- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tomi0703 #28060 üzenetére
Szerintem meg megéri, mert bitang jó kis tank és nagyon jól lehet vele farmolni.....ezért vettem, tehát megéri!
Mondjátok már el, hogy az ilyen kötekedő megjegyzéseket miért kell?!?
Gratulálok myckey-nek, nyilván ügyesebb játékos mint én, neki nem volt rá szüksége.....de mi közöd is van hozzá egyébként?!? -
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #27691 üzenetére
Anyazasert chatban jar, en olyat nem szoktam. En sportszerutlenul jatszottam a tomatok szerint.
Ez volt a kedvencem:
''report dobilaci, he uses all mods''
Teccik erteni? A letezo osszes modot hasznalom.
Szoval gondolom ilyesmik miatt, ugye ok nincsenek tisztaban alapveto dolgokkal ezert ha valamit nem ertenek jon a feljelentes. Van ugye itt a forumon is olyan aki feljelenti az ellenfel arty-jat ha az meglovi...
Elotte volt par nevelo celzatu TK-m is, meg csapatsebzesek. De a legutolso csapatsebzesem az delelott volt, akkor 2 IX-es tank behozott szakaszba egy Pz Ic-t (tomato volt mindharom), rovidre zartam a jatekat.
Mindegy, ram fer a pihenes.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tomi0703 #26850 üzenetére
Ezt örömmel hallom, most vettem meg én is az IS-4, de még nem gurultam ki vele a garázsból. IS-7 én jónak tartom - nem rossznak -, így akkor bízom benne, hogy nem lesz gond az IS-4-el sem.
(#26851) zsolthee: Stug IV-ért hajthatsz és teljesíthetsz kezdetben minden tank típusra különböző küldetéseket, de csak is sorban, tehát ha sikerült za 1, akkor léphetsz a 2-ra és így tovább egészen 15-ig. Amikor egy típust kivégeztél vagyis teljesítetted a 15 küldetést, akkor kapsz egy tokent, illetve egy lányzót, akit bármelyik kifejlesztett tankodba beültetheted. Ahhoz, hogy a Stug IV meglegyen, elég 4 típusnál a 15 küldetést Kitüntetéssel abszolválnod és akkor garázsodban találod a tankot és lesz 4 hölgyed. Amint megkaptad a Stug-ot, megnyílik a lehetőség a T28 HTC-s küldetésekre, ahol viszont már tudsz kényed kedved szerint váltogatni, éppen melyik a szimpatikus, melyiket szeretnéd megcsinálni, teljesíteni. Különböző jutalmak vannak, rahedli ezüst és a nagyobb tankoknál már free XP is lesz. Egy küldetés 2 részből - Elsődleges és Másodlagos áll -, de elegendő csak a 15-ösnél mindkettőt teljesíteni 4 tank típusnál, hogy megkapd a Stug-ot pl. Ez azért lett így talán, hogy ha vkinek nincs arty-ja, akkor is elérhető legyen.
-
szbalogh
addikt
válasz
Tomi0703 #26843 üzenetére
Így néz ki. A zöld V alakú mutatós, elvileg ez nem tiltott, csak az, amelyik egy vonallal mutatja az irányt. Aslains telepítővel tettem fel a legutóbbi patc után. Nem emlékszem mi volt a neve a listában, esetleg ha hazamentem meg tudom nézni a riportban.
-
jozefgucci1
addikt
-
jagada
addikt
válasz
Tomi0703 #26714 üzenetére
Esetleg tudnál olyan tankot példaként említeni ami nem T10 vagy prém és stocként is kiválóan használható? Én ugyanis 8k csata alatt nem találkoztam ilyennel. Nem gondolnám, hogy nekem nem mennek a német heavyk ugyanis ennek a tanknak az elődei 6 ringesek a garázsban, kivéve a Tiger II-t, az csak 3, de azt el kellett adnom pénz és garázshely hiányában, pedig a HT-15-ös küldit is megcsináltam vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #26188 üzenetére
Ja igen, nem kellett volna altalanositanom, termeszetesen a fiatalok kozott is van sok csapatjatekos.
Mellesleg a jelenlevok mindig kivetelek!
------------------------------------------------------------------------------------------
Miota ujrakezdtem a jatekot, ez az elso alkalom, hogy megszereztem a 2. csillagot egy jarganyra. -
SoulReaver
veterán
válasz
Tomi0703 #24472 üzenetére
Én jól elvagyok minden tankommal, csak az a baj, hogy sok a gyökér nagyon... pl artyzni nem is merek egyedül, ma is volt egy szép csatám, hogy átjött a sok hevy között egy light és nekem kellett kilőni, majd nem sokkal később, megint jött egy, persze ez már belém is lőtt, de kilőttem azt is... mire ezzel a két majomparádéval végeztem, elhullott a sok hevynk, és az utolsó pár gyökér engem oszt, hogy noob arty miért nem segítek nekik... hát miért? mert magamat kell megvédenem bakker... presze meghaltak nemsokkal ezután, még az utolsó próbálkozót is kilőttem, utána rám jöttek és megettek... ez a 3 kill volt egész csata alatt... de hagyjuk is...
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #24354 üzenetére
Igen nem árt vinni pár embert erre a küldire aki lövi is amit spotolsz . Na és persze a megfelelő map is kell hozzá szóval ez nem egyszerű . Végre ma nekiállhatok a T28 küldiknek . Jó , mert itt már nem kel sorba menni lehet azt csinálni amihez van kedv és tank éppen
-
galervin93
addikt
válasz
Tomi0703 #24332 üzenetére
Korrekt.
És mily meglepő, a Grille-lel. :-) Elképesztően jó kis gép. Már gondolkodtam a visszavételén, csak nincs bele legénységem, pedig funnak jó volna BiA + csokival megtámogatva. :-) Sajna a G.W. Pantherbe egyel több legény kell, így az új tag még csak 87%-nál jár (álca), ha majd az meglesz 100 akkor dobom BiA-ra és visszaveszem a kistesót is. :-) -
galervin93
addikt
válasz
Tomi0703 #24117 üzenetére
A láncot a torziós rugókkal ki lehet váltani, bár 500e pénz...
Épp ezt tervezem tenni a KV-13-nál, innen mennék az IS-re, de itt is lánc + torony kombó kell a jó ágyúhoz, mert jelenleg csak a 125/115-ös ágyú megy rá, ami T7-ben vicces... Még kell 1500 free a toronyhoz, az még ma meglesz, a láncot meg inkább kiváltom 500e-ért a rugókkal, nincs az az isten, hogy 18e-nyi xp-t menjek ilyen ágyúval T7-ben... -
galervin93
addikt
válasz
Tomi0703 #24025 üzenetére
Mi stock a T44-en?
Bár én még messze vagyok tőle, de szerintem a 20k-t majd rászánom a toronyra free-ből, a D10 ágyút meg épp a minap fejlesztettem ki a KV-3-on csak ezért, hogy itt majd ne kelljen. Ha esetleg csinálod azt a ruszki heavy vonalt, érdemes lehet megjátszani ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest