- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
-
superfly2
tag
válasz
Enzolord #41705 üzenetére
Kár, pedig jöhetne minél hamarabb, utálom mikor melléd lő és 5 modul meg két legénységi tag sebződik, meg amikor közel mész hozzájuk és egy lövésre kicsap az összes...
Meg amúgy sem szeretem őket, sőt...
(#41706) mcwolf79: Mostanában nem, de nem is vonz, ~51 csatám van artyval összesen, az se most volt... Hát igen, ha lehetne választani akkor inkább az artyk számát csökkentsék, mondjuk 1-re és az úgy jó is.
Persze tudom hogy ez nem lehet mert sokat kéne várniuk stb stb...
Artisták kíméljenek, nem vagyok rá kíváncsi hogy miért jó egy bokorban ülve, a pálya leghátsó szegletéből, az égből nézve lövöldözni, köszönöm!
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #41066 üzenetére
750Ti -vel már elég jól járna. HA szerencsés, akár egy olcsó 960 -al még jobban járna. Akkor már mehetne minden fullon.
Nekem még a 750Ti beállításokkal ment eddig a játék. Most eszméltem rá, hogy van még mit kihozni a játékból
Mikor a vízen átgázolok, tök jól meg van csinálva, hogy végig megy a hullám..
(mármint a vízen a hullám..
)
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #41060 üzenetére
Áhh, nem lesz rá szükség... Rájöttem, hogy a chat kikapcsolásával, sokkal nyugodtabbak a csatáim... Néha akadályoznak, vagy pl most is, kitolt az ellenség elé egy lóri, de belelőttem és megnyugodtam..
#41059) robogo81 Egy cool íróasztalt meg bőrfotel árát biztos kifizettem már nekik..(szakadna be alattuk..)
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #40418 üzenetére
Igen, megpróbálkoztam, de nem sok volt a motiváció.
Viszont mostanára arra is rájöttem, hogy még arra sincs sokszor idő, amivel tényleg szeretnék játszani, pedig nagyon várom a névnapomon kijövő Need For Speed-et.
(#40419) sith7: Nem hiába tartjuk.
(#40425) jozefgucci1: Örülök, hogy tetszettek a
miniesszéim, pedig szerintem volt benne egy kevés személyeskedés. A legtöbb ember biztos mindig skippelte őket.Legalábbis a személyes véleményemet írtam le mindig a játékról, amiben sokszor szerintem igazam is volt (vagy csak hirtelen felindulásból írtam). Bár ki emlékszik arra, hogy miket írtam már pontosan... Mindenesetre nálam egyelőre 4 év elég volt ebből a játékból, most már tényleg hanyagolom jó időre. Egyedül a buffolt FV4202-re leszek majd kíváncsi. A válaszolgatásnak meg manapság alacsony prioritása van, inkább játszok, ha van egy kis időm.
Igen, sok Type 59-es körünk volt, az biztos. Hogy megutáltam azt a tankot is a végére.(#40428) emre: Biztos szebben nézett volna ki, de így sem szúrtam ki egyből a nicknevet.
-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord #40735 üzenetére
Nagyon jó csata volt egyébként. Mi 3-an maradtunk 8 ellen, ekkor még 0 killem volt, de éreztem a fiúkban hogy le fogják hozni és ekkor hívtam meg őket. Mountain passon volt a csata és az E3 beállt a bázison a hegyre védeni, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni, a JCKAL-os gyerek meg kb 60 hp-n volt, de még 3-4 tankot kiszedett így.
-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord #40726 üzenetére
16e csatája van és ezalatt szerzett 400 elit alakulat jelvényt, dieghonak 17e csatája van és ezalatt szerzett 73-at. Elég árulkodó adat a szakaszozásra.
Erről jut eszembe egy tegnapi csatám. Így kell jól kiválasztani kiket hívsz meg dinamikus szakaszba, a napi küldi mellé egy kritikus együttműködés is csurrant
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #40418 üzenetére
Annyira jó nézni, amikor az ellenségnél mindenki jön egy oldalon, mint ha az egész csapat TS-en megbeszélte volna... Nálunk... Mindenki egy oldalon beguppaszt, várja a halált... 30k csatás emberek, várják a spotot és nem találnak el senkit, ha kapják.
Vagy a másik... Megindulunk pl előző csatában is, amiben együtt voltunk... Mentem a medekkel... megy mindenki elszántan, meglátnak egy tankot, mindenki egyből húzódik fedezékbe, igazgatják magukat sidescrape -be, aztán várnak...
Hát az agyam eldobom komolyan...
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #40362 üzenetére
Rühellem a lassú tankokat... El is adtam tegnap a T92 -t
Elég volt az artyzásból... Most a Bat a fontos. Meg most az LTTB-n is agyalok. Jó kis vas. Tegnap megmentette az életem.
Épp egy Bat -el táraztunk ki egymásra és pont az utolsó lövése lett volna rám, ere becsapódik egy LTTB, pont mikor lőtt és mellettem elszállt, én meg ki tudtam lőni
Jó kis jelenet volt
-
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Enzolord #40138 üzenetére
Mi a 'nagyfalu' egyik kerületében - igaz eléggé kiesőbe - lakunk, de sajnos csak Tréhóm van ott is! Lakópark már megkereste a Digit, hogy mikor szándékoznak kihozni a szolgáltatásukat, de sajnos egyenlőre nem látnak benne fantáziát.
Nekem Netmánia M netünk - 20/1 - van és a pingem EU1-en általában 20-40 között ingázik többnyire, EU2-n vmivel több. Viszont mostanság többször volt lagg is sajnos. Tegnap meg úgy szállt el a játék, mintha áram kimaradás lett volna egy pillanatra és persze mikor következett ez be, mikor egy kb 15 sec bokorban pihizés után úgy döntöttem, hogy akkor előrébb csorgok és rányomtam a "W" gombra.
Természetesen mire vissza tudtam lépni már rommá lőttek a TD-k (Prohorovka bal széle)
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni Enzo, hogy a nagy város sem jobb semmivel.(#40168) +SoulRiever-: 1x-1x nálam is előfordult már - ASLAIN modpack, Roughneck célzó moddal - és szintén csak ALT+F4 tudom lelőni. Viszont ilyenkor vissza lépve a csatába, nem mükszik a chat és a szerverek létszámadatát sem jeleníti meg, csak ez látszódik: -/-. Ilyenkor rendes kilépés majd vissza után minden rendben megy tovább.
(#40170) emre: Fisherman's Bay!
(#40179) zodo: jelenleg is úgy működik a Tíltó lista, hogy ha vkit felveszel, akkor ritkábban találkozol vele - elvileg.
Ezekkel a listára való felvételekkel csak az a gond, hogy mire újra egy csatába kerülsz velük, már arra sem emlékszel majd, hogy miért is vetted fel! Nem 1x jártam így. Pár kiemelt delikvens a számítógép asztalomon egy papírra ki van írva, az is hogy milyen tankban ült és mit csinált, miért vettem fel. A kiemeltek között is vannak különösen kiemeltek. Nos ha ezeket meglátom egy csatában, akkor rögtön Nekik esem, még akkor is ha kibasznak miatta. Mondjuk eddig nem futottam össze ilyenekkel.
Ami a klán tagságot illeti nagy tévedésben élsz, ugyanis nem egy olyan klán taggal futottam már össze, akik vérpistik voltak és Ők voltak a toborzó tisztek vagy parancsnokok! Szerinted milyenek voltak a többiek!?(#40185) zodo: ezer %, hogy BOT volt, azok lőnek dombon keresztül.......vagy a nagyon nagy marhák
(#40190) zolika15: nekem szerintem csak 7végén lesz meg, de akkor sem fogom azonnal agyon nyüstölni. Kipróbálom majd biztos, de megvárom a BUFF-ot.
(#40211) meunier: csak a gold spemelők majmok!
(#40243) Veatta: ez nem a teszt szeróról van? Hogy a pékbe van ennyi kredited és free XP-d?!?
(#40258) zolika15: 960 van nekem is, tökéletes!
(#40270) rlazol: Hááááát Laci azt a telót tényleg lecserélhetnéd már, de tudom akkor eltűnik a jól beégett bubble breaker a képernyőről!
Ha látnátok, hogy nézett ki az a kijelző!
(tudom, azt már kicseréltetted)
-
galervin93
addikt
válasz
Enzolord #40207 üzenetére
Rólam pattant már JT88, lánc fogta fel az IS-3-at, meg egyéb nyalánkságok. :-D A torony fura vonalai képesek érekességekre, érdemes cincálni. Meg szemből a nagy ferde lemez, na ez dombra fel/dombról le, amikor már nagyon alacsony szögben áll (megesik ugye, ha már kihasználjuk az ágyúsüllyedést), képes bármit pattintani. (Persze kifacsart helyzetekben a legvékonyabb páncél is pattinthat, de itt gyakrabban fordul elő. Nem egy olyan meccsem van CDC-vel, hogy 2-3 pattintott lövésem is van, 750 körüli pattintott sebzéssel. :-D
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Enzolord #40192 üzenetére
Még nem, szerintem megvárják az első adatokat arról, hogy hogy megy, aztán eldöntik, hogy mekkora buff kell neki egyáltalán. Látatlanban a célzásidő 100%, hogy jobb lesz, mert ez így egyrészt hülyén néz ki, hogy az ágban mocsok gyorsan céloz ugyanez az ágyú, másrészt ekkora alfa mellé nagyon ritkán van ilyen brutális célzásidő, mondjuk az ARL-nél.
(#40193) sith7: Nálam a próbakör majd akkor lesz, ha kipofozzák és normális 8-as prémtank lesz, nem egy ilyen kis retard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest