- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Tomi0703 #32518 üzenetére
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de most emg 5k dmg közelről, csak 10-es tankba. 825 xp és 2. osztály. Ezt én már nagyon nem értem.
(#32528) csapee: Oda küldje inkább a 400-at minthogy 750-et verjem belém.
Amúgy ő eszes volt legalább, a többi E100 ilyenkor AP-val lő.
Jah, amúgy folyamatosan esik az átlagom E 100-zal.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32397 üzenetére
Alakul a molekula
Köszi a tippet, tényleg hasznos bele a csoki
A mai legjobb csatámban ért az eddigi legkellemesebb meglepetés is: AP lőszerrel aláztam szénné az IS7-eket, ráadásul a HT-8 küldi is meglett
A másodlagos feladathoz kellett volna 5 kill. Nem tudom hogy csak az RNG volt-e velem, de így hogy nem másztak a képembe, simán bevittem az alsó lemezüket is. Replay.
Igazából nem értem hogy a harmadik csatámra hogy kaptam meg az ászt, erre meg nem (1200 vs 1100 xp). Máskor a spotsebzésre mintha kevesebb xp-t adott volna más tankoknál. Mindegy, a rendszer biztos tudja. Mondjuk, ott szórtam a HEAT-et az E100 pofájába, lehet azt értékelte jobban
meunier: nincs ám minden tankkal ilyen átlagom
De ha megnézed, az IS7 volt az első 10-es tankom kb egy év játék után, akkor még nekem sem ment volna úgy mint most. És persze még most is van hova fejlődnöm.
mcwolf79:
Tőlem jöhetne az a papír egylövetű minél hamarabb -
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32397 üzenetére
Ja, de - nekem legalábbis - nem mindig egyszerű. Ott vannak ugye a low hp killek, 200 alatti sebzéssel, meg a kezdeti bénázásom, első két csata mindkettő csak 1500 sebzés volt.
Azon beszartam, mikor kb 620 hp-s kis amx túlélte a lövésemet
Nekem sem az igazi a legénységem, 2,5 skillesek. A Tigrisből szervált második töltőn csak 70% javítás van, még kell egy kis idő hogy lecserélhessem BIÁ-ra.Én is voltam ma Prokhorovkán (bocs Fiery Salient), arty nélkül
lentről indulva, majdnem meglett a 4000 sebzés nehéz tankba küldi, az az egy lövés kellett volna ami sajnos egy T69-be ment.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #32393 üzenetére
Zsír, köszi. Ha akciós lesz a hétvégén, bevásárolok belőle
Ráadásul nálam van venti, és lesz hamarosan BIA. Jelenleg csak az IS7-be van feltankolva az ellátmány, kötszer helyett.
Jézusom, hogy lősz vele 3400-at átlagban?
Nekem hasonló csataszámmal (15) egyelőre 2800, még tanulom a tankot, egyelőre örülnék ha ezt tudnám tartani vele.
-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Tomi0703 #31858 üzenetére
Szertefoszlott mint az FV201!
DE nézzük a jó oldalát lesz Dmax!
wehehehe Olvastam az elemzést.... wehehehe, mindegy ha vége az akciónak újra előveszem a T34-85-öt sok free dmg lesz, vérpistikék akik a szünidő alatt megszerzik! TOG, chi-nu kai, Dmax elárasztanak minket, ez már a bőség zavara!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #31850 üzenetére
Az a gond , hogy sokaknak ez az első online játéka és személyes sértésnek veszi ha kilövik . Az már csak hab a tortán ha prémium azaz kreditért vásárolható tankal lövik meg , mert az ugye szerintük jobb, erősebb és hát neked van . Amúgy ez a hétvége is hozott meglepetéseket. Mikor Prokhorovkán a meredekebb oldalon a dombon megjelent egy JPZE100-Fosch és Maus csak pislogtam .
Már csak az 1059kapott DMg miatt is...
-
Djuree
félisten
válasz
Tomi0703 #31551 üzenetére
nekem egy ideje mindig ezt csinálja. nyilván pont mikor a ru-251-el mentem, amivel lényegesebb a sebesség mint pölö egy maussal...
kibebaszott idegesítő...azt mondjuk megfigyeltem hogy általában ha vki spotolódik akkor van ez. vmiért az adatcsomagokat mintha nem tudná küldeni rendes sebességgel. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Tomi0703 #31551 üzenetére
Nálam ez visszatérő dolog, nem tudom mitől függ, 2-3 hétre teljesen eltűnt 9.8 vége felé, mostanában random felbukkan 9.9 alatt... 1 egész napig tök jól megy utána elkezdi, van amikor 999 kiakad, teljesen ugyanez mint nálad, annyi a különbség, hogy Te nem sírhatsz, tanuld meg így is hozni a szinted!
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #31266 üzenetére
Úgy értettem, hogy én max pár századmásodperccel lassabban rakom fel a láncot 4-5 kombinációval, mint más dupla 4-gyel, mert annyira megszoktam hogy már jön magától. Középső ujj, aztán rögtön utána mutatóval az 5-ösre. Talán még gyorsabb is mint egy ujjal a négyest kétszer lenyomni. És nem szoktam eltéveszteni. Sőt, szerintem a láncot kisjavítóval majdnem olyan gyorsan felrakom mint naggyal. Inkább az a baj hogy ha egyszerre két modult ellőnek, néha már fent is a lánc, és még fel sem fogtam hogy esetleg elment a motor vagy az ammorack is
Kellemetlen amikor utána veszem észre hogy lett volna idő megvárni a lánc felrakását mert nincs akkora veszély, viszont mostantól lassan megyek lassan töltök stb
Tűzoltó témához:
Kis tűzoltót alig használok (tier6 fölött szinte sose, pedig nem is szoktam automatát venni, de ilyen-olyan küldetésekből jelenleg is 250+ van raktáron), space-szel oltok, tényleg jó. Q az nálam a TS beszédSatuféket meg nem használom, az gáz?
(#31273) Ukeve: kis tűzoltóval nagyon gyorsnak kell lenni hogy csak egyet égj, nekem azzal két sebződés szokott jönni általában. A damage logban látszik, az animáció nálam úgy le van butítva hogy nem is nagyon szoktam látni hogy fizikailag ég a tank, ha arra gondolsz
-
-
zolika15
tag
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #29116 üzenetére
Mehetett volna sőt szerintem még mindíg mehet. Nem tudtunk arról , hogy az Emre nem lehet , pedig előre leírtam a neveket ,de azt is , hogy várjuk meg a szavazás végét. A modik figyelembe vették a köz akaratát ,de gondolom ez menet közben derült ki , hogy ő nem lehet . Sajnálom a dolgot , mert én is úgy gondolom nem véletlen a sok szavazat amit kapott .( Mennyi sört fizethetett a helyi krimóban +1 Gmail fiókért
)
Szerintem ha Angel jelzi a szándékát a modik felé akkor nem lehet gond ,de ez csak az én véleményem . -
emre
veterán
válasz
Tomi0703 #29111 üzenetére
Gondolom a rovott múltam miatt nem lehetek. Csak akkor nem jobb lett volna eleve olyanokat indítani szavazáskor akik meg is kaphatják a kinevezést?
Gyakorlatikag felelsegesen loptam el olyantól szavazatot akit én is szívesen látnék házigazdának.
Mod: nem is értem ezt így hogy lehetett hitelesíteni.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #28984 üzenetére
Az M-B-Z-ben eléggé ráálltunk a strongholdra, cw-n jelenleg nem vagyunk aktívak de a kampányra készülünk. Csak sajnos eléggé tele vagyunk.
Más: tegnap éjjel Trónok harca előtt játszottam 3 csatát T-34-85-tel és most először látok ilyet hogy több wn7-et (2141) adott mint wn8-at (2023)
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #28798 üzenetére
Aslain modpakkot használok, soroljam én is hogy mik a bajok?
A fent említett összesítő a jelentés első oldaláról
Az hogy a felfogott sebzést tankonként mutatja nem lenne rossz csak ahogy ráviszem az egeret ezek a hülye új jelek is feljönnek amiket csata közben is mutogatott (amíg ki nem kapcsoltam)
Rendes players panel (nem akarok meghívni senkit szakaszba, de ctrl gombra így is feljön a neveknél a + jel). Olyat hogy lehet csinálni hogy csak kis méretre állítva csak a wn8 és a tank név szerepeljen? Laptopon főleg zavar mert ott kevés a hely.
Ctrl gombra a lekicsinyített PP átvált nagyba (amíg nyomva tartom) - ezt ki kérte?? zavar
Tetszetős az új kiosztott, pattintott (jobb fent) és elszenvedett (bal lent) sebzés számláló de akkor kikapcsolnám az xvm damage logot, akkor viszont alt-ra nem mutatja az ellenfél hp-ját. Amúgy ez minek a része?
Tabot nyomva tartva eltűnik az összes dolog a háttérben, ez jó. -
myckey
veterán
válasz
Tomi0703 #28751 üzenetére
1500 fölött sztm még nekem is van köröm, mostanság light géppel verettem jó pár tűrhető kört
egyébként meg nekem köszönheted a sok XP-t, szal kérem a nyeremény felét
(#28748) diegho
nagyon sokáig a gyorsabb löveget használtam, de mostanság feldobtam rá a nagy löveget, mer több sebzést ki tudok vele osztani.
valahogy most jobban bejön a nagy átütés-töb bsebzés duó, lassabb töltéssel.
aztán lehet majd olyan hangulatom lesz, hogy megint vissza dobom a nagyobb DPM-es gunt.egyébként te hogy játszol vele, stílusban?
kellene rá a 3 kiválóság jel, de az....se adja
múltkor már épp elértem volna a 85%-ot, erre fel vissza estem 80% ra, pedig az átlag sebzésem nő, meg a kill is
nem akar összehangolódni a spot-sebzés-kill arány, vagy az egyik vagy a másik végett mindig vissza esek.
cseffire egyszerűbb volt a 3 csillag, pedig WZ-132 vel sztm kevesebben játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest