- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
zolika15 #39576 üzenetére
Köszi!
Pár hónap és az is meg lesz
(mint nekem)
De végre értelmet nyert, hogy nekiálltam a lorrival játszani, és kihúztam rajta a hatodik érzéket a parancsnoknak.
Most viszont végre nekiállhatok kicsit lightozni, a 260-as küldiket már nem fogom komolyan tolni, az a tank valahogy nem érdekel, de ennek nagyon örülök hogy meglett. Lányos zavaromban majdnem a o140 legénységét erőltettem bele.(#39577) jr1994
Köszi neked is!
Meg mindenki másnak.
Ha nem probléma ezért nem írok mindig 1-2 hozzászólás. -
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #39510 üzenetére
Nekem egy szavam nincs az elmúlt pár napra!
Bár az is igaz, hogy a tegnapi napom is - hogy stílusos maradjak
- 5/0-al indult.
(#39520) csapee: miért lenne fos a Cseh ág? Szerintem nagyon is élvezetes és használható tankok vannak. Ok, eddig még csak a tier6-ig jutottam, tovább nem tudom mi vár, viszont a T9 és 10 táras dögök ellenfélként elég veszedelmesek. Várom őket nagyon.
-
-
joergie
őstag
válasz
zolika15 #39499 üzenetére
Sokadszor látom, kláncsetben is meg itt is, hogy a tört nevezőjébe nulla kerül. tehát kvázi a törtet fordítva írják fel. Én maradtam le valami netes hóbortról? az 5/0-nak matematikai eredménye az, hogy nincs eredmény. a 0/5nek nulla az eredménye. Mit oktatnak manapság iskolában matematikából?
-
emre
veterán
válasz
zolika15 #39466 üzenetére
Most néztem, nekem megvan vele az ász, de nem értem a dolgot.
Nem is emlékszek rá mikor és hogyan csináltam, mert jobbára csak a light küldetésekhez használtam a gépet.
Egyébként 2345 a max xp-vele, meg 3970 sebzés. Na ezt nem értem. Szerintem nem én voltam, mert kizárt hogy ne emlékezzek rá, ha valaha is ennyi xp-t kaptam volna ezzel a vacakkal.Egyébként szard le, 1400 csatám van O704-el és nincs vele ászom.
(#39467) szbalogh
Ha rám hallgatsz megkérded az SG-n is.
-
Departed
őstag
-
ballington
addikt
válasz
zolika15 #38402 üzenetére
Nem tudom, elhangzott-e Orzanel részéről, de:
Védekezésnél
- Én rendszerint oda szoktam menni, ahova 1.05-tól áll. Egy gond vele, hogy az arti egyből odalő, tehát vigyázni kell. Van ott egy szikla, az ad némi fedezéket.
- A másik oldalon A7 is jó, arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ha A5 környékén vannak védekező td-k, érdemes a támadókat kiengedni a szikla mögül, hogy tudják lőni. Nem pedig felmenni eléjük.Támadásnál nincs sok tapasztalatom, oda ritkán tesz
-
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #38346 üzenetére
Én valami elcseszett perverz módon még szerettem is azt a tankot anno
Táras ágyúval használd, ha sikerül ráérezni és beletörődsz hogy az ellenfelek harmadát-felét egyáltalán nem tudod sebezni, kimondottan jó lesz.
Én is vagy 30-40 csatán át szenvedtem vele (a legnagyobb átütésű sima ágyúval) aztán felraktam a tárasat és valahogy elkezdett működni a cucc. Anno írtam is róla itt valamelyik fórumban.
-
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #38101 üzenetére
Type T-34 messze nem olyan rossz, mint kettovel-harommal feljebb a T-34-1/2.
Wiki szerint 3 fokkal rosszabb a gun depje, mint az orosz T-34-nek. *
Emiatt persze korultekintest igenyel, hogy a bucka melyik pontjarol tudsz loni, de legalabb szokod a kinaiakat, mivel a tobbi med/light/heavy sem jobb ilyen szempontbolT-34-1/2 pluszban meg is van verve a heavyk lassan celzo es baromi pontatlan agyujaval, szoval szembol weakspotot loni, vagy kempelni kb. eselytelen veluk.
*: Regen nem 1 fok volt a kulonbseg? (-5 es -6 remlik)
Tanks.gg mar -8-at mutat az orosz T-34-re, buffoltak volna? -
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #38053 üzenetére
Megprobalok okosan haladni koszonom!!!
Arra gondol, hogy ha a Type 58-bol kifejleszted az IS-2-ot, akkor a T-34-1 automatikusan megkapja a legnagyobb 100mm-es agyujat ingyen, neked csak a lanctalpat, meg a tornyot kell kifejlesztened alaja.
Meg a motorok, radiok is csereszabatosak a med es heavy agak kozott.
-
zodo
nagyúr
válasz
zolika15 #38075 üzenetére
Ha az megnyugtat én is azt hittem hogy ha majd feljebb lépek a "kedvenc" tier V szintről akkor majd hű meg ha, hát nem.
Na nem gondoltam hogy unikum leszek csak hogy kicsit jobb lesz, ugyan nincsenek fullra fejlesztve a tankjaim de egyelőre mindig a rossz oldalon állok pedig javuló tendenciát mutatott eddig a statom így egy kicsit bíztam benne hogy nagy baj nem lehet.
Ha meg elmegyek a kisebb tierbe mint pl cseh ág kezdése (nincs free xp-m) rájövők mennyi only gold vagy agyhalott küzd.
Ritka ha sikerül egy egy nullás napot zárnom amúgy csak a bukta és kb minden 2-300. csatámra mondanám hogy szuper kör volt még ha nem is ász kör.
Van hogy +1 tier csatában én vagyok mint tomato a top sebző a piricka tankjaimmal míg a top-ok sebzés nélkül zárnak na akkor gurul el a gyógyszer.(#38077) diegho
Új szelek fújnak
Azt vettem észre hogy a téli szünet kezdetén lett divat, nem a megszokott úton járni.
Próbáltam a jól bevált receptet követni ahogy tudtam de mostanra teljesen összezavartak. -
mcwolf79
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #37377 üzenetére
Grat!! Egy replayt kérhetek? Úgy utálom azt a tankot... a kis accon megvan az E5, egyelőre 2900 átlagsebzéssel, imádom, de a nagyon még stock az M103, ma mentem vele párat de ugyanolyan szar mint volt. Nekem egyszerűen nem adta/adja. Inkább megyek az E50M-mel most, kezdem megszeretni a kezdeti saját magam meg a modok hiánya miatti bénázás után.
-
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #37176 üzenetére
Oldalankenti artyk szamat lassan 2 eve limitaltak 5-re, meg tavaly mintha lett volna egy nagyobb arty nerf is, azota nem lonek olyan sebeszi pontossaggal.
Elotte BT12-ben 15 perc sziklahoz lapulas ment mindket oldalon, kulonben ha fel mm-et kilogott a lanctalpad valamerre, egybol kaptad fentrol az aldast.
Igy egy csomo kempfeszt dontetlennel zarult, mert a felek nem mertek tamadni. -
törölt tag
válasz
zolika15 #36942 üzenetére
Ez tényleg bruhahaha!
Igen frusztált volt az illető!
Ha ilyen indulatokat vált ki belőle, minek játszik?
Jó, tegnap én is berágtam, de nem másra voltam mérges, hanem magamra, hogy hülye vagyok a játékhoz, mégis sz...tom magam vele. Tiszta mazochizmus.
Ma már nem is játszottam, csak 5-6 kanyart a p8.8-al, aztán csókolom. -
galervin93
addikt
válasz
zolika15 #36910 üzenetére
Nincs is jobb egy kis cinkelődésnél, mondjuk én a való életben is szurka-piszka vagyok, a játékban meg még könnyebb. :-D Viccnek kell felfogni az egészet, jókat lehet derülni. :-)
Én amúgy rengeteget dumálok, néha csatákból is idő előtt kilépek, ha valaki barom a csapatból szívfájdalom nélkül beledurrantok, de még csak egy órás bannt sem kaptam soha, eskü várom már pedig. :-D -
Departed
őstag
válasz
zolika15 #36711 üzenetére
T10 gun? Ha az megvan ezek az előnyei:
Highly sloped frontal armor and strong mantlet
Fast turret rotation speed
Good accuracy, aim time, penetration, and rate of fire on top 120mm
Large tracks can absorb most shells when sidescraping
Nice gun depressionHa még nincs meg akkor nagy eséllyel megszereted vele.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
zolika15 #36639 üzenetére
Én a T34-2-vel voltam így... 128 pen tier8ban (nem volt 30k free xp-m toronyra, láncra), golddal pedig 172... nem túl acélos. De legalább drága...
Csapee: nemrég benéztem egy ilyen topicba a kék közösségi portálon. Nem szeretném eladni az accom (rengeteg játékóra van benne, számomra ez pénzre nem váltható), csak fel szerettem volna mérni, mennyit érhet (kiváncsiság). 3-4 nap alatt senki nem adott értelmes választ.
-
diegho
nagyúr
válasz
zolika15 #36581 üzenetére
Már rengetegszer leírtam, hogy ezt a játékot ésszel kell játszani. Meg lehet tanulni a weakspotokat, a jó helyeket a pályákon, de ez semmit nem ér, ha nem tudod használni, használni pedig akkor tudod, ha látod mi történik a pályán és jó döntéseket hozol. Nagyjából 2 óra elég arra, hogy megtanuld a gyenge pontokat és a pályákat, onnan már csak a döntéseiden múlik, hogy milyen játékos leszel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #36179 üzenetére
Jó TD, érdemes beruházni rá szerintem. Tegnap is mentem zárásként egy 4500K+ csatát, ezzel kicsit rendbe szedve a tegnapi napi statomat.
(#36183) zolika15: sokáig kedvenc tankom volt - most átterelődött a figyelem a medekre azóta.
(#36189) MinionFlasH: hányadik csatát tolod vele? Ha kitapasztalod és lesz elegendő csatád, jó lesz, türelem! Legénység sem ártana bele egy kicsit komolyabb.
Szerintem jobban használható saját tierben mint a következő Aladár!
(#36198) MinionFlasH: utolsó mondatodat örömmel olvastam, mert épp a napokban fejlesztettem ki az AMX M4 45-öt, de eddig még nem mertem megvenni. Én ettől félek, nem kicsit.
-
válasz
zolika15 #36123 üzenetére
Lehet hogy mégis kifejlesztem én is, mert ettől a középsőtől az agybaj kerülget...
Más: az előbb összefutottam egy ST-I játékossal, top tierként 3 lövésig jutott, 0 sebzéssel.
Megnéztem, 41% a wr-e vele, 162 csata után, a max sebzés 2258 (az össz wr 47% körül van).
A 2900 csatájából 641-et a KV-1-gyel ment, de a KV-4-gyel is ment 365-öt, azért a legalább 500 magasabb tierű csatából ragadhatott volna rá valami.
Egy dolgot sajnálok igazán, hogy az én csapatomban volt -
Departed
őstag
válasz
zolika15 #36118 üzenetére
Egyértelműen 10-es gun. Azzal egyszerűen imádtam az M103-at, öröm volt nézni ahogy pontosan és szépen mindenen áttör a lövedék amivel találkozom. Nyilván az E5-ömet is nagyon szeretem, de ennyire nem érdemes sietni, M103 is nagyon élvezetes jószág rendesen kifejlesztve és használva.
-
válasz
zolika15 #36106 üzenetére
A lánc sokat jelent mozgékonyságban, a motor még nincs meg, úgyhogy arról nem tudok mit mondani.
Az nagy ágyút én nem akarom kifejleszteni, majd meglesz az E5-tel, sajnálom rá azt a +60k xp-t.
Lehet pokolra jutok ez miatt, meg nem is biztos hogy érdemes rám hallgatni, elég béna vagyok ezzel a tankkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest