- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
-
littlemole
őstag
válasz
bullseye #8943 üzenetére
A 2x es szorzó beleszámít de a 3x os nem szerintem.
Itt legalábbis azt írják.
Premium and first victory bonuses count towards the total, but bonuses from other sources (such as specials) will not count.
Más speciális eventekből adódó bónuszok nem számítanak bele. Én ebbe számítom a 3x ost is mert az hétvégi bónusz. De aztán lehet mégse így van. Össze kéne számolni megint.
-
-
remington2
senior tag
válasz
bullseye #6047 üzenetére
"Részben tényleg annyira jó volt a technikájuk az elején."
Szerintem nem volt semmi ilyesmi. A Pz 1-esek meg 2-esek, elvétve pár 3-as, és még tarackos gyalogsági támogatásra használt 4-es? Még a 3-asok meg a 4-esek is (kezdeti állapotukban) kevesek voltak . . . Ez max. a lengyelek ellen volt elég, Franciaország ellen már csak éppenhogy, az oroszok ellen meg konkrétan semmi volt. A Tigrisek és Párducok tervezésének hatalmas lökést adott a 41-es orosz hadjárat fronttapasztalata, mint ahogy lényegében leamortizálta a Pz3-ast, és - fejlesztések után - kvázi alaptankká tette a pz4-est... Paradox, de a Tigris és a Párduc a legjobb fokmérője, milyen jók (és persze milyen sokan . . .) voltak a szovjet cuccok, hiszen ezek az azokra történő fejlesztési reagálások, reakciók voltak . . . -
Tomi0703
addikt
válasz
bullseye #6013 üzenetére
Hmm... Köszi. Akkor szerintem nyomom vele, úgysem próbáltam ki még ezt a scoutosdit. Ja, de mikor elkezdtem a játékot, Pz38nA-val, de hát az semmi nem volt.
Igen úgy tűnik mindenben jobb az amcsi Sztyuártnál.Anti: Van elég, meg tudom tartani. Ez mind okés, de dupla xp a legényeknek már csak ma van. Bár 50% plusz xp jön a legényeknek a valamilyen specialnak köszönhetően.
Viszont, hiába van nekem 100%-os legénységem pl. a Chi-Ha-ba, ha átteszem a Stuartba akkor azok 50%-on fognak muzsikálni átképzés nélkül nem?
Vagy valamit rosszul értelmezek/nem értem? -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5661 üzenetére
Ez csak magyarázkodás.... sőt mellébeszélés.
Nyilvánvalóan nem arra utaltam hogy idézted, hanem hogy olyan jelzőket soroltál, amivel szerinted mások az artystákat illették.
Már pedig a fórum visszaolvasható és senki nem írt ilyen jelzőket, de még csak hasonló erősségű vagy tartalmú minősítések sem íródtak le az artystákkal kapcsolatban.Ezt nem tudod kimagyarázni, még moderákra való hivatkozással sem.
Mindenkinek illene körültekintően írnia, főleg ha olyan a fórumos előélete mint neked.***
(#5662) psycroptic
OK, rendben felejtsük el. Én is túlreagáltam. Bocs. -
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5650 üzenetére
Azt csak te írod, hogy én ezt idéztem.
Ez nyilvánvalóan nem igaz, mert én sosem írtam hogy idézted.
Úgy gondolom alkalmatlan vagy bármilyen értelmes vitára, mert valótlan állításokkal, meg trollkodással próbálsz piszkálódni.Sajnálom ha ilyen mélyen érint az artysták elleni ellenszenv, de javaslom, mindig maradj a valóság talaján, akkor nem adsz lehetőséget arra, hogy valaki olyanokat írjon neked mint én.
És igen... mély nyomott hagy, ha valaki hónapokig trollozza a másikat a nyájszellemet követve.
Ha eltűnik a nyáj támogatása, máris kellemetlen lesz a szitu.***
(#5658) psycroptic : Nem az ellenvéleményeddel volt a gond, hanem azzal hogy leírtam X állítást és aztán te azt írod, hogy én X ellenkezője miatt írom.
Ha a saját véleményed írod (nem azt amit szerinted az én véleményem) akkor nincs gond. Nem kell egyetértsünk. Bár szerintem lehet közelíteni az álláspontokat, mert én is sarkosan fogalmazok.
De abban nem lehet kompromisszum, ha valótlant akarsz állítani arról amit írtam (mi a gondom az artykkal)
Azt elfogadom és megértem, hogy neked nincs gondod az artykkal, vagy elfogadhatónak tartod a játékbéli poziciójukat. Még vitatni sem akarom. -
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5646 üzenetére
, mert aljas mocsok hekker szemetek valahogy artyval kerülnek be a játékba
Ezt csak te írod. Valótlan állítás, hogy ide bárki ilyesmit írt volna.
Ezt nevezik troollkodásnak, mikor értelmes érvek helyet úgy állítasz be dolgokat mintha igaz lenne.Pedig nyilván nem az, hiszen ilyen jelzőket nem tudsz idézni mástól, csak magadtól.
(#5647) psycroptic: Felőlem azt sírsz az OFF topikban amit akarsz, csak ne legyen benne valótlan állítás ami rám is vonatkozik. Amíg ez nem megy, addig a leírt dolgoknak megfelelő stílusban fogok reagálni..
(#5646) bullseye: persze.. lehetne olvani íróniának is, de aki hónapokig troll-nak nevez másokat, az ne csodálkozzon, ha egyszer azzá válik, vagy vele kapcsolatban is ezt a jelzőt használják.
-
bullseye
addikt
válasz
bullseye #5415 üzenetére
Nem bírtam a véremmel, visszamentem, szopóágni. Aztán jött ez a csata. Féloldalas, sok artis bénázásnak indult, elkezdtünk rosszul állni, de szerencsére volt egy Unica a csapatban, ráadásul kulturált, profi, stb. Szóval kicsit együttműködtünk, és fordítottunk szépet. 4000 dmg (mondjuk Obj704-gyel nem nehéz), 4 kill, jó móka... Imée
-
-
Magany
tag
válasz
bullseye #5298 üzenetére
Megtalaltam visszamenoleg.... Amugy a CPU AMD Brazos Dual Core E450 1,65 GHz 4GB ram A jatek kb.70-80% ra terheli be a procit. Ez volt eddig, a mostanit meg mindjart kiolvasom ha lehet hinni az AIDA64 nek. Eddig 15 meg 35 kozozz mozgott az fps mosz meg 0 meg 20 kozt mozog......
-
-
Putyi bácsi
csendes tag
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #5016 üzenetére
A WoT a PC-k nagy százalékéban CPU limites. Egy magot 95-99%-osan terhel.
Ezért a CPU tuning ez esetben majdnem arányosan növelheti az fps-t.Ott ahol az erőforrás korlát megoszlik, nyilván az általad leírt módon van összefüggés a tuning és a játékban jelentkező eredménye között.
-
Tomi0703
addikt
válasz
bullseye #4695 üzenetére
és (#4696) fsb1000: Hát nem tudom... Az a baj, hogy a tornyon a böszme nagy kupolát bárki eltalálja, a fejlesztettről meg van, hogy pattanok Tiger 2-vel. Bár igaz, tetű a cuccos így motor meg lánc nélkül, lehet azok lesznek az elsők, köszi.
Szerintem kipróbálom teszten melyik megoldás jobb. -
scyllarus
veterán
válasz
bullseye #4522 üzenetére
Nagyon gondolkozom én is az AT-2-őn. Nagyon vonzónak tűnt az a 203-as front T5-ben. Meg sokan dicsérik.
De ma összefutottam 2-vel is, T-49-cel és KV-1-el is sz.rrá lőttem szemből. (Nyilván, volt annyi eszem, hogy a kupoláját lőttem).
Nagyon könnyű ott eltalálni, most agyalok, hogy számíthatok-e a sok "átlagos" playerre, akik majd megpróbálják a frontot lőni, vagy hagyjam az egészet, mert úgyis mindenki tudja, hogy kell leküzdeni? -
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #4492 üzenetére
Szerintem elég ha ők értik miért szeretnek ezzel a játékkal játszani.
Én az első pillanattól szerettem játszani a WoT-al, tankkal manőverezni, kalkulálni hova menjek, tetszik ha lövők és betalál, és a győzelem is jól esik.
Gondolj bele, egy 40% wr-es játékos is minden 3. csatában győz, azaz pozitív visszacsatolást kap a játéktól és akár joggal érezheti hogy ez rajta is múlott. -
Atlantis
veterán
válasz
bullseye #4352 üzenetére
Lehet, nekem van mákom vele (le is kopogom gyorsan), de a Churchill VII nagyon jól muzsikál nálam. Amennyire az I-est utáltam, ezen erősen meglepődtem. Lassú, ez tény, de T6-ban nem sok mindennek van ilyen páncélja és az ágyú is gyors, pontos, persze az átütés az eléggé harmatos. Csak arra kell figyelni, hogy elsőre jó irányba indulj el vele, mert ezzel átérni a pálya másik végére....
-
Gyuri27
félisten
válasz
bullseye #4266 üzenetére
Renszerépítők ilyen vga-l szerelik a gépeket? Lehet.
Ennek picit ellentmond, hogy iponba is volt panasz a kódra (ha jól olvastam nem is egy esetben és nyilván nem kerül ki minden a fórumra, meg nem csak az ipon árul ilyen vga-t).
User hazavitte az új vga-t. Üti be a kódot error. Megy a köpködés az iponra. Mire kiderül, hogy réges rég felhasználták a kódot. Azaz valahol nagykernél, disztribútornál (itthoni vagy külhoni) ellopta valaki a kódot. Ugyanis ez lopás. No ez a kód kikerül valamelyik apróra. Valaki megveszi. Nyilván a kisker pótolja a kódot a vevőnek. Majd a kisker valahol döngeti az asztalt a kódért. Ebből szerintem balhé lesz.
A wg részéről ebben az esetben halál jogos lenne az acc törlés.fsb1000: szeretem mikor az okos ember hülyéskedik. Azt kevésbé mikor a hülye okoskodik.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
bullseye #4156 üzenetére
Legalább itt lehessen offolgatni, hiszen ezért van ez a topik (vagy mondhatnám, hogy itt inkább helye van az ilyesminek).
Tudod hányszor lett takarítva hasonló viták miatt az ON topikÉs teljesen jogosan, mert tényleg nem odavaló.
Az már megint más kérdés, hogy az 1/3-a továbbra is inkább ide az OFF-ba való lenne, de mégis oda írják.
De miért? Ez a 100Ft-os kérdés!Ha meg netán valóban dúrva személyeskedés alakulna ki, azt még innen is kimoderálják. De ezeket a vitákat jobb privátban lerendezni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #4156 üzenetére
Ha annyira zavar, akkor nyissál az OFF topiknak egy OFF-OFF topikot. Én ott is elférek. AZtán jöhet egy OFF-OFF-OFF fórum is ha ott sem tetszik neked valami.
Tudod... nem vagyok jó fiú, és nem is akarok annak látszani, de engedtessék már meg, ha valaki belémköt akkor ne hagyjam szó nélkül.
Egyébként veled mindig az volt a problémám, hogy sosem mertél állást foglalni. Max trollozn a végjátékban, meg felszólítani a vitázókat, hogy hagyják abba. Ez épp olyan kényelmes taktika, mint állóhelyből spotterkedni.Most például mit gondolsz? Le mered írni a véleményed?
Tényleg kell az a replay, hogy az általam adott taktika érthető legyen?
És szerinted a vita partnerem tényleg leírta ő milyen spotter taktikát alkalmazna Lakevillen?
Tényleg csak én nem látom hova írta? -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #3874 üzenetére
Na... ez az egyik kedvenc filmem.
***Szerintem az artyk nem kapnak kevesebb XP-t, az XP számítás metódusa azonos lehet minden egységre, viszont mindnek van egyedi szorzója. (prémtankoknak ált több)
Egyébként régebben elég jó pontossággal meg tudtam saccolni az XP-t (wiki-t is ismerem). Mostanság viszont nem. Volt olyan jó köröm, hogy 2x szorzóval is csak 930 XP-t kapatam, és félóra múlva ugyanazzal a tankkal meg 1100-at egy szerintem közepes körre. (mindkettő nyertes volt)
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
bullseye #3874 üzenetére
Kedvet is kaptunk a filmhez, szerintem meg is nézzük most.
Más, kipróbáltam még a teszten egy-két francia artyt is előzőleg. Hát valahogy nem nyerte el egyik sem a tetszésemet. Kivéve a 8-as de amilyen gyakran én játszom ezekkel a járművekkel, sosem lesz olyanom. Még a 8-as orosz is mire meg lesz megőszülök. A napi duplázót is ritkán teljesítem a 212-es járgánnyal.
-
Magany
tag
válasz
bullseye #3666 üzenetére
Nem mult el a lelkesedes, es probalkoztam is ujra instalalni a jatekot de nem segitett....Kerestem azt a fajlt de ha rejtett az en tudasom nem eleg hogy megtalaljam.Masik dolog, ilyen instalalas nekem egy ejszakamba kerul mert hat az internetem nem a leggyorsabb.Es en itt igazan nem bantok senkit de neha elfogy a turelmem,de nem szeretnem abba hagyni......De ha zavaro tenyezo vagyok szolni kell!!!!
-
Magany
tag
válasz
bullseye #3663 üzenetére
Persze, hiszen tik csak a menokel targyaltok......minimum premium fiokja legyen es kiemelkedo eredmenyei, es a kedvedert at instalalom meg vagy 10x a jatekot hatha segit ha te mar nem vagy hajlando segiteni.Kulomben meg, szerinted mi kell ahoz hogy segitsetek egyaltalan????
-
-
Magany
tag
válasz
bullseye #3337 üzenetére
Szoval meg mindig nem vagy elegedett a helyesirsomal ugylatom.....Amugy ezt a vesszos dolgot most olvasom toled eloszor, barhova irok nem bant senkit.Irtam mar, mobildol irtam millio smst es nem volt gond a helyesirasomal....nyugodtan kritizalj vagy ird azt hogy ne is irjak ide......Vagy ird azt ha ilyen antitalent vagyok ne is jatszak mert nem erdemes. Koszonom tanarur
es most nem sertodtem meg csak ez is egy velemeny.....
-
Steelheart2
őstag
válasz
bullseye #3298 üzenetére
Én a multkor azt a tanàcsot kaptom,hogy ne rohanjak elöre.Amint ezt megfogadtam és figyelem a nàlam jobbak jàtékàt,javultam.Azért az is sokat tesz hogy nem rohanok annyira elöre a fejlesztéssel.A stug a kedvencem és azzal megy a legjobban.Màr több mint 500 csatàm van benne,de még nem vettem meg a jagpziv et,mert oda màr jo legénységet akarok rakni.Mindig figyelem az aktuàlis effimet és ha igen - ba mennék a tegnapihoz képest,akkor abbahagyom arra a napra.Nekem igy sikerül 1 honap alatt majd 300 at fejlödni.Ja éd mindig több killre törekszem,mint amennyi csatàm van aznap.Kb 1.2 kill ratiom naponta.
[http://www.noobmeter.com/player/eu/steelheart79]noobmeter itt még a mai nincs benne.Pontosan 909 nél tartok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #3282 üzenetére
Az az akció elég gáz. Mert ha 50 euróért veszek goldot, akkor abból is pont kijön a féléves prém.
Régebben voltak jó akciók, amikor valami kis béna tankot vettünk 4-5 eruért, egymás után 10-et és dölt a gold.
Most minden 1:1-be átváltható és ezt nevezik akciónak.Jó lenne kiszámolni/kipróbálni a féláras prémtankokra, hogy a másodiktól mennyi goldot ad, de szerintem épp a felét, tehát azon se lehet nyerészkedni..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest