- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Direkt link, csak be kell másolni miután kicsomagoltad.
Zoom, ZoomX, ZoomIndicator, NoScroll servercross All In (direkt link)
-
Kakumix
senior tag
Remélem többet nem lesz benne részem, hogy egy ennyire képzett ellenféllel találkozzak a Bélában ülve. Először belőtte a kupakom, majd mivel csak ketten voltunk rámentem, hogy akkor férfi módjára rendezzük le és ne tudja újra belőni a kupakot. Nekitoltam a falnak/dombnak Abbey-n a víz mellett és ekkor lőtt még 3-4-et szemből, amiből egyetlen egy pattant le. Aláírom, hogy én vagyok a nyomi, de akkor is meglepett, hogy én többször pattantam le róla, mint ő rólam. Lehet, hogy nem többször, hiszen az IS-6 gyorsabban lő és a végén mégis én éltem túl, de akkor is, ne már!
Ez talán még a 9.10-esben volt, szóval most elégedj meg ezzel, hogy 200mm a géppuskánál a vastagság (balra fent a Collision-t állítsd át Live-ra).
-
Tarill
őstag
Kaácsonyt még nem wotoztam végig, milyen akciók szoktak olyankor lenni? Tank leárazás pl? Egy su100y-t vennék ünnepekre eltrollkodni de a mostani árát sokallom, pár hónapja akcióba 3 ezer volt a type64 akörülre levihetnék ezt is majd van rá esély?
Illetve még egy kérdés, pl is3-7 vagy t44 legénysége beletehető prém td-be? Vagy csak azonos tankba?
-
kchryss
veterán
Ha a motort lövöd akkor tényleg rng, mert az meg van szabva hogy hány % eséllyel gyullad. Az üzemanyagtartály viszont mindig gyullad ha meglövöd a hp-jának megfelelő sebzést. Szóval rakj fel valamilyen hit-zone modot amivel látod hol van a tartály és azt lőtt, így kisebb szerepe van az rng-nek.
-
joergie
őstag
T55a-hoz chiri-vel csináltam meg egy vk36h-n meg egy kv1-en, obj260hoz pedig egy t25/2-t gyujtottam kétszer hátulról a43-al. VAlahol találtam egy fórumon olyan infót, hogy a lövedék annyit halad befelé amennyi a kalibere, vagy ezzel arányosan többet. Nem is emlékszem, mindenesetre a kissebbik pontosabb jobb(mt25 ágyú) ROF-al rendelkező ágyúra nem adta a43-al, aztán feltettem a top ágyút(112hp/125mm) és azzal jobban gyújtogatott. Szóval lehet számít a kaliber.
-
törölt tag
Ok. Holnap beszámolok a tapasztalataimról, mert holnapra meg lesz.
Diegho: E100-am nincs, E75-öm van. Azzal az alapágyúval lett meg az ászom. Tudom, az semmit sem mond, mert ugye a vaktyúk is... De az E75 a tiger 2 ágyújával sokkal használhatóbb volt (szerintem), mint az E50 a top gun alattival.
De persze az is lehet, hogy egyszerűen nem éreztem rá a rankra. Lehet, nem nekem találták ki.
-
emre
veterán
Tedd fel az MSI Afterburnert, és vegyél vissza kicsit a mem órajelen., meg lehet directx-et is frissíteni kellene.
Nekem ilyen problémám volt. Driver és dx frissítés kellett hogy jól működjön.
Ja, driver frissítéskor cc cleaner, vagy driver sweeper használata erősen ajánlott -
jr1994
addikt
Ja, a minitérképet nagyítsd fel, a jármű szintek megjelenítését kikapcsolhatod (beállítások/általános), az ingame wn8 számláló meg szimplán felesleges. Vagy másmilyen hibára gondoltál?
Láttam én már ennél nagyobb grafikai furcsaságot, csak az általánosat tudom mondani, nézd meg modok nélkül a replayt hogy úgy is előjön-e.
-
galervin93
addikt
Mindenképpen, csak érjek már haza... :-D Lassan összeáll a "karácsonyi vásár" tanklistája, T49, Borsig, JPII, ST-I kifejlesztve, a nyolcas német arty is megvételre vár... Sajna még csak hét millánál tartok, nincs elég időm játszani, bár ez a hétvége szerintem most meg fogja dobni a kreditemet. :-)
-
galervin93
addikt
Minap CDC-vel 3600+ dmg meg párszáz szpot csak első osztáy volt, mondjuk az mozgékonyabb, gondolom többen játszanak vele nagyon jól a sebessége miatt.
Van olyan akinek megvan mindkettő? Mennyivel lassabb a P8.8? Mennyire valósítható meg vele a súlypont áthelyezése, gyors pozícióváltás? Mert ágyúban hasonlóak, de a CDC agilitását legalább megközelíti? -
szbalogh
addikt
-
h1mpi
félisten
Ha beleszámítana a lightok spotolása a WN8-ba, akkor sokkal értelmesebb lenne lightozni. Tier6+ felett a lightokkal ritkàn spotolnak, inkább kivárás megy és a csata közepétől a csipegetés. Tegnap Malinovkán spotoltam folyamatosan 6-8 tankot lett is 3-4K spot dmgem, erre valamelyik okos beírta, hogy mekkora egy kemper vagyok, miért nem támadok?
-
jozefgucci1
addikt
Szia ! Nem tudok róla semmit , ha a lenti posztokban pontos infót írtak akkor talán mert volt régebben figyelmeztetése ,de még egyszer mondom ezt lentebb írták én nem tudom ! A neveket én leadtam előzetesen a szavazás előtt is többet és mikor lezártuk akkor négy nevet !
-
diegho
nagyúr
Kínai meddel a pályákat nagyon ismerni kell a -3 fok miatt, szerintem egy átlagos játékos nem tud velük jól játszani, sok pályán én is csak spotolgatok, mert lőni nem tudok. Az angol ágon pedig a 10-es túl lassú és papír oda. A japán ág már érdekesebb. Van sebesség, depression, a lövegek kicsit pontatlanok, de legalább tudsz lőni. Az STB elég élvezetes tud lenni megfelelő pályákon, de az igazi all round szerintem a 140-es és az előtte lévő tankok is jók. A T57-et nem kell elfelejteni, de teljesen máshogy kell vele játszani, mint az 50B-vel, mivel jóval lassabb.
-
diegho
nagyúr
Régen is volt 50B-m, akkor is jobb volt, azóta buffolták, a T57-et meg nerfelték. Nem az a jó tank, amivel sokat lehet sebezni, hanem az, amivel nagyobb befolyással vagy a csaták kimenetelére. Az 50B mozgékonysága pedig akkora előny, amit a T57 gyorsabb töltése nem kompenzál. Az 50B sokkal pontosabb kitárazások közben és még el is lehet vele futni, sőt, ami a legfontosabb oldalt lehet váltani vele, ha kell. Ensk-en valószínűleg a T57 a jobb, de a többi pályán már az 50B a jobb, vagy egálban vannak.
-
Dobi 562
addikt
Koszonom!
---------------------------------------------------------------
Azert van humoruk a WG-s arcoknak: https://www.youtube.com/watch?v=TrlWOiwS5dQFoleg a ko-papir-ollos atutes szamitas tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest