- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Másnak is elmosódnak a tankjai? Még az előző patch-nél vettem észre, hogy az ELC-m ágyúja mintha vibrálna (kép), most viszont kompletten az egész Easy Eight olyan volt, mint ami épp teleportálni készülne egy másik univerzumba (kép).
Viszont ezzel a meccsel meglett a harmadik csillag, jéj.(Pedig tegnap nekem is leesett 93,5-ről 86%-ra, de ma mintha megjavult volna, 89-en hagytam itt este és 94,5 volt ma az első meccs után.)
-
Bad Pritt
félisten
Ezért bírom Circont jobban, mint a többieket:
Random chat ablak játékon belül:
- How do you stay calm with all the retards out there?
- Beer.Éstényleg!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bluyoo #21732 üzenetére
Habár Gyarmati tanár úr tanított az egyetemen és nagyon közvetlen, hozzárértő embernek ismertem meg és tényleg iszonyatosan ért a témához, a Harckocsik c. könyvüket kis kritikával illetném: nagyon látszik, hogy három ember gondolatait fűzték egymás után, egyszerűen nem egységes a szövegezés, jó pár kifejezést másképp ír le az egyik szerző és máshogyan a másik, ami furcsa lehet. Ettől függetlenül remek könyv.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy Circon nem norvég, hanem hollandus. Ezzel meg is magyarázott minden furcsaságot a beszédében.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #21352 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
fsb1000 #21286 üzenetére
Akkora, mint egy ház (ráadásul nem is Cruiser IV, hanem III-, amivel a jómadár tolja, nem mintha számítana
).
Azon a szinte, ahol Pz. IV ausf. A, T-46, Pz. I ausf. C van valahogy nem érzek életkéepsnek egy ilyen tankot. És nincs jó ágyúja, a PomPom és a Bofors is szar már azon a szinten is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
szallasi007 #21132 üzenetére
Biztonságos elhelyezés mindenképpen kell. Javítás persze, hatodik érzék meg talán pillanatkép és sima utazás.
-
Bad Pritt
félisten
Sooo accurate!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981 #21022 üzenetére
Az igaz, de a Puttonynak fényévekkel jobb a tornya még a tumorral is, amiatt magasabb ugyan, de sokkal rövidebb, kompaktabb (viszont tényleg nagyobb, mint az E5, ami wtf). Az E 50-eknek meg ott a tömeg és a páncél a sebességgel, ami különlegessé teszi őket. Ennek a 4202-nek van egy rapszodikus, megbízhatatlan tornya, ami néha beenged 200-as átütésű lövedékeket, néha meg lepattintja az Object 268-at, de cserébe nem kapsz nagyon semmit. Ágyúban nincs akkora előnye, végsebessége rossz.
Az Action X érdekes döntés, valószínűleg azért ezt választották, hogy kicsit trükközhessenek a statjaival, a Vickersről rengeteg információ van, erről jóval kevesebb (egy darabot építettek, az is szét van szedve Bovingtonban). Szerintem még mindig az lett volna a legjobb, bár kicsit unalmas megoldás, ha a tier 9-es 7/1 (ami valójában 7/2) után berakják a 8/2-t. Így is unalmas ebből a szempontból ez a brit fa, most behozzák a többi páncélvadászt, gyakorlatilag nem fogsz új tanktestet vagy modult látni, szerintem azt gondolták WG-nél, hogy majd a med ág végén legyen valami érdekesség.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981 #21019 üzenetére
Ha szakaszban megyünk, akkor E 50M van mellettem mindig, annál kisebb... magasságra. De nagyjából ugyanolyan hosszú és szélesebb kicsivel, márpedig az E 50 elég nagydarab jószág. Akkor lenne jó, ha olyan stílusú tornya lenne, mint a Centurion tornyok, ilyen csészealjszerűek, de ezzel a mostanival, hogy még a T32 is beviszi 3-ból 3-szor alaplőszerrel, nem sok mindent lehet kezdeni. Még csak annyit sem lehet, hogy riszálod, mint az E5-nél, hátha elvétik a weakspotot, mert az egész torony egy weakspot.
T8 prémnek talán elmegy majd, kíváncsi leszek úgy rá,d e hogy nem tartom meg akkor sem, az is biztos.
Ahhoz képest anyanyelvi szinten beszéli az engrish-t, nem is rossz.
Pont a T-62-höz mértem én is: oldalról az egyik és a másik, illetve felülről 1 és 2. Talán képről nem jön át, de ez rengeteg plusz felület.
-
Bad Pritt
félisten
Azt tudja valaki, hogy Circon milyen nemzetiségű? Nem érzem annyira britnek beszéd alapján, mint QB-t, Focht vagy Jinglest, ráadásul pl. a V-t rengetegszer F-nek ejti, mint a németek és a német szakavat sokkal szebben ejti ki, mint a többi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981 #21009 üzenetére
Az kicsi? Böszme nagy igazából, széles, hosszú, a tornya meg... hehe. Igazából már feladtam, hogy jól menjek vele, alig várom az új Centuriont, ennél csak jobb lehet.
Tegnap volt vele egy vicces história, eléggé haldoklott már szegény, utolsónak maradtam, amikor jött rám egy WZ-120, hogy majd ő kinyír. Hirtelen a semmiből egy wild IS-7 feltűnt, clutch shot ééééés... hát igen. Az IS-7 nem való ilyesmire.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szallasi007 #20004 üzenetére
Senki nem nézi már, úgyhogy mindegy, hogy mozog-e. WN7, de inkább a WN8 a mérvadó.
-
Bad Pritt
félisten
Leghűségesebb szakasztársam, Szetszedlek megszerezte a SU-100M1-et. Elképesztően rapszodikusan tud játszani a srác, de átlagosan azért kék-lila napokat produkál. Itt a véleménye a páncélvadászról, csak szemelvények, de én jót röhögtem:
- Az àgyúkitéríhetőség legendás. Ennyin még meg sem fagy a víz, ha kicsit sós... (-3 fok)
- 840 hp... 250 alfa... ... M1A1 beviszi. Itt egy T21, ohgodwhy...
- Tegnapig azt hittem mindent láttam már wotban, de hogy 13000 meccs alatt a 2. Pool medálom egy kib*szott SU-100M1-gyel lesz... Ez sokkolt. Inkabb ki is léptem a játékból.
- Replay van?
- Come on man... U can't actually believe it... SU-100M1-ről beszélünk. Sikersztori b*zdmeg. De nem baj, kell az Object. Meg egy Pool medál, lol.- (Miután SU-152-vel egylövéseztem egy Chi-Ri-t) Várjál, jövök én is a kis turbékommal.
And so on. Lényeg a lényeg. ez a SU-100M1 valahogy nem adja, de én annál viccesebb hónapok elé nézek. Mert hogy sok idő lesz megszerezni a következőt, az is biztos.
-
Bad Pritt
félisten
Ezt csak itt hagyom...
-
Bad Pritt
félisten
Nekem a tegnapi nap nagyon OP volt. Mostanában úgy toljuk, hogy én jövök felderítővel, mindenki más meg egy szinttel nagyobb valamivel. Most is ezt tettük, ELC+SU 100+Vk 3001D kombóban, tank ász kör lett. Utána jöttek hetessel, jöttem ELC-vel, tank ász. Mondom wtf, jöttek nyolcassal, jöttem ELC-vel, berakott T9-be, toltam egy ezrest egy E 75-be, meg még néhány csökevény tankba párat, tank ász.
Jó széria volt, viszont Bulldoggal nem tudok nyerni, pedig nem megy most már olyan rosszul.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Most akkor az egyik szutyok csúnya hangárat lecserélték egy másik szutyok csúnya hangárra. De legalább be lehet lépni, ami nice.
-
Bad Pritt
félisten
Neeee.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #19137 üzenetére
Nem is tudtam, hogy csak a meccs első egy percében ilyen gyors, hogy szétlőhesse mindenki.
Ha valaki rögtön az elején odarohan a frontra, hogy szétlőjék, kirakja a papír tankját az meg is érdemli. Viszont az, hogy 20 mp-en belül átszeli a pályát, folyamatosan tud hátrálni, óriási tűzereje van és az álcája sem rossz, az kiemeli számomra a többi közül. Nem kell futni a sebzésért, mint a hülye 4202-vel, bárhol ott lehetek majd vele. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Antonius1978 #19109 üzenetére
Ha mar ennyit dumaltam a tankokrol, akkor kinek mi a vagya, milyen tankokat akar megszerezni, es miert?
Jelenleg a Leopard 1 és a Chieftain.
A Chieftain értelemszerűen majd ha bejön, egyik kedvenc harckocsim all-time, fantasztikus fejlesztés volt a maga korában, kíváncsi leszek, miként illesztik a játékba.
A Leopard azért, mert megegyzik az ágyúja a két utolsó brit medével, istentelenül erősnek tartom, viszont a hordozó platform hagyott maga után kívánnivalót (értsd: lassú tetű mindkettő). A Leopardok viszont talán pont olyan tankok, amik nekem valóak, most a Spähpanzerből és a Cromwellből kiindulva, amikkel szeretek menni és jók az eredményeim velük szerintem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
bigobert #17415 üzenetére
Én is a hétvégén raktam össze az új konfigot, 4460+280 ezekkel a beállításokkal 1280x1024-ben néhány moddal nem megy 55 fps alá, az átlag szerintem 70-80 között lehet. Ha csak a WoT a lényeg és jelentős a 760 felára, akkor nem biztos, hogy érdemes többet áldozni rá. Én 50-ért vettem a Sapphire 280-at, halk, hűvös, erős, számomra fontos játékokban (minden, ami Square Enix
) oda-vissza megcsapkodja a 760-at. WoT-nál nem tudom, mennyi a különbség.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17317 üzenetére
Milyen alap célsebzés? Ez nem olyan, mint a csoki, minél többet, többet, többet?
De jól van nem bántalak, csak nekem fura ez a kavalkád, ugyanakkor minden csak megszokás kérdése. -
Bad Pritt
félisten
válasz
diegho #17216 üzenetére
Hát na ez az, kilóg gyakorlatilag az egész tank, mégsem tudom meglőni. Replayen látszott, hogy a lövegem nem is lógott át a sziklán, hanem pont fölötte volt, gyakorlatilag ráfeküdt, úgyhogy teljesen sima lövésnek kellett volna lennie.
De nem panaszkodom annyit, most megvettem az M3 Lee-t és ezt a hibát kihasználva tudtam Serene Coaston úgy lövöldözni vele, hogy gyakorlatilag nem lógtam ki a fedezék mögül. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17198 üzenetére
Miért kéne csata közben tudnom, hogy mennyit sebzek? Adott lövést mindig látom, fejben meg össze tudom adogatni nagyjából, a többi legyen meglepi. Locastant használok, úgyhogy tudom, mi volt eddig spotolva, az, hogy mi sebzett belém kikövetkeztethető pont a sebzés méretéből meg persze abból, hogy hol állunk épp, a mivel lőtt meg pedig hang alapján tudható. Ami számomra furcsa volt, hogy zavaróan sok infó van az orrod előtt, jelentős részét kitakarva a látómezőnek. Nekem ez lenne hátráltatás.
Nem kempelek El Hallufon, csak mindig látom, hogy néhányan kempelnek és lövöldöznek mindenfelé. De akkor ezekszerint nem eredményesen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tomi0703 #17161 üzenetére
A mostani peccsben lett ilyen. Sokkal jobb, végre van szerepe a heavyknek is, kempelni is lehet, meg vannak spothelyek, artyk sincsenek teljesen elveszve. Most úgy kb ideális, csak ugye az újdonság varázsa ez az új A1-es sarok, úgyhogy boldog-boldogtalan minden szarral idejön, szóval rendszerint ilyen meccsek alakulnak ki, mint ez a mostani.
-
Bad Pritt
félisten
Ez mekkora mészárszék volt.
Sikerült az 50 100-unk hullája mögé beállni a sarokban és onnantól nyert ügyem volt, akkor ütöttek csak át, mikor megindult a lemmingvonatunk és valamiért én voltam a prioritás.
Ráadásul 15:1-re meglett volna a meccs, de az STA-1 elment megfulladni, a hülye IS-8 meg leugrott utána...
Ugyanitt egy korábbi meccsen egy E 100 ellen tudtam 1v1-ben patthelyzetet kialakítani, nem ütöttem át, cserébe ő se engem, szóval elvoltunk pár percig, aztán meguntam, jöttek a barátai és elmentem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #17102 üzenetére
Pont nem DNASH volt az, aki szemet szúrt, ő teljesen normálisan, intelligens módon kelt ki magából, ha lehet ilyet (bár a print screen-en látható szövege miatt neki is járna a pofon).
Nem lehet teljes analógiát vonni, de klubszinten fociztam évekig és volt olyan, hogy kimentünk a halál f*szára, lelkesen és bátran, mert jobbak voltunk, erre egy 11 emberes bunkert kaptunk a pofánkba. Egyetlen értékelhető kontrából lett egy tizenegyes, abból egy gól, így kaptunk ki 1:0-ra, sírtunk, nyöszörögtünk, de nem lehetett mit tenni. Ez egy példa, volt még sajna rengeteg ilyen, mire megtanultuk kezelni az ilyen helyzeteket.
Hozzáállás a lényeg, az, hogy szofisztikáltan küldjél el valakit a k*rvaanyjába, ne pedig úgy, mitn Epics, mert ez minimum szánalmas és magával rántja a teljes csapatot, ti lesztek a bunkók mások szemében.
És ezt ne támadásnak vedd, mert nem annak szánom, a kempet én is elítélem, instant bannal jutalmaznám randomcsatában is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Stigma.HC #17100 üzenetére
Soha nem ESL-eztem még.
De ez igaz, hogy elég undorító dolog, mármint maga a camp, ugyanakkor ahogy Bingisz pajtijai közül néhányan lereagálták, az kicsit elképesztő. Nem azt mondom, hogy olyan komolynak kell lenni, mint egy focivb-n, de azért ez így elég unintelligens lett valóban. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17093 üzenetére
El nem tudom képzelni amúgy, hogy egy ilyen telezsúfolt, karácsonyfa interfésszel hogyan tudsz eredményes lenni.
Nem azt mondom, hogy gyárival kell menni, de a kettő között van azért átmenet. -
Bad Pritt
félisten
Hát tudod, valamit valamiért.
A Leo torony amúgyis sokkal kisebb, mint a 61-esé, hát még ha a tumort is vesszük, cserébe 10 helyett 6 fok a gundep.
M46-nál megvan a gundep, sokkal jobb a torony, cserébe nincs átütés és pontosság.
Centinél is van gundep, jó torony, nagy átütés, hihetetlen pontosság, de csak szökőévente lő.
Nálam egyértelműen a Leo a győztes jelenleg, kihúzott álcaskill meglesz már a srácokra, mire odaérek, igazi kis nindzsa lesz a nagymacskából, egyszer itt, egyszer ott csap le, látni se fogják, nyami. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #16997 üzenetére
Nem lesz hp és spotrendszer, itt el is dőlt a ki az árkádabb kérdés.
Viccet félretéve a balansz még a kisebb, a pályadizájn lesz érdekes. Itt már minden gyorsabb, nagyobbat lő és pontosabb, a WoT-nál sokkal nagyobb és valóságosabb pályák kellenek. Nagyon kíváncsi leszek, a legnagyobb félelmem, hogy erősen pay2win lesz. Jó lenne lassan tudni, hogy ki megy majd bétára...(#16999) Szepi1979: Nem hülyeség, felmérik az igényeket és azokat teszik be előbb, amik népszerűbbek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest