-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
A T69 az miért tud olyan ISZONYAT gyorsan lőni? Az is revolver táras?
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6336 üzenetére
Szerintem azért korlátozzák, hogy ne alakuljon ki túl nagy különbség, erőfölény. Jobban előtérbe kerülhessen ha valaki egyedül is állja (kis szerencsével és nagy tudással) a sarat mondjuk 3-4 ellen.
Az szerintem jobban kivitelezhető lenne hogy a 15/15 ös csatákból szűrőn keresztül a túlélőket egybe sorsolja.
Majd azok túlélőit is egybe sorsolná. Majd azokét is.
Így a statisztika is módosulna mert egy 3/3-as győztes emberke valszeg hosszú távon ügyesebb egy 3/1 -ig jutó győztesnél.Nekem a jobb egérgombon a tűzoltás van, azt akarom a leggyorsabban lereagálni.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6305 üzenetére
Azért megpróbálom kibírni, a KV-4 úgy is bejön. Az a durva hogy milyen telhetetlen vagyok.
Emlékszem amikor T-150 full lett azt hittem sosem fogok mással menni mert nem érdekelt csak az, most meg
A KV-3 óta nem tudom hogy érjem el a tier 10-et.
A játékszámom alacsony és a statom rovására megy a fejlődés. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #6302 üzenetére
Én meg azon gondolkodom hogy beváltok 5k aranyért free xp-t és akkor már a hétvégén meglenne az ST-I
Persze sajnálni fogom rá ahogy ismerem magam. Lehet hogy több értelme lenne kiizzadni és felszerelni inkább a freeből. Elég gagyinak tűnik az első csöve.Tegnap majdnem bővült a HOBO két taggal de nem lett belőle semmi végül, viszont jót szakaszoztunk
-
kirjak
aktív tag
KV4-re célzásgyorsító fent van ezen kívül? Venti és periszkóp amit használnék, kár hogy nincs több hely...
Jó lenne egy távcső és egy repeszpáncél is. -
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6275 üzenetére
Kit nem szeret az ARTY ?!
FSB: "valahogy mégsem tudnak érvényesülni"
Mert nem mi vagyunk a sofőrök !
Viccet félretéve biztosan megvan az oka de az M103 -at én pl nem sokba nézem mégis azt mondják milyen jó kis tank.Szívesen kipróbálnám azt is.
Ha mostani tapasztalataimra hagyatkoznék akkor egész más ágat húznék, nem az orosz heavy-t. -
kirjak
aktív tag
válasz
Plasticbomb #5882 üzenetére
Gratt!
-
kirjak
aktív tag
válasz
Stigma.HC #5838 üzenetére
Attól hogy 900 csata alatt senki nem "tanította" meg játszani még nem feltétlen lesz ő rossz játékos.
Legalább nem szedi el előled a damage-t.
Nekem sokszor kifejezetten hasznos ahogy a tapasztalatlanabbak előre lemingkednek.
A legtöbb az első bekapott sebzés után fordítja a tank testét vagy visszatolat, netán megtorpan és lő ezerrel de volt aki 1-es efivel megpróbált a td háta mögé kerülni.
Lehet hogy később tanul vagy túl fiatal, nem tudhatod.
Sarkallnia kell valakinek jobb eredményre és lehet hogy ügyes lesz ő később.
Ha valamit jól csinál meg kell dicsérni hátha segít. -
kirjak
aktív tag
válasz
AMD Power #5770 üzenetére
Kimondottan jó!
Már az alecto is élvezetes volt, száguldozni, mindenkit sebezni de az AT-2 egy veszedelem.
Tegnap egyik meccsen 2 KV-1-et és egy Stug-ot tartóztattam fel vele. Egyik sem tudta hol kell lőni, csak megálltak és megvárták míg végzek velük.
Kellemes élmény volt az a meccs is ahol haverral (ő stuggal) feltartottunk két AT.2-est majd kisvártatva két Churchill I -est is kivégeztünk. Szerencsénkre mind az AT-2 -esemet lőtte (rossz helyen).
Maradt 83 HP-m a Stug pedig 20HP körül élte túl.
Már-már csalásnak tűnik ez a páncélvadász ! -
kirjak
aktív tag
Na figyelj csak Magyany örülnék most már ha abbahagynád a mindenki csesztetését.
Ez itt egy fórum és egy játékról szól nem a sértődékenység bemutatásáról.
Kíméljen meg a random faktor attól hogy még egyszer egy csatába kerüljünk mert most indulatból gondolkodás nélkül a vízbe löknélek/ammorackelnélek a privát üzenetedért és a folytonos piszkálódásaidért meg a kisebbségi érzésedért amit betegesnek tartok! -
kirjak
aktív tag
FSB1000 légyszives hívj meg engem a klánodba mert szeretnék csatlakozni.
Rajtam kívül továbbá szeretne még csatlakozni Dragakenyer és Pumpali nevű két barátom is.Köszönöm!
-
kirjak
aktív tag
Prémiummal lehet 4-en szakaszozni?
-
kirjak
aktív tag
Nem is mondtam múltkor mekkora meccset játszottunk....
3 db batcat volt a csatában mi KV-4 -el és IS-3 al léptünk be szakaszban.
A macskák közül kettő volt az ellenségnél. Először találkoztam ezzel a tankkal de nem tudtam rendesen megnézni.
Eszméletlen gyorsak voltak és őrült hatékonyak. Epic player volt mind és a csatatér minden pontján jelen voltak "össze-vissza" rodeóztak mikor hol volt rájuk szükség.
Félelmetes volt! -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #5418 üzenetére
Előbb utóbb lesz majd mindkettő
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #5387 üzenetére
Mesélj már kicsit erről a tankodról! Milyen? Ez van az ST-I után ugye?
Más: nézegettem a különböző páncélvadászok tier 10-eseit és azt látom hogy sokkal nagyobbakat sebeznek ill. nagyobb páncélátütéssel dolgoznak mint heavy társaik. Tehát egy 10-es heavyvel majd félnem kell egy 9-es tortoiss-tól ? (lehet rosszul emlékszem a nevére...)
Elkezdtem az angol páncélvadász ágat is, félelmetes !
Alectonál tartok még csak de megettem vele a KV1-S -t full hp-ról!
Szemből 10 ből hárommal átütöttem és 2,4 sec-enként szórtam rá a meggymagokat.Őrülten jó. Nem is csodálom hogy csak 240 az élete.Ráadásul 55-tel lehet vele száguldozni.
Lehet hogy a hetzer kilövi egy lövésre de ez akkor is nagyon FUN ! -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5361 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem sok jó köröm volt.
A kapcsolók nálam nem voltak átállítva, 48%-osan zártam ezt a napot de este majd ha lesz még erőm megpróbálok javítani ezen is.
Megvan a T-29 is, alapágyújával okosan kivégeztem egy IS-3-at úgy hogy még két IS-3 "támogatta".
Nagyon jól pattint. Alap motorral sem lassú (T-150 KV-4 után).
Kíváncsi vagyok milyen lesz top löveggel Tiger-P-hez képest. -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5122 üzenetére
A TLR-el nem adunk túl sokat egymásnak, veled több időt játszottam mint ott bárkivel, ráadásul párom öccse is szívesen csatlakozna.
Sajnos már töröltem mindent és majd leszedem holnapra, bár keresztfiamat viszem az állatkertbe és csak este tudom a modokkal együtt elindítani.
Lehet hogy ez segít neked a logóban: logo
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5120 üzenetére
Átvihetem a fő accomat is ha már lesz értelme.
A nagy grafikai állítások közepette egyszer csak valami úgy betojt hogy semmilyen fájlal nem sikerült azóta sem elindítani, launcherrel pedig nem javít semmit, most töltöm újra...
Gép újraindítás sem segített. Ilyet még nem tapasztaltam soha.
Dokan-t is uninstalláltam ma már így nem játszom.Jó éjt mindenkinek!
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5002 üzenetére
Nem tudod mi lenne kompatibilis felbontás az 1920X1080-as felbontással?
Szeretném vissza venni hogy jobb beállításokkal játszhassak de nem tudom melyik lenne jó elvileg.
Gyakorlatilag a 22" os monitoron szerintem minden ratyi ami kisebb felbontás.Csak gondoltam a kártyám sem erőlködne annyit olykor a sync alá fut a teljesítményem 49-59 fps-re.
Hiába vettem az újat szerintem túl nagy a felbontás neki, vagy csak én várok sokat. -
kirjak
aktív tag
válasz
Steelheart2 #5035 üzenetére
Igen csak driver probléma volt
-
kirjak
aktív tag
válasz
Tomi0703 #5030 üzenetére
Ainek HD7770 es kártyája van és a gyári telepítővel használja Win7 64 bit mellett az sürgősen telepítse fel ezt a 3 programot !
Kiküszöböl minden hibát + fps növekedést fog tapasztalni !
Remélem segíthettem másoknak is!
-
kirjak
aktív tag
Az új HD7770-es kártya megvétele óta továbbra is fenn áll az a probléma hogy villognak a visszaszámlálás közben a fák tankok stb. mi lehet ennek az oka?
Van valahol a prohardveren olyan rész ahol ezzel foglalkoznak?
Lehet ezt a problémát valahogy diagnosztizálni? -
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4971 üzenetére
Nekem churchillVII-tel volt egy fura csatám, 2-en voltunk egy t-34-el életben az ellennél 2 arty és 3 db 6-os tankok.
Nekem 460 hp-m maradt a t-34 is félig volt még. 2- arty-ra leamortizáltuk védéssel a meccset minden klassz volt aztán mondtam a T-34-nek hogy én foglalok (16 HP-m maradt) ő védjen. (tudom fordítva kellett volna nem véletlen döntöttem így)
Erre jött velem.... Félúton jártam amikor az egyik arty elkezdett foglalni. Írhattam én neki hogy def pls.
Előre sem ment foglalni és vissza sem védeni, mellettem araszolgatott, közben a másik arty is odaért foglalni.
Rossz volt megélni hogy a nehezen kiharcolt egált és a teljesítményemet elrontotta egy értetlen játékos.
A pálya neve nem jut eszembe de az az a pálya ahol te az AT-ddel beállsz a "kuckódba" és várod a híd alatt érkezőket. Ott kezdtem én is és nagyon bejött nekem is az a hely.Uff
-
kirjak
aktív tag
Valaki elmondaná ez a HE pontosan mit jelent nekem?
Kicsi páncélátütés mellett is "mindig sebez" ha jól értettem. -
kirjak
aktív tag
Szomorúan tapasztalom hogy minél magasabb tierben játszom annál sikertelenebb vagyok.
A kedvenc tankjaimmal is sokszor a csapatmunka hiánya miatt elvérzek.
Hiába javulgat a statisztikám több helyen egyre gyakrabban írják hogy menjek alacsonyabb tierbe meg hogy noob vagyok stb.
Vagy a wot társadalom hígult fel az utóbbi fél évben vagy én fejlődök visszafelé a statisztikáim ellenére.
Erősen gondolkodom a chat némításon de miért büntessem a jó csapattársakat kommunikáció beszüntetéssel az idióták miatt?
Sokszor bosszant egy csapattárs elesésekor is a sok "hehehe" "kids" és "back to Mom" beszólások is a túloldalról.Na kipanaszkodtam magam picit bocs a nagy offért.
-
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4816 üzenetére
A T26E4 jobban bejön mint a T-34 de még várok picit (mire is?)
IS-6 -ot is nézegettem meg Löwe is elgondolkoztat de azt elég lassúnak találom amikor gurulok mellette és 6-os tankkal is simán átlövöm.
T26E4 egyébként hol lőhető?
Volt amikor véletlen sokszor megsebeztem máskor meg közelről is pattintotta T-150 emet. -
kirjak
aktív tag
Lassan összejön a pénzem egy KV-4 re. Mit tudtok nekem mondani róla?
A másik ágon Tiger-P után tanácstalan vagyok.
Nem tudom merre tovább. El kellene döntenem hogy Ferdinand vagy a másik ág legyen a nyerő.
A német páncélvadászok mennyire ütik át stabilan a hasonló szintű vagy +1 tier -ű nehéztankokat?
Ti merre mennétek tovább? -
kirjak
aktív tag
Milyen klassz hogy most aktiváltam a bónuszkódomat és szerverkarbantartás van....
-
kirjak
aktív tag
Valakinek van most kedve szakaszozni?
-
kirjak
aktív tag
Ha az egyik gépről csak simán átmásolom a játékot mindenestől egy másik gépre akkor az működni fog?
-
kirjak
aktív tag
válasz
Gyuri27 #4458 üzenetére
Az apróhirdetések között találtam pár wot-os kódot áruló hirdetést.
Normális reakciónak tartva fel is adtam egy hirdetést a negatívjáról (alacsonyabb áron venni akartam ilyen kupont) és törölték a hirdetésemetEzután történt egy érdekes levélváltás azzal a személlyel aki törölte a hirdetésemet. Acc átadásra hivatkozva törölte - volt az indoklás - majd miután egyeztettünk azt mondta hogy összekeverte a hirdetésemet valakiével és más indokkal kellett törölnie.... no comment
A hülye is tudja hogy ma minden eladó, ha használt fűnyírót akarok venni vagy kábítószert mind megkapom ahogyan a rendőrt is.
Ugyanígy a bónusz kódot is eladnám ha nem ismerném a játékot és érdemben nem tudnám felhasználni.
A másik oldal meg felhasználja.Ennyi.
Valakinek honnan van 30 db ilyen kódja az miért az én problémám? Mi közöm van hozzá?A vakerán is árulnak wow-os accountot!
Ez pedig nem account -
kirjak
aktív tag
A játékban továbbra is tapasztalom hogy a visszaszámlálás közben bevillognak fák tankok stb. különböző elemek.
ASUS 7770 es kártyára cseréltem GTS450 emet. 1920x1080 a felbontás. Rendszerújratelepítésem is volt.
Játék közben ez nem jellemző de akkor is idegesít.
FSB1000 kolléga javasolta hogy váltsak ablakos üzemmódra majd vissza, megtettem ez sem segített.
Valakinek valami más ötlete van? -
kirjak
aktív tag
Sikerült M6-al is a 2300 dmg
-
kirjak
aktív tag
De jó lenne mindig ennyit sebezni legalább ezzel a dömperrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest