- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #21212 üzenetére
Sokat gondolkodtam azon amit írtál.
Arra a megállapításra jutottam, hogy én még egy csatát sem hoztam le 37K+ csatával. (tekintsük el a t1-3 ökörködésektől.... mostanában már az sem megy)
.
Szeretem számszerűsíteni a dolgokat. Alap esetben a sebzésnek meg kéne haladnia a saját HP-t, és/vagy tier*200 dmg-t. De a csapat összes sebzéséhez viszonyítani a sajátot egy új szempont. Egy átlagos játékos elvileg 1/15 = 6,6%-nyi sebzést ad le. Ennek 3-6 szorosa már igazi egyéni teljesítmény.
Ezért a következő besorolást találtam ki.
.
- Csapat oszlopos tagja (rajtad is múlt) - Saját sebzés legalább 20%-a csapaténak
- A győzelem záloga (nélküled nem ment volna) - Saját sebzés legalább 30%
- Lehoztad a csatát (te nyerted meg) - Saját sebzés legalább 40%-a csapaténak
.
Aki 50%-nál is többet sebez, ott a csapattal bizonyosan gondok vannak és ez az eredmény túlmutat az egyéni teljesítményen. Mondjuk lehetne kiosztani "Kezdők pásztora" vagy "Bénák Védangyala" címeket. -
törölt tag
válasz
diegho #21212 üzenetére
Jól fogalmazol.
Én még azt hozzátenném, hogy sokféleképpen lehet lehozni egy csatát.
Nemrég Karélia támadásban találkoztam egy hihetetlenül jól spottoló scouttal.
A td dombról középről én borsóval, egy JT és egy Ferdi kiosztottunk 12000 sebzést, mert az ellen egészen bent "védekezett".A töredéke lett volna, ha ő nem megy oda spotolni, mert a csata végén 11000 hozzájárulása volt, nulla sebzéssel.
Ebben a helyzetben, legalábbis az én meglátásom szerint, ő hozta le a csatát, mi csak asszisztáltunk neki. -
Magany
tag
-
Magany
tag
válasz
diegho #21209 üzenetére
Valami olyasmi.......gyakran el hull a társaság a végére aztán én próbálom le vadászni a maradékot. Na meg már tudom melyik tank való nekem s azokkal játszom legtöbbet. Sokszor van hogy páncélvadásszal egyedül maradok és megoldom. Persze ez nem mindig jön össze. Nehéz tankkal is másképp játszom s van eredménye. Csak a számokon nem látszik meg.........
-
stork13
aktív tag
válasz
diegho #21173 üzenetére
De a tanktól is függ, vannak "hülyebiztosabb" tankok, amikkel könnyebben megy a játék és stathúzásra is jobbak. Illetve függ, hogy az adott játékos melyik kaszttal a legeredményesebb.
Ilyen volt a Hellcat és a KV-1S a patch előtt.
Most passzolom mik ezek a tankok.Amit te írsz az a felső tízezerre érvényes, nem a kérdezőre.
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #20990 üzenetére
"Érdekesen szokott kinézni az a csata, ahol FV4202-vel valami nagy pályát kapok. Folyamatosan lövök mindent."
Gondolom, a brutális lőszer javadalmazása miatt, ugye? Nem is értem, hogy fér abba a viszonylag kis tankba ennyi!
Más kérdés; az AMX 50 100-ra látod értelmét a kisebbik lövegnek?
Azért gondolkodtam el rajta, mert a pen és a sebzés azon is jó, ugyanakkor csak 35 másodperc az újratöltés 50 helyett, ami nagyon komoly különbség. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #20990 üzenetére
Érdekes ezt még nem láttam így senkitől . Mármint így ahogyan te leírtad , mert vannak mapok ahol lehet tudni , hogy azokon a helyeken vannak és mehet a vaktában kövés ,de így még nem halottam .Biztosan van benne ráció ha te így csinálsz . T30-as vidi jöhet még most én is kezdek ráérezni szóval érdekel és ha meglesz az E75 az is mert azt meg vissza karom venni .
H1mpi .:kabee akkor jó napod volt. Annyira nem zavar a dolog amúgy mert sebeztem szépen és csak egy csata ment el rajtam .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #20977 üzenetére
Megnéztem szépen jöttek eléd szinte csak hátra felé kelett néha nézned
Az elején ellőttél egyet vaktában azt miért , betalált végül ? Jó kis kör volt "jóvolt látni , hogy azért a proknak is dob kritikust bőven" a játék !
Más .: Tegnap ugye 11 ből hoztam 10-et és ma meg jobb WN8 ( 2700 ) melett 8 ból három lett csak meg . Ebből nem kell levonni semmi következtetést csak úgy beírtam főleg H1mpi kolegának küldöm az infót
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #20907 üzenetére
Nem rossz
Jó kezekben hozza a WN8-at tisztességesen, persze ehhez 2000+ sebzés kell legalább.
Nemrég elővettem, hogy meglegyen erre is a kiválóság jele, és sokkal jobb volt használni a tankot, mint amire emlékeztem. Most a 2. jel felkerüléséért küzdök, de továbbra is szépen domborít a Tigris II. -
LZs?!
aktív tag
válasz
diegho #20715 üzenetére
@diegho
Mindig top vagy, mindig több múlik rajtad.
Bevallom, ebből a szemszögből még nem vizsgáltam a dolgot, illetve eddig nem is igazán vettem figyelembe.
Az adottságoktól függően (térkép, besorolás, csapatösszetétel) igyekszem kitalálni, hogy mit érdemes nekem csinálni, illetve mivel érdemes kezdeni; a többit hozza magával a játék.
Talán egyfajta látens passzív rezisztencia, de azon már jó ideje nem töprengek, hogy mit illene csinálni a csapatért, átvitt értelemben a győzelemért...
-
LZs?!
aktív tag
válasz
diegho #20696 üzenetére
@diegho
2k sebzés T10 meddel nagyon kevés.
Nem is állítom az ellenkezőjét; sőt, ha csak a két említett tankot vesszük, akkor az elődeikkel is ugyanezt az 1.0-1.2 átlagot hoztam/hozom (stock-statok nélkül val'sz'eg jobb), és mellé 51% / 53% WR.
Visszatérve az eredeti felvetésemre:
Engem személy szerint érdekelne a véleményed a T10-es játékkal kapcsolatban, azon belül is a sajátomat illetően.
Ha csak az átlagsebzés kontextusába helyezem a WR-t, akkor T9 és T10 között különbség nem egyformán mutatkozik meg bennük.
Ha mindent ugyanúgy csinálok (értsd: hozzáállás és odafigyelés), ahogy az T9-ben még elmegy, akkor T10-ben mitől lesz ugyanaz "defektes"?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
diegho #20664 üzenetére
@diegho
Engem személy szerint érdekelne a véleményed a T10-es játékkal kapcsolatban, azon
belül is a sajátomat illetően.
Eddig két 10-es gépig mentem el a fejlesztésben: E50M és Leopard 1.
E50M - DmgRatio: 1.0 SpotDmgRatio: 0.2 WR: 45% Games: 291
Leopard 1 - DmgRatio: 1.1 SpotDmgRatio: 0.5 WR: 45% Games: 211
Hogy teljesen őszinte legyek a fent említett WR %-ok miatt tettem le T10 eléréséről egyéb fejlesztési vonalakon (T110E5, orosz TD ágak, orosz és francia medium ágak), és egyelőre mindkét géptől megváltam; a legénység jobban hasznosul máshol (E50 és Spahpanzer).
Ahogy én tekintek a T10-es statjaimra: szerintem elég ahhoz, hogy a saját részemet kivegyem a meccsből és támogassam a többiek teljesítményét, de átlagban ahhoz kevés, hogy saját magam direktben befolyásoljam a kimenetelt. Egyébként az első 100 meccs után az E50M-et 35%-ról küzdöttem fel (???), míg a Leopard 1 56%-ról ment le...
T5-től T9-ig semmi "gondom" nincs, de T10-ben nincs sikerélmény, és ott legalább annyira hektikus a miliő, mint T1-T4-ben; de utóbbit teljesen természetesnek tartom, mivel T5-ig - legalábbis szerintem - tart a "belépő".
Egyébként a legeredményesebb tankom a Jagdpanther II, ami - szerintem - távolról sem OP, bár a T8-as környezetben (értsd: gépek és játékosállomány) úgy hiszem kiemelkedő.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
diegho #20664 üzenetére
Mindíg látok olyan embereket, akik képesek több ezer csatát menni Loltrakival, T1-el, vagy MS-1-el, aztán magasabb tier-ben már megáll a tudomány.
Aztán vannak, akik T67 meg Hellcat-el produkálnak hasonló csataszámot, és hízlalják a wn8-at. Arra tényleg alkalmasak jó kezekben, de ez a sok csata szerintem elég sok időt elvesz a többi ágon való haladásból.
Nekem a 2 tankkal nincs 500 csatám együtt, pedig mostanában néhány kört mindíg gurulok velük. Azon meg külön meglepődtem, hogy a legtöbb csatám még mindíg a 8.8-as JT-vel van, szám szerint 846, pedig alig vettem elő az utóbbi 3 hónapban. -
scyllarus
veterán
válasz
diegho #20498 üzenetére
Úgy, hogy az osztálytárs Józsi rakja össze a gépet, mert az ért hozzá....
Mindegy, ezt a végtelenségig folytathatjuk, és még az offban is off. Használtat nem veszek, pont.
Igazából ez a két versenyző maradt most: a4-6300 vs.G1620. Én amúgy inkább Intel párti vagyok.
Vagy a céges i3 marad -
scyllarus
veterán
válasz
diegho #20493 üzenetére
Ja. Használtat nem.
Még a G1620-on gondolkodom, az már LGA 1155-ös, később cserélhető erősebb procira. Az a baj, hogy a régi LGA775-ös alaplapok már r.hadt drágák, elavultak is, ráadásul nincs rá garancia, hogy a proci túlélte, inkább egyből mindkettő csere lesz.
Mondom, a léc nincs magasan, az E3400 lehet a leggyengébb 2magos Celeron, ami létezett, és azzal ment a játék -
törölt tag
válasz
diegho #20471 üzenetére
Van az a szint, ami alá még le lehet menni.
Tegnap hajnalban egy E100 csata kezdetén beírta: cipi75 you are pro player. What the tactic?
Borsóval voltam voltam egy zömében tizes csatában Sand river védelemben .Első döbbenetem után rájöttem hogy megaűber (és nem rutinos vérpisti mint valóságban) vagyok a mezőny (és nem a csapat!) többi részéhez képest, mert az utánam jövő legjobb játékosnak is csak 480 wn8-a volt.
A csatát végigsírtam a röhögéstől, akkora agyatlanságok mentek.
Az első percben elhullottam, mert bejött az ellen scoutja, és a három WTE100-unk megpróbálta kilőni.
Pechemre én is beleestem a szórásba.
A vége 9-7-es győzelem lett, mert letelt az idő. -
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #20134 üzenetére
Mivel 1400 a Wn8 értékem szerintem hozzá tettem rendesen. Sokat meg is nyertem xp-ben és dmg-ben is.
1475 volt az átlag dmg.
De úgy nem lehet játszani, hogy nálunk nekem van a legmagasabb wn8 értékem, a másik oldalon meg 5 embernek 1500-2000 Wn8... ez mi ha nem igazságtalanság...Tegnap a 32 meccs alatt haltam meg 10x, most 10 meccs alatt 9x... Inklább ne legyen olyan nap, mint a tegnapi, de ilyen se, mert elmegy a kedvem az egésztől..
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #19982 üzenetére
He-he-he! Értem!
h1mpi: bár jól teljesítettél, de a csatát vesztettétek, és nem kaptál semmi Battle Hero Achievement-et, így továbbra is csak vesztes XP-t kapsz, ezért csak 3. osztály.
Ha nyertétek volna, vagy összeszedtél volna bármi BHA-t, ez simán egy 1. osztály lett volna. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #19961 üzenetére
Este megnézem , mert utóbbi időben én is ezzel tolom és a T57-et is megvettem .Jókat lehet a T30-al menni . Érdekes , hogy a kis tesóval ami előtte volt régen most prém T34-annyira nem megy jól . Tegnap felváltva mentünk vele T30-T34 +WT ,de valahogy a T34 nem adta . Nem érzem azt a tankot olyan veszélyesnek .Tudom az egyik TD ( most már ) míg a másik havy ,de ugyan azon ágból valók és az ágyú más még .
-
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho #19961 üzenetére
Tényleg kedvet csinál a T30-hoz.
Amikor volt a nagy t34 grindelés igen csak kedveltem ezt a tankot.
Aztán eladtam.... de mostanában komoly ellenfélként jelenik meg, E100-al is meggondolom, hogy a fedezékből kimenjek elé, mert hiába forgatom, belő.
.
(#19962) Angel1981 TD-re szavaznék, medeknél elakadtam. -
PitLee
őstag
válasz
diegho #19847 üzenetére
Annak idején amikor a HE sebzést variálták, akkor volt valami ábra hogy ha talajra lövik a páncélos alá akkor is jól sebez.
más-----------------------------------------------
Ez az arty-zás (attól függetlenül, hogy sokan elítélik) egy 22-es csapdája miszerint a bevételüket és a Tp-t csökkentették, hogy csak azért ne játszanak vele az emberek, hogy pénzt keressenek, de a legtöbb Tp-be kerül a kifejlesztésük ergo sokat kell velük menni így szinte ugyanúgy jelen vannak a csatákban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest