-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
Ru251... kb. 200 csata óta az lt15-re gyúrok. Voltam már 2x campinovkán, egyszer meg is lett, de a végén én hülye kinyirattam magam, így a kitüntetés ugrott...
De türelmes vagyok, csinálom... egyszer majd csak összejön. Csak nehogy hamarabb legyen meg a pénz az e100-ra, aztán a heavy küldivel lépjek tovább -
MinionFlasH
senior tag
Ne tartsd vissza, itt panaszaid meghallgatásra találnak!
Egy ellenszer van ellenük light tank, én szinte az össze győztes csatába elmegyek értük, annyira élvezem!
Annyira kell figyelni mikor egyértelművé válik az út feléjük( meghót az utolsó bástyájuk), és spoton vagy más irányba indulj, a kis mocskok kifigyelik, és várnak- menekülnek, öngyik lesznek, stb.
-
szbalogh
addikt
Ha igazán jó felderítőt akarsz, akkor a kínai a legjobb. Könnyebb kihúzni rajtuk a rádiósnak a látótáv skillt, mint a többi nemzetnél mert nem a commander a rádiós. Ráadásul van hozzá 6-os prémtank, ami nagyon jó SH-ra és CW-re is így gyorsan lehet húzni bele a legénységet. Főleg ha van Type-62 tankod is
A RU is nagyon jó, a T-55A küldiket angyrészt ezzel csináltam.
Mostanában meg a T-54 light tetszett meg... több csatában is láttam, hogy 3-4k sebzéseket osztottak ki vele. -
galervin93
addikt
A Chaffe jó lesz passzívra is, álca+háló+bia+ventivel legalábbis jó volt erre is. De erre sokkal jobb az ELC ilyen szinten. Nekem a kis franciák nincs hatodik érzék, de nem is kell - úgysem vesznek észre. :-D Örök darab, gyors és elképesztő camoval rendelkező TD. :-) Az amcsi vonal meg inkább a rambós, de itt sincs gond az álcával, menet közben is 150-200 méterről vesznek észre kb.
-
jozefgucci1
addikt
Attól függ , hogy hol tartasz az ágon. A T37 az nálam elég sokat volt T8 ban ,de ott is el lehet vele pötyögni . A buldog pedig többet van T9-ben mint alatta és párszor azért bekerül T10 be is . A buldog ha ráérzel nagyon jó a táras ágyuval. Az az ágyu ami van rajta az félelmetes . Sajnos szeret elpukkanni így nekem eddig minden 20. csatára jutott egy toronyrepülés . A minap viszont szemből pattintottam egy E4-et aki csak pislogott , mint az az e100 is aki popsinlőtt és szintén lepattant.
A T49-et viszont nem vettem meg , mint az már sokszor leírtam. Persze egy jó játékos kezében lásd Diego igazi fegyver ,de nézegettem róla átlagos játékosoktól videókat és nagyon random .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest