-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
diegho #44892 üzenetére
Jah, bár nehéz volt de a Tiger P-vel sikerült kicsit lehúzni a wn8-am... azóta nem is lőnek ki az első percben a csapattársak
GotRex: Próbálj egy Alt+TAB-ot nyomni majd vissza a játékba. Nálam is volt hasonló és valamikor kicsit eltolja a képet valami a monitoron csatába lépéskor.
Nekem most ilyenjeim vannak:
Valami módtól van, mert nélkülük nem jött még elő. -
GoTReX
őstag
válasz
diegho #44892 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Nem használok Goldot ,csak olvasgatok a WoTinfon,meg nézegettem a statisztikám az accountomban és felvetődött a kérdés. Általában 10db lőszer mind a három tankomban van ,de max olyankor táraztam be mikor sorozat pattintásaim voltak. Persze csak Silverért vettem.... Ásom bele magam és tetszik hogy elsőre nem látható mélység azért van a játékban. Milyen kaszt/milyen pálya/milyen gear/arcvonal követés/ ellenséges típusok. Ezt átlagolva elvileg nem lehet két egyforma meccs. Szóval nem teljesen arcade a dolog ,ahogy sokan mondják.
Ha lemegy még pár meccs felteszem a besoroló addont.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
diegho #44870 üzenetére
Az előző videója végén, mindenkit elküld Scheffhez a csatornájába, hiba nélkül kiejti a nevét, a Chat-be hiba nélkül beírja... amennyire láttam (sajna sd). A mostanin meg elfelejti ki volt? Nagyon vigyáz arra hogy ne mondjon semmi sértőt, semmi vállalhatatlant. 70%-30% nálam hogy troll....., Sajna sok időm nincs rá, de lehet még egy fél órát rászánok, valami árulkodóbb jelet keresve......
Bár lehet inkább hagyom, nehogy elvegyem a kenyerét
-
GoTReX
őstag
-
galervin93
addikt
válasz
diegho #44775 üzenetére
Megoldás a kolléga problémájára: ha tudjuk hol a 445 m (tudjuk, mert az alap játékban is benne van), valamint tudjuk a saját látótávunkat (tudjuk, mert minden tankra megvan az effektív érték), akkor már csak némi szemmérték az egész... Amit ráadásul segít a rácsháló. Szóval nem értem a problémát.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #44622 üzenetére
Köszi az infót srácok . Lehet akkor cdc-lesz nekem is még nem tudom .Ami melette szól az én esetemben is , hogy jó az átütés és nem kell bele a gold. A T54mod.1 183-as alap átütése pedig T10-ben nagyon kevés lehet. Ugye ott a Typ59 és ott 181 az alap átütés és bizony T9 gépek ellen el is lövöm azt az 5 goldot ami van benne.
H1mpi : A Tvp, nem lesz jobb fullosan sajnos.Majd a kilences kárpótol érte .
-
galervin93
addikt
válasz
diegho #44603 üzenetére
Ammod lesz idővel, de közel sem annyira rossz a helyzet, mint ahogy sokan állítják... (spec a T-54 ebben sokkal zavaróbb számomra) Pattintani is fog olykor, de az sem meglepő, ha a lövegpajzsot ütik be. Nagyszerű gép, nagyon eltalálták, te sem fogod megbánni.
Szerk.: az overall statom sajnos elég gyenge vele, de mostanában már jobban tudom kezelni. 1100+ csatám van benne. Élvezetes a játék vele, pörgős, és nagyon jól keres. Legénységképzésre tökéletes, nekem három garnitúra 3-4 skilles legényt adott eddig, és fog is még, mert a heavy ágnak még nem kezdtem neki, de tervben van.
Szerk.2: a legénységképzést mindig úgy csinálom, hogy az FCM Pak-ban kihúzom a hatodik érzéket (többieken meg álcát), ők mennek a CDC-be, így rögtön van lámpám. :-) Inkább T3-ban (egy mocsop op géppel) játszok gyenge legényekkel, mint fentebb... -
KisApám
addikt
válasz
diegho #44574 üzenetére
Az AMX CDC is szép nagy járgány (mint az FCM 50t).
Pl. nagyobb, mint a WZ-111 1-4., vagy mint kb. a T34 (!).
(QuickyBaby AMX CDC videójában látszik.)
Ami jó benne: mobilis és az ágyú.
Én nem tudnám "megszokni", hogy a rád lőtt lövedékek/találatok 99%-a sebez, illetve a sok ammo rack-ot. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #44555 üzenetére
Szerintem a Te kezedben nagyon jó gép lenne. Még nekem is jól muszikál, pedig fényévekre vagyok tőled. Szerintem nem fogod megbánni, bátran vágj bele. Most, hogy buffolták az átütését, még jobb lett, de szerintem előtte sem volt rossz.
CDC szerintem hatalmas FUN jármű, igaz, hogy papír jószág, de nagyon gyors, remek ágyúval megáldva, jó csőlehajlással!(#44567) lacibacsi: FCM mindenképp, ha kreditet akarsz termelni! Mindkettő meg van, tapasztalatból mondom, hogy SOKKAL jobban tud keresni a franszia. De amúgy emiatt még a CDC-n is érdemes lehet elgondolkodnod, mert az is baromi jól keres!
-
kchryss
veterán
válasz
diegho #44555 üzenetére
Ugyanolyan mint eddig. Csak az alap lőszer átütését emelték. Szerintem megéri az árát, én imádom, neked viszont nem hiszem hogy tetszene. Pontatlan, rossz gundep, gyenge páncél. Nagyon igényli a skilles legénységet. Ha viszont veled van az rng akkor a nagy alfával szép pusztítást lehet végezni.
Keveset dobálja magas tierbe és jól hozza a kreditet. Összességében azért a type64 szerintem jobb nála. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #44528 üzenetére
Az a furcsa, hogy Neked csak most lettek ilyen csatáid! Lehet ezért sikerült olyan szuper unicum statot elérned!?
(bocsi, ezt nem hagyhattam ki)
De tényleg, nekem is nagyon régóta vannak ilyen abszurd MM sorsolások, amikről többször is tettem be képet is, de mindig csak leoltottatok! Sajnos egyre inkább érzem azt, hogy itt a háttérben manipulálnak, eldöntik a csatákat, hiába minden. Éppen ezért az utóbbi időben egyre kevésbé idegeskedem a játékon és nem is hiányzik úgy mint régebben, mikor nem játszom. (ha esetleg vki tud jó adok-veszek oldalt, az ossza meg velem, akár privátban is, érik lassan a "lánykérés") -
törölt tag
válasz
diegho #44431 üzenetére
Tegnap volt egy csatám, amiben 5:0-ra vezettünk még mielőtt az első ellen felspottolódott volna.
Az öt kilőtt ellenből négy magyar volt.
Mint azt a chatbe beírta az egyik kaznás, úgy indult a buli, hogy a magyar szakasz elkezdett lövöldözni az egyik csapattársukra, mire az visszalőtt.
Ezt meg ugye a magyar virtus nem tűri.
Mindezt éjjel egy óra körül, azaz tuti nem kiskölkök voltak a honfitársaink.
Még így is elvertek minket, mert a gyomlálás eredményeképpen bőven 2000 fülé került a csapatuk átlag wn8-a. -
Linkin
senior tag
válasz
diegho #44298 üzenetére
Az SH-t és a kredit bónuszt nem veszik el szóval semmi nem fog változni
+ettől a Sandbox-tól nem kell várni sokat van hozzáférésem és a gold ugyanúgy megmarad sőt kúszik vissza a mostani állapotához.Másrészt a Wg ezt így nem fogja behozni mert akkor jön a rekt párszor már megszopatták magukat.
Ezekhez a változtatásokhoz sok más pálya is kéne.
Ez a Sandbox olan mint a havok egyszer majd jön -
zodo
nagyúr
válasz
diegho #44254 üzenetére
Operát használok ami szintén chrome alapú de délután is néztem és most is tökéletes ahogy a többieknél is.
Esetleg nézd meg ezt, hátha. -
kchryss
veterán
válasz
diegho #44240 üzenetére
Akkor a döntéshozóitok olyanok mint a win10, mert nálam az is a tudtom nélkül frissített sok mindent.
Eszköztekepítési beállításoknál megadtam, hogy ne töltse le automatikusan az eszközökhöz a drivereket. Semmi hatása nem volt. 2015 júliusi catalyst drivert tettem fel, mert crimsonnal TDR-t dobált. Beállítottam mindent működött rendesen. Másnap aztán játék közben megint kaptam egy TDR-t, lenézek a tálcára és ott a crimson féle radeon settings. A 2015 júliusi drivert magától frissítette a 2015 novemberi crimsonra, még csak nem is legújabbra.
Azóta már teljesen visszavettem az irányítást a frissítsések felett a csoportházirendek szereksztésével. Nekem könnyű, mert azért viszonylag jól értek hozzá, de az egyszerű felhasználó ha alap beállításokkal rakja fel a win10-et azt rendesen meg tudja szívatni. Alapból minden drivert magától letölt és telepít, így ha valamihez egy hibás driver jött épp ki akkor azt is szépen fel fogja tenni. Az automatikus telepítés kikapcsolása nincs benne a sima update beállításokban így egy átlag felhasználónak igen bonyolult kikapcsolnia. Ja és win10 pro-ról írtam, nem csak a home-mal vannak gondok. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
diegho #44232 üzenetére
Pedig össze lehet hozni az újraindítást.
Nálam hajnali 3:00-ra van beállítva minden gépen, a frissítés utáni ütemezett újraindítás, mert akkor általában amúgy sem megy a gép.
A múltkori újraindítást követelő frissítést a táblagépemmel teszteltem, és hajnali háromkor ahogy az ütemezésem szólt, újraindult.
Előtte azért feldobott egy figyelmeztetést, hogy még menthessem amit csinálok. -
törölt tag
válasz
diegho #44202 üzenetére
A frissítést nem igazán vettem észre, az újraindítást pedig egy apró beállítással le lehet szabályozni.
Beállítottam hajnali 3-ra az újraindítást, így nem okoz meglepetéseket, mert amikor kikapcsolom a gépet, akkor azzal letudom az újraindítási macerátHa körbetúrok, néhány legális pro kulcsot még találnék valamelyik fiók mélyén, de egyenlőre elvagyok a Home változattal is.
-
Linkin
senior tag
válasz
diegho #44011 üzenetére
Ezért ez elég erős nem gondolod? Amúgy mi egy játékot játszunk ?
Heavy-vel és TD-vel még mindig sokkal könnyebb játszani főleg ezeken a cső pályákon.Nagy százalékban a botok TD-vel tudnak akár 2500-at még meddel alig 1500-at. Meddel nagyon sokszor 2 lövés után meghalnak. -
Linkin
senior tag
válasz
diegho #43992 üzenetére
Hát eddig is gondoltam hogy nem vagy normális de ezek után.
Itt nem a stat padderkedés a lényeg hanem az hogy konkrétan semmi értelme nem lesz heavy tankon kívül játszani.
Látszok ,hogy a Sandbox szervert életedben nem láttad.
Jah és a Hp nerf-ről nem is esett szó
Jah és akik emiatt ragelnek azok nem csak az Unicumok hanem a tomatok is.és sok WG-s emberke is.Szóval attól hogy te agyhalott vagy attól még a többi 1000+ ember nem -
Linkin
senior tag
válasz
diegho #43990 üzenetére
nem tudom játszottál a sandox-on én igen és ami ott van az nem balansz hanem ultra nerf minden tanknak
Te amúgy normális vagy ? Jó ötlet az arty találatutána agyhalál ? Eddig csak te mondod ez milyen érdekes mindenki szerint nagy hülyeség .Ez nem szimulátor arra a War thunder -
DrDobos
őstag
válasz
diegho #43946 üzenetére
Koszonom a valaszokat
ezt pl fb-n olvastam amugy azt hiszem
kicsit szerintem szomoru, hogy mindenhol csak ezt olvasom, hogy a wn8 mindenben aa mervado
Volt a napokban egy csatam, amikor az elejen kerdeztem ingame, hogy egy bizonyos tank jo e, es egy zold jatekos vosszairta hogy neked nem. Megertem, az alapjan legalabbis mert piros vagyok. Mondanom sem kell, draga baratunkat en lottem ki
Ja es klanokba is wn8 alapjan keresnek embereket, ami miatt igy nekem lehetetlen akarmelyikbe is bejutni, pedig szivesen kiprobalnam
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #43828 üzenetére
Viccelsz ? Az egyik legjobb SH tank szerintem a T37 után. Elég sokat szoktuk vinni és a pénzt is jól hozz.
Amúgy randomban is iszonyat fun tank én szeretek vele menni .Hajrá , vedd meg.Közben látom megvetted. Nagyon helyes. A light küldiket ezzel csinálgatom. Szólj ha jönnél vele SH-ba.
-
kchryss
veterán
válasz
diegho #43828 üzenetére
Type 64-et rengeteget látni 6-os sh-ban. Nagyobb klánoktól sokszor láttam már hogy full Type 64-gyel mentek bár erre elég sokszor ráfáznak, mert olyan vékony a páncélja hogy a Cromwell repesz simán átüti mindenhol és meg is nyomorítja. Arra vigyázni kell nehogy lerammoljon egy Cromwell mert akkor 1 ram +1 lövés és már halott is vagy.
Szerintem érdemes megvenni. Spotolni is jól lehet vele és az ágyú karakterisztikája is rendben van. Prém fiók nélkül is sok kreditet hoz. Ha pedig esetleg csatlakoznál is a klánhoz akkor +50% kredit bónusszal és prém fiókkal elképesztő kredit/perc értéket produkálna.(#43835) @szbalogh:
Egyikhez?! Miért mennyi van?
Telefon hozzáadásáért szerintem csak régebben volt akció hogy 100 aranyat adtak amikor feltörték a wot servert. Jelszóváltoztatásért jár 300 arany.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest