
még a max zoom és white corpses modok + maximális látótávolságAzt viszont sehol nem találom ami nem csak színezi a fontosabb dolgokat a csatajeletésekben hanem
a napi eredményeket is összesíti százalékban szintén színesen.
Ehhez még szeretném azt a kis "villanykörtés" felvillanást amikor észlelnek.
Továbbá az is nagyon rossz hogy folyton altot kell nyomkodnom hogy megtudjam melyik típusú tanknak mi a játékosneve.
Nem találtam még olyan packot sehol sem ami engem teljes mértékben "kiszolgálna".Megjegyzem nagyon kellemetlen amikor tudatlanságomból adódóan beleszaladtam a két nagyon gagyi magyar szinkronos Audio fájlokba. pf......
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4069 üzenetére
Ez az AT-7 ha feltűnik bárhol én tolatok....
Próbáltam mögé kerülni de elég gyorsan forog, még oldalba sem sikerült kapni.
Nem tudom hogy hol van a gyenge pontja de én nem találtam meg szemből.Rendben van hétvégén mindenképpen megyünk pár kört, akkor az EU1-en.
Az asszonyt meg elküldöm addig mondjuk barátnőzni
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4062 üzenetére
Basszus de sajnálom!
Lehet hogy csak én voltam ám figyelmetlen.
Vész esetén amíg összehozzuk a kapcsolatot felhívlak majd mobilon ha tényleg nem lehet szerverek között kommunikálni (ez tényleg zűrösnek hangzik ha így van)
Most már a munkahelyemen vagyok reggelig, itt no game van.
Párszor behoztam a notimat de nem éri meg a kockázat... -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4051 üzenetére
Amiket nem értek:
- platoonablak
- post morten
- grindMegnéztem a statodat és a "nem játszom túl jól" -ból én sokat fogok tanulni. Pörgök én veled ha megmutatod hogy kell.
Ha majd unsz szólsz és kapsz kimenőt
Nem fogok én rád csimpaszkodni ne izgulj csak ellesek megfigyelek pár dolgot ha sikerül.
Az ingame hangot még nem használtam de majd elmondod hogy működik. -
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
Ki tapasztalt már olyat videokártya csere után hogy a WOT-ban a fák a csata indulása előtt "villognak"
nem ütemesen és nem mindig.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Ha az élsimítást emelem elmúlik. -
kirjak
aktív tag
Megvettem újra a KV-1-et.
T150 és KV-3 után biztosan elfelejtettem játszani mert elég nehezen megy.
Nem tudom mit csináltak ezzel a tankkal de hiába forgatom már a testét simán átlövik elöl.
Sokkal kevesebbet pattint mint régen.
Az új páncélvadászok között van valami alecto nevű én attól mindig agyfrászt kapok....
Eszméletlen jól bírja ahogy az AT-7 is (ha jól emlékszem a nevére)
A megymagköpködő effektjével meg valamit kezdhetnének mert amíg záporoz rám a megymag semmit nem tudok lőni, nézni célozni stb. -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #3836 üzenetére
Igen ez lesz az de melyik linkről jön le ami kell?
Bocs a hülye kérdésért de több aktív link is van az oldalon. -
kirjak
aktív tag
Üdv Urak!
Nem tudjátok honnan tudom letölteni azt az addont amely a napi statisztikámat jelzi a garázsban szépen színessel kiemeli továbbá a fontos számokat a csatajelentésben?
Köszi a linket előre is!
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #3807 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek! A kezdeti Tierek "majdnem" elvették az egész kedvemet a játéktól.
Ha az elejétől lett volna prémium tankom eszembe se jutott volna hogy abbahagyjam.
Szerencsére volt aki biztatott hogy jobb lesz ez addig szerezzek tapasztalatot amit én inkább szívásnak neveznék.
Most meg izgulhatok meddig sikerül feltornáznom a winrate-met. (jelenleg a 44-ről 49,3nál tartok)Más: mostanában azt tapasztalom hogy ha pl. T-150-emmel feljebb sorol egy csatában nekem kell a Tier7-8-as tankoknak bátorságot adnom...
Azok után hogy spottolnak a light-ok senki sem mozdul, állnak mint a cövek és várják a sült galambot.
Nem értem miért van ez. Sokszor Tiger/P ket kell lealáznom egyedül emiatt pedig én nem vagyok valami pro játékos.
Értem én hogy óvatosnak kell lenni de ennyire..... -
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék olyan magyar játékost(okat) aki szívesen segítene fejleszteni játékszínvonalamon.
A klánom tartalmaz ugyan ilyen embereket de ritkán vagyok velük egyszerre online.(miattam)
A kommunikációs csatorna játék közben a skype lenne.
Játékidőm kimondottan alacsony. 49%-os winratem van csak és az xvm szerint 830-ról lecsúsztam 650 körüli "hasznosságra". Csatáim száma alig haladja meg a 2k-t.
Köszönöm a türelmes segítséget előre is!
Privátban is írhat aki szeretne segíteni.
Hajrá Magyarok!Ui.: (nem vagyok kölök /31/ és noob sem csak tapasztalatlan)
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #2688 üzenetére
Így én is sokszor jártam már de még nem sikerült rájönnöm mi okozza.
Az esetek döntő többségében a látótáv útjában lévő "átlátható" dolgok okozzák ha jól veszem észre.
Aljnövényzet, kis bokor stb mind olyan ami nem takar.
Minden esetben nekem spottolt a tank nem én látom magamtól. -
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #2523 üzenetére
Fordított helyzet sosem volt még?
Én T150-el hátulról 3x lőttem egy JagpTD-be és totál nullát sebeztem! (be tudtuk szorítani)
Máskor meg előről is átviszem sorban.
A random generátor vagy mi a fene képletét kellene tanulmányozni.
Ha az úgy működik mint a rulett akkor semmin sem fogok csodálkozni mert ott is a legfőbb szabály hogy a "pörgetések egymástól függetlenek" .
Ergó matematikai alapot szinte nem képezhet mikor jön fekete piros páratlan vagy páros. Ezerszer is jöhet elvileg fekete.
Itt ebben a játékban bizonyára másként van. -
kirjak
aktív tag
válasz
Flatron710 #2379 üzenetére
Az M26 neked hogy szuperál?
-
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
Valakinek nem kell a vasam?
Monitor nélkül is akár.
Wot szépen fut rajta.
Be kell ruházzak egy notira a munkám miatt és most ínséges idők jönnek.
Írjon egy privátot akit érdekel! Sry az offért
-
kirjak
aktív tag
Nincs mit. Én azt mondom csak játssz!
Max tanknak kell még hely (HEJ !) meg egy magyar zászló az nem árt a tank oldalára
Aztán érdemes egy türelmes klánt keresned ahol segítenek és nem a profizmusodat nézik csak.
Aztán jöhet a team speak még ami szükséges lehet.Jó játékot és sok sebzést!
-
kirjak
aktív tag
-
kirjak
aktív tag
Most már csak azt nem értem hogy ha regisztráltam és be is jelentkeztem, hogyan fog ez működni mert egy böngésző felületet ad de én ugye nem böngészni akarok hanem játszani.
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok picit off amit írok de azért reménykedem hogy sikerül...
Röviden:
Reggel hatig dolgozom és behoztam a munkahelyemre a notimat...
Szerettem volna játszani de valami miatt nem tudok.
Teljesen gyors netem van stb de a játék indításakor amikor belogolnék a garagéba nem enged be.
(Céges netet használom)
Hol lehet ez letiltva és meg tudom-e oldani rendszergazdai jelszó nélkül valahogyan?
A frissítést és minden mást is simán lehúztam, megy a böngészőben is minden, stb...ÖTLET ????!!!!!
-
kirjak
aktív tag
Mi az a TD?
-
kirjak
aktív tag
válasz
kicsitrash #1835 üzenetére
Most értem haza és valóban OFF...
-
kirjak
aktív tag
Na igen lehetne sorolgatni a játékos hibákat és a szituációk tömkelegét ahol agyvérzést lehet kapni a sok ökör játékos miatt. De mit is várok/unk hisz nap mint nap találkozni ilyen "értelmes" emberekkel. Ha vásárolni mész vagy csak sétálsz az utcán....
Márpedig ez egy játék (!) ahol bizony sok tizenéves kisgyerek próbálja levezetni a feszültséget és meg is látszik az eredmény....Egy dolgot nagyon hiányolok ebből a játékból. Értem én hogy pénzt szeretnének kapni (minél többet) a tulajdonosok de azt valahogyan meg kellene oldani hogy az "értelmes" emberek együtt csatázhassanak random is. Nem csak klánok klánok ellen. Az "idiótákat" játszassa az idiótákkal legalább,
ha már a prémium után is csak két haverommal játszhatok együtt...Sokkal izgalmasabb és nyugodtabb lenne mindenki.
Elvétve akár megfigyelhetnének minket, néha több meccset is és rakhatnának be még több pályát!Lenne még pár ilyen hozzászólásom de gondolom mindenkinek vannak ötletei ide kapcsolódóan.
Ettől fügetlenül jó játéknak tartom nagyon, annál is inkább hogy érzem nekem még nagyon van mit fejlődnöm.
Jó játékot mindenkinek!
-
kirjak
aktív tag
Apropó, hamarosan meglesz a Tiger-P is arról mit tudtok mondani/tanácsolni?
-
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #1466 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #1460 üzenetére
Nekem is van T150, Aki ellenfél lehet a szinteden az a KV1-S ill. arty.
Ügyesen kell forgatni a testet, fullos ágyú stb. de a max motorral is lassú egy dög leszÉn szeretem... ha nem VIII-asokkal vagyok.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #1437 üzenetére
Hali FSB!
Köszi a kimerítő választ, szeretek ilyet olvasni. Abban esetleg tudnál nekem segíteni még hogy milyen addonokat használjak?
Eddig a statos van fent meg a max zoom-os. Amihez nagyon szeretnék hozzájutni az a gyenge pontok színezése.
Eddigi legjobb élményem (csak úgy mellékesen mondom) a KV1-el volt amikor maxira kifejlesztve péépé lőttem mindenkit (T5-ig) ügyesen helyezkedve bujdokolva sokszor acélfallal és pusztítóval a végén.
Ilyen alapon gondolkozva el is indultam a T150 felé, de azzal sokat szenvedtem mire kifejlődött.
Egyszer egy A20 addig kőrözött körülötem hogy majdnem lesöpörtem a monitort az asztalról (nem jellemző rám) de azért kibírtam a felmenői emlegetésével.
Ekkor csináltam a másik accom Bt-7 felé korzóztam szépen majd rájöttem milyen nehéz dolga is van egy A20-nak vagy egy T-50 nek.Mindent összevetve az ÉN (!) alaphibám hogy nem szeretek veszteni és ebben a játékban bizony az egy fecske nem csinál nyarat azért eléggé érvényesül.Idegroham felé sodor ha az idióta csapattársak értelmetlen halált halnak. Mert arra rájöttem hogy áldozatra mindig szükség van. Csak legyen értelme. Ezt főként a TLR klán berkein belül tanultam amikor században TS-en tartva a kapcsolatot hajtottam végre a nem is olyan egyszerű utasításokat.
Sima random ütközetekben is az amerikai Heavy tankommal szívesen megvillantok az artynak tankokat ha van értelme az A20-amról már nem is beszélveEmellet Guild Wars2-t is szoktam játszani az is egy érdekes csapatmunka de kevésbé valósághű.
Ez a játék jóval ralistább a GW-nál és egészen más élményt nyújt. Sokszor kétkedve játszom vele hogy ez hogy lehet ingyenes....
Bocs az összevissza válaszért de éppen dolgozomÜdv
Kirjak -
kirjak
aktív tag
válasz
sptkyle #1425 üzenetére
Persze hogy enyém a döntés... ez tiszta, azonban egy 1v1 esetén szükséges alapinformációnak tartom a statisztikáját az ellennek hogy mire számíthatok ezért "kell" ez a progi. Viszont ha az ember feje felett ott lebeg hogy "nem vagy jó" az zavaró. Annak ellenére hogy ez előnyt jelenthet ha téged ítélnek meg.
Pl a munkámban amióta kiraktam az oprátorok feje felé a szalagra beépített norma mutatót (digitális) hiába órabérbe dolgoznak ott lebeg rajtuk az aktuális szám nap mint nap hogy hol tart éppen az elvárthoz képest.
Eleinte ez idegesítő de ha plusszosak, nyugodtan/tabban dolgoznak ha nem akkor idegesek, kapkodnak.
Persze lehet hogy nagy merészség párhuzamot vonni a gyártás tervezés és az ott lévő motíváció között ill. a WOT között, de lélektani hatása csak van ennek is még ha "leszarnám" is.
Csak a véleményetek érdekel (!) de el is fogadom én mindenkiét.Na jól megmagyaráztam a kérdésemet!
Sorry!
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő játékos vagyok és szeretnék informálódni pár dologról apránként.
6-os tankoknál tartok. T150/VK P széria.
Elég hamar elakadtam mind anyagilag mind tp szempontjából. Eleinte könnyelmű játékot űztem és a most telepített xvm-en látott kategorizálásom kétségbe ejtett hogy még csak átlagos sem vagyok.
Számításaim szerint igen sok győztes és hiperaktív küszködő csatát kellene vívnom hogy javítsak az átlagomon. Fontolgatom az új acc létrehozását a jobb eredmény érdekében.
Ez nagy hülyeség lenne szerintetek? Egyszerűbb lenne csak szimplán beletörődni a rossz statisztikámba?Köszi a válaszaitokat előre is!
Üdv
Kirjak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest