- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
diegho #16755 üzenetére
Tuti nem a te készülékedben van a hiba.....
Az internetkapcsolatom mondhatni tökéletes és soha nincs is semmi gondom (eddig a wot sem csinált efféléket) de a 9.2 óta nekem is fel-fel ugrik a ping 100-150 re. Igaz csak másodpercekre de ez éppen elég, arra, hogy kilőjenek.... -
Bingisz
addikt
válasz
diegho #16755 üzenetére
Szerintem a legjobb kiindulási alap, ha készítesz egy Pingplottert. Azon látszania kéne, hogy hol van a hiba.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #16724 üzenetére
Érezhetően gyengébb lett a 7/1 tornya is, mióta HD, de még így is sokkal keményebb, mint az FV-é. Azért az, hogy egy IS-3 becsapja az ágyú mellett, elég meleg dolog...
T57 nerf még nincs konkretizálva, ha jól tudom, ami most nagyobb vállalkozás a WG részéről, a KV-1S kinyírása (végre) és a két brit 10-es lecserélése. A 4202 helyett egy rendes Centi lesz, jó kis toronnyal. -
Bingisz
addikt
válasz
diegho #16718 üzenetére
Az 50b elég durca lett a 2,5 sec célzásidővel.
Az fv med is jobb lett, bár azt csak másoktól hallottam, nekem még nincs meg. Mondjuk kb. év végén cserélik az Action X Centurionra, ami elég érdekes jószág lesz. Meg benne van a pakliban, hogy az FV meddel eljátsza a WG, mint anno a T34-el, szóval most elég sokan rá vannak pörögve, mert ugye az ingyen prémtank reménye mindig nagy felhajtást kelt.
-
unravel
őstag
válasz
diegho #16082 üzenetére
Valaki írta régebben a búcsúzom "végleg" kirohanásod után, hogy már az sg fórumon is próbálod osztani az észt és próbálod eljátszani hogy te vagy a <moderálva>.
(#16084) sith7: Valamelyik balfék kitalálhatta, hogy egy játékosnak csak akkor lehet igaza, ha felmutat egy lila színű accountot. lol. Ezzel nem értek egyet.
Az is szóba került, hogy tomato vagyok. Ez sem igaz.
De ne érdekeljen már a fiókom! Csakis belekötnivalót keresnél rajta. lol -
unravel
őstag
válasz
diegho #16058 üzenetére
"Írtam azóta a WOT fórumba? Keress rá!"
Igen, utána egy jó darabig egyik helyre sem írtál. Az jó volt
Francba. én úgy értelmeztem, hogy végleg eltűnsz ... mindenhonnan.(#16059) Drenadar: ahol ez az alak feltűnik, ott előbb utóbb valaki leírja azt a szót, hogy bunkó. véletlen?
-
Flayer
senior tag
-
mcwolf79
veterán
-
törölt tag
válasz
diegho #15866 üzenetére
No látod pont ezért nem veszek új vga-t. Pont ezt a csere lett volna.
Proci cserével kaptam ezt a szép fps értéket. 8120-al 40 körül megyegetett, de a 8320 proci 4 GHz-n gyönyörűen felnyomta az fps-t.
Igazából már elég rég óta tudni lehet, hogy ehhez a játékhoz a proci jobban számít... -
törölt tag
-
dfsz34
őstag
válasz
diegho #15680 üzenetére
A havokhoz szerintem kell majd erősebb kártya.
Neked volt r290, ha jól tévedek? Azzal hogyan ment a WoT?
(#15681) Runo: Nekem a következő chat-ban esedékes, de ilyen paradicsom felhozatal mellett elkövettem újra azt a hibát, hogy visszakapcsoltam a chat-et és adtam az agyuknak szóban. Mindegy is, a chat - kezdem belátni - hót felesleges.
-
Midway
senior tag
válasz
diegho #15618 üzenetére
Nem ők adják a lehetőséget. Tévedésben vagy.
Ez alapból egy ingyenes játék.--------------------------------------------------------
scyllarus 1000 csatából lehetetlen eljutni egy tier 8-as tankig pénz nélkül.
Nem tudsz tovább lépni míg nem fejleszted ki az alatta lévő tankokat.
Ezt sima játékkal nem lehet összehozni , sem tapasztalattal , sem kredittel. -
válasz
diegho #15579 üzenetére
Persze, értem, hogy mire gondolsz. De az a 10% annyit számítana?
Nekem csak azzal kapcsolatban vannak aggályaim. Lehet, hogy inkább jobban járok azzal, hogy két tized másodperccel hamarabb veszem fel a láncot, vagy fél másodperccel hamarabb töltök be, vagy kicsit jobban gyorsulok. Vagy éppen egy hangyányival hamarabb szűkülök. -
Simi37
őstag
válasz
diegho #15347 üzenetére
Mielőtt meghaltam tolattam láncotlőttek, lőttem és közben javítottam megint tolattam és riszáltam a tankot minden pattant rólam és megint lánc...amúgy a másik oldal is bebukott és az én támadóim közül nem sokan értek vissza mert már az ellenség maradéka is leverte az offenzívát.
De köszönöm a tanácsot ha legközelebb ilyen lesz (remélem nem) akkor így fogok tenni. -
Simi37
őstag
válasz
diegho #15345 üzenetére
1. Tudom, hogy voltak hibáim de ilyen nemigen fordult még elő velem...akár összes tanácsodat megfogadom milőtt játszok akárnem 1edül nem tudtam volna feltartani őket egyszerűen túl sokan voltak de így is egy csomót pattintottam de többször lőtték el a láncom nem tudtam visszamenni. Ezért vagyok még sárga nem tudok mindent.
2. Mint írtad a Tiger 2 is kellett volna...reméltem, hogy tudja használni a tankját de nem.
3. Nem figyeltem az elején amikor odaértem akkor vettem észre, hogy szinte senki nem jön, de akkor már késő volt...
-
emre
veterán
válasz
diegho #15221 üzenetére
Értettem ám
de már nem érdekel annyira a játék, és a twitch-en is le kéne iratkoznom pár követésről. Tegnap is csak azért léptem be mert olvastam a sírást,hogy megint nem enged be a játék...hát megnéztem beengedett modokkal is, megvettem a black prince-t aztán ki is léptem.
Azon filózok, hogy ha megint nekiállok, akkor vagy be kell lépnem egy félig-meddig komoly klánba ahol szakaszban és századokban eredményesen lehet játszani (de nincs CW), vagy maradok egyedül és totál beleszarok. Aztán csak röhögök azokon akik továbbra sem tesznek semmit a győzelemért, de elvárják hogy a ződ játékos hozza nekik a meccset. (volt ilyen, de megírtam hogy bekaphassák) Olvasom néha az on topikot és mindig meglep hogy értelmesnek tartott emberek milyen zöldségeket tudnak összehordani akkor a játékban már meg sem kell lepődni hogy mi van. Majd milyen kedvem lesz....de pillanatnyilag nagyobb örömet okoz ha focizok a fiammal pl.
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #12526 üzenetére
Az tenyleg nagyon jo volt annak, aki a nagy tankban ult, viszont szar aki a kicsibe...Gondolom epp ezert valtoztattak meg sok mindent, pl a szintek osszekeruleset, meg a prem loszert...
Most miert legyen sikerelmenye csak annak, aki pl vett egy 8as premtankot, es az 5-6os tankok nem tudtak sebezni ? Aki nem fizet, annak nem jar sikerelmeny ?
Velemenyem szerint, bizonyara esni kezdett a jatekosallomany szama, azert kellett dolgokat bevezessenek.Tüzi latom Nostradamus rajongo vagy
Ha egyaltalan valoban o irta, es nem valami kitalacio
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
diegho #12526 üzenetére
Az isuval pl. én csak repeszt használtam...
De itt nem is arról kellene szólni a dolognak, hogy a 2 tierrel kisebb td-k ne tudják átütni a heavyket... (azért td)
Arra gondolok, hogy pl. a pz38na bekerül egy jó kis tier7-8 csatába... a legtöbb tank oldalát sem üti át 62-es átlag átütéssel. A repesz pedig teljesen haszontalan ugyanebből az okból.
De ha eltörlik a gold ammot (legyen...), akkor ne legyen csak 1 tier diffi a sorsolásban, és húzzák a light tankokat is a helyükre (ne csak az artyt tudják sebezni, azt is csak félhátulról és ha szemébe süt a nap...).
Értem, hogy a spot a dolga, de valami esélyt kapjon már szerencsétlen)
Illetve a nagyobb ágyúk repesz sebzését meg kellene emelni (pl. az e100 nagy gunja repesszel néha csak 100-akat ver a tier10 amcsi td frontjába)
Más: megvettem a jtigert, és a jp2 gun van rajta... tényleg pontatlan és pattog mint a kecskes**r -
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #12519 üzenetére
Az a gond, hogy ezt nem fogják megcsinálni semmikép sem. Én ezért gondolkodok valami olyasmiben, ami végrehajtható lenne.
Ha eszméletlenül megdrágítanák, azzal szerintem mindenkinek jót tennének. Kiszipkáznák azt a sok milliárd creditet amit az elmúlt félévben gyakorlatilag a játékosok kezébe tuszkoltak, és megszűnnének a goldspammer játékosok.Mert ha mondjuk tier 10-ben 25k lenne egy goldammo, akkor lehetnél akármekkora pro, még akkor se tudnád kitermelni, maximum masszív tier 8 farmolással, amit viszont hamar megun mindenki. Akkor tényleg az lenne, hogy a tankokban lenne max 2 goldammo, amit tényleg csak a legfontosabb pillanatban lőnének el.
A CW-re meg úgy csinálnám, hogy a klánok a területekért nem csak goldot, hanem goldammot is kapnának, amit csak CW-n lehetne berakni a tankba.
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #12516 üzenetére
Nem alapszabály, de átlagban csak azzal tolják. (Ez kicsit súrolja az értelmetlen mondat határát, de azt jelenti, hogy azzal lőnek 99%-ban. CW setup)
Mondjuk tier 10 meddel HEAT-ot lövöldözni nem túl bölcs döntés szvsz. hisz több hátránya van mint előnye.
Amúgy most már tényleg kezdhetnének valamit a gold ammoval. Én nagyon felnyomnám az árát, lehetne akár háromszorosa is a mostaninak, akkor még ők is elgondolkodnának a használatán. Mert a WG nem fogja limitálni, az biztos.
-
g85j
tag
válasz
diegho #12484 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy rajta kívül a csapatban csak a scout zöld és 2db 10-es. a 9-es nehezek narancs ill. piros.....
Nálatok azért kicsit másabb az összetétel, főleg egy 3-as tier 10-es szakasz 2 zöld és 1 kék játékossal, továbbá még 2 zöld tier 10-es, 1 zöld 9-es és egy unicum 9-es, a többi is 2 kivétellel sárga
+ ha még ha a csapatában vagy 2-en be is írták, hogy sry, im stock....szóval 1 átlag játékos ilyenkor magában szentségel, valaki pedig ki is (s)írja....
-
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #12484 üzenetére
Gondolom valahogy sikerült befailolnia a csőben.
Viszont látom, hogy bent áll a WZ-132 is a garázsodban. Mivel majd a WZ-120-ra nem akarok majd annyi free xp-t elverni, elkezdtem kihúzni a light ágat a heavy ággal párhuzamosan. Azt szeretném kérdezni, hogy az 59-16-al anno te mit csináltál?
Én az 57milis ágyúval kezdtem el használni, de nem látok az egész tankban semmi potenciált. Gondoltam rá, hogy az autoloaderes 76milis ágyút rakom rá, de annak meg nagyon gyatra az átütése még golddal is. Szóval most kicsit tanácstalan vagyok. Remélem megosztassz pár tippet.
-
törölt tag
válasz
diegho #12271 üzenetére
az is6-tal 391 védelmi pont volt a legtöbb sajna egy ful hps e75 maradtam 1v1-be azzal már nem bírtam gold nélkül he csak karcolgatta a sima meg nem igazán ment át rajta még az alján sem egyszer még ki is gyújtott
és en voltam az egyetlen kill-je szerintem végig bújkált valahol aztán elment foglani -
Gaz 78
aktív tag
válasz
diegho #12181 üzenetére
ez szép :/ ..az a KV1S dugni akart? ..annyira dörgölőzött ...csodálom a higgadtságodat! ..én tuti ellőttem volna a motorját,csak hogy végigszenvedje 10 km/h-val a csatát - de a T34-85 is kapott volna valamit,improvizáltam volna
...amúgy egy 14 éves irigy sz@r lehet a csávó..
-
Bingisz
addikt
-
-
virkir
veterán
válasz
diegho #11959 üzenetére
Reggel felkel, gyereket elviszi iskolába, elmegy dolgozni, elmegy a gyerekért, hazamennek. Ez eddig oké.
Nagyon nem oké.
Az a baj, hogy az ilyenek a való életben is hasonlóan viselkednek a játékbelihez.
Ma reggeli kutyasétáltatós példa.
Egyenrangú kereszteződésbe megérkezik újszerű SUV, benne bottalsepiszkálnámneszaporodjon értelmiségi kinézető asszonyszemély.
Neki balról kétsaroknyira jön egy autó amit megvár, mert látszik, hogy fogalma nincs mit is kéne reagálni adott szituációban. Majd amikor a másik előzékenyen lemond a nemlétező elsőbbségéről sikeresen továbbhajt.
És ezekből van egyre több, ráadásul még érvényesülni is tudnak.
Olyanok, hogy kenyérért nem lehet leküldeni a boltba mert legjobb esetben is a háromnapost fogja elhozni de lehet, hogy penészest. -
pws
aktív tag
válasz
diegho #11956 üzenetére
'alapvetően kikapcsolódásra szánt játék' - nagyon találó megjegyzés
A foci is ilyen játék lenne. Lehet focizni az iskolában, falusi rangadón, haverokkal, Bundesligában stb. Bárkinek lehet szórakoztató a játék, a saját korától, tudásától, intelligenciájától függetlenül. Nem mindegy, hogy hol és kivel játszik. Ha valaki bénán focizik még nem kell lemondania a szórakozásról. Találjon a saját szintjének megfelelő társakat.
A WOT-ban sem a játékosok hibája, hogy az MM összeboronál mindenkit. Nem tiltanám le a 10 éves gyerekeket sem, pedig nem szeretek játszani gyerekcsapatban. WG dolga lenne valami jó MM-et összerakni. -
Steelheart2
őstag
válasz
diegho #11950 üzenetére
Van 1 kollegám aki már az E75 nél tart de minden tankjába uj legénységet vesz és csak 50% osakat,mert olcso.A skillekröl fogalma sincs.Persze ha magyarázom neki,akkor meg én vagyok a kocka mert neken van 8k+ csatám neki pedig kb 4k.Azután csodálkozik,hogy a csata elsö percében halott.Löni meg nem is lö.
-
scyllarus
veterán
válasz
diegho #11935 üzenetére
Rádöbbentem. Sosem vettem, csak 1-1 nap ajándékom volt, és akkor sem mindig tudtam játszani. Az 50k-ba nem vágtam bele eddig (nincsenek nagy tankjaim), tegnapelőtt véletlenül alakult úgy, hogy megcsináltam, ma már ráhajtottam.
Az összeesküvés-elméleteket én is hülyeségnek tartom, de hibák valóban akadnak bőven, eddig ódzkodtam attól, hogy ilyen hibás programért fizessek, de most megfontolom. A játékélmény sokkal jobb, és végülis, ezért játszom -
scyllarus
veterán
válasz
diegho #11931 üzenetére
Köszi a választ, akkor továbbra sem erőltetem ezt a módot.
Más: kihasználtam a 3 napos prémkódot. Ezalatt befejeztem a 125 győzelmes eventet és 2x megcsináltam az 50k-sat is (korábban meg sem próbáltam). Így most kicsit hosszabb időtartam alapján ki kell jelentenem, hogy prémmel nem 50%-kal könnyebb a játék, hanem legalább dupla. Az IS-6-nak nem álltam neki, de a szovjet küldinek igen, 20k-ról 91k-ig jutottam 4 nap alatt. A SU-100-on 20k xp volt, kifejlesztettem mindkét 7-est. Korábban elképzelhetetlennek tartottam volna kihúzni egy T7-es járművet 2 nap alatt (az én képességeimmel, nyilván). Nehéz lesz visszaszokni majd, így kényelmes nagyon. Mondjuk van még 3 napom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest