- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #18007 üzenetére
Lecseréltem az Xperia mini pro telót egy nagyobbra!
Most már kifér egy oldalra a hozzászólásaid! -
törölt tag
válasz
Érdekes, én kifejezetten kedvelem a T-34-2-t.
T-34-2 csata: 208 győzelmi arány: 60% Hit Ratio: 80.24% Kill/Death Ratio: 1.66 -
mrszitya
senior tag
válasz
M. Jackson
tényleg szinte ugyanolyan jó, mint a pokoli cicus. Kb. negyedével gyengébb az álcája, és a végsebessége úgy harmadával, meg a dinamika is visszafogottabb, de a többi dologban nagyjából ugyanazt nyújtja, avagy pár jellemzőben kicsit többet is. Lőszerek számát tekintve például komoly az M36 előnye, de néha - nagy ritkán - a frontpáncélzata is jól jöhet.
-
Bingisz
addikt
válasz
Hűű, belinkelted a szupertitkos adatbázist!!444!Négy!!!
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #17950 üzenetére
Ugyan mar oregem, tedd fel nekem ezt a T-34/85 visszajatszast
A 4 RW-bol kettot en is a T-34/85-el szereztem
Amugy most lepek be a jatekba, es ha bent vagy, es nem erodozunk - klant valtottam - akkor mehetunk 1-2 jopofa kort az orosz csodakkal -
törölt tag
válasz
Próbáld ki a Jacksont ha nincs kedved GayCathez.
Picit lomhább, mindenki lenézi, de ugyanolyan brutál.
Nemrég vettem vissza, mert kell egy garnítúra baka a t95-be, de.lehet hogy meg fogom tartani. -
sith7
félisten
válasz
T-34-85 nagyon komoly, grat
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #17739 üzenetére
Ezt premium noobozást sosem értettem. Én is röhögök, amikor a papír francia tankjaimra folyamatosan golddal lő valaki, de a prém számla/prém tank sosem bántotta a szemem. Ugyanis én tisztában vagyok vele, hogy akik ilyeneket vesznek, azok teszik lehetővé, hogy én ingyen játszhassak, ha úgy tartja kedvem. Nem értem, mit olyan nehéz ebben felfogni, a wg nem szívjóságból öl időt és pénzt ebbe a játékba, nekik is élni kell valamiből. Ha mindenki ingyen játszhatna, akkor miből fizetik pl. a szerverparkot, hogy csak a legalapvetőbbet mondjam? Ráadásul a prémtankok igazából nem élveznek előnyt a csatákban, sőt, nem az az értelmük, hogy abban ülve legyőzhetetlen a játékos, simán ki lehet szedni bármelyiket, ha olyan tankkal megy az ember, ami a hasonló nem-prém tankkal is képes elbánni. Már a Type 59 sem a régi.
Én speciel örülök, ha sokat látok, mert akkor biztosítva látom az én ingyenes játékomat + sokszor azért a gyengébb játékosok próbálnak prém tankkal előrébb jutni, és kevés tudással könnyű ellenfelek. -
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #17595 üzenetére
Ezt írtam én is:"már csak azért IS". Én sem voltam öngyilkos, nem az a típus vagyok, de már csak ezért SEM éri meg, ezért nem értem a szuicid játékosokat.
A T37 nekem is biztosan megvevős, utána majd meglátom. -
unravel
őstag
válasz
Patrick76496 #17522 üzenetére
"Ezt a képet hol találtad?"
ITT. Ő pedig a hivatalos fórumon találhatta.Stronkholdozni jó? Milyen tierrel lehet? Megfelelő ellenfelet dob általában a gép?
-
unravel
őstag
válasz
Patrick76496 #17450 üzenetére
"Mi az a század? Még mindig benne van a játékban?"
Persze, hogy van. "Halani kötelezö" és nem árt ha van MICRO.
-
Djuree
félisten
válasz
engem asszem még nem. okosan csinálom ha csinálok vmit.
-
emre
veterán
válasz
Akkor ez legalább a harmadik gazdája, mert a második elég jól lehúzta.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Amiota jatszom, ugy emlekszem, hogy meg sohasem tiltottak el a jatektol.Pedig volt hogy csunyat mondtam a kozosbe, vagy veletlenul kilottem valakit...
-
myckey
veterán
válasz
baszki!
Zsóti gyerek eladott accountja -
törölt tag
válasz
Egyszer bekékültem, de akkor is a sértett (magyart) reportolta a fél csapat
Volt már 3-as teamkillem egy csatában, mindhárom beleugrás, ezért be se kékültem.
Átlag 50-70 csatánként van egy szándékos csapatgyomlálásom, de mivel az illető mindig az ellenfél és köztem van, ezért abból se volt még gondom.A törökökről annyit, hogy mindig örülök, ha van a BABA klánból valaki a csapatban, és igyekszem összedolgozni vele.
Elég durván nyomják a fiúk, és jó csapatjátékosok. -
rlazol
veterán
válasz
véletlen TKért már bannoltak.
szándékosan még sose lőttem csapattársba. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17317 üzenetére
Milyen alap célsebzés? Ez nem olyan, mint a csoki, minél többet, többet, többet?
De jól van nem bántalak, csak nekem fura ez a kavalkád, ugyanakkor minden csak megszokás kérdése. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #17317 üzenetére
Hát mert engem szeret mindenki
Amügy csak a tankokat szoktam kiíratni két oldalt. Nevük, győzelmi arány, átlagsebzés stb. csak ilyenkor ha valamit mutatni akarok. Magamnak tabbal nézem a többit.
-
rlazol
veterán
válasz
Patrick76496 #17322 üzenetére
de hiányzik az a like gomb
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Patrick76496 #17198 üzenetére
Miért kéne csata közben tudnom, hogy mennyit sebzek? Adott lövést mindig látom, fejben meg össze tudom adogatni nagyjából, a többi legyen meglepi. Locastant használok, úgyhogy tudom, mi volt eddig spotolva, az, hogy mi sebzett belém kikövetkeztethető pont a sebzés méretéből meg persze abból, hogy hol állunk épp, a mivel lőtt meg pedig hang alapján tudható. Ami számomra furcsa volt, hogy zavaróan sok infó van az orrod előtt, jelentős részét kitakarva a látómezőnek. Nekem ez lenne hátráltatás.
Nem kempelek El Hallufon, csak mindig látom, hogy néhányan kempelnek és lövöldöznek mindenfelé. De akkor ezekszerint nem eredményesen.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #17093 üzenetére
Lehet az lesz, hogy veletek húzom majd ki a wz120-at mert így ez botrány
Legalábbis számomra. Mondjuk akkor nem mostanság lesz meg a kilences, de hát a fene bánja.
-
Djuree
félisten
válasz
kösz!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
El nem tudom képzelni amúgy, hogy egy ilyen telezsúfolt, karácsonyfa interfésszel hogyan tudsz eredményes lenni.
Nem azt mondom, hogy gyárival kell menni, de a kettő között van azért átmenet. -
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #16938 üzenetére
én holnap vagyok 30.
öregszem. vén szar leszek ha így haladok. -
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #16938 üzenetére
Én már egyszer leírtam a méreteimet a nem off-ban, szóval nem olyan biztos, hogy nincs magasabb
- megnéztem 196 vagy, én meg cipőben mérve 197, tehát kb ugyanott vagyunk.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #16892 üzenetére
Hiába no úgy szól a mondás, hogy 100 kg alatt nincs ember csak emberke...
-
Enzolord
addikt
válasz
Bakker, akkor egy jó képességű zseblámpával kész rólad a röntgen...
Djuree: Én a 171 centihez vagyok 93, de belém se nagyon kötnek...
-
Djuree
félisten
válasz
77 kiló?
én ugyanilyen magas vagyok 95-el, bár voltam 105 is. nem kötöttek még belém -
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #16813 üzenetére
Steppes-en volt a heavy találkahelyen, 150m körül.
-
scyllarus
veterán
válasz
Babi Néni Tank Század, BNTSZ. Nagyon vegyes az állomány, de a hangulat kiváló. Alapvető kijelentés volt, hogy se CW, se század, semmi elkötelezettség, csak a játék élvezete.
-
sith7
félisten
válasz
igazad van, nagyon kemény lett szemből
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #16791 üzenetére
-
scyllarus
veterán
válasz
Random magyar 1: Felháborító tényleg, hogy nem a másik 5 hülyéhez hasonlóan a kőkemény frontját lövöd egy AT-2-nek, hanem megkerülöd. Ő biztosan úgy lett zöld, hogy szemből átlövi az ilyeneket, gold nélkül
Klános: nincs minden klánban WN korlát. Nálunk is van a lilától pirosig minden, és akik ráérnek, mennek együtt szakaszban. Soha nincs olyan, hogy te piros/narancs/sárga vagy, veled nem megyünk. Amíg van hely a szakaszban és online játékos, mindig megy a kérdés: jössz? A jómúltkor pont Emre futott össze egy ilyen szakasszal, Uniqum jól játszott szerinte is, a társa, hmmm.. inkább szájjal harcolt, van is 1000 WN különbség köztük. Ezért (is) szeretek itt lenni. -
mcwolf79
veterán
válasz
Nem tom miért Scrapyard-ot írtam, szal Belogorsk a neve
-
diegho
nagyúr
válasz
A Bélát 276 pen-el kétszer nem tudtam átlőni szemből forgatás nélkül.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #16726 üzenetére
Köszi. Változó hol jó hol nem...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #16689 üzenetére
Pár hete volt egy kis eszmecsere közted és Bingisz között a klánchaten a cérnával kapcsolatban (többek között) A végén azzal zártad, hogy igazából egyéni szubjektív vélemény kinek mi a jó tank és szórakoztató.
Így nekem szórakoztató, neki is, meg sem próbálok mást meggyőzni, mert minek? Van értelme? Viszont megértem, hogy másnak nem tetszik, vagy épp mással szeret menni( kivéve ha arty, azt nem értem megmuhaha)
Előbb amúgy a kis dög épp olyan kedvében volt, hogy 300 méternél távolabbról mind a hat lövés talált a mozgó célpontokra és még át is ütötte őket. Közelharcban meg már nekem oly mindegy a célzási idő ezzel.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #16570 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
ISU-152 fullos ágyúval brutális lesz
-
bullseye
addikt
válasz
-
Borote
addikt
válasz
Patrick76496 #16536 üzenetére
Chrome topicban találtam meg rá a megoldást.
AdBlock-ban vedd ki az easylist-et.(#16538) patrikgtaivs: örömmel
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #16508 üzenetére
Áhh, értem, szóval azért játszottál velük összesen 20 kört, mert jók. OK.
Ne válaszolj rá, tudod, hogy csak húzlak. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #16471 üzenetére
Váháháháhá mi ez az avatar?
Miért nem egy RanZaros Foch 155-öt kértél? Az úgy is olyan jó tank. -
KaLeun
senior tag
válasz
Patrick76496 #16423 üzenetére
Pedig jó a 132, sőt a te statoddal sokat is kellene sebezned vele. Csak ne jöjjön szembe egy autoloaderes, vagy gyorstüzelő scouttal...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #16423 üzenetére
Beteg srác ügyében ajánlom őt a figyelmedbe.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #16232 üzenetére
Az ilyen primitív megnyilvánulás azért kicsit vicces a maga módján. Igazi gyüngyszem
Ehhez csak lazán kapcsolódik egyik tegnapi csatám. 2 klántársammal toltuk szakaszban Siegfriedline-on és elég nehezen sikerült csak lehozni a meccset. Egy lila vagy kék BC25 rendesen beszólt nekem a végén, mert megjegyeztem a Tigris II-t vezető magyar játékosunknak, hogy ugyan miért nem támadta le a végén az IS-3-at, ahelyett, hogy megvárja az E-100-tól a végső lövést (rajta kívűl ekkor már csak a 2 artys szakasztársam volt életben).
Erre kapom rögtön a beírást, hogy tanuljak meg angolul és hogy mekkora egy lengyel idióta vagyok.
Válaszoltam neki angolul, hogy egyrészt nem vagyok lengyel, másfelől pedig tudtommal nem tilos más nyelven megszólalni és amúgy sem volt célom szétspammelni a csetet. Még erősködött kicsit utána is, de lassan véget ért a csata szerencsére győzelemmel. Őt az M40/43-as arty szedte ki kb 1200HP-ról a mezőn, ami megesik néha; viszont a csapat eredményeket megnézve azt láttam, hogy igazából sem sebzésben sem felderítésben nem mutatott sokat (utóbbinál talán 500 alatt volt). Lehet emiatt volt kötekedő kedvében a végén. Az már csak hab volt a tortán a T110E4-ük rám (E-50M) biztosan arrannyal lőtt. Nincs bajom a gold használattal, de akkora alap átütés mellett én nem sok értelmét látom -
bigobert
tag
válasz
Kb. egy éve olvasom ezt a topicok, de most esett le, hogy végig "patrikgravis"-nak néztem a nicked. LOL
-
Enzolord
addikt
válasz
Bakker, van ennek élete?
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #16227 üzenetére
sajnálom, azért köszi
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Patrick76496 #16223 üzenetére
@patrikgtaivs
Konisch 8.5 előtt:
Damage: 65 / 165 HP
Pen: 167 / 225
A RoF pedig kb. a mostani volt, 10-12 (?).
Btw, szép PT kör.
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #16223 üzenetére
azonnal repet kérek, különben ölök
4 napja kínlódok vele ... 1600 dmg a rekordom vele -
LZs?!
aktív tag
válasz
Patrick76496 #16167 üzenetére
@patrikgtaivs
Ott a pont, ebben nagyon igazad van. Nap mint nap fogom a fejem a T6-7-es VK (3601H, 3001P, 3002DB) játékosok miatt, akik a 88 milis csővel használják a gépüket, még szerencse, hogy a Pantherről levették azt a löveget.
Amikor a VK 3601H-t vittem, a Konish még nem volt opció, csak gold ammo-val, így maradt a 88-as; de ma már szigorúan az előbbivel hajtanám.
Ugyanakkor a VK 3002(DB) számomra a 88-assal volt az igazi; kb. egy hónapja végeztem vele.
A szokásos közhely: oldalról és hátulról elég T9-ben is elég, minden másra ott a gold ammo. Természetesen játékstílus kérdése.
-
válasz
Patrick76496 #16167 üzenetére
Ezzel a torll gun-nem troll gun dologgal kapcsolatban úgy gondolom, van aki mindennel jó (esetleg inkább a trollal) de pl. én azokkal nagyon sután játszok. Baromira zavar a nagy töltési idő és a pontatlanság így nálam nem kérdés, hogy eredményesebb és élvezetesebb is a játék a kis csövekkel!
Valahogy így van a tankokkal is. Mondjuk nehéz elképzelnem, hogy valaki mindennel (light, med, heavy, arty) játszik de nyilván vannak gamerek akik az összes tipussal jók, ha nem is egyformán. Nekem rá kellett döbbennem, hogy a TD-k -és úgy tűnik a medek az igaziak. -
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #16106 üzenetére
Bocs, hogy nem mentem szakaszban de Scheff-el húztuk az STA-a-t, nem akartam kihagyni, meg steam-elt is.
Most még egy pár napig ezt az ágat tolom. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Megtaláltam egy ideje a tökéletes mod összeállítást a játékban, azóta szinte csak azt használom. Amúgy én már a beta játék alatt is utáltam a gyári felületet.
(#16105) scyllarus Valamit biztos ha ennyire szereti, legalább élvezi vele a játékot, ami igen fontos dolog.
(#16109) dfsz34 Hát nekem összesen nem tudom mikor lesz annyi csatám, nem hogy egy tankkal. Három év alatt csináltam 14.000 csatát
-
válasz
Jaaaajjjj, jó is volt, a végére már 'megbabonáztam' az E75-öt. De fúúúúj a stock T54.
Amúgy igen, én is várom az 50 120-at, nagyon jónak tűnik.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #16007 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
Igazuk van, árulók ezt érdemlik...
Zill-től mit kaptatok volna.. -
scyllarus
veterán
válasz
Az utóbbi időben nekem is feltűnt, hogy rendszeresen nyerünk 40-%-os és vesztünk 60+%-os csatákat. Persze eddig is elő-előfordult, nem volt szentírás a jóslat, de az utóbbi időben jóval gyakoribb.
-
sith7
félisten
válasz
SP - vel csak gold - ot lőttél ?
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #15960 üzenetére
Mákos nudli...
Az volt a szerencséd, hogy TAragas gyorsabb volt, mert mehetett volna Neked is a skuló.. -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #15960 üzenetére
Te tudod
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15953 üzenetére
Azért nem látod, mert (psszt!!!) eladtam az első account-om. Aztán csak visszatértem.
[Itt] megnézheted, bár azóta az új tulaj is játszott vele jópárat.
Valszeg azóta jobb statot mennék vele, mert azért azóta is fejlődtem. Ha jól rémlik a top ágyújával csak párat mentem. Az új tulaj eleinte nem szerette, de csak addig győzködtem ,hogy próbálkozzon vele,mert jó tank. Azóta már ő is azt mondja, hogy jól lehet vele játszani. Más mint a 2 előr, de bőven használható.
Jelenleg az amcsi ágon az M6-tal "kínlódok", de ha meglesz megint az M103 (bár most nem annyira arra hajtok, amcsi heavy ágon egyelőre csak a duplázókat tolom le), és benne lesz megint párszáz csatám, ígérem visszatérünk rá. -
törölt tag
válasz
Kevés mod, és minden fölösleges vacak kikapcsolva a háttérben.
Mekkora felbontásod volt? -
sith7
félisten
válasz
de ha nem top tier, elég nagy szívás. Inkább vettem egy T-44-et.
És a T44 mit csinál Tier 10 -es tankok között ?
Szívtam a T54 - gyel is, mire meglett az ágyú rá, de a T44 - gyel menni 10 -esek között ... -
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15925 üzenetére
De cserébe majdnem 2-szer olyan gyorsan fordul az M103 tornya.
Lehet ezen vitázni ,hogy kinek mi jön be ,mi a fontosabb. Ennek ilyen a karakterisztikája, így kell (vagy nem kell) szeretni. Nem kell az ellenség felé mutatni az oldalát, ennyiPersze ez csak vicc, soxor ez nem kivitelezhető.
Nekem volt M103 ,és szerettem. ennyi. Kinek mi jön be. -
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #15925 üzenetére
Gratula a Leohoz majd tolhatjuk együtt azt is...
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #15889 üzenetére
Olybá tűnik, hogy mi sosem leszünk egy klánban...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15889 üzenetére
Nem értek egyet az M103-mal kapcsolatban. Ha te szemből belövöd a lövegpajzs mellett (főleg egy 13 90-nel), akkor te nagyon pro vagy. Amúgy amit leírtál az komplett majdhogynem minden T9-es heavy-re igaz.
Oldalról mit nem lőnek át szerinted?
Annyi igaz,hogy az M103-nál elvesztette azt a stílusát az az ág, hogy "kidugom a tornyom,osztom az áldást, szétlőni úgysem tudnak". De a páncélzata elég fifikás. Azonos tier-ben a kupolán kívül necces meglőni a frontját, mert szépen le van kerekítve minden. Olyan ,mint egy lánctalpas fánk. -
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #15845 üzenetére
Ha az utolsó ~6000 csatámat nézed, akkor megvan...
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #15845 üzenetére
Nincs kedvem az elejéről kihúzni az 50B-t. Chi-nu ott maradt az is6 event után, nem játszok vele.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #15801 üzenetére
Egy bázis védőkkel és támadó csapattal.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #15801 üzenetére
Én mennék is csak tanulnom kell, mert vizsga 24-én. Most meg kubik melót végzek sógoréknál, mert rájuk jött a felújíthatnék...
24-e után jövök, mint a marharépa.
Szerk.: ha találsz egyet megyek én is veled, mert a mostanit kezdem unni, de hogy miért azt nem tudom.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #15770 üzenetére
Tele van a játék velük, bár én nem szoktam shot-olni. Általában -ha van idő- leoltom őket és csá. Zömük primitív bunkó némi komplexussal nyakon öntve.
Cucuska2: Cigányozásra csak annyit szoktam mondani, hogy nem vagyok a testvére/apja/rokona...
-
válasz
Patrick76496 #15770 üzenetére
T10 csatában egyszer játszottam, villogok T34-nek, hogy tolasson kurva gyorsan hátra, mert egy FV183 néz rá. Vagy hármat villantam neki, erre kilövi az FV, és elkezd szitkozódni, meg gold noobozni. Beírtam neki, angolul, hogy mi a lópélót várt, hogy majd az FV nem lövi a testét, erre elkezdett cigányozni nekem, meg írogatott be mindenféle marhaságokat, amikor engem meglőttek.
Volt még valami másik hasonló eset, ott is le lettem cigányozva. -
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #15735 üzenetére
Milyen jó, hogy a hétvége elért a teljes wot-undor.
Nézegettem, jó kis akciók lesznek. Pénteken beléptem, megvettem többek között a Jagdpanthert, ha már akciós. Gondoltam, gurulok vele egy kört, Elindulok, tövig nyomom a w-t, 100m-t tudtam menni, bumm, M41/43... A következő csatát elindítottam, és olyat tettem, amit még soha: betöltőképernyőn alt+F4. A következő kombináció a shift + delete lesz.
Nincs nekem szükségem erre, amikor van Wolfenstein is a gépen.... -
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15702 üzenetére
Köszi,de nem a kör végett raktam fel,csak az idiota Löve az egész csata alatt szidott mindenkit.A csata alatt beirtam neki hogy ő se valami pro játékos mert 17k csata alatt 1290 wn8 a van.Épp hogy bezöldült.Ugy látszik a zöld szin feljogositja arra hogy mindenkit noobnak és idiotának tartson.
-
válasz
Patrick76496 #15702 üzenetére
Ja, Patrik, amikor fent vagyok, szoktam nézni/keresni a nevedet, bár ez most nem lesz valami gyakori, mert közeledik a szóbeli érettségi.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15696 üzenetére
Játszom az objectel.Most is volt egy jo csatám vele.
Löwe az egész végjátékban szidott mindenkit.A végén azért rámirt még privátban is.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 1 025
Szerzett kredit: 32 652
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
WN8: 5 152 (100) WN6: 3 716 EFF: 2 927 -
LZs?!
aktív tag
válasz
@patrikgtaivs
Egy 54%-os emberről én már azt hinném, hogy használ XVM-et, de ezek szerint ő nem. Írtam is neki, hogy az a T-150 (aki a nevéből ítélve nagy valószínűséggel magyar is) NAGYON messze van az zwack unicum szinttől, de ő ezt nem hitte el.
"Unicum retard" mint "egyedülállóan fogyatékos", és nem "fogyatékos" WNx Unicum...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Igen, az utóbbi időben feltűnt, hogy ts-en is elég gyakran használtad az autista jelzőt
-
törölt tag
válasz
Az 54%-os ember bizony használ xvm-et, csak te nem figyeltél... azt írta, unicum retard.... és unicum lucker...
Mint ahogy én is meg szoktam állapítani, hogy a paradicsomok a legszerencsésebbek néha.
Amúgy meg én is 54%-os vagyok, és nem használok xvm-et... miért kéne? Kötelező? Vagy miért nem hiszed? -
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15694 üzenetére
Köszönöm szépen.Ki fogom probálni az biztos.Ha már eljutottam odáig,akkor meg is veszem.
Az tetszik nekem a franciákban hogy gyorsak,de ami nem,az a pontatlanság.
Most a kedvencem az Object 704.Néha azért tud pattintani is.Ami pedig nagyon nem jön be az a Jagdpze100.Az elsö 10 es tankom,de nagyon nem tudom milyen taktikával érdemes használni.Messziröl pontatlan az ágyu,közelharcra pedig nem alkalmas mert egy kilött tank is megkerüli és a 22 mp töltési idö sem a legjobb. -
válasz
Patrick76496 #15665 üzenetére
Én is meglepődöm mindig, amikor a 2100-as WN8-ammal én vagyok 10 csatán keresztül a legjobb...
-
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15665 üzenetére
Szia.A 9 es foshrol mi a véleményed?Már nem vagyok messze töle.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #15554 üzenetére
Valoszinuleg egy lengyel "nev" ?
A lengyeleknel az sz= magyar s, az s= magyar sz.
Szoval SárikTankisztá kb.
De ha nem nev, akkor a bubanat tudja hogy mit jelent, a fordito nem dob ki semmit.
Nyelvfelismeresnel felismerte hogy magyar Szarik es = magyar Szarik
Ha pedig megis magyar, akkor az ik-et elhagyhatta volna, nem ?, azaz Szar Tankista
-
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15554 üzenetére
Elösször az AC n is használltam célzásgyorsitot.Most azon is csigaszem van helyette.Igy a spot dmg is jön a sebzéssel legalább.
Átrendeztem a skilleket ahogy tanácsoltad és jobb lett.Köszi szépen.
Az ST-1 nek meg utánnanézek.Biztos a részeges Boris lopja a löszert. -
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15535 üzenetére
Töltésgyorsito és álcahálo van a periszkop mellett az ISU-n.Jo darabig EGLD volt,de lecserélltem és igy jobb szerintem.
Nekem már megvan a Jgdpze100 de még nem szántam rá magam hogy a JT-böl átrakjam az embereket.
Az object állitolag jo kis gép.Azért ez már pattintani is tud.Szerintem szeretni fogom.
NA az ac 48at nem csipem.Se álcája és a löveg sem nagyon jön be.Hosszu célzásidö és pontatlan.
Majd meglátjuk a Focht. -
Steelheart2
őstag
válasz
Patrick76496 #15531 üzenetére
Köszi,de amiota lecserélltem a célzésgyorsitot periszkopra,jobban megy a játék vele.
Győzelem!
Csata: Malinovka
Jármű: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1 722 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 24 926
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
WN8: 3 381 (100) WN6: 3 220 EFF: 2 140
Bevétel: 15 026
Ezzel a csatával meglett az Obi is.
Ez pedig a mai stattom csak ISU-val.
Teljesítmény: 1 296
WN6 / Eff: 1 296 1 339Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
Csaták: 18 / 32 ( 56.25% )
XP(átl): 15 978 ( 499 )
Szabad XP: 1 199
Bruttó: 572 371
Szerviz: -454 507
Bevétel (átl): 117 864 ( 3 683 )
Sebzés(átl): 51 173 ( 1 599 )
Sérűlés(rát): 20 652 ( 2.48 )
Ölések(átl): 32 ( 1 )
Találat/lővés: 118 / 172 ( 68.6% )
Tudom hogy nem vagyok pro játékos,de igyekszem.(#15531) patrikgtaivs
Annyira szar a Fosh?Akkor be is fejezem azt az ágat azt hiszem. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #15531 üzenetére
9,6k sebzés?
Az tuti bugos. Nincs annyi DMG a tankban szvsz. -
válasz
Patrick76496 #15495 üzenetére
Szerintem az egész játék ott lett eltolva, amikor behozták a T10 TD-ket és medeket.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Patrick76496 #15476 üzenetére
Ja, értettem mire gondoltál a bekapott sebzéssel kapcsolatban, de én egyből összekapcsoltam az egész belső 0.9.0-ás statrendszerrel. A lényeg, nekem is jobban bejött a 0.8.11 ilyen szempontból is...
Arty-kat én is dislikekolom (ha egynél több van belőlük), bár iszonyat sokat mentem a kis SU-5-tel anno például. Jelenleg viszont egy darab sincs a garázsomban, untatnak. Sajnos a számukat a jelenlegi max. 5-ről úgysem fogják lejjebb venni, de további nerfre sincs sok esély a közeljövőben. Mivel mostanság akadt pár arty-val teljesítendő küldetés, remélem csak azért szaporodtak meg újra. A napokban szinte minden meccsemen több volt egynél oldalanként.
Megjegyzem, bár a WG szerint artyk gátolják meg a kempelést, számos alkalommal megfigyeltem már, hogy amikor nincsenek tüzérek és a td is kevés, jellemzően sokkal-sokkal izgalmasabbak, aktívabbak a csaták.
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #15478 üzenetére
Akkor jó, mert némileg úgy hangzott, és az nem lett volna szép tőled.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #15478 üzenetére
Majdnem...
Egyébként meg akit kiszed az arty, annak úgy kell, minek balfaszkodik. És sorba linkelhetném a 0 dmg-s lövéseket, amik kb 100x sűrübben vannak, mint az ilyen szép találatok... -
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #15476 üzenetére
Úgy érted, hogy Runo hogy meri a játékot teljes mértéken az alkotók elképzeléseinek megfelelő kereteken belül élvezni, de olyan módon, amivel nem értesz egyet?
-
mrszitya
senior tag
válasz
Patrick76496 #15463 üzenetére
- Igen, én nem akartam "bántani" szegény honfitársunk. De én is jót röhögtem/sírtam a jeleneten...
- Az átalakított stat ablak egyébként a kliensben nekem egészében sem tetszik mondjuk, de talán az XVM valamelyik későbbi verziójával feljavítják egy kicsit.
- A 29 nehéz tankkal kapcsolatban, nekem ezért is hiányzik a nemzetek csatája/confrontation. Abban a pár hónapban, amíg létezett ez a csatamód, sokkal-sokkal több full heavy-s (vagy közel full heavys) leosztásom volt, mint az egész korábbi WOT-os pályafutásom során, vagy mostanság. És ezek szinte mind nagyon élvezetes kis csaták voltak, eredménytől függetlenül is. Én remélem, visszakerül majd ahogy ígérik, bár tudom hogy sokan utálták ezt a csatatípust.
- Hmm, én még csak kb. 300.000-nél járok az SP-küldetésben, de talán meg lesz a végére. Mindenesetre a garázshelyeknek örülök (három van meg eddig), és legalább tanulom a lightolgatást. Élményt tekintve, egyik legjobb csatámat futottam a minap például a Crusader-rel (7601 WN8), illetve a kis M5A1-gyel is volt egy fantasztikus top gun-os/ászos/nagy kaliberes csatám (10179 WN8), csak sajna nem hittem el, hogy még le is hozhatom a meccset, így vereséggel végződött.
- Ja, a pályák. Én mondjuk pont szeretem például El Halluf-ot is, de újabban már Komarin-t is (ha nincs arty - bár ez majd mindre igaz
). Előbbin azért lehet taktikázgatni, ha az ember nem egy lassú gépben ül. Erlenberg azért problémás nálam, mert az egyik olyan map, amire egy nap százszor tesz be. Siegfried Line dettó. Severogorsk meg el lett szúrva szerintem, avagy még nem találom a helyem.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #15463 üzenetére
Ha nem lett volna full HP-m, akkor meg se próbálom.
A himmelsdorfi hegyről lejövet adott akkora lendületet, hogy azt hittem elég lesz.
Elég is lett, csak épp nem nekem.A nyertes csaták végjátékában, amikor már 100%, hogy nem tudja elbaltázni a csapat, akkor rendszeresen szoktam kisérletezni, hogy mit tudok lerammelni az e-25-tel, mert volt már amikor éles helyzetben vettem hasznát.
Ez most nem jött be, de legalább mindenki aki látta rajtam röhögött. -
KisApám
addikt
válasz
Patrick76496 #15392 üzenetére
"- Dream match: 30 emberből csak 2 embernek a WN8-a van 1000 felett, ráadásul az is a 2 legkisebb tank a mi csapatunkban. És a win rate is csak 4 embernek volt meg legalább 50%."
Számomra tökéletes volna
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Patrick76496 #15392 üzenetére
Azért én is be szoktam szólni, főleg ha olyan tank spam-eli a goltod, amibe rohadtul nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest