-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
SoulReaver #44195 üzenetére
Nem arra gondolt, hanem hogy a tank ikonjaidon minden római szám feleslegesen 2x szerepel. Az egyiket ki lehet kapcsolni a játékban a beállításoknál.
(#44172) @kchryss:
Na ha valami nagyon nem tetszik win10-ben akkor az az új frissítési rendszer. Direkt letiltottam, hogy a drivereket ne frissítgesse a háttérben erre megint felrakta magától kérdezés nélkül a legújabb ati drivert. -
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #44182 üzenetére
Sajnálom! Én nem "hülye", hanem "nagyon hülye" vagyok...
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #44179 üzenetére
Már akartam kérdezni korábban is, nem zavar, hogy duplán látod a jármű szinteket? A beállítások - általános - jármű szintek megjelenítése opcióból vedd ki a pipát szerintem, mindjárt tisztább lesz az ikonoknál.
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #44179 üzenetére
Mi hogy? Hogy meglőtt egy fel nem spotolt Grille? Tényleg nem értem a kérdést...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #44155 üzenetére
Engem ami nagyon zavar , hogy a fedezék mögül kilógó tankok sziluettje nem mindig látszik . Viszont ha odalövök akkor találatként beadja ,de amúgy nem rajzolódik ki a piros sziluett .
-
DrDobos
őstag
válasz
SoulReaver #44121 üzenetére
Koszi szepen!!
-
DrDobos
őstag
válasz
SoulReaver #44110 üzenetére
Ezeket hol lehet kivalasztani hogy mit akarok vele?
-
DrDobos
őstag
válasz
SoulReaver #44110 üzenetére
Aha.. ezzel csak az a probléma hogy sok része az aslainnak nem tetszik..:/
-
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #44061 üzenetére
Mondom, hogy NEM tiltott MOD a Gun Direction MOD.
Akár csak a Reload Timer MOD. -
Veatta
aktív tag
válasz
SoulReaver #44074 üzenetére
Nemsárga csak 400 as.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
SoulReaver #44061 üzenetére
Jó eséllyel bot volt és szimplán farmolt, máshogy nehezen tudok összehozni 200WN8-at 26k csatával, a botokat kellene likvidálni a játékból.
-
xAttilax
őstag
válasz
SoulReaver #44053 üzenetére
Mostanában lehetett valami komolyabb wn8 változás, mert a wot life-nál is ez a helyzet
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #44053 üzenetére
Más oldal is többet mutat, a wot-life-on +50 wn8-am van
(#44054) diegho
Csak vicc vót, de azért van a gpu hogy dolgozzon.
Mondjuk most hogy itt a meleg, lehet én is bekapcsolom, mert ha eléri a 65-70 fokot, nagyon hangosak a ventik. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver #44019 üzenetére
Gyóóó tier7-es medet kivenni? Szegény cometet megsiratnám
Többi nem igen érdekel
-
joergie
őstag
válasz
SoulReaver #44039 üzenetére
Egyik haversrácnak csetban-ja volt, és úgy üzent, hogy a platoonmeghívóba írta bele a mondandóját. Nem túl hatékony megoldás, de a semminél több, hogy tudj ingame kommunikálni
Linkint meg hagyjátok békén(dont feed the troll), ha senki nem szól hozzá elcsitul...mint a hisztis gyerek.
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #44030 üzenetére
Az a baj ,hogy itt mindenki azt hiszi ,hogyha goldot töltesz akkor egyből valami giga mega unicum lesz.
Nem egy olyan magyar reroll bot van aki full Gold+light tankkal sem tudja meglépni a kékszintet.
Ahhoz hogy valakiből jó játékos legyen több kell mint a gold spam Pl taktikaiérzék átlátni a szituációt és nem csak úgy menni mint egy agyatlan birka.Reflex sem árt.Ahogy látom rengeteg játékos lassú és sok időt veszít. Rengetegszer kap elkerülhető lövést ha egy kicsit gyorsabban reagálna.Na meg ne 30-40 Fps-el játszon az illető hiába mondják hogy ennyi elég nem elég egy kis lagg és máris kapod a lövéseket amit ha normális fps-ed lenne nem történne meg.a A játékot pedig max grafikán játszani tilos nem hiába hogy az összes pro minimumra veszi sokkal átláthatóbb a játék alacsonyabb grafikán pár dolgot kell csak magasabb szintre állítani.Na meg az egér settings sem utolsó ,hogy nem 2000+ Dpi-on játszunk mert max csak a madarakat fogjuk lövöldözni az égről.Kipróbáltam és remegett a célkereszt nem lehetett normálisan célozni.Ezeket valaki betartja és nem lesz béna -
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #44027 üzenetére
Sportszerűség? Ember te szedsz valamit ?
Játék része még mindig max a modok azok nem sportszerűek attól hogy valaki goldot lő attól még nem fog 4000+ átlagot lőni mindennel egy kis észt vigyünk már bele.
Majd biztos a WGL-en nem fognak goldot lőni mert nem sportszerű -
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #44023 üzenetére
E-100 ki lő AP-t?
Még az 500 wn8-as bot is Heat-et lő rám
Egy kezemen megtudom számolni E100-tól hányszor kaptam AP-t -
törölt tag
válasz
SoulReaver #44017 üzenetére
Egyértelműen átütést kellene csökkenteni. Szerintem.
Az nem pálya, hogy az E100-am a T-54 ltw folyamatosan átüti golddal mindenhonnan. Én meg csak forgolódok, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, mert sokkal gyorsabb, mint én. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #44009 üzenetére
Gold nélkül is sokkal erősebbek a medek minden másnál, az rendben van?
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #44007 üzenetére
De mit lőjön a nép, ha kiveszed a goldot?
-
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver #43942 üzenetére
Egyetértek. A BC bármit meg tud kerülni és mindenhova időben odaér, alap esetben én is csak APCR-rel használom, mert elég kevés lőszer fér bele a keveréshez. A ~160 csatám alatt még nem mentem annyira jó kört, hogy kifogyjon (legalábbis nem emlékszem), de utolsó tár már volt betöltve.
-
Kakumix
senior tag
válasz
SoulReaver #43939 üzenetére
Pár hónapja szenvedtem a 4x láncolós + sebzős küldivel és a végén már annyira elborult az agyam, hogy a BatChatet repesszel töltöttem fel
. Persze a küldi így sem lett meg, de mivel nagyon szégyelltem magam miatta csak 10-15 csatát mentem így. De a durva, hogy még így is 2k fölött volt az átlagsebzésem csatánként (elég sokszor voltam Redshire-ön és egyéb nyílt pályákon) és noobozott és riportolásra buzdított az ellen és a saját csapatom is, még akkor is amikor Nagy Kalibert kaptam és/vagy Top Gunt
.
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #43902 üzenetére
Én is vágyok/tam erre a tankra, de eldöntöttem meg se veszem. Az M103 elvette a kedvem az egésztől. Tudom nem szabad hasonlitgatni, mert aztán lehet, hogy ez kézre állna, de akkor is. Igy voltam a Leo vonallal. Célom volt a PTA és Leo is, de az Indien elvette a kedvem az egész ágtól. Mikor még az Indien-t nyomtam, hogy legyen már egy ászom vele, már akkor megvettem a PTA-t, hogy majd abba átülnek a legények. De mikor meglett az ász az Indien-el, olyan szinten utáltam, hogy eladtam a PTA-val együtt, hogy egy csatát nem mentem vele. A legénységgel átmentem a Borsig vonalra és kész, nem kell német med nekem.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #43907 üzenetére
A minap a Grille15-öt a Skoda TVP-m -el előbb oldalba küldtem és beadta HE-vel a 350-et majd a következő lövésre amikor maradt neki 348HP-ja belelőttem 50-et
Ezt a Grillát én is gyorsan meg akarom venni amíg ilyen ha már egy éve kihúztam a WTE100-at. -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43907 üzenetére
Hát no offense ,de ez erősen user error.
Én szinte az összes HT-15 küldetést az E5-tel csináltam meg. Nagyon jó a páncélja, ha eldugod a hasát csak a kupoláját tudják meglőni.és azt is jobbára csak arannyal. Sima AP lövedékkel elég troll a kupola is a buff óta.
Kiszámíthatóbb a páncélja. Ott van pl. az E100, az addig jó míg beforgatva van a tornya. De ha lőni akarsz és ráfordítod az ellenfélre már kapod is az aranyat, ami mint kés a vajon megy keresztül a lapos toronyfronton. -
törölt tag
válasz
Amennyire vágytam erre a tankra, szegénnyel annyira nem találom a módját, hogy hogyan is kell használni. Nekem is az a bajom, hogy sokat lő 400 alatt, 400 felett keveset és talán egyszer sem volt a max. sebzése környékén. Ráadásul olyan érzésem van vele, hogy mindenki belövi. A másik 10-es heavym (E100) jobban kézre esik. Lehet, hogy az tomatobiztosabb?
-
Enzolord
addikt
válasz
390-es átlag nem olyan rossz..
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43898 üzenetére
Ez simán egy bot.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43896 üzenetére
Szegény én, moha vagyok, szegény E5.
A fricc tankokkal is mohák játszanak, mert milyen jó volt a háborúban az a Tiger meg Königtiger. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #43893 üzenetére
Ez a grille kicsit túl lett tolva wg által, kb a legperfektebb td a játékban, és néha meglepően nagy a sima ap penje is...
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43893 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy átlag alattiakat tud lőni az E5. Csakúgy, mint a német tankok. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #43799 üzenetére
Majd, ha cserélek körülnézek rendesen, mindenesetre nekem 2 dolog fontos: kivehető porszűrő és jó szerelhetőség.
Tápból pedig Be Quiet! Pure Power 9 400W, de jövőre még sok dolog változhat, addigra talán jön ki új FSP HyperM széria is, bár a mostanit is megvenném simán. -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #43796 üzenetére
Nem most lesz ez, addig még sok dolog változhat.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43534 üzenetére
Mehetünk!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43531 üzenetére
Ez mekkora ötlet!
Traktorral és csak golddal!
-
csapee
őstag
válasz
SoulReaver #43528 üzenetére
En ma direkt direkt elegettem 1,2m kreditet. Ha nem lesz mivel venni loszert legalabb nem jatszom. Sok idobe telt artyval, de mostmar egy kanyi vasam sincs
Stigma: a fel oldala bena nem az agya
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #43504 üzenetére
Tegnap visszavettem az E75-öt, funolni. Hát, ez minden, csak nem fun.
T49 szemből kicsontoz, a T-54 light is arannyal. Megy is vissza a garagéba. Hátha a nyári rebalance kicsit erősebbé teszi a heavy-kat, mert az vicc, hogy ezeket a vasdarabokat minden viszi szemből.
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43504 üzenetére
Jó választás
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #43468 üzenetére
Én M48-al találkozom a legtöbbet vele, szereti a 6 másodpercenkénti 400 dmg-et
Lehet a legénységem is jó benne, de sokszor simán belelövök és vissza a fedezék mögé és csak akkor spotol fel. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #43464 üzenetére
Én sima AP-vel lövöm az biztos sebzi
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #43464 üzenetére
Én már ezért nem is váltok lőszert arra a xarra.
Vagy nem sebzi, vagy belevág 100-200 damage-t. Talán egyszer volt, hogy Grille 15-tel belevágtam 950-et repesszel, de ez kb. az esetek 5 %-a. Nagyon random mennyit sebez, WTE100 sokkal jobb volt, annak nem volt ilyen csaló "troll páncélja". -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #43422 üzenetére
Megjelenés óta 2500k-m van P-s majd Z-s lappal, kb fél évig húztam, felesleges. 10k az pont a +8GB memória felára lenne. Még átgondolom a helyzetet, van időm, konkrétan 2 hónap. Annak több értelmét látnám, hogy veszek apróról piszok olcsón egy 6400-at és azt húzom fel 4200 környékére ez Z-s lapban.
-
skopy
tag
válasz
SoulReaver #43415 üzenetére
Sikerült, köszönöm
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #43409 üzenetére
Elképesztő, hogy mennyire lezüllött a játék, 3-4 perces csaták tömkelege, egy csokorra való, és nem azért mert az én eredményem nagyon jó lenne, hanem hogy hol a pecsben voltak a többiek...? A csapat fele egyet lő, vagy annyit sem, érthetetlen... [link] [link] [link] [link] ász, de milyen... itt meg befoglaltak... És mennyi ilyen van, amiről elfelejtek screenshotot csinálni... Katasztrófa.
A BC híres páncélja: [link] ~700 hp-ja volt, szemből küldtem, közvetlen közelről, de csak ennyit szedett le róla. 2vs2-ben voltunk egy-egy Jgpz mindkét oldalon és mi. Ha ez a lövés nem ilyen kreténül sikerül, akkor megnyerjük, mert 2vs1-ben maradtunk volt. Így fordítva alakult és kikaptunk... Ki kellett volna repülnie a Holdra... Love RNG.
De hogy valami pozitív is legyen, szia Grille!.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #43400 üzenetére
Nekem eddig 14 egymás után bekapott gold lőszer volt a rekordom és ezt 12 ellenféltől kaptam!
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #43400 üzenetére
A célzásideje nagyon brutális ennek az új dögnek, nehéz eljátszani vele a "kibújok-meglövöm" szitut, mert ahogy rádnéz már tüzelhet is... Ellenben vicces első görgőn láncon tartani, ha fedezék mögül oldalra akar lőni, mert abszolúte esélytelen bármit is tenni, azzal a böhöm nagy kályhacsővel csak néz ki a lyukon...
De elég komoly darab, bele is toltam a mai nap 35 ezer xp-t a Borsigba, jó lenne megszerezni ezt a Grille-t.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #43314 üzenetére
Ahogy gondolod.. Pedig jól jött volna, ha estig összeszedsz másfél M ezüstöt a T54-re.. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #43308 üzenetére
Nincs, mert ma kijött a 9.15
(#43310) +SoulRiever- Szólj, ha kell az accom játszani, most úgy is melózok este 8ig..
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SoulReaver #43286 üzenetére
Sajnos az életben is így van, ha provokálnak és lecsapod a kisköcsögöt akkor téged visznek be hiába fizetted ki a belépőt...
-
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #43262 üzenetére
Vonalkódot neki!
█ ║║ █║│█│ -
törölt tag
válasz
SoulReaver #43230 üzenetére
Hát, gold lőszar esetében változás nincs. Ha lesz is, az sem most fog megvalósulni. Bár, szerintem nem lesz változás belátható időn belül.
-
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #43210 üzenetére
Azt nem tudtam hogy a privát cset miatt is banra tesznek, majd figyelek.
Lacibacsi: elég fáradt voltam már felidegesíteni éppen nem tudott, meg aztán jót is nevettem a kisemberen.
Kettőkor Blaha kv vki?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #43198 üzenetére
Az FB wotos csoportban pl vagy ott a Wotinfo is ahol ezek mennek és még a legnagyobb az Ebay ! Neked mennyit érne meg a nullához képest ez a kérdés . Anno amit én eladtam arról csináltam képeket a garázsban +megadtam az acc nevét és így rá tudtak keresni . Ajánlatok gyorsan jöttek . Neked van Typ59-ed mert azzal sima ügy !
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #43193 üzenetére
Egy próbát szerintem akkor is megér . Még mindig jobb mint kidobni a kukába szerintem .Elég szépen fel van húzva és még prém tank is van rajta szóval nem kukáznám .
-
Emu
őstag
válasz
SoulReaver #43193 üzenetére
Siemka noobok nem csetelni járnak fel hanem a hátsó bokorba szalonnát sütni
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #43191 üzenetére
Akkor már inkább add el az accod ! Valami pénz is visszajön és akkor sem tudsz majd játszani ! Amúgy , pedig én úgy csinálnám mint Szbalogh kolléga. Eladta az accot és csinált egy másik tiszta reget és csak Fun !
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #43170 üzenetére
Jó az a 20-30 ms, érezhető a különbség a 40-60-hoz képest. (Én is nemrég váltottam, hasonló változásokat hozott. [link] De a legjobb, hogy torrent mellett is tudok már játszani.)
-
Veatta
aktív tag
válasz
SoulReaver #43168 üzenetére
Ping milyen?
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #43075 üzenetére
én ettől a 7-es cseh csodától vagyok ki, ez valami borzasztó, pedig fullos már... lassan tölt, lassan szűkül...
gundepje az mi? -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #43070 üzenetére
Tegnap az IS-7 kétszer nyelte be 5 méterről a láncnál a JagdPzE-100 lövését, majd utána a T10 3x a CDC lövését...
Ettől független 10 csatát mentem 2514 wn8 és 2328 avg dmg, szóval nem lehet panaszom a 60% WR-re se, na de akkor is...
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #43070 üzenetére
Téged miért nem szólnak meg, hogy miért "sírsz" itt szinte minden nap!?
Nekem a szokásos A-TEAM jutott ma is! 15 csata és 6 nyertes! Szerezzem meg a 25K xp-t....köszi retard WG!Viszont végre sikerült letudnom a T55A SPG-6 küldijét, aminek kifejezetten örülök, mert jó régóta szívtam már miatta. Vagy nem volt annyi 9-es vagy pedig kilőtték mindig előlem. Most az első 3 lövésem 3 kill volt, ráadásul az arty az vakon splashből. Meg is dicsért chaten.
Mai napon fénypontja egyébként egy hazánk fia volt Szekeres Roland személyében, aki Obj.704-el top tankként el tudott érni kemény 0, azaz NULLA sebzést! 17K csatával 412 wn8-at!
Nem értem, hogy i a reteknek játszik, biztosan nem élvezi egyetlen percét sem, kizárt!
Vérlázító, hogy mennyi ÖKÖR van a játékban!
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #43044 üzenetére
Kár érte,bár gondolom TS-t használtok ha nem egyedül mész.
Az örök meg relatív,addig tart az míg mennek a szerverek. -
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #43041 üzenetére
Tegnap kaptam a 2k győztes csatára de arra se adott semmit.
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #43041 üzenetére
Biztos alacsony a csata/gold ammo ,vagy a prémidő/csata arányod.Ha full prémmel toltad volna,kihagyások nélkül,talán valami járna.
Azért a csetbannodat visszavonhatnák már,eltelt jó sok idő. -
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #43034 üzenetére
Úgy értettem a klánok között! Mert kirakták őket amint ez kiderült. amúgy pedig ha 90 emberből kettő kilép az még nem a világ vége.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #42987 üzenetére
Nekem ahhoz a kéküléshez még kell vagy 10000 csata. A másikhoz elég 1 perc.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42983 üzenetére
Ez szerintem Rád cáfol:
"Emu87, a legjobb játékos a mai napig, bár már régóta nem játszik. Minden eredménye prémium lőszer nélkül van, egy született zseni, több száz replayt láttam tőle." Diegho mondta az interjúban! -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42983 üzenetére
-
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #42892 üzenetére
-
kobipeti
aktív tag
válasz
SoulReaver #42909 üzenetére
Feltételezem csapattárs volt, csak az egyértelműség végett!
Nem olyan rég a saját artynk egylövésezett, mikor a felé tartó Hetzertől akartam megvédeni, aztán a Hetzer végzett vele, karma
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42905 üzenetére
Én nem éreztem szenvedésnek azt a tankot, szerintem használható volt, csak óvatosban kell tolni vele. Igaz nekem a 2. skill-t tapossák a srácok benne. Kicsit nagyobbat ütne át és sebezne, akkor lenne igazán jó.
-
Szasinka
tag
válasz
SoulReaver #42832 üzenetére
Mondjuk az a WZ nem tudom miben bízik
(#42833) Enzolord: Na ja
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy miként tudta ezt így összehozni ilyen RNG-mellett ezekkel a sz@rokkal... Durva
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #42794 üzenetére
Éjszakásként nincs tapasztalat a délelőtti leosztással.
Délután is szeleburdi mert van hogy sikerül két-három győzelem abban az egy-másfél óra szabad időmben és hajnalban sikerül lerontani pár buktával.
Másik az ellentét mikor öt-hat vereség/tank aztán sikerül visszatornáznom legalább 50%-ra a napit.Köszönöm a tanácsot, megfogadom! Hátha.
-
infectedmann
őstag
válasz
SoulReaver #42801 üzenetére
Az én Hummelem olyan pontatlan, hogy csak viszi a kreditet, napok óta nem is játszottam vele, lehet is adom a francba, mert csak felidegesít.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #42801 üzenetére
Hát, én tegnap már majdnem átütöttem a monitort, mert az arty folyamat mellé lőtt, de csontra beszűkülve, a tetves JPZ E100 meg láncolt, vagy pattant..
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #42769 üzenetére
Én is kizárólag azon játszom.
Előbb végeztem, zsinórban négy csatával de semmi problémát nem tapasztaltam. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #42769 üzenetére
Megérezte a system a Warpackodat..
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #42766 üzenetére
Eu1 hibátlan ilyen téren.
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #42759 üzenetére
Akkor ma én voltam a jobbik oldalon, ma farmoltam, két jellemző kép a 21 csatámról: CDC és Cromwell B. 1 millió 400 ezer kredit begyűjtve, 60000 feletti meccsátlag, jók ezek a gépek. :-) [link]
Hagyom is abba, megvan a pénz a T54E1-re, ha lesz akció (illetve ha nem, akkor is), hétvégén begurul.
Megyek inkább izgulok az Atleti továbbjutásáért...
szerk.: megvan... nyílik a sör. -
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #42757 üzenetére
Majd mindjárt jön Linkin mester és megmondja a tutit hogy ez csak véletlen mert ő is heavyvel statpaddol, és csak azért van "néhány" med-je mert azzal bazi nehéz 2k sebzést összelőni alaplőszerrel. Ja és a td-k kötsögök mert atom pontosak
-
jozefgucci1
addikt
válasz
SoulReaver #42738 üzenetére
Hol vannak a klántársak akikkel mehetnél ?
Amúgy a legjobb csak T10 ben menni , mert ott több esélye van az embernek a sok siemka ellen .
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #42736 üzenetére
Bat olyan 3600 körül ad 3 csíkot.
-
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #42718 üzenetére
Ahogy már régebben is mondtam/mondtuk - ha már berakták az artit, és úgy-ahogy, akkor legalább csatánként MAX 2-2 arty legyen (mint az AW-ban), és ne tudjanak már 1 lövésből kiszedni tankot (sacc/kb. mint az AW-ban, de másik artit lehet
), max. akkor, ha az 3 TIER-el kisebb, ami csak light lehet - no azt lövöldözgethetik.
-
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #42704 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #42666 üzenetére
Szép kör. Azért a végén majdnem hiányzott az a rammolásnál elvesztett HP... De hát végül nem. A T49 kilövése pedig igazán elegáns módon történt.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #42660 üzenetére
Ne is mond.
Amióta egy is-6-ot körbertáncoltam a 13 75-el és kitáraztam rajta, de egy lövésem se sebzett, hanem mind pattant (a fenekéről meg az oldaláról), azóta csak only gold van. Kerültem ugyanolyan szituba, a hat lövésből így is kettő pattant. Nagyon hektikus az a francia ágyú.
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #42655 üzenetére
AMX 50B "iz gud tank"!
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver #42652 üzenetére
Tiszteletet parancsoló sebzés...
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #42475 üzenetére
pattintásért nem kapsz XP-t. (volt róla szó kb 1 éve, de elvetették végül)
itt leírja az alapokat de sajnos a részleteket nem. Igen, jó lenne...
szerk.: azt gondolom, nem fogja pl lövésnél kiírni, mert pl függ attól is, hogy sérült-e modul. Így a kiírt XPből már következtethetnél arra, h milyen kárt okoztál. Ráadásul az XP tetemes része csak a csata után dől el - pl, h megkapod-e vesztesként a high calibert és így a 1,5es szorzót, így amit menet közben látsz, köszönőviszonyban se lesz a végeredménnyel. A spot dmg is kérdéses, hiszen az függ attól, hányan spottolják az adott tankot összesen, márpedig az egész spotrendszer gázos ilyen rételemben.
Az viszont nem okozhatna problémát, h csata után kiírja a pontos számítást. -
törölt tag
válasz
SoulReaver #42467 üzenetére
Ha most gonosz akarnék lenni, akkor az mondanám, hogy ennyi sebzésre és alap XP-re, Cromwell B-vel is csak első osztályt ad, márpedig az hatos vas.
Ja.. Gonosz vagyok.Mindegy, látszik hogy odatetted magad, és ez a lényeg.
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #42467 üzenetére
mit vátrál? T8as meddel 2453 dmg nem kiemelkedő, 2777 se nagyon, bőven vannak 5000 feletti körök is.
a vereségben azok közül, akikbe sebeztél és nem arty, csak az IS3 van veled egy tierben. A másik meccsen
több is van (T28, T34, KV4), de arányaiban nem sok, magasabb egyáltán nincs, hiszen T8as csaták voltak. Mindkét körben lőttél artyt, és jópár T6-7-est, a T5ös lightról nem is beszélve. és persze nincs spot se. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #42447 üzenetére
A klán aktív, csak nem a játékban..
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42428 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #42414 üzenetére
a HEAT-nek nagyobb a penje, ezért "biztosra" akarnak menni (lehet, így látták a nagyoktól a streamen).
Csak azt nem tudják, hogy a HEAT a kisebb korrigációs szög miatt nagyobb eséllyel pattan ill. nyelődik el... -
törölt tag
válasz
SoulReaver #42299 üzenetére
Nekem ma 4x kapott ammorack-et a Cromwell, mindig kb fullhp-ról...
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #41917 üzenetére
Mi az isten??? A _K_H_-ba már bárki bekerülhet?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
SoulReaver #41909 üzenetére
Nekem csak akkor kevés, mikor sok az arty!
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #41906 üzenetére
Mit vársz tőle.. 90 után született..
-
szbalogh
addikt
válasz
SoulReaver #41817 üzenetére
Jaja, mi kb 8 éve nem nézünk tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest