-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mister_X #13423 üzenetére
Érdekes, én IS-2-vel is leállok arcozni E-75-tel (gold nélkül - ugyan egyszer vettem öt darabot hirtelen felindulásból, de túl drága ahhoz, hogy csak úgy ellődözzem). Mert meg tudom sebezni.
IS-2-vel teljesen esélytelen, hogy egy fullos E-75-öt szemből bárhol is átüssél.
Valamint ismerem a saját tankom, így védekezni is tudok ellene.
Az IS-2 pont egy olyan tank amivel esélytelen pattintani bármit is egy ekkora tankkal szemben.
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
kicsitrash #13184 üzenetére
Én azt nagyon jól tudom. Meg is van eredetibe a Call of Duty sorozat legtöbb része, illetve még pár másfajta játék is.
(#13185) Bingisz: Pontosan! Ezért nem is játszom már az újabb cod szériákkal..
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #13002 üzenetére
Ez mikori kép már?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #12964 üzenetére
Nem értem, hogy sokan miért tartják OP tanknak a T29-et, szvsz az erős tornyon kívül semmi olyan nincs benne ami pl. egy Tiger-ben ne lenne benne.
-
[HUN]Dani
őstag
Belefutottam egy jó kis vereség szériába WT PzIV grind közben. 5 meccsből 4 vereség és 1 döntetlen eddig. Nem akarom mind az öt képet felrakni, de annyit elárulhatok, hogy egyik meccs sem rajtam múlt. Folyamatosan én sebzem a legtöbbet a csapattársak pedig a közelembe sem érnek.
Ez a legutolsó meccsem volt.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
belaazallat #12716 üzenetére
Szerintem legalább +2000 sebzés és 2 kill.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
kicsitrash #12543 üzenetére
Én szerintem teljesen jó minden. Nem kell az a szaros gold ammo random csatába és pont.
Az E-100 100-at sebez HE-vel egy t10 amcsi td-re szemből? How terrible.. Az egyiknek 250mm a másiknak pedig 300mm a frontja. Mit akarsz mennyit sebezzen rá egy HE ammo?
Miért kell egyáltalán HE ammot lőni E-100-al?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Steelheart2 #12308 üzenetére
Atyagatya!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
marked one94 #12232 üzenetére
Te troll.
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Paul.H #11835 üzenetére
Szerintem nem sok mindenről maradtál le. Nem egy nagy eresztés adatok alapján, ráadásul rohadt csúnya is.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Steelheart2 #11752 üzenetére
Gratula hozzá!
Az mondjuk érdekelne, hogy miért álcát raktál a két töltőnek?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11428 üzenetére
A hétvége nekem is jó volt. Lazán összekapartam ~7m-7.5m kreditet. Karácsonykor is jöhetne valami ehhez hasonló.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11299 üzenetére
Igen, tegnap én is úgy láttam, hogy törölte a "bohóc-skint". Lehet, hogy sok negatív kritikát kapott emiatt.
A 110-ről pedig annyit, hogy nekem is megvolt még pár hónapja, de 6 csata után dobtam is a szemétbe. Piszkosul felidegesített röpke fél óra alatt, de egyszer még biztosan visszaveszem.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11270 üzenetére
Jóféle ez a Jacqueline az biztos és még jól is játszik, de ennyi csata után még mindig ezt az okádék hit zone modot használni elég gáz. Majdnem 1900wn és 20k csata alatt nem tudja, hogy hol van egy tank motorja vagy mi?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
isti101 #11245 üzenetére
A másik topicban az Excelsiort sokan dicsérik. Viszonylag gyors, jól fordul, gyorsan lő, bár az átütése nem annyira acélos, remek az ágyú függőleges kitéríthetősége és a páncélja se annyira rossz.
Én is szívesen vennék egyet, de mivel rühellem a brit tankokat ezért inkább nem kell.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11227 üzenetére
- Ennek a srácnak milyen atomerőműve lehet?
Az addig oké, hogy full grafikán játszik, de a felbontás még a Full HD-nál is nagyobb (1440p), és emellett még videót is vesz fel. Na így van neki 60 FPS!
Azt, hogy milyen gépe van nem tudom, de a monitorja 27-es szerintem, azok tudnak 2560*1440p felbontást. Én is akartam egy ilyet amíg meg nem tudtam, hogy ~100k-tól kezdődik az ára.
A gépem: Intel Core2duo E7200, 4gb ram, Ati hd4670 kártya. Most 1920*1080-ba közepes beállításokkal tolom fejlesztett grafikán. Így van átlagban 25-30fps-em ami nekem teljesen elég az élvezetes játékhoz, bár tény, hogy nem bánnám, ha lenne +40-50fps-em.
megj.: Egy új gép tervben van.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10978 üzenetére
Az a T95 videó atom durva.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10816 üzenetére
Köszönöm szépen. Úgy látom, hogy nagyon megy neked az ST-I.
(#10817) Mogyesz75: Nem tudom, hogy mi a problémád a KV-3-al. Teljesen tökéletes gépezet, szuper páncélzattal és jó ágyúval. Stockként tény, hogy nehezen használható, de fullosan kiváló. Majd ha egyszer elérsz a KV-4-hez akkor arra nyugodt szívvel mondhatod, hogy lassú és nem érsz oda sehova.
(#10818) Tomi0703: Gratula az E-100-hoz.
Más: Tegnapi napon eléggé jól sikerült. Bárcsak minden napon ilyen lenne.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10778 üzenetére
Eladtam, mert meguntam. Hetek óta legénység nélkül állt a garázsban és csak a helyet foglalta, a kredit pedig kellett másra. Sajnos amióta kipróbáltam tesztszerveren a többi t10 td-t végképp elment tőle a kedvem. Az Object268 ezerszer jobb nála szvsz. Fürgébb, kisebb, gyorsabban tölt, bár kisebbet is sebez valamivel. Sajna ezen az ágon még csak a SU-85-nél tartok. Tegnap vettem vissza. Utoljára a 7.5-ben játszottam vele, de azóta érzésre semmit nem változott.
A Tiger-re pedig tervezek venni EGLD-t. Egyébként anélkül sem tűnik lassúnak a célzása, de ez valószínűleg azért van, mert előtte 7. szinten a KV-3-al és az IS-el játszottam és ezeknek EGLD-vel is kb annyi a célzási idejük, mint a Tiger-nek anélkül.
Még annyit a JagdpzE100-ról, hogy 327 csata alatt ~3100 átlagsebzést hoztam vele és 52-53% wr-t. Ez a wr-t leszámítva szerintem korrekt. Sokan azt gondolnák, hogy mennyire egyszerű egy 1050 átlagsebzésű ágyúval 8-10k dmg-s köröket futni, de ez nem igaz. 21.21sec töltési idő rengeteg.
Más: Tegnap lettem figyelmes, hogy elértem az 55% global wr-t.
-
[HUN]Dani
őstag
Visszavettem a Tigrist, hogy kipróbáljam milyen lett amióta felbuffolták. Azt kell mondjam, hogy igen komoly kis szörnyeteget faragtak belőle.
Visszavétel után raktam bele egy viszonylag komoly legénységet a JagdpzE100-ból és 4. csatára ez jött össze.
Annak idején 30 csata után eladtam, mert egyáltalán nem volt szimpatikus, de úgy érzem, hogy most addig biztosan nem adom el amíg nem lesz meg a TigerII.
Ja még annyit, hogy ~30-35% körüli wr-t sikerült hoznom vele régen, de remélem ez feljavul 55-60-ra. -
[HUN]Dani
őstag
Ez a kedvencem: Prokhorovka encounter, IS-el mentem, t9 csata volt. Fél perc sem telt el, de már -2-0-ra vezetett az ellenfél. Mondom oké, nem annyira nagy baj, talán meg is érdemelték a halálukat ugyanis piros Comet behozott egy loltrakit maga mellé és ezt igen neheztelték a többiek.WZ-120 megölte a loltrakit, erre a Comet tüzet nyitott a WZ-120-ra, hát őt is megölte. Ez után nézem a minimapot és mit látok? Csupán annyit, hogy rajtam kívül egyetlen tank jön csak a zászlóhoz, a többiek pedig J2-ben ültek. WTF?
Ja és mellesleg a csatát elbuktuk természetesen..(#10648) AMD Power:A többi ágat nem is húzod?
-
[HUN]Dani
őstag
Az IS-3-al mit babráltak a srácok? Láttam, hogy kapott egy géppuskát a tetejére és a 220/220/220 toronypáncél 249/170/100-ra változott, de mintha a tank front páncélja más szögben állna.
Sajnos rendes szerveren nincs IS-3-am így nem tudom normálisan összehasonlítani. -
[HUN]Dani
őstag
Kipróbáltam a teszt szerveren az új német td-ből kettőt, a t8-ast és t10-est. A t8-as nagyon jó kis gép, iszonyat jó ágyúval, viszont semmi páncélja nincsen. T10-es kb ugyan ez csak sokkal durvább kiszerelésben.
Elképesztő gyorsan szét lehet kapni vele egy másik t10 tankot. Biztosan nerfelve lesz valamikor, mert ezt így berakni..hát nem hiszem, hogy jó ötlet.
Van két szembetűnő újítás ami kifejezetten tetszett. Az egyik, hogy a jól megszokott alap célzókör mellé beraktak egy töltési idő kijelzőt. Íme:A másik pedig, hogy az opciókba bekerült egy új fül, a voice messages in battle. Lehet standard és national. Íme:
Kipróbáltam továbbá a kínai t10 medet, ami nagyon megtetszett, szóval arra jutottam, hogy kell egyet szereznem. Szép kis meló lesz, bár már a WZ-131-nél tartok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10421 üzenetére
Annyira nem rossz a hétvégi event. Kétszeres legénységi tapasztalat bónusz azért elég jól jön nekem. Lehetséges, hogy megveszem az "új" Tiger-t, dobok bele 75%-os mukikat, aztán adjad neki.
U.i.: Kár, hogy lejárt a prémium számlám.. Így azért kicsit szarabb lesz, de biztos nem veszek ismét egy jó darabig. Nincs nekem időm mostanság a játékra. -
[HUN]Dani
őstag
Sikerült megdöntenem a saját xp rekordomat. T-150-el 2649xp-t sikerült elérnem egy izgalmas meccsen, aminek a végét sajnos elbaltáztam, mert akár 7 kill is lehetett volna az 5 helyett. Sajnos prém lőszerrel lőtt ki egy VK30.02M.
(#10398) kirjak: Igaz, hogy a nagy puska még nincs meg, de a páncél igen.
Íme: -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Taragas #10383 üzenetére
Dobtáras lesz? Ez nekem új.. A Ferdinand ág folytatása lesz vajon ez az ág?
(#10379) kirjak: Én nagyon várom már, hogy eljussak ehhez a jószágig. Jelenleg stock KV-4-nél tartok + a másik ágon KV-1S-nél. Másik ágon az IS-3-ig érdekel a dolog, ezen viszont IS-4-ig.
Egyébként néha megesik, hogy a 299penes JagdpzE100 lövését is pattintja a piszok.. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Tomi0703 #10353 üzenetére
Biztosan megunom majd én is vele a játékot ~100-150 csata után, mint ahogy az lenni szokott a legtöbb tankommal, bár ez alól kivétel az IS-2 és a JagdpzE100. Sajnos 300+ csata kell ahhoz, hogy fullos legyen és még az ST-I is meglegyen.
Ha már ST-I akkor itt megjegyezném, hogy rohadt nagy szívás, hogy ezen az ágon nincs BL-9 ágyú. Kéne csinálnom a másik heavy ágat is, de a KV-1S nagyon nem tetszik nekem. -
[HUN]Dani
őstag
Ma bátorkodtam megvásárolni a KV-4-et. Stock állapotban is egészen jól boldogulok vele t9-ig. T10 kissé necces még a prém ammo 217-es átütésével is. Meg kell, hogy mondjam rosszabbra számítottam sokkal. A páncélja fenomenális.
Iszonyatosan pattognak rólam, nagyon élvezem.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
dfsz34 #10274 üzenetére
Az előbb játszottam egy meccset t10-es tankkal, hátha jobb a helyzet. Egyből az első meccsen a top tankunk egy piros Maus játékos volt. Elkezdődik a meccs, mindenki szépen helyezkedik, erre a Maus bekempelt K1-be és a csata végéig ott ült. Normális az ilyen??
szerk.: Mondanom sem kell, hogy simán elbuktuk. 15-7 lett vagy valami hasonló. Mondjuk ellenfélnél volt egy lila platoon trió.
-
[HUN]Dani
őstag
Imádom amikor olyan csapattársakat kapok akik t8 heavy tankkal 500-as átlagsebzést tudnak elérni..
Mai legjobb csapattársam 36% wr-t és ~130-as átlagsebzést produkált több mint 200 csata után T26E4-el. WTF? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10253 üzenetére
Hát igen.. Azzal a két tankkal van mit javítani a statomon.
Más: A tegnap reggeli rossz kezdés után, délutánra egész jól alakultak a dolgok.
15db KV-3
4db T-150
3db JagdPzE-100
2db StugIII
1db IS-2 -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10180 üzenetére
A T32-őt talán egyszer valamiféle akció keretén belül visszavásárolom, mert valóban jó tank. Ezt anno amikor T29-T32 párossal játszottam nem igazán éreztem így. T29 még feküdt is valamennyire és élveztem vele a játékot (54%wr, ~1300dmg), sőt még a T32-vel is jól ment az első pár csatámban, aztán egyszer csak bumm. Mire kivégeztem 44%wr-t és ~1200-as átlagsebzést értem el 265 csata alatt ami eszméletlen szar. Mondjuk ez volt az első ág amit elkezdtem húzni.
Sokszor amikor JagdpE100-ban ülök és összetalálkozom egy hull downba beállt T32-vel ami ráadásul több száz méterre van akkor kicsit elmegy a kedvem ettől a 299penes ágyútól, mert még ezzel sem bírom átlőni, sőt még a 420mm-es átütésű prémium lövedék is tud pattani. Komolyan mondom könnyebben megölök egy Maus-t, mint egy T32-t.szerk.: A 8-9k dmg-s bukták sajnos mindennaposak, de általában összejön ezalatt valami medál, így annyit kapok, mintha győztünk volna, ezért annyira nem zavar.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10144 üzenetére
Az a T32-es kör elég komoly lehetett. Szép eredmény.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #9792 üzenetére
Igen az, jól látod. Nagy fanja vagyok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
kicsitrash #9704 üzenetére
Elméletileg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest