-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jr1994
addikt
válasz
Bingisz #28961 üzenetére
Kártya is csak a Fradinál volt először, aztán most meg mindenhol, náluk meg szkenner. Talán jobb is hogy megyünk az nb3-ba (ETO), az nb1 még fosabb lesz jövőre mint valaha...
Ez a totál máshová tartozó példát csak azért írtam hogy ja, ez még nem egy nagy érvágás de ki tudja mi lesz még? Mondjuk ha a jövőben egy IS6/SP-hez hasonló eventen csak prémium fiókkal lehet részt venni, az azért már elég dúúúrva lenne, nem? Persze ha az AW reális veszély lesz a játékra, akkor megint akciótenger lesz, de ha nem?
-
szbalogh
addikt
válasz
Bingisz #28580 üzenetére
Az szép, én tegnap kezdtem neki. 5-öt sikerült hamar letudni.
Mondjuk a T-55 végére eljutottam oda, hogy nem feszengek rajta annyira. Ezt a 6k spot küldetés hozta ki belőlem. Lesz ami lesz, egyszer úgy is összeállnak a csillagokÉs úgy is lett. A 260-nak már így megvilágosodva állok neki. Ha nem jön össze az se baj, a kitűzött célom meg van.
Másodlagosokkal csinálod, vagy mind az ötből az elsődlegessel?
Csak elsődlegesekkel nekem egyszerűnek tűnt. Főleg, hogy nem sok időm van játszani és még is sikerültek. Az a kis kreditbónusz meg hidegen hagy. -
myckey
veterán
válasz
Bingisz #28580 üzenetére
az baráti baszki!
akkor már csak naponta kell áldozni a random mindenhatónak, és kész is leszel. eheheerre a military fesztiválra mi is kinézünk ha minden igaz, leszünk innen fórumról vagy hatan kb.
KÁHÁSok előreszecska te ratyi cakkos vagy, szal te majd menj csak hozzájuk, úgy is kinn lesznek ők is.
veletek nem vegyülünk.
most is elfogyott idő előtt a popcorn a klánháborús topicban, mer akkora feszkót gerjesztettetek, hogy nem győztem a végére érni. -
törölt tag
válasz
Bingisz #28574 üzenetére
2 csata lighttal, oldalanként 4 arty.
Első csatában padlógázzal menetből oneshotolt egy S-51.
A második csatában amint felspottolódtam a RU-val, már kaptam is a splasht, mind a négy ellenséges artytól, úgy hogy fullgázzal cikáztam.
Még volt 8 HP-m, amikor az űberlila Bulldogunk, aki nyílegyenesen közlekedett, padlógázzal belémrongyolt.
Természetesen a fél csapat engem noobozott le.
Ekkor adtam fel a mai délelőttöt. -
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #28419 üzenetére
Tudom, hogy a többi játékoshoz viszonyítja, de akkora "ugrások" nem lehetnek egyik napról, sőt, egyik csatáról a másikra, mint amiket fentebb írtak - feltéve, hogy jól működik.
Vagy csak a legutóbbi csata alapján frissíti az egészet, beleértve a többi játékos átlagát is? Mert akkor érthető.szbalogh: Okok!
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Bingisz #27267 üzenetére
Bíztam benne, hogy az egyszemélyes végrehajtáshoz kicsit módosítják majd.
Némelyik így sem éppen könnyű.(#27268) zsolthee
Ezért is várom, hogy lesz megoldva. Legrosszabb esetben elfelejtem ezt a "mókát"!
Mint ahogy jó pár napja nem foglalkozom vele. Elvileg most a 9.7 -el jön a módosítás. -
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #27109 üzenetére
Ezt nem értem.
Storm azt mondta, hogy teljesen más a közönség, ezért nem aggódik amiatt, hogy a GTA játékosokat szív el a WoT-tól.#27121 jano_77: annyit mindenképp, hogy a WG-t ismerve minimum 1 év, amíg ebből lesz valami, úgyhogy különösebben nem foglalkozom vele. Legalább is most még nem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #26518 üzenetére
Ellent kell hogy szóljak Veled, mert ha szombaton tennék ki az akciókat a Sz.napra vonatkozóan, akkor 1 napot már lemaradnál róluk, ugyanis az EU-s oldalon a naptár szerint pénteken 7:00-kor kezdődik majd (04.10)
De egyébként igazad lehet, remélem tényleg úgy lesz, hogy ezeket a leárazásokat majd csak csütörtökön teszik közzé. -
emre
veterán
válasz
Bingisz #26168 üzenetére
Az egy másik dolog, azon csak kicsit felháborodtam, pedig ott voltam. Meg kíváncsiságból visszanéztem az aznapi adását (amit azóta leszedett), hogy teljesebb képem legyen.
Számomra az a szomorú, hogy ezzel a játékbeli hozzáállással is egy fajta példát jelenít meg, azzal együtt hogy élő adásban küldi el melegebb éghajlatra az anyját, meg ha valami nem a kedve szerint alakul akkor mindenki más a ***. Lehet 44 évemmel kicsit öreg vagyok az aktív játékos korosztályhoz, de nekem egy elkényeztetett gyerek benyomását kelti. És ilyenkor sírom vissza a sorkatonai szolgálatot mert néhány embertársunk jellemfejlődésére minden bizonnyal jótékonyan hatna. Remélem a fiam nem ilyen lesz mert különben bucira pofozom. (A *** jelölés szabadon választott de válogatott szitokszavakkal helyettesíthető.)(#26167) joergie
Csak viccesen fogalmaztam meg, hogy miért nem zavar mások hülyesége.
(#26170) szbalogh
Tudom, és pont.
Írtam hogy 9.5 előtt nem fagyot.
(#26171) rlazol
Őt ismerem, a szám a születési éve, és nem közmunkás, sem nem értelmi fogyatékos...sőt. Meg tudok pár hasonló képességű felnőttről akik az élet egyéb területén azért megállják a helyüket.
-
Simi37
őstag
válasz
Bingisz #24684 üzenetére
DAFUQ
(Ilyet T3ban láttam utoljára)
Gondolom vmi ilyesmi lett... -
jr1994
addikt
válasz
Bingisz #24439 üzenetére
Hehe. Még az elsődleges sem sikerült, a 260-nál már mindkét csapat közül kell a legjobbnak lenni
Finish the battle as the top player on both teams by experience earned and damage caused. Cause at least 3,000 HP of damage.
Additional – Survive the battle.1016 > 573
Persze ha győztök, te kapod a legtöbb xp-t, és akkor jó eséllyel túl is éled.
-
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #24430 üzenetére
Töltésgyorsító, venti és periszkóp. A vbaddict szerint az unicum playerek csak 7%-a használ célzásgyorsítót ezen a tankon. Ha BIA+venti = a célzásgyorsítóval, akkor az szuper lesz. Ha nem akkor marad így.
(#24430) Bingisz: Át lesz variálva, mert ez a legénység a Stugokból, Jpantherből és most a Jagdtigerből jött. Ha meglesz a 3. skill és lesz akció, akkor megkapják a BIA-t is.
-
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz #24261 üzenetére
Teljesen egyetértek. Sokan hajlamosak elfelejtkezni arról, milyen irdatlan nagy számok forognak a játékban. Ilyen hatalmas számok mellett elkerülhetetlenek bizonyos anomáliák (hiszen ha valaminek az esélye 1:100.000, az ebben a játékban naponta többször előfordulhat a napi csataszám miatt). És pont ez zárja ki a wg-nek tulajdonított manipulációk többségét, lehetetlen (egyszerűen nincs elegendő számítástechnikai kapacitás hozzá) ennyi játékos egyéni szívatását leprogramozni. Még forgószínpad-szerűen (minden nap csak pár ezer játékost érintően) sem lehetséges. Mi magunk, a játékosok okozzuk a megszokottól eltérő jelenségek többségét az aktuális küldetések, akciók, eventek hatására megváltoztatott játékunkkal.
-
rlazol
veterán
válasz
Bingisz #24001 üzenetére
köszönöm!
most kaptam egy csomó új replayt, majd ha azokkal kibővítem, elgondolkodom, érdemes-e szélesebb nyilvánosság elé tárni.
Úgy nézem, ki tudom szűrni klán csatákat, megköszönném nagyon azt a 3000-t! Esetleg, ha a klánból mások is küldenének..."Főleg, hogy volt olyan amikor azzal próbálkoztunk, hogy lehet-e Stronkhold csatát nyerni 12 artyval. "
és mond, lehet? -
jozefgucci1
addikt
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #23301 üzenetére
Első körre meg is adta, pedig végigtelefonáltam a meccset.
(#23302) [HUN]Dani: Tessék jönni a cvakk-ba.
(#23379) Joe.36: Bocs, de az XP-ből nem lehet megállapítani, hogy mennyit sebeztél.
- - - - - - - - - - - - - - -
Egy jobbféle 113-mas kör:Az Object 260-ról már rég lemondtam, de legalább ez a tank mindig itt lesz.
Ezt a képet meg csak úgy itt hagyom. -
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #23213 üzenetére
Ez a klántagotok nem ugyanaz, aki itt PH-n is tag volt? (Cybertrone, Th1sNo4ll)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest