- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50711 üzenetére
Ez azért van mert a játék kezdése előtt nem szívtál el egy roblox-ot . Ha megtetted volna ilyen eset soha nem fordulna elő .
Nekem az Aslain szokott behülyülni ... az veszi ki néha a pipát az automatikus fogyóeszköz újratöltésnél . Volt , hogy csak akkor vettem észre , amikor porig égtem ... mondom magamban , hogy nekem van automatikus tűzoltó készülékem , akkor ez hogyan lehet . Nem volt , mert a pipát "valaki" kivette . Nem mondom , hogy rendszeresen , de felszereléseket , feliratokat , álcafestést is kivesz .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50709 üzenetére
Isten őrizz , hogy kipróbáld ... Te is hülyeségeket fogsz összehordani a cseten .
Valóban ... ahhoz , hogy valaki ennyire gyenge teljesítményt nyújtson , háttal kell állnia az ellenségnek . Ez a játék úgy van megírva ( programozva ) , hogy egy gyenge játékos is - mint én - tudja hozni az elvárt szintet . Egyszerűen értetlenül állok a hasonló esetek előtt . A játékosállomány fele , de lehet még több , a narancssárga szinten van . És ezeknek a zöme 20-30-40K csatával a háta mögött . Hmmm.
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dobi 562 #48883 üzenetére
"valamiert engem talalt meg"
Nem vagyok a haverja, nem tudom honnan szedted."ahonnan en beszalltam, lathatod, hogy valoban provokativ voltam mert azt akartam hogy elinduljon rola egy beszelgetes (sikerult is)"
Konkrétan személyeskedést kezdeményeztél és nem beszélgetést, a 2 között azért van különbség. Úgy látom csak nem érted, majd következőleg nem írok semmit..... -
SoulReaver
veterán
válasz
Dobi 562 #48883 üzenetére
Figyelj már Lacika. A hangsúlyoddal volt a gondom, nem veled. Beláthatod, hogy tudtad volna finomabban is mondani, PL: Te figyelj már koma, nem úgy van az....blablabla. De inkább flamelsz és hergeled a dolgot...
Most meg olyanokat állítasz itt rólam, hogy ignorállak, meg kibeszéllek majd a barátaimmal... Kezdjük ott, hogy témának is szar lenne ez a "beszélgetés". Másik meg, hogy rég túl tettem magam rajta, csak gondoltam tisztába teszem, mielőtt még beállítasz itt engem valami konteo gyártós agyhalottnak...
Reggel mentem pár kört. Ezek tipikusan olyan csaták voltak, hogy nem rajtam múltak. Csak kempeltem meg hasonlók. Ezután mentem még 2 csatát, amiben mind1 volt, hogy mit csinálok, akkor is buktuk és időm sem volt sebezni, mert mire betöltöttem a 2. tárat, vége volt a csatának.
Szóval igazad is van, meg nem is.
Ez nem az én eredeti accom...
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dobi 562 #48871 üzenetére
(#48871) Dobi 562
Mindegy mit írsz, csak ne legyen személyeskedés mert az vita kiinduló pont, no meg amúgy is Tilos.(#48876) SoulReaver
Próbáltam jó útra terelni. Ok, ez az off topik, néha ki kell engedni a gőzt, maga a játék amúgy is stresszes egy kicsit, ha még beszáll 1-2 tag a vitába akkor onnan áll a bál. Nem akartam parkoló pályára tenni, az is felesleges lenne, ezért próbáltam a jobb irányba húzni. -
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #48848 üzenetére
Amire írtad, hogy konteós, abban pont nem volt olyan.
Annyit írt, hogy nem biztos, hogy győztök, ha sokat sebzel. Ebben viszont van igazság. Pláne, ha a csapatod sem segít téged a killekkel. Mert lehetsz te magasan a legtöbbet sebző emberke, lesebezhetsz 10 enemyt is 10%-ra, ha az utolsó lövés, amivel kilőnéd őket, nem jön be, és még a csapattársaid sem ölik meg őket helyetted. Vagy éppen nem figyelnek a bázisra, és vert helyzetből befoglalnak titeket. -
lacibacsi
addikt
válasz
Dobi 562 #48602 üzenetére
Nekem is jó ideje vár már az MT-15. Alacsonyabb tierben gyakrabban előfordul, hogy van kettő magasabb TD, de akkor nehezebben jön össze a 2k sebzés, vagy nem nyerünk. Jól ki van ez találva...
Pedig muszáj lesz összehozni, mert nekem meg a light küldik nem mennek (igazi light antitálentum vagyok), abból még van vagy 8, ami nem akar sikeredni...Ha már light...
Tudom, hogy még erősen terv szinten van a lightok átszervezése, de lehet már biztosan tudni, hogy melyik jelenlegi tankokkal érdemes elkezdeni az XP gyűjtögetést a leendő T9 tankok kifejlesztéséhez? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #48574 üzenetére
Ó bazz ez nagyon dúrva. Neked megvan ? Kár , hogy nem lehet kapni , mert erre beruháznék .A Defender is igen csábító ,de van egy rakás tankom T8-ban prémium és szinte csak kettőt használok az utóbbi időben. Skorpion G-Super P.
Lacibácsi : Szerintem érdemes most ebben a formában felrakni a derp gun-t mert iszonyat dolgokat lehet vele csinálni .Gyakorlatilag nincs ellenfél .Tegnap én barom két körre full repessze vittem be az E100-at
, mert van az a belső modullsebzős küldi .Instant lőttem mindenbe a 300-400-at ,de nem lett meg sajnos.Kénytelen leszek vagy a KV2-t vagy az Ohot megvenni .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dobi 562 #48569 üzenetére
Tegnap én is kölcsönkaptam egy accot , hogy kipróbáljam ezt a Defendert. Ez valami brutálisan túltolták. Első csata 4,5K sebzés 3K lepattanó T9-ben . Sajnos buktuk így nem lett ász.Aki nálunk megvette az elsőre megfutótta az ászt .
Klántársam a Maust erőltette nagyon és meg is hozta neki 3. csatára az OB260 HT15 küldit.Végigment a map közepén és alig tudták belőni .
Mentem az E5-el is pár karikát ,de nem éreztem , hogy roszabb lenne vagy könyebben beütnék.
A centi 7/1 így már egésszen használható gép lett amúgy. Hamarabb eléri a mostmár 50Km/h-ra maximalizált sebességét és 9,45 Sec alatt tölt a nagyobb csővel ami már elfogadható.
Érdekes , hogy a Japó HT tankokat alig láttunk tegnap este pedig sajnos sokat voltunk ebben a tierben.A Grillét nem sikerült kipróbálnom ,de nem is láttam belőle sokat. -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #48557 üzenetére
Neked van valami üldözési mániád? Komolyan kérdem.
Ha mondani, kérdezni akarok valamit. Azt megteszem. Minden rinya meg behugyozás nélkül.Mivel nálad láttam, hogy 40k a csaták száma fel nem tételeztem, hogy ez sokadik acc. Mondjuk ettől lehetne. De nem feltételezem.
Viszont vannak akiknek sokadik. Az meg ugye árnyalja a képet. Hiszen fiatalkori botlásaik nyomát nehéz utána eltüntetni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #48543 üzenetére
Azért van baj nem kevés. Mindegy, hogy mivel megy. Az ember nem bot. Ez azért tudjuk.
Szóval bármivel megy is a 24 lose egymás után nehezen értelmezhető.
Ez lenne itt a lényeg. De a te szavaiddal élve látom nem sikerült megérteni ebből semmit.
Én a lose strikék úgymond lélektanát keresem. -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #48537 üzenetére
Az már hozza az átlagost (sőt).
Azzal együtt, hogy nyilván nem csinált mindent tökéletesen. Az is lehet, hogy volt meccs ami rajta ment el. Ezt a 24 losét egyfolytában nagyjából semmi nem igazolja.Egyszer kérlek meg. A többiek nagyjából tudják. Ezt a fos, lekezelő, fellengzős, személyeskedős dumát velem szemben hanyagold. Nem vagy a spanom, hogy ezt megengedd magadnak (ha az leszel szólok).
Arra is figyelmeztetlek, hogy bármennyire is off a téma és kötetlenül diskurálunk az áfsz ide is vonatkozik. A többit rakd össze buksiba. -
munnergep
senior tag
válasz
Dobi 562 #48534 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy nem vagyok jó játékos, tisztában vagyok vele, hogy egy 3k átlaghoz nem kell sokat tenni a Ru-val. Elég takarítóként vagy medként használni hozzá.
A 24 csatából volt legalább 8 amit kolobanovval le lehetett volna hozni. De full hülye voltam hozzá és rossz döntéseket hoztam, ezért lett belőle vesztes széria.A lényeg: azt akartam mondani az egésszel, hogy a wg síkhülye hozzá, hogy szopasson, mert szögegyszerű dolgokat sem tud megoldani, nem várható el tőle, hogy személyeket figyeljen vagy algoritmust írjon szívatás céljából. Mert nem tud.
-
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562 #47581 üzenetére
infectedman: ki ezt, ki azt. ismerek olyat, aki semmiképp sem megy T7 fölé mert nincs kedve annyit szopni egy-egy stock tankkal.
richie900812: Dobi 562-től idézve: "5* szorzoval egesz szep mennyisegu free xp-t ki lehet farmolni beloluk." ez nagyon fontos: Pl. van egy csomó olyan küldi, amihez X idő alatt Y XP-t kell összefarmolni, amihez sok tank leszorzózása a legegyszerűbb. Másrészt gyakrabban osztanak garázshelyet mint barakkhelyet és egy tankba 3-6 fő befér. Meghát kit zavar? És persze szakaszozáshoz is jó, ha van választék.
-
stork13
aktív tag
válasz
Dobi 562 #47469 üzenetére
Tegnap volt egy meccsem ahol 4 KV-2 volt topként nálunk 2 platoon-ban, az ellennél még top heavy sem volt, csak medek. Ment a nagy örömködés: "KV-2 party, KV-2 POWAAA". Aztán 3 perc múlva mind halott volt és buktuk is a meccset.
Sajnos nem tudtam gratulálni az ellennek, így kapták a Kávék, de nem volt reakció. -
nightmare13
őstag
válasz
Dobi 562 #47368 üzenetére
Végjáték, encounter, csapatom foglal, A-43-ban ülve jött rám egy KV-85 hátulról.
Mivel nem épp megbízható az ágyú, így átváltottam APCR-re, KV-85 kilőve. Mindezidő alatt szemben zöld hatos svéd td roncs mögött (kb 50 méterre), arra várt, odaérjen a kv-85.
Amikor ráfordultam az orosz gépre, meg próbált meglőni, utolsó pillanatban visszatolattam, így mellé, utána meg már nem váltottam apcr-ről, hanem bedaráltam. Ez nem tetszett neki
-
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562 #47342 üzenetére
+1 mindig a játék a hibás, persze szándékosan, és kifejezetten egyes emberek ellen kihegyezve
+2 a replay kérése gonoszság, fel se merül a segítő szándék, hogy ő is tanulna abból, ha valamit kihoznánk belőle
+3 aki nem ad neki igazat az csíra. Ha egyedül van 6 ellen, akkor is neki van igaza és a többi az csíra -
szbalogh
addikt
válasz
Dobi 562 #44851 üzenetére
Jah nem egyszerű az biztos. A T55 lett meg másodlagosok nélkül mind az öt. A 260-nál szerencsém volt, azt hiszem csak az egyiknek nem lett meg a másodlagos. Az a baj, hogy az arty küldetések elég könnyűek
Talán a brit ágból a 6-os és 10-es elég minden küldetésre... hát nem tudom.
-
rlazol
veterán
válasz
Dobi 562 #42033 üzenetére
itt tényleg nem lehet vita.
egyértelműen a 6-os soron lévő lightok spotolják a JT-t, aki hibázik azzal, h ragaszkodik az eredeti elképzéséhez annak ellenére, hogy ott nyilvánvalóan spot alatt van. Ezt akkor is látnia kell, ha nincs 6. érzéke.Vele szemben, 455 méterre egy álcafestést viselő teknős, amelynek alapból 12.72 így a kamó értéke, lövés után 2.86
közelben minden más tank takarásban, így nem láthatja meg.
A jagdtiger 390 métert lát alapból, annyit soha nem áll, hogy bino bekapcsolódhasson, de azzal is konkrétan esélytelen, hogy meglássa, hiszen a max. effektív látótáv 445 méter.
ami ez után van rage az a JT-t minősíti.
-
törölt tag
-
diegho
nagyúr
-
jagada
addikt
válasz
Dobi 562 #37866 üzenetére
Miért olyan nehéz elhinni, hogy akinek nem lila a statja az is élvezheti a játékot?
Van akinél ez a statbuzulás már beteges (itt is van rá példa) és aki szerint ha nincs 2500 a WN8-ad akkor te egy retardált vagy és ebből kifolyólag te nem is élvezheted a játékot, na itt van a probléma...
Ezen szociopata személy szerint az átlagosnak mondható játékosok WN8-a 3000-nél kezdődik, aki ez alatt van az azt sem tudja melyik játékban van éppen.
A trollok meg etetik folyamatosan... -
MaximPeti
csendes tag
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #28827 üzenetére
A modpackoknak az a lényege hogy a lusta disznó játékos ne túrja a fórumokat, hogy a legmegfelelőbbet kiválassza hanem letölti pl. az aslain vackot amitől piszkosul meghatódik és tejel a készítőjének.
Az enyém talán most lett kész. Még pár dolgot szeretnék finomhangolni, meg 1-2 felesleges dolgot ki kell szedni.
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #28827 üzenetére
nem fog oeeszeakadni semmi semmivel
Ööö... honnan is indult eme posz troham?
Meg mint írtam, nálam az első próbálkozásra dobott egy hátast az egész játék így inkább kihagyom ezeket, ráadásul a legtöbb olyan szinten csiricsáré színvilágú, hogy le kell tolnom egy diegho-t ha nem akarom viszontlátni a kaját.MinionFlasH
Jaaa.. szóval van benne turbó skill.
Nem baj én már maradok középszintű inkább. -
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #28776 üzenetére
én meg most pont hogy a nagy átütésű löveggel szeretek menni
sokat használtam a kicsit is, de ezzel több sebzést tudok bevinni a nagyobb gépeknek, szerintem stílus függő.én annyira nem határolom el a két ágyút, rendszeresen cserélgetem, mikor milyen kedvem van játszani a géppel.
azt biztos, hogy light gépekkel 1 az 1 ben jobb a kisebb töltési idő, ez egyértelmű.
mostanság inkább medes jelleggel használom a tankot, így meg nem adok le annyi lövést, beérem a kevesebb biztos találattal.
bár a kiválóság jelnek nem igazán tetszik ez a style. -
jr1994
addikt
válasz
Dobi 562 #28776 üzenetére
Komoly meccs, kaja mellett megnézem
Egyébként remélem helyre kerülnek a modok most is. Feltettem az aslaint, de egyszerűen katasztrófa. Mit kell csinálni hogy mutassa a csata eredményekben a szokásos nettó kreditet, sebzést stb? Ez eddig ment magától. Mert így ha nincs teljesített küldetés, kb 20%-a üres az eredmények ablaknak!
Meg a players panelt nagyon át kell variálnom mert elég szar. Ez új hogy ctrl-ra mindig nagyobb lesz magától?
Viszont az a számláló kiosztott meg felfogott sebzésből bal fent, meg a bekapott lövések összegzése lent, az tetszik. -
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #28771 üzenetére
Mivel a feladatod a papír tankok semlegesítése (a spotoláson felül) és azok ellen az átütés lényegtelen, viszont a dpm nagyon is lényeges, egyértelműen a kis löveg a jobb, menet közben is pontosabbnak érzem, mint a nagyot. Goldot se nagyon kell használni, nagyon ritkán töltök bele.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #28545 üzenetére
Az egész nerfelgetés helyett simán ki kellene venni a gold ammo-t randomból és meg is van a balansz. Tegnap volt olyan csatám, hogy 5-en lőttek rám, mindenki goldot, pedig 113-ban voltam, ami papír. Nem tudom mi értelme van ennyit goldozni, 20-30 csatánként előfordul olyan szitu, hogy betöltök egyet-kettőt, de már E100-on is sokszor csak AP-t lövök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest