-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
#84221696 #41373 üzenetére
Régóta játszom és szinte soha nem lövök aranylőszert. Inkább játszom olyan tankokkal és löveggel aminek OK pen-je van és szépen sebzek gyengébb pontokat ismerve és azokat lőve.
Herótom van az aranylőszer intézményétől, nem is tartok meg azt akár kismértékben is igénylő tankokat - T69, T32, T44 jut eszembe pl. -
zodo
nagyúr
válasz
#84221696 #41331 üzenetére
Összességében azért jó az E75 érdemes energiát fektetni a kifejlesztésébe?
(#41341) Atti777
Na ja, ez ilyen.
Tegnap előtt én benyomtam az IS-3-ra ami az egyik legjobban fekvő tank lett a kezem alatt, legjobb statisztikával a többihez képest és 11 csatából 3 győztes és azok se combosak közül. -
szbalogh
addikt
válasz
#84221696 #41106 üzenetére
Így már sokkal jobbak a gyári hangok, mint a Gnomefateré
Most akár el is nevezhették volna 1.0-nak
Ha néztetek háborús riportokat, mondjuk Szíriából vagy Ukrajnából, akkor egyértelműen látszik melyik az élethűbb.
Még egy kis adalék. Nekem gagyi fülesem van egy USB-s hangkártyára dugva. A játék mellett megy a gyerekeknek a mese a monitor másik felén az alaplapi hangkártyáról. CheVolume-al osztom szét a hangot. És ilyen puritán körülmények között is nagyon jók az effektek. -
galervin93
addikt
válasz
#84221696 #40893 üzenetére
Gratula!
Még a második is viszonylag könnyen össze fog jönni, mert elégsokan használják, akik max egy lövést tudnak leadni, vagy annyit sem. A harmadik jel lesz kemény dió, az egyik kör előtt 94.x-en álltam, talán 94.7, na akkor bejött egy 600 sebzéses kör, és lement 93.5-re! Na ott voltam úgy vele, hogy a jó édes...! Most valahol 90% körül vagyok vele, de mostanában csak funból viszem ki, tegnap T6, Airfield, 2000+ sebzésre meg pár száz szpotra első osztály csak. Persze csak T4-6-ot tudtam lőni vele, így nem csoda. -
KisApám
addikt
válasz
#84221696 #40653 üzenetére
Én sokszor úgy érzem, hogy sok tomato játékosnak mintha be lenne ragadva állandóan SHIFT billentyűje 40x sniper zoom-al és nem látja, merre kellene mennie. Azt a kicsi kocka alakú izét a mászkáló édi kis hangyácskákkal meg nem is nézi jobb oldalt lent, mert a multkor megunta/zavarta és el is tüntette onnan.
-
jr1994
addikt
válasz
#84221696 #40649 üzenetére
Kapcsold ki a jármű szintek megjelenítését, a players paneled mellé felesleges
-
KisApám
addikt
-
Greentea
senior tag
válasz
#84221696 #40627 üzenetére
Tiger P nem rossz, talán meglesz rá a 9. csík is (most vagyok 87%-on) de összevetve más t7-es tankokkal nem igazán jön ki nyerőként.
Van egy 200mm-es frontja ami képes ritkán pattintani. Általában csatánként pattan 1-2 lövés a t7-es heavy ellenfeleimtől. Néha több-néha kevesebb attól függ milyen játékossal találkozom persze.
De a tornya csak 100mm HD modell óta és nem igazán tapasztalom, hogy a lövegpajzs elnyelné a lövést mint a sima tigrisnél. Toronyra rálősz 10ből 9x tuti bemegy és még nem is kell a kupolára célozni.8-ast várom, mozgékonyságára kíváncsi leszek, de most, hogy jön a Top of the tree felcserélődik a fontossági sorrend.
Ja, kb a harmadik kiválóság jeléhez, a 9. csíkhoz úgy számolom, hogy 1700-2000dmg kell csatánként.
-
Greentea
senior tag
válasz
#84221696 #40625 üzenetére
Igen E75-el. ááá nem hiszem.
Viszont délután majdnem meglett a T55a HT-15 küldi viszonzásképp , de összesen csak 11ezer dmg-em volt, de legalább tudom, hogy E75-el is összejöhet a 12k csak nagyon mákos kör kell hozzá. Biztos ami biztos, elkezdtem a Maus ágat, lassan meglesz a 8-as, de mire a bélához érnék szerintem addig teljesül is küldi.
-
SoulReaver
veterán
válasz
#84221696 #40430 üzenetére
Hát de úúúristen...
Ezt ma ha 100x nem láttam, akkor egyszer sem... Elindul a lemming csorda, mi már hullunk el a bázisvédésnél, pittyogok, hogy segítség, jöjjenek vissza, de megy a piros majom csapattárs, többedmagával.. Megy, mert az ellenséges bázisra rá kell állni! Menni kell mer menni kell!!! De mire oda ér, leszedik, de ő rá állt... De minek is fordulna vissza....
-
diegho
nagyúr
válasz
#84221696 #40300 üzenetére
Nem tudom, nem volt G2-m, de OnePlus-ról nem biztos, hogy megéri, az egy nagyon jó telefon, egyedül a kamera nem jó. A G5 mondjuk nagyon fosul néz ki szerintem, így ha most akarnék jó telefont venni, akkor G4/Nexus 5x/Nexus 6P hármasból választanék.
Én is kipróbáltam az FV-t. Malinovka, 2.7k dmg, 2k spot, 2k blocked dmg, 1730xp nettó 76k kredit. Ha menne 40-el és egy kicsit gyorsabban célozna teljesen jó farmolós tank lenne.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#84221696 #39793 üzenetére
Kétféle mod van szerintem: a jó játékosoknak és a rosszaknak. A jó játékosnak fölösleges a manuális tűzoltót meghackelő mod (bár praktikus lehet), vagy a modulhely jelző. A rossz játékos semmit nem tud kezdeni a faldöntögetést jelző moddal, vagy a lézerirányzékkal, mert a weakspotokat sem tudja, úgyhogy nem mondanám, hogy mindegyik WN8 növelésre van.
-
jr1994
addikt
válasz
#84221696 #39763 üzenetére
Nincs nekem annyi időm
Talán ha van prém fiókod egy kicsivel többért megcsinálnám
Amúgy most hogy látom hogy a 9-es milyen (és ráadásul a kis accon nincs is rá free xp-m) hát viccen kívül inkább húznám ki újra a VK3002D-t meg az Indient, mint free xp nélkül a 9-es Leo-t. Ott szerintem a 8-asnál megállok.
A 3002D-hez: szerintem jobb mint pl egy Chi Ri, van sebessége, DPM-je, alfája is elég jó, csak meg kell keresni azt amit sebezni tudsz. Meg lehet vele tanulni flankelni az biztos
De amúgy top tierként nem olyan vészes az átütése.
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest