- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
woryz
senior tag
válasz
grizlisandor #35126 üzenetére
Ezt nekem is csinálta, csak nálam még a gyorsgombok se működtek, ki is égett a jagtiger a csába...
Én nem teljes képernyős nézetbe, persze WOT újraindítás után, és akkor ok lett... De beragadt ALT gombot megnézem, mert a múltkor meglocsolta asszony a billentyűzetem... -
rlazol
veterán
válasz
nekem nagyon néha csinál ilyet, amikor túl sokat váltok ablakot csata/betöltés alatt. Következő csatára elmúlik.
-
bigobert
tag
válasz
Nekem ilyet akkor szokott csinálni, amikor beszorul az Alt billentyű.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Nem szorult be az alt billentyűd? Alt+Enter vált a teljes képernyős és ablakos módok közt.
-
zolika15
tag
válasz
grizlisandor #35057 üzenetére
Ugyan ez van ma nálam is 8-ból 3 nyertes, de 5000wn8 nem értem hogyan van ma a játék, mindenki megy az aranyra...
-
dvids
aktív tag
válasz
grizlisandor #35004 üzenetére
Hmm, a Comet nekem egy kis kedvencem és az egyik legjobb győzelmi arányom is van vele. Persze ha valakinek nem stílusa, vagy csak még nem érzett rá akkor lehet utálni azt is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #34834 üzenetére
Lefutott egy CCleaner, restart és jó...
-
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor #34829 üzenetére
jaja, de olyan szopóág van hogy inkább alt+f4
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #34649 üzenetére
Köszi!
Aki sokat játszott vele, szerintetek 50B-re érdemes adni előérzetet mindkét töltőre? Talán hasznos lehet ha olyan a helyzet, hogy a tárazás felénél biztonságosan át lehet váltani APCR-re, de jól jön ha nem kezdődik előről. Pl. valami beásott tankot kell kiszedni szemből, de vannak mellettem társak. Az a legénység előbb-utóbb úgyis eléri majd nálam a negyedik skill környékét, még úgyis csak a 9-esnél tartok.
Mogyesz75: ma egy E50 gondolta, hogy lerammolja az E100-amat. 90 hp-t vesztettem, ő 800-at és majdnem meghalt
-
Veatta
aktív tag
válasz
grizlisandor #34663 üzenetére
4100-at sebeztem, arra megadta.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
grizlisandor #34660 üzenetére
El kell mennem sajna egy órára ,de addig kezdhetitek ! Eddig hárman vagyun amúgy
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #34651 üzenetére
Úgy, hogy elírtad a Tirpitzet
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #34639 üzenetére
Én még kávéval sem.
Van valakinek M103 replay-e? A minap egy Black Prince 2x pattintott. Majd mire harmadszorra is betöltöttem, kilőtte más. -
Drenadar
veterán
válasz
grizlisandor #34620 üzenetére
nagyon félre értetted mit akar és miért akar a legényekkel...
(#34618) jr1994:
CDC-t mikor kipróbáltam valamiért nagyon nem volt olyan jó mint az amx 30 -
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor #34564 üzenetére
jó helyen kell lőni
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #34309 üzenetére
(#34310) kchryss: Szép volt, kár hogy nem ért ászt, ahhoz még 1 kill kellett volna és a TopGun medál és megvan, majd legközelebb!
(#34311) MinionFlasH: Jaja, jó kis TD, a csőlehajlását/alfáját/álcáját imádom.
Egész jól lehet vele keresni...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
és (#34310) kchryss
Gratula a DM-os köreitekhez, én is imádom, nagyon jó TD!
-
kchryss
veterán
válasz
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #34167 üzenetére
Nem ad bizony
Malinovkán mikor 12700-at spotoltam kaptam 700 wn8-at. Egyébként ezért van az, hogy sok jó játékos ha lighttal játszik inkább nem megy spotolni hanem hátulról puffogtatja az ellenfelet. Ez azért szomorú mert a képességük meglenne hozzá, hogy arra használják a tankot amire való és felderítsenek. Szóval be kéne rakni a wn8-ba a spotot. -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #34164 üzenetére
Redshire-en kiszedték a kedvenc spotolós bokromat a pályamódodsítással. 1375-el gondolom passzív spotoltál és nem futkostál. Hova bújtál be?
-
KisApám
addikt
válasz
grizlisandor #33288 üzenetére
Nekem csak a csaj kellene.
Az MM-mel nincs bajom.
Nem örülnék, hogy ha pl. nagy eséllyel a TOMATO csak TOMATO-val, vagy kicsikét éppen jobbal kerülhetne össze, mert abból SEMMIT nem fog tanulni. Rossz esetben sokszor csak azt látja, amit Ő csinál (pl. oldalazva megy ki, nincs hull down, és úgy lövöldözik ki egymást). Ha viszont egy jobb játékosokkal találkozik csatái során, pár alkalom után csak észreveszi, hogy miért nem tudja azt kilőni, no meg nem csak kempelésből áll a világ a pálya sarkában, mint ahogy azt nem kevésszer látom...Én most "ZÖLDfülű" vagyok, de sosem zavart, ha unikumokkal dobál össze az MM. Legalább látom, mit és hogy csinálnak, merre és miért mozognak. Bár a TWITCH-en és a YOUTUBE-on is sokszor nézek csatákat, de játék közben jobban megragad az "élmény".
Esetleg annyit tehetne a WG, hogy gyakorlásképpen egy pár könnyű STRATÉGIAI, TAKTIKAI tesztsort dob fel a kezdő játékosoknak, hogy adott helyzetben hogyan kellene, merre, és miért a pályán mozogniuk.
-
diegho
nagyúr
válasz
grizlisandor #33067 üzenetére
Én sokat agyaltam, hogy mit húzzak ki. Valami mozgékony, jó ágyús tankot akartam. Mivel volt normális legénységem a T55-ről, ezért a Német evidens volt. Azért döntöttem a leo mellett, mert a másikat a régi accomon már kihúztam, no meg az azért az armorra is alapoz, de a Gold esőben idegesítene, hogy a kis dpm miatt maradok alul.
A PTA-n a top torony csökkenti a töltés vagy célzásidőt?
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #33067 üzenetére
Akkor a RU után pihentetem ezt a vonalat. Sok jót még nem hallottam erről a tankról.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #32867 üzenetére
Enyém a megtiszteltetés!
-
válasz
grizlisandor #32865 üzenetére
Mi azt szoktuk rá mondani, hogy f@asz0m artik.
-
mtade
aktív tag
válasz
grizlisandor #32795 üzenetére
Én nemrég kezdtem a tier9 pályafutásomat az e75-tel, én abban csalódtam kicsit. Noobnak noob vagyok, de ezt mindenki belövi mindenhol, közelsem érzem olyan bunkernek, aminek tartják. KV4 fullos, az ST-1et még kipróbálom, ha az sem megy, leteszek a nehéztankokról.
-
válasz
grizlisandor #32795 üzenetére
Egyik nagy haverom most húzza, topként imádja 3 skilles legénységgel, de stockként rühellte ő is. Én annó az amerikai heavy ágon indultam el, mert kell idő, amire az ember megszokja a játékot, és a kezdetben az is kihívás, hogy "ahol domb van, oda megyek, mert ott vagyok hatékony". A T32-t imádtam. A T34-et imádom. A T29-et imádtam. Az M103 már érdekes volt a végére, az E5 pedig most kap buffot. Bár én a 103-at is nagyon szerettem, hiába van hatalmas tornya, nagyon troll az a tank.
h1mpi
Én most a francia lightokat és az 50 120-at húzom, és azok stockként is elég jók voltak. Ami hatalmas szenvedés volt, az mondjuk az IS-8 volt, de ha jobban meggondolom, amiken én végigmentem, nem volt annyira nagyon rossz stock tank, egyedül talán a T54E1, de annak is a legnagyobb hátránya a mérete volt, topként pedig már OP gyanús. -
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #32684 üzenetére
Nálam is ez volt, a wot főkönyvtárába kellett másolni.
Arany is fogyott mert elfogyott a normál. -
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #32684 üzenetére
Keresni a nagy átütésű prém tankokkal kell
-
Vigneau
félisten
válasz
grizlisandor #32638 üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy nem annyira fordulékony. Ennek ellenére aktívabb scoutként használom, bár néha leállok vele a bokrok rejtekében is. Te meg aktív/passzívban, ahogy elnézem. Olvastam ilyenről is, de még nem alkalmaztam.
-
Vigneau
félisten
válasz
grizlisandor #32634 üzenetére
Nálam is csajok nyomják a francia LT vonalt, de még csak T6-ban. Milyen skilleket és felszereléseket használsz? Aktív vagy passzív üzemben nyomulsz?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #32464 üzenetére
(#32465) fradi81; (#32466) MaximPeti: Köszönöm szépen a segítséget!
Balázs oda kattintottam volna, ha meg lenne a tank, de még nincs meg.Akcióra vár...
-
MaximPeti
csendes tag
válasz
Ezek közül egyik se jó. E75-re a legdrágább kell. Fejlesztett csavar alátétek a neve, 300k leárazva.
-
fradi81
veterán
válasz
Ide klikkelj ne a boltba. Csak egy kompatibilis vele
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #32460 üzenetére
Ezt meg jól megaszontam...
Kimaradt a Felszerelés szó és így tök érelmetlen.
Magyarul, wotinfós elemzésben van leírva, hogy az E75 fejlesztése könnyebb legyen:
Vegyél egy magas teherbírásű futóművet, így sajnos fel kell áldoznod 1 felszerelés helyet
Torony
Löveg
torony+löveg 87.450 XPMost akciós, így előre be szeretnék ruházni rá, de megzavartak a különféle megnevezések...
Melyiket vegyem meg a fentiek függvényében? Vagy mind1, mert bármelyiket feltehetem majd rá. -
Bingisz
addikt
válasz
Hát, amennyi városi map van, én tuti a sport változatot választanám.
-
mcwolf79
veterán
válasz
???
Ezt most csak én nem értem? -
zolika15
tag
válasz
grizlisandor #32361 üzenetére
En is arra hajtok, az ru251 iranybol kozelitem meg remelem jo gep lesz foleg a X-es tesoja!!
-
emre
veterán
válasz
Hát ebben nem tudok egyértelmű segítséget nyújtani de az indien top lövegének nem olyan szar az átütése.
Viszont a pta fejlesztet motor és felfüggesztés nélkül szerintem rosszabb mint stock löveggel. És én a pta top lövegben is csalódtam, az indien-en levő gyorsabban céloz. Szóval én ha újra nekiesnék valószínűleg az álcára és mozgékonyságra gyúrnék rá. És majd ha megvan a fullos álca a legényeknek feltenném a top löveget, mert azzal sokat kell egy helyben állni célzáskor. -
szbalogh
addikt
válasz
Nekem is rég ki volt már fejlesztve és a 9-es leárazáskor épp volt rá kredit így megvettem. Sokat nem mentem vele, de szerintem is teljesen jó a kis ágyú is. Főleg, hogy még pontosabb is.
Töltésgyorsító, vstab és én randomba periszkópot javaslok. -
Djuree
félisten
válasz
En is vasarnap korul veszem meg, en kihuzok mindent freebol, holnap kedvezmenyes free valtas. Foleg h ahogy szamolgattam nem kell ra a lanc.
-
fradi81
veterán
válasz
Kis ágyúval is el lehet vele pötyögni de free xp-vel az igazi
Nálam célzásgyorsító helyett távcső van néha nem árt. A skillek jók ahogy írtad.
DrDobos
[link] -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
grizlisandor #32182 üzenetére
Jöttél volna velünk Sándor délelőtt. Baromi jó meccseket mentünk.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #32068 üzenetére
Meg 4 kék....
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31938 üzenetére
Utálom mint a szart, de mit tudok csinálni, kell a küldihez...
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31938 üzenetére
Arra mi az esély, hogy atryval 4/4 Erlenberg és ugyanott spawnolok...
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31936 üzenetére
ezt anno megcsináltam, amikor a Stugos küldi volt, akkor se értettem hogyan
-
Djuree
félisten
válasz
grizlisandor #31664 üzenetére
az gondolom az h már nem rak a vga-k mellé kódot. beváltani meddig lehet az más tészta...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
grizlisandor #31596 üzenetére
Én tegnap vettem megint egyet, 5700 pénzért. Így virtuálisan három áll a garázsban. Ez azért elég jó ár 4 hónap prémért.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31596 üzenetére
ahogy nézem nem lett ma sem olcsóbb, majd talán holnap...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #31497 üzenetére
Milyen lelkivilága lehet az embernek?
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31497 üzenetére
Általában, kivéve pár embert és a jelenlevőket, a WoT-ban lévő WN8 magas szintje a való életben lévő IQ szintet képviseli, ha elosztod 100-al
-
lacibacsi
addikt
válasz
grizlisandor #31381 üzenetére
5200-ért hol találtál? Én 5690-nél olcsóbbat nem látok...
Bonus kérdés: A fiam a hétvégi eventben megszerezte 3 napra a JT88-at. Ha most aktiválok neki egy ilyen kódot, akkor megkapja a 11250 aranyat, vagy a bérelt JT átváltozik végleges járművé?
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31381 üzenetére
én 1 perc alatt és 5 perc alatt kaptam meg.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31349 üzenetére
Ezzel eddig megvan bőven
és 10/10 win
Még szoknom kell, de egyelőre nem bántam meg. 1000 felett húz szinte mindig. -
törölt tag
válasz
grizlisandor #31316 üzenetére
Bármilyen német Td legénység beletehető, de ha veszel egy 75%-os komplett legénységet az most 60000, amit 2-3 csata alatt kifarmolsz a JT-vel.
Ha van prémfoókos, akkor lehet hogy egy csata alatt. -
Lipton
őstag
válasz
grizlisandor #31288 üzenetére
Nyilvan nem lehet annyi az atlag de igy jobban erzed hogy mekkora bena vagy egy ilyen asz mellett
-
Emu
őstag
válasz
grizlisandor #31241 üzenetére
Mikor belépsz a játékba, és feljön az XVM baromsága a jobb alsó sarokban akkor kiírja, majd utána az üzenetközpontban látod is.
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #31088 üzenetére
Próbáltam ma lecsillagozni a Caernarvont. Két orosz arty volt a meccsen. Amikor a hetes belémlőtt 750-et mondtam magamban hogy legalább nem ütött át/nem a 203 mm-essel lőtt. Hát, egy perccel később a hatos szedte le a maradék HP-mat, 850 dmg
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
grizlisandor #31088 üzenetére
Úgy állj, hogy ne ódalbaverjen....
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #31041 üzenetére
Csak kötekszem, mert nem tudok vele érvényesülni, ahogyan szeretnék... Ismerd el, hogy szar mindenkinek könnyebb lesz, és lépjünk tovább!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #31037 üzenetére
Ez: "ARL 44 kifejezetten jó" és ez: "Beállsz egy helyre, ahol várható az ellenség és sidescrape kinézel, ha van valami lősz..."
tök ellentétben van egymással!
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #31033 üzenetére
A T-43-al full goldal teljesen jól lehet haladni
Azzal sose sértődök meg, ha legoldnooboznak, tényleg az vagyok
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #31018 üzenetére
Ennyiért vettem én is a közelmúltban. Szerintem egy eladóról beszélünk.
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #30813 üzenetére
már egy ideje nem valóban
-
szbalogh
addikt
válasz
grizlisandor #30568 üzenetére
'WG alkotott egy játékot, ami "koránt sem tökéletes"" Tovább mennék... egyszerűen arról van szó, hogy mindenki máshogy akarja a játékot. Pl. az artysok nyígnak, hogy kevés az xp, a többi meg nyíg, hogy OP-k az artyk. Erre mit csinál a WG? Mindig mindenkinek enged egy kicsit, hogy ne hagyják itt a játékot, aztán el is indult a végeláthatatlan mókolás. Én a helyükben úgy hagynék mindent ahogy bekerül a játékba.
Hogy én is nyígjak kicsitMi az már, hogy egy 6-os t37 leáll velem szemben és 2 másodpercenként ellő valamit az A-44-en sebzés mellett? Mire megnyomtam a 4-est már 3 közül válogathattam, aztán 6-ost is kellett nyomni. Fele HP-ját szedtem le ő meg csak úgy ott állt előttem, nem mozdult de kilőtt teljes HP-ról. Bár ez még a jobbik eset volt, mert úgy trackelt, hogy épp tudtam még lőni rá. Amúgy ez az A-44 olyan, mint egy arty... ugyan olyan eséllyel talál, csak nincs splash dmg, ugyan annyira hajlik lefelé a csöve... na jó célzásidőben kicsit elmarad
De végre ma reggel eladhattam
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #30306 üzenetére
Júli végéig használható azthiszem
-
szbalogh
addikt
válasz
grizlisandor #30197 üzenetére
Aha sikerült
65% wr-em volt a hétvégére de a wn8 esett egy 100-ast a stock A-44 miatt. Tier 9-ben már annyira nem vicces a zis-4
-
jozefgucci1
addikt
válasz
grizlisandor #30197 üzenetére
Eddig T7-9 és 11 csata/10 győzelem
-
diegho
nagyúr
válasz
grizlisandor #30083 üzenetére
Visszakaptam mindet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #29515 üzenetére
RNG Jesus nem volt veled. Sokszor pattanok én is mindennel. Amx-re meg simán lövök 0 dmg-s kritikált. Nem is egyszer. Ha light-re vadászok vagy van idő simán töltök he-re. Kövezzetek meg érte.
Amúgy én jobb szeretem az egyel kisebb ágyút, csak ugye az alfa bántóan kevés. Jp-re vissza is raktam azzal használom.
-
Djuree
félisten
válasz
grizlisandor #29509 üzenetére
ez pontosan az mikor a torta 120milise lepattan a 13 90 aljáról. bugos fos mese játék...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Akkor ne ott lődd.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez egy elég hülye kérdés.
-
zozyk
addikt
válasz
grizlisandor #29433 üzenetére
Már WoThungary-n is kinn van.
[link] -
zozyk
addikt
válasz
grizlisandor #28462 üzenetére
Normal XP,arra a tankra,amivel a 10.ik jó kört futod...
Sikeresen be is húztam egy prém tankra az első kört. -
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #28442 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz
grizlisandor #28372 üzenetére
Gondolom nekem írtad:
Töltésgyorsító+vert. Stab .+venti .
Skill-ek látszanak.
Igen Utólag Én is úgy gondolom hogy hamarabb is mehetett volna a Gold. Nem baj, így is minden jó ha Vége jó. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #28359 üzenetére
Szép volt, milyen felszereléssel és legénység skill felosztással használod?
A Ferdit rekteltem volna a második pattanó után golddal, mert ilyen távolságból én örülök, ha eltalálom!
Meg a WT elé bátran kimentél, bár volt hp-d bőven. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor #28253 üzenetére
Hajózz te is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
grizlisandor #28253 üzenetére
Probald ki ezt: http://odemmortis.com/odem-mortis-modpack/
Rengeteg mod kozul tudsz valogatni es folyamatosan napra keszen tartjak.
-
csapee
őstag
válasz
grizlisandor #28203 üzenetére
Ugy tudom az elso három kört probálja top tierbe rakni. (Gondolom nem mindenáron) Nekem a Lori miatt szinte fullos egybol az 50-100 (csak a lánc hiányzik).
-
scyllarus
veterán
válasz
grizlisandor #28203 üzenetére
Mennyi ideig volt stock? A kedvezmény csataszámra vonatkozik (első 10 csata talán, de ebben nem vagyok biztos)
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #28192 üzenetére
A klán épületeket építhet belőle amikkel később különböző bónuszokat aktiválhat, pl több kredit, szabad xp a csatákban egy ideig.
Diegho: pótkajával, 132%-os legénységgel a célzásidővel sincs gond az IS7-en jelenleg sem, a buff után pedig még jobb lesz
-
fradi81
veterán
válasz
grizlisandor #28066 üzenetére
Az a tanki onlájn lesz nem a wot
-
virkir
veterán
válasz
grizlisandor #28063 üzenetére
Miért? Nehéz nap volt?
Bár belegondolva... csinálnám a küldetést, hogyaszongya lőjjé ki eggyel nagyobb hevit.
Namost a nyolc körből tán kettőben volt tízes hevi a többi mind kilences volt míg a küldetés előtt pont fordítva bírt lenni. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #28063 üzenetére
Nagy nehézségek árán meglett a 3x10 arany.
A WG el akarja venni a kedvem a T29-tól, mert stockként folyamatosan TierIX-be pakol...
Mikor nem, meg lemaradok a sebzésről, mert mire eljutok A-ból B-be, lemegy a nap. -
Valentin90
tag
válasz
grizlisandor #28011 üzenetére
Köszi, örültem is neki, mert már hosszú ideje ácsingóztam a masterre és sokszor egy hajszálon múlott az egész.
-
mcwolf79
veterán
válasz
grizlisandor #28011 üzenetére
Sajna nincs meg a replay
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #27973 üzenetére
Nagyon szép T10-ben, nem semmi!
-
jagada
addikt
válasz
grizlisandor #27964 üzenetére
Akkor most képzeld el, hogy az E-75-el T10-es csatákban is ilyen sebzésekkel fogod csak csipegetni nagyon-nagyon sokáig az ellent, mivel bitangsok XP kell (több mint 110k), hogy felkerüljön rá a top löveg (előtte lánc + torony). A medek zöme de még- egy két light tank is nagyobbakat fog beléd durrantani, míg te cammogsz a nagy lomha dögöddel (moci + 26,5k XP)!
Kell ez neked???Fullosan persze OP lesz, csak addigra megőszülsz.
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #27964 üzenetére
Mondj nála sokkal jobb 8-as heavyt. 50 100-on kívül, az táras.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #27962 üzenetére
328, 293, 261, 310, a többi sebzést az ellenség megsemmisítésénél okoztam. Ahogy meglesz az E75re a pénz, megyek beolvastam a jószágot.
Igazad van, egy két körrel még semmire nem megyek.
Nem nekem találták ki ezt a KT-t. -
csapee
őstag
válasz
grizlisandor #27962 üzenetére
Jobb ha nem egy-két kört mész, mert ha az alapján mutatsz statisztikát Diegho-nak nyilvánosan fog "lehülyézni".
Félig-meddig jogosan.
-
diegho
nagyúr
válasz
grizlisandor #27960 üzenetére
Full eliten 320 átlagsebzéssel kevesebbeket sebzel, mint a másik tank 240-el?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #27749 üzenetére
Nekem most kopp-kopp, normalizálódott!
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #27749 üzenetére
40-50 inkább a 40-60 helyett.
Úgy néz ki, hogy ez volt baj.
Összedobom a saját modpackemet, hátha azzal jó lesz -
Kakumix
senior tag
válasz
grizlisandor #27555 üzenetére
Nem repesszel lőtt a Bulldog, hanem az alap APCR-rel és annak ennyi a sebzése
-
MaximPeti
csendes tag
válasz
grizlisandor #27542 üzenetére
Az IS-3-mat nem lehet szemből kigyújtani. Itt sem ez történt. A bulldog normál APCR lőszerrel belőtte a tank oldalát. Nagy szerencséje volt mondjuk. Az IS-3 oldal páncéljának alján van egy rész ami nagyon vékony. Így sidescape esetén is jóval kisebb lesz az ott effektív páncélvastagság.
A zöld rész az alján 20 mm vastag. Ott talált be a bulldog háromszor egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest