- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
fradi81 #26876 üzenetére
Szerintem pont a Tigris 2-nél nem feltétlenül az OPság az oka, a másik ok ha sokan játszanak egy tankkal az alapvető ismertsége.
Elvégre "hűű, végre megszereztem és vezetek egy Királytigrist, hűű" faktor bőven bejátszik.Mondjuk én is pont nála tartok, elsősorban azért mert a Tigris1-et ki akartam próbálni és imádtam (hamar meglett az xp az utódra) másrészt jókat hallottam az E75-ről, szóval az most a cél.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
fradi81 #26722 üzenetére
Na ja. Nekem
a teremtés kezdetétőlamióta játszom (tavaly november) benne volt a játékban. Nem tudtam, hogy viszonylag új darab...(#26723) jagada: A KV-85 is egy élmény, csak hát az már T6-os.
Akkor hát megtankolom a Király Tigrist és megpróbálok keresni egy amatőr ellenfél csapatot a HT15 teljesítéséhez...
-
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81 #25839 üzenetére
Én betiltanám a foglalást. :-D Példa: Mines - ütközet, tizenegy perc valamennyi, Bulldogunk egyedül, senkitől sem zavartatva befoglal: [link] Értelme? Volt is anyázás a chaten... Valami olyasmi kellene, hogy csak akkor lehet foglalni, ha az egyik csapatból már minimum n játékos halott vagy valami, mert ez rendkívül idegesítő... Szép dolog a győzelem, de nulla, egykét lövéssel sok értelme nincs...
Más: tegnap életem legégőbb meccsét játszottam. :-D CDC-vel egyedül maradtam egy G.W. TigerP arty ellen Mountain Passen, ő mellém lőtt közelről, én meg beleeresztettem egyet robbanóval, de nem halt meg. Hátratolatott, bezúgott a szakadékba (alsó bázis). Én meg utána... ...és mellé estem, be a vízbe. Megfulladtam, kikaptunk... Szóval top sebzőként (3300+) sikerült szépen elbuknom a csatát egy ekkora blamával. Eskü beleférne valami fail-összeállításba, ilyen még nem csináltam, nagyon gáz volt...
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #23373 üzenetére
rendben....akkor védjétek csak továbbra is drága Emre barátotokat! Szerintem akkor is gyáva volt....nem kicsit! Főleg úgy, hogy egy pro játékos....szerintem Nekik aztán mindent el kellene követni és nem megfutamodni! én Leo1-el is vissza megyek ilyen esetben, még akkor is, ha tudom nincs sok esélyem, de legalább megpróbálom a lehetetlent! Mert akkor az Ő hozzá állásával inkább be se lépjen a csatába, mert egyel kevesebb emberből tevődik össze a csapat! Akkor inkább játsszon vmi egyszemélyes lövöldözős játékkal, ott ha megfutamodik akkor nem hátráltat vele senkit!
(#23377) Bingisz: meséld már el, hogy hol volt a bázisunk közelében E100!? LOL (irkálhatod a 444-eket, ettől még amit Te beírtál az kb ugyan akkora baromság volt)
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #23370 üzenetére
Igen?!? De akkor legalább lőtt volna! Megnézted, hogy mennyit sebzett igen tisztelt "kolléga"!?
de nyugodtan lehet nevetni, mert úgy is tudom, hogy egy követ fújtok VELE, mert a sleppjei vagytok. Annyira irritál, mikor akkor is azt védik, aki a hunyó éppen, csak mert cimbora!
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81 #22987 üzenetére
Nem szeretnék "hitvitát" generálni (Nikon tulajként elég nekem a vs. Canon flame-war :-D), én csak az Intel HD Graphics vs. HDxxxx prociban lévő GPU-k teljesítményére gondoltam. A8-5600K 24000-ért egy 7560D ketyeg, ami szerintem ha nem is eszi meg reggelire az Intel grafikus prociját, mindenképpen előtte jár. Szóval játék és komolyabb számítási teljesítményt igénylő feladatok hiányában praktikusabb szerintem az AMD. Minden másra ott a
MasterCardIntel.
De tényleg nem akarok ebből vitát.Zsolt_72 #22988
Jó neked! :-) Valószínűleg én is bele fogok jönni (legalábbis remélem), csak ez most még a tanulóidőszak. Ezer fajta tankot kipróbáltam T5-ig, volt T-34 is, és szerettem, de mégis a KV1-gyel mentem 800+ csatát, mert a végére már eléggé belejöttem abba stílusba. Most viszont futtatnék más "projekteket" is, ezért kezdtem el komolyabban érdeklődni a medek felé, a brit ágat mindenképpen tervezem, de lehet, hogy az amcsit sem hagyom ki. (Már csak a T29 heavy kifejlesztésének lehetősége miatt sem, az a hull-down gép mindig kemény falat buckás pályán, szükségét érzem annak a dögnek. :-D) -
PitLee
őstag
válasz
fradi81 #22527 üzenetére
Az alsó skála a HDD-d, 0% a tányér belseje, 100% a legszéle, bal oldalt az olvasási adatsebesség "MB/s" a kék vonal, jobb oldalt az elérési idő "ms" (millisec) a sárga pöttyök az olvasó fej milyen gyorsan ugrik az adott pontra.
Mi a jó, a kék vonal minél simább, a sárga pöttyök meg minél vékonyabb sávban helyezkednek el és igen kevés van belőlük szétszóródva a sávon kívül.
SSD 9489 üzemórával HDD1 4369 üzemórával HDD2 10979 üzemórával
A HDD2 volt már C meghajtó egy másik gépben, a SSD is szolgált abban a gépben XP alatt, a HDD1 csak a mostaniban, ACHI-ban vannak 20 perc tétlenség után pihi. Az üzemidőt (356napx8óra=2848óra) lehet osztani kb.
A vinyó csak akkor okoz gondot játék közben, amikor kevés a memória és irkálnia kell virtuálba, vagy játék indításnál. Van aki direkt annyi ramot vesz, hogy RAMdisck-et csináljon és onnan játszik RAM Disk HD Tune Test (én még csak böngészőt gyorsítottam vele). A nagy vinyoknál, mint a tied szoktak csinálni egy partíciót a lemez elejére mert ott gyorsabb az elérés és nagyobb az olvasási sebesség, oda telepítik a játékokat pl: az eleje 150MB/s a vége meg csak 75MB/s. A tévedés jogát fenntartom -
PitLee
őstag
válasz
fradi81 #22527 üzenetére
Nem kell túl misztifikálni, de ha fellöktél volna egy képet amin a max 60MB/s van akkor lehet, hogy gáz van
Vinyó képes többféle képen elhullani a gyors egyik napról a másikra tiszta sor max az adatokat lehet siratni a sunyi napról napra egy picivel lassabb, hogy csak a új vga driver-re vagy az új játék patchre gyanakodj azaz igazi -
válasz
fradi81 #22483 üzenetére
"A wn8 meg nem függ össze a WR-el, ha alacsony egyszerűen nem játszottál jól."
Szóval szerinted ma délelőtt jól játszottam, délután meg nem jól? Tegnap nagyon jól, tegnap előtt pocsékul?
Szerinted ebben van ráció?"Tehát időnként az egyik csapatba több a rossz, a másikban több a jó játékos"
Ez abban az esetben állja meg a helyét ha mondjuk 1,2....5,6 győzelem és vereség vegyesen követi egymást. De ha egy délelőtt (mondjuk 10-20 csata) katasztrófa délután vagy másnap meg akkor is minden bejön ha ki sem lépsz a kezdőkörböl az már valahogy sántít....... -
-
h1mpi
félisten
válasz
fradi81 #22269 üzenetére
Nem adja ki neki az IS6
Lassan prémet kell hosszabbítanod, mert szökik az xp-dfsb1000:nekem is még csak 87K nettó volt a max, de az ász is elég lenne már, de még nem akarja, mondjuk olyan sokat nem is mentem vele. Most az le105 a kedvenc, de tegnap annyira **** volt, hogy a 2000-es wn8-at levitte 1400-ra... Egyszerűen nem talált. Előző nap megették a kaját és másnap büntettek. Volt olyan kör, hogy 20% volt a találati arány, pedig nem csináltam semmit másképp, mint addig.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fradi81 #22192 üzenetére
Mekkora esélye van hogy 100-150 méterről elég nyugisan becélozva pont a lövegét kapjam el?
nekem ez az RNG eltérítés.
Meg az hogy az általam leamortizált T29-ett 2 tigris nem tudta sebezni, legalább 5 lepattanója volt 380 HP-val és tornyozott csak állt bénán ott ahova beszorítottam.
Aztán az előbbi leppatanos arty kilőtt és kiléptem... a csatát meg buktuk. -
fsb1000
nagyúr
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
fradi81 #20980 üzenetére
Ok, Malinovka volt a pálya, de egyedül egy nyamvadt Tigris I-el próbáltam a dombot védeni.
Végül is, csak azért tűntek fel mert tolták a szöveget hogy spot, spot ... miközben szerencsétlen M24 Chaffee-t az első 20 másodpercben kilőtték. Rá pár percre én is szépen elvéreztem a domb tövében (egy ugyancsak hátul kemepelő AMX 50 100 által), nyomogatva az F7-et. -
-
zozyk
addikt
válasz
fradi81 #20927 üzenetére
E-100 "Alligator" skin
-
válasz
fradi81 #20848 üzenetére
....tipikus válasz........
Nem mondtam, hogy rossz a játék és szerintem ilyen játékélményt hasonló game nem ad.
Legalább is én nem ismerek effélét.....
Pusztán megjegyeztem, az észrevételimet amik számomra alátámasztják azt hogy a játék legtöbb sebből vérző része az MM. Tudom, hogy vannak jó és rossz sorozatok (bár tiszta randomban elég csekély a matematikai esélye ekkora sorozatnak) de nem hiszem, hogy egy ilyen fórumon csak az e pénisz mutogató "figyeljétek mekkorát mentem" replayoknak lenne helye.
Bár ez is kétoldalu dolog ugye......
Ha egy unicum panaszkodik a paradicsom társakra vagy egy-egy érthetetlen szituációra akkor jönnek az együttérző hozzászólások. ha egy magamfajta , akkor "na megint megy a sírás".......
Bár lehet, hogy nehéz elhinni de én (meg a magamfajta) is futok/tudunk tankász, nagy kaliber stb. szép köröket akár még low tierként is de nem látom értelmét berakni egy 35. hasonló replayt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest