- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvids
aktív tag
válasz
zolika15 #35781 üzenetére
Én minden porcikámmal gyűlöltem az M103-at, de kifullozva meg kicsit gyakorolva, ráérezve: nem olyan rossz. El kell fogadni, hogy kicsit is kompetens játékosokkal szemben inkább support tank. A tornyát-hasát túl könnyű belőni ahhoz, hogy rambózni lehessen vele mint egy igazi heavyvel, de jó a mozgékonysága és kiváló a lövege.
-
törölt tag
válasz
zolika15 #35779 üzenetére
Ne is mond... Nekiugrottam az M103-nak, hogy minél előbb meg legyen a T110E5 a tervezett(??) nerf előtt. Hát olyan pocsék vagyok, hogy jajj...
Talán a jövőhét végére össze is fog jönni az a 185000 xp.
Terveztem egy kiválóság jelet az ágyulára, már majdnem meg volt. 63.5%-on álltam. Most meg vagyok 58,5%-on.ha így haladok, karácsonykor sem lesz meg.
-
-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
zolika15 #35147 üzenetére
Nekem is kb ez volt amit leírsz, egészen vasárnapig, amikoris elkezdődött az armageddon
Remélem a gyorsabb net megoldja, ha nem, akkor feng sui szerint átrendezem a szobát, és szerencsebambuszt ültetek a legfelső 5.25" slotba.
Emre!
"hehehe, sose cserélem le a w7-et" Nem ér kárörvendeni a tesztereken!!!
-
törölt tag
-
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #34370 üzenetére
Szerintem ne add fel, légy egy kicsit türelmes vele, míg kifullozod, utána jó lesz az hidd el. Legyen benne jó legénységed, az nem árt. Illetve szerintem inkább második vonalon használd, semmiképp ne első vonalban. Támogató szerepben szerintem nem rossz.
(#34388) Simi37: nekem korábban is voltak már kidobálások - de hisz tudjátok -, de a 9.10 óta van először olyan, hogy csata közben dob ki a rendszer, miközben a tankom mozgásban van - remek érzés az ilyen Jozefgucci meg tudja erősíteni, egyik csatában szemtanúja volt ennek - és mire vissza tudok lépni, már csak a füstölgő roncsomat látom. Mondjuk az említett csatában mázlim volt, ott nem lőttek ki.
Viszont kezdek afelé hajlani, hogy lehet abban vmi, amit szajkóztok és lehet némi prücök a gépemmel, rendszeremmel, mert tegnap olyankor is kidobott a játékból mikor nem csináltam semmit csak a garázsban álltam - épp a kislányommal sétálgattam, hogy megnyugtassam. Szal ezt már tényleg nem tudom hová tenni!? Illetve tegnap többször volt olyan jelenségem is, mikor nem a játékból vágott ki, hanem csak szimplán a teljes képernyős játékot levágta tálcára! Néztem nagyot és elmormoltam egy "imát", már indítottam volna újra, mikor megláttam a tálcán a játék ikonját! Na ezt vajon miért csinálhatja? Esetleg vmi program futhat a háttérben és amiatt!? Hogyan tudnám ezt kinyomozni?Tegnapi napom nem sikerült rosszul - bár épp aktuális kedvencemmel Type61-el elég szar csatákat sikerült mennem és 3-ra egy alig sebzős körrel sikerült leduplázni is
- mentem vagy 5 kört E100-al és azt kellett megállapítanom, hogy baromira jó tank, élvezetes a játék vele. A 700-800-as puszik és az a dübörgő löveg hang az vmi fenomenális élményt ad.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
zolika15 #34370 üzenetére
Valahogy így éreztem én is az lején ! viszont raktam bele lányokat és fullosan egész használható . Érdemes a háttérből lövöldözni vele , mert bárki belövi , talán a torony ami szokott néha pattintani .Ami zavar , hogy átlagban olyan 200-220 körül sebez ami elég karcsú T8-ban és felette .
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
zolika15 #34271 üzenetére
Köszi szépen!
Na be is fejeztem az örömködést, bocsi....
(#34273) meunier
Köszi Neked is, örülök, hogy "látlak"!
(#34272) nyunyu
Hát gyakorlati összehasonlítást nem tudok mondani, mert az IS-6-al kb. 6 kört mentem tesztszerón. Tornya erősebb az IS-6nál, az oldalán nincs üreges páncél mint a ruszkin, így ha sidescrapingre kerül a sor vigyázni kell a nagy kaliberű csúzlikkal. Mozgékonyabb mint az IS6, de igen elég hasonló a játékstílus, ami még pozitív, hogy nincs a torony alatti kis "doboz" mint gyenge pont. Viszont a gold lőszere HEAT...az AP meg ugye 175 pennel bír.
-
zodo
nagyúr
válasz
zolika15 #33642 üzenetére
Eddig amikor írtál, többségében rinyáltál hogy így nem megy meg úgy nem és ma sem lehet játszani meg az a tank is rossz erre tessék. Gratula!
Na meg a másik tagtárs aki csak szórakozni akart (#102109) Because ászocska. Szintén gratula!
Most má senkinek nem hiszek csak az "utálom az artykat" íróknak vagy nekem is többet kellene sírnom.
-
rlazol
veterán
válasz
zolika15 #32879 üzenetére
a legrosszabb játékosok WR-je is eléri a 40%-t. A legjobbak se lépi túl a 65%-t. Ergó a csaták 75%-ban (100-(65-40)) nem tudod befolyásolni a kimenetelt, akármit csinálsz. És az ide tartozó csaták néha csőstül jönnek... A lényeg a saját teljesítményed, ami irigylésre méltó.
-
zodo
nagyúr
válasz
zolika15 #32876 üzenetére
Nálam a legrosszabb napon is kb 6-7 csata után csak be szokott csúszni egy győzelem még ha az nem is rajtam múlik azaz még túl sem éltem a csatát.
Szóval ez nem a játék hibája szerintem, valamit nagyon elrontasz amihez elegendő egy rossz gondolat/cselekvés.pl valamelyik nap tier V-ös tankommal tier VII-es csatában (hova tenne máshova ha nem +2-be) sikerült bujkálnom egy-két morzsát lecsíptem innen-onnan aztán felbátorodtam, sikerült egy megsemmisítést összehoznom aztán menekülőre kellett vennem erre elém került egy IS de túléltem mert segítettek rajtam.
Véghajrában egy dick max volt talpon, láttam is hogy ott áll a dombtetőn és mégis úgy gondoltam hogy át tudok haladni a nyílt völgyön. Nos nem kellett volnaahogy kikerültem a domb takarásából , paff.
-
Tomi0703
addikt
válasz
zolika15 #32861 üzenetére
Épp most próbálgatom. Jó, hogy ezáltal nincs megállás után (és a menet közbeni) lövegbillegés + menet közben is talán pontosabban lehet lőni, viszont ha csak kicsit mozgatod a célkeresztet akkor nagyon "darabos" a mozgása a célkörnek (ha érthető, hogy mire gondolok). Volt, hogy emiatt hibáztam el 15-20 méterről egy lövést. Tehát ha csak egy kicsit akarom mozgatni, tehát állva egy mozgó tankra lőnék akkor nagyon furcsa.
De mióta bekapcsoltam 1 tankász és 2 1. osztályú kör a T62-A-val, zsinórban. -
zodo
nagyúr
válasz
zolika15 #31900 üzenetére
Nem vagy egyedül.
Napok óta bármit teszek, jó esetben egy-két győzelem aztán szopóroller.
Akár melyik tankkal is indulhatók oly mindegy.
Napi duplát a lehető legrosszabb csatában szerzem meg.
Időközben gondoltam átnézek a Brit ágra és belekezdtem a Medium I => II => III => Matilda sorba.
Eddig jutottam, kevéske free xp-t elhasználva.
Igaz még nincs meg a top ágyú és legénység de vereség, vereség hátán. Jól kezdődik.
Múltkorában már nálam nagy szó volt a WN8 1000 napi átlag de most már a 200-400 -nak is örülők. -
törölt tag
válasz
zolika15 #31520 üzenetére
Tegnap az utolsó csata Erlenbergben. A csapat 3/4-e a vár irányába el. 2 arty hátra húzódott, én (jag.tig 8.8) egy másik jag.tig 8.8-al, egy borsiggal, egy t29-el és egy közepes tankkal a másik, dombos oldalra mentem. A dombok tövénél mindenki megállt kempelni a meddel az élen. Vártuk, hogy a galamb a szájunkba repüljön. A vár felöli oldalt lassan felörőlték. Mivel én nem vagyok olyan kempelős típus, kicsit előrébb húzódtam. Spotoltam is vagy 3-4 ellenfelet. Az artyk persze csendben maradtak. Ahogy kell, le is daráltak minket.
Azért csak 2000 hp-t összesebeztem. Mondjuk ez annyit ér, mint halottnak a puszi. -
törölt tag
válasz
zolika15 #31514 üzenetére
Nekem tankonkénti napi első 2-3 csatám szokott gyalázatos lenni. Még akkor is, amikor nyerünk és ez a 2x xp miatt elég gáz. Az ezután következő csaták jobbak, valamikor sokkal jobbak.
A tegnapi este nagyon gyengére sikerült. Amikor elkezdtem a játékot, nagyon jó köröket nyomtam. Aztán meg egyre rosszabbakat. Szerencsére az utolsó aránylag jó lett. -
sith7
félisten
válasz
zolika15 #31461 üzenetére
2 hónapon keresztül, napi 5-6 light csata után van jogod panaszkodni, hogy nem jön össze
viccet félretéve, ahogy én látom az LT15 - höz sok minden kell, hogy együtt legyen:
- egyedül legyél light a csapatban
- beadja az adott térképet
- ott jöjjön az ellen, ahol derítesz
- a csapatod lőjje azt, amit derítesz, ergo ne menjen mindenki fel a hegyre pl. Prokhorovka -
sith7
félisten
válasz
zolika15 #31392 üzenetére
Köszi
Nem
Elején berongyoltam E1 - re, és nem mozdultam, aztán egyszer csak az 50 120 belém lőtt
, ami szerintem csak vaktában leadott lövés volt, mert ő volt tőlem a legmesszebb.
Gyors fordulás, és húztam vissza, majd a TD - inket megkerülve visszamentem középre , és onnan spottoltam, csipegettem -
-
bluyoo
nagyúr
válasz
zolika15 #28594 üzenetére
Hát én nem bírtam ki .... Jelenleg meg akar ölni, vagy mifene!
Szívesen megszorongatnám a torkát a kis ...nek!(#28595) sith7
Ha ír nem megyek rájuk. Ennyi csapatszellem szorult belém. Bár így utólag kár lett volna segíteni neki.
A szép az egészben, hogy volt még vagy 5 ellenséges jármű, ez a marha meg beszorult az arty és a szikla közé!
Hát a mai nap nem sokat tapasztaltam a csapatjátékból.
Az AMX ELC bis -el szenvedek ... a 17 csatából jó ha 5-ben számíthattam a csapatra.
A többiben próbáltam minél többet sebezni mielőtt kilőnek. -
jano_77
nagyúr
-
SoulReaver
veterán
válasz
zolika15 #25572 üzenetére
m103 a t32 lövegével elég meleg.. Próbálj meg freexp-ből tovább lépni rajta, ha nem akarod megint eladni..
Én 3x próbáltam nekifutni, mire meglett a következő löveg. Azzal már lehet haladni. a 3. löveg meg már a 110E5 lövege, csak lassabb, de egy állat lesz belőle.
Szemből az m103 tornya lazán belőhető, de ha ügyesen forgatod, akkor tud pattintani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest