- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
szbalogh #44210 üzenetére
Én vk45b-vel csináltam meg az obj260 ht15öt. kellenek hozzá hétvégi játékosok, kell hogy toptier legyél(tier10 td-k belövik. kell hogy 250m+ról lőjék(kupola érzékeny), és kell hogy ne legyen arty. És még ez se garancia. De meg lehet vele csinálni. Igazából nem érdemes direktbe rájátszani, csak ha már érzed, hogy van rá esélyed(van mondjuk 3-4k lepattanó némi dmg-el).
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #44210 üzenetére
Ha bead egy jó mapot akkor simán. Tegnap előtt Malinovka az az egy bázisos játékmódban T9 csata és oldalanként volt egy-egy kilences tank . Az ellennél a VKbéla megindult a mezőn a básis felé .Mindenki lőtte a hegyről ,de alig lőtte be pár tank . Na neki meglett a küldi
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #44186 üzenetére
Megnéztem számszerűen, ezt az arányt, amit említettél a WR és WN8 tekintetében és a következőt kaptam:
6.936 lejátszott csata alatt 0,22 %-ot esett a WR és 50-et nőtt a WN8! A 0,22% talán leírva kevésnek tűnik, de 26K+ csatánál már tudjuk, hogy sok csatát kell nyerni ahhoz, hogy minimálisan is növekedni tudjon a WR. Ezek Noobmeter oldal adatai, itt vmiért a WN8 ugrást még nem updatelték. Ha azt is figyelembe veszem, akkor 1794 az aktuális WN8 értékem, ami azt jelenti, hogy majdnem 90 emelkedett a WN8, miközben folyamatos bukó szériában vagyok! Még hogy nincs szopó ág!? Akkor a majd 7K csatát a sok remek matekos - akik mindig azzal jönnek, hogy pár csata alapján nem lehet állást foglalni - minek neveznék?!?Ugyan ezen összehasonlítás Wot-life.com oldal adatai alapján (itt sajnos csak 2015.04.08-tól volt mentésem)
(sajnos nem sikerült ugyan olyan méretre hoznom a két mentett képet)
De egészen jól látható, hogy a WR és WN8 nem függ össze!
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #43920 üzenetére
Ha vége lesz a cw-knek és osztagoztam kicsit akkor mehetünk. Kb 10-től ráérek. Tegnap meghívtak egy focis szakaszba, hát teljesen más élmény úgy játszani hogy nem random botok mellé rak be. 12 meccset mentünk és 11-et nyertünk belőle. Volt hogy gólt kaptunk majd utána középkezdésből lőttünk 3-at.
-
lacibacsi
addikt
válasz
szbalogh #43866 üzenetére
Persze, hogy nem nehéz. Csak itt is jelen vannak a gyökketes csapattársak és úgy nehéz. Eddig mentem kb. 120 focis csatát. (Kell az a kredit szorzós tartalék, na!) Ha éppen nincs is kéznél, akkor általában az ötödik csatára talál az ember egy normális embert, akivel azután szakaszban lehet tolni. Két gondolkodó mellé már egy (fél)bot is elfér. Na, ilyenkor már lehet tolni összjátékot, ami nem mindig jön be ofkorsz, de ha ha bejön, akkor nagyon bejön.
A mesterhármas jelvény meg egy szép dolog, de sokkal hasznosabb, ha inkább egy gól mellé adok egy gólpasszt, mert akkor az ugye 15k kredit + 1k xp vereség esetén is...
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #43709 üzenetére
Miért pont a Hellcat felől mész az E3-ra? Szerintem a Jackson már jobb, mint a Hellcat, sokan alábecsülik. T25AT sokkal jobb, mint a T25/2 és a T28-akból is csak az egyiken kéne átrágnod magad.
A ConGC-t meg mire kihúzod lehet jön a nagy arty balansz és egy fos lesz. Nincs nagyobb szívás ebben a játékban, mint a 8-as és 9-es angol artyval kifarmolni több százezer xp-t. -
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #42954 üzenetére
Épp akartam írni Diego-nak, hogy sokat nem kellett várnia! Biztos a WG minden óhaját lesi és azonnal lépnek.
Esetleg kérhetnél vmi olyat, amit nagyon sokan kértek már, hátha azt is meglépi a WG legalább ilyen gyorsan!
Cromwell B a Prémium shop-ban!(#42942) vJokka: ne is mond, én is szenvedek vele! Kezdetben azért, mert irgalmatlan sok XP a nagy gun és a kicsivel enyhén szólva is siralmas! Most már végre meg van rá a nagy löveg, de én is jóformán csak nagy XP-s napokon viszem csatába. Nem tetszik ez a hátsó tornyos medes dolog és az is hozzá tartozik, hogy mire ez is meglett, ezt is nerfelték. Most már nem olyan, mint régen volt. Akkor sok pro hajtotta!
-
KisApám
addikt
válasz
szbalogh #42714 üzenetére
A Sexton I megvan. Egyetlen csatám sincs még vele.
Menjek vele? StatPadderkedjek?Ezzel?
Amikor kilőtted, vagy amúgy is csata közben mástól is, voltak oda-vissza "kedves" üzik a csatában?
(#42716) +SoulRiever-
Én a tesztszerveren pattogok a BC 25t-ről, pattogok GOLD-al az FV 215b seggéről, tetejéről (felülről lőve) és oldaláról (ez érthető, de a többi nem). Nem tudom mit csináltak ott, de ha ez lesz, végleg abbahagyom. Így is az elmúlt fél évben talán 5 csatát játszottam, pedig tele vagyok prémium tankokkal és volt 250 nap prémium fiókom (hülye módom költöttem erre az izére). -
joergie
őstag
válasz
szbalogh #42714 üzenetére
Artyt hagyjad, az xp számolás(főleg annak fényében, hogy legalább 10-20%-al több xp kell a fejlesztéshez tierenként a normál tankokhoz képest), és a pontosság szórása kritikán aluli, köszönőviszonyban nincs a normál tankokkal, sőt, meg merem kockáztatni, hogy a célzókörön belül a szórás eloszlása egyenletes!
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #42557 üzenetére
Visszajárhatnál statot húzni a régi acc-ra.
Tegnap kipróbáltam a FCM-et randomban, hát nem kellett volna. Nem tudok vele játszani. 9 csatából 6x az artyk rondítottak bele, egyszerűen mellé fingik egy arty és eldobja a hp-ja kétharmadát és viszi magával a modulok és legénység felét. Ráadásul nem tudom hogy a tank miatt vagy a (még) magas stat miatt, de elképesztő fókuszt kapok. Olyan érzésem van, hogy mindenki engem próbál levadászni.
Egyelőre nem ez lesz a kredit farmolós tankom az biztos. Majd töltök le róla replayeket és kiokosítom magam hogy kéne használni, addig nem merek menni vele többet. -
kchryss
veterán
válasz
szbalogh #41235 üzenetére
Néha van előnye is. Tegnap láttam egy Jagdtigert aki beállt egy hegy mellé és várta a 1390-t. A 1390 a hegy felé rántotta el a kormányt amikor ment rá szemből és míg a régi fizikával simán fennakadt volna, most mint egy pók felmászott a hegyre és megkerülte szegény TD-t.
(#41237) @+SoulRiever-: Valami olyasmit olvastam, hogy az ütközések is át lesznek dolgozva az új fizikához csak arra még nem értek rá.
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #41021 üzenetére
Abban egyet értek, hogy a vérpakk és részei csalások, de egy hangár mód vagy több soros garázs, esetleg más célkereszt, hit vagy dmg log semmit nem jelent csak személyre szabhatsz. A reload timer és a tankok néző pontjának mutatása már határeset nálam is, mert egy jobb játékos előnyt tud vele szerezni.
-
emre
veterán
válasz
szbalogh #40697 üzenetére
Én már lassan semmiféle motivációt nem érzek. Ha csak a belépésér kapnánk 50 goldot naponta mint a bétában azért lehet kattintanék 2-3-at. De most a 20+20 goldosat sem csináltam. A t22 engem is érdekelne, de klánozni nem fogok miatta. Egyedül meg szerintem esélytelen.
Ja, a 907 is eléggé kellett volna, csak kampány előtt mindig felbasztam az agyvizem a sok buzi cvakkoson. De szerintem ott a vezetőség is elég töketlen volt miután bingisz átengedte a parancsnokságot. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szbalogh #39736 üzenetére
Voltak youtube-on meg streamekben már olyanok, akik kipróbálták.
Két dolog miatt szar az a tank (+torony): lassú és nem úgy, mint a többi Centurion, hanem a végsebessége is kevés (35 km/h) és a menettulajdonságai is rosszak. A másik a durván hosszú aim time, ami abszolút nem jellemző a britekre, nem is értem mi volt a koncepció ezzel, a torony meg persze ugyanolyan mihaszna, mint a tízesen volt a buffja előtt.
Legyen sok a célzásidő, ha van mellé egy 390-es alfa, mint a szovjet nehezeknél vagy a francia Shermannél. Menjen 35-tel, de azt legalább érje el egyből, ahogy tízesként elérte a 40-et pár pillanat alatt. -
bigobert
tag
válasz
szbalogh #39526 üzenetére
Igen, kedvenc.
Kihúztam a RU-t, de anélkül, hogy megvettem volna, visszacsábultam. ...és teljesen elvakult módon női legénységet kapott
Cimborámnak is meglett és nagyon bejön neki, így legalább tudunk együtt butáskodni.
(#39525) jano_77: Az túlzás, hogy jó csapatom volt, mert elbuktunk. Ugyanakkor tény, hogy lőtték, akit csak láttak. Bár erről szól a játék...
-
Bingisz
addikt
válasz
szbalogh #39471 üzenetére
Az a mod nincs kiadva és nem is lesz soha. Külön szerver kell hozzá, amin keresztül a csira csalók kliensei kommunikálhatnak egymással.
Btw. minek neked ez az mt15-höz? Szerintem a legkönnyebb az utolsó küldik közül.
Meg igaz már én is csak földi halandó vagyok itt, de legalább az off-ba ne menjen már a csalás téma, a fertő on topic nem érdekel. Egyet remélek, hogy a csaló HHR-G-s arc egy üres garázzsal fog találkozni, miután lejárt a banánja, hátha az visszaveti ezeknek a sz@roknak a használatát.
-
emre
veterán
válasz
szbalogh #39471 üzenetére
Valami rémlik. Erre írta valaki hogy nem is kell beépített ember hozzá.
Remélem megtalálod, és be is mutatod hogy működik.De most komolyan, tényleg ennyire csíra vagy hogy nem tudod, egy pályán merre vannak a tankok?
A spotolásnál nem az számít hogy hol van, mert a camp-re nincs túl nagy választék, hanem hogy láthatóvá tudod-e tenni, és ha igen, még akkor sem biztos hogy sebezni fogják. Azzal meg semmire sem mész, ha birtokában vagy a pozicióknak, mert nem a te spotod lesz. -
emre
veterán
válasz
szbalogh #39469 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Olyanról tudok ami a spotolt tankokat mutatja.
Ez a mod ami félig meddig legális, bár az eu fórumban zárták a topikját.
spotted extented
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest