- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
Enzolord #43801 üzenetére
Na de az sem mind1 milyen az a 400-as táp, mert anno az i5+750Ti kombómhoz volt egy 400-as chieftec, ami nem a legjobb eresztés volt. Húzva volt a gép és játékok alatt annyira nem bírta az iramot, hogy kikapcsolt...
Az egész gép evett kb 250wattot. Jó ez szar példa, mert a chieftec nem egy szar márka, lehet én fogtam ki egy selejtet, de a lényege az, hogy olcsó húsnak híg a leve.
-
galervin93
addikt
válasz
Enzolord #43801 üzenetére
A táp teljesítménye hasonló epénisz kezdő geek-körökben, mint itt a véennyóc. Mint egyszeri haverom, aki kiadta az ukázt, neki márpedig minimum 750 wattos táp kell, de ha több, az sem baj. Infós haverral ketten tudtuk rábeszélni egy szimpla középkategóriás 450 wattos FSP-re, ami nevetve elég volt a rendszernek. De egy 400-as is elvitte volna, csak az már "túl gyenge" volt szerinte...
A számok sok minden megértésében segítenek csak tisztábn kell lenni, mit jelent az szám, hogyan áll elő stb.
(nem diegho konkrét esetére gondoltam és nem is kötözködni akartam, csak hangosan böfögtem :-) ) -
törölt tag
-
galervin93
addikt
válasz
Enzolord #43724 üzenetére
Őszintén szólva engem is marhára fel tud qrni, amikor a pályát - az adott oldalon többnyire ellenállás nélkül - körbekocogó heavyk befoglalnak, pláne egy kempelősebb csatában, ahol kevés sebzés/kill esik az első percekben...
Nem kellene ilyen szavazósdi, egyszerűen legyen olyan lehetőség a beállításokban, hogy base nélküli csata. Aki bekapcsolja mehet ilyenbe is, vagy csak ilyenbe, ez részletkérdés. Persze ha egy 59-16 marad egy ST-I ellenében,az szívás. De evvan... -
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #43511 üzenetére
ÓÓ az eltűnt emberünk
Jah emlékszem együtt csapattátok az artyval és valami 11 kill jött össze kettőtöknek vagy hogy volt ?
Ha már itt vagy akkor te jössz a hétvégén ? Emre a koránál fogva lebetegedett és nem jön el a nyeremény tálca sörért , míg Szbalogh pedótanker lett . Szepi ott lesz az már biztos és én is mert most megyek megvenni a bérletet , mert ma még akciósan 2K a három napra. Jó Egri bort tudok vinni még . Na jó inkább csak Egri -
hfrici
aktív tag
válasz
Enzolord #43278 üzenetére
Szeretek játszani és minden pénzes küldetést megcsináltam anno, mikor volt rá lehetőség, de mivel már nincs prém előfizetésem, sajnos csak csordogál el a pénz. Pláne, hogy 8-9-10 tierben játszok főleg
Nem, nem tesztszerver, ott még egyszer sem jártam. Ez maga a valóság és nem volt free váltásom sem eddig
-
benvolio
őstag
válasz
Enzolord #43160 üzenetére
Én sem tudom mi folyik mostanában. A fiam már egyáltalán nem játszik ezzel, ha tankozni támad kedve az AW-t nyomja. Én meg belépve sok bukó, meg kamuk után /RNG stb./ nézem a garázst mivel menjek, na mivel menjek, és nem tudok dönteni és kilépek a játékból. Elmegy a kedvem tőle és ez egyre többször fordul elő, pedig eddig sose adtam fel így.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Enzolord #42967 üzenetére
"Miért, mit tud a shift-t billentyűzet kombináció?"
Szerinted miért nem fejtettem ki? Nem tudom, én se használtam soha, csak a zunikumok valamiért rá vannak kattanva, ezért kímélik a billt fórumokon.
Más:
Lassan megszabadultok tőlem, és végleg átmegyek a fűnyíró topikba:
Bazz nincs fűnyíró off topic
-
-
jr1994
addikt
válasz
Enzolord #42568 üzenetére
Hát nem szívesen fizetnék érte, két 8-as orosz prém HT mellé, bár ha tényleg 250000 xp-t hoz lehet elgondolkozok rajta
De ingyen jól jönne, még két napig tart érte (is) a verseny. Megjegyzem még a végén joergie behúzza, az szép lenne. Én meddel próbálgatom, de úgy 30 kör tier5-ben eléggé lefárasztott és holnap este a határidő
-
-
-
jano_77
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Enzolord #42279 üzenetére
Szidni akartam a fehérorosz fejlesztőket, hogy a 2.vh. legjobb lövegéből (a fricc 88-as) erre a játékra egy olyan pontatlan trágyadombot csináltak, hogy ihaj. De mire leírtam, elpárolgott a mérgem, így inkább hagytam a francba. Azért ez kicsit fura: 33 lövésből 16 talált. Valami 48% volt a találati arány. Centit 150 m-ről vagy 6 lövésből 2 találta el, amiből egy lepattanó volt és egy sebzett. Persze, a centi az oldalát mutatta nekem, mert mással volt elfoglalva.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Enzolord #42193 üzenetére
csak azért mert mondtam volna minden artysra egy szépet, de már megnyugodtam. olyan szinten felhúztam magamat ma 8 meccs alatt...nevetségesen minden mellé ment vagy lapattant..minden körben arty lőtt ki szinte...4. csatától meg már mérgemben ha valaki elém állt belelőttem+ha az elején belém lőttek úgy hogy nem láttam ki volt az már adtam is fel...végül letöröltem
-
jozefgucci1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest