- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
kicsitrash #9940 üzenetére
Vedd meg, funnkodj vele egy kicsit (gold ammoval...
), azt add el.... Ha meglesz az e75 és egyszer lesz hat millám és összegyűlt rá az xp, én is beruházok rá, mert goldal jó volt vele aprítani
. De új legénységgel fogom ezt tenni. Az e75 marad a garázsban. Még egyszer nem követem el azt a hibát....
-
Patrick76496
őstag
válasz
kicsitrash #9889 üzenetére
Grat hozzá! Átlagsebzésben viszont én vagyok jobb vele.
(#9891) Antonius1978: Én T-34-85-nél képzelem azt, hogy T-34-85-tel játszok és tényleg.
Bocs ezt nem hagyhattam ki. Amúgy, összekevertelek Taragas-sal, eddig a percig azt hittem, hogy ő írta a hsz-t.
(#9895) Atlantis: A tornyon belüli gun depression valóban csak egy paraméter, de a tényleges gun depression, amibe a tank magasága is beleszámít már más tészta. Ebben a videóban tökéletesen látszik a tesztnél: hiába van az E-50M-nek jobb gun depression-je a T-62-höz képest 1°-kal, így is vele megegyező "magasságra" tud lőni. A másik érdekesség az, hogy az M48-nak hiába van jobb gun depression-je 3°-kal, a BatChat-hez és az Object 140-hez képest, mégis alig lő lejjebb hozzájuk viszonyítva, mintha csak 1°-nyi távolság lenne a 2 nyom között.
Szvsz a T32 ágyúja átlagon aluli a saját tierjében (pontosságot és átütést nézve, de ez nem jelenti azt, hogy használhatatlan), viszont cserébe maga a tank jó. Tényleg nem rossz löveg az M58 (én inkább ezt tartom átlagosnak), de manapság T9-ben szvsz nem nagy szám a -8°-os gun depression és a 0,37-es pontosság. Szerintem kiemelkedő löveg T9-ben az M62-T2. A többi cső, amelyiknek 440-490-es sebzése van, nem rendelkezik ekkora átütéssel (bár nem mintha a 244 nem lenne elég).
(#9899) emre: Neked ne is kelljen, ott van a Type-od.
Amúgy tényleg rikta hulladék A T-34-3, de jó köröket lehet vele menni.
(#9903) Stigma.HC: Az szép.
Nagyjából az IS-4 is ilyen lesz, csak annak sajnos nincs ennyire jó gun depression-je.
(#9907) sith7: Az lehet engem is érdekelne.
-
Flayer
senior tag
válasz
kicsitrash #9779 üzenetére
Szia!
Minden változás alatt lévő tankot lepucoltak!
Nem is Tiger,vk3601h is puci volt!
Nekem a depóban volt csak újra kellett rakni megvenni nem! -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
kicsitrash #9755 üzenetére
Nálam most tölti: 917,84 MB
Valahogy megértem, ha nem mobilneten akarod letölteni -
[HUN]Dani
őstag
válasz
kicsitrash #9704 üzenetére
Elméletileg igen.
-
Taragas
aktív tag
válasz
kicsitrash #9677 üzenetére
11.-én lesz ha minden igaz az eun. Az oroszoknál már 10.én. Azért kivi leszek mennyi mod fog működni, mert ugye test szerver alatt már lehetett elkezdeni a módosításokat, teszteléseket. Nah majd kiderül. Nekem igazából 3 dolog kell: Szerver oldali célkereszt, a jimbo célkereszt mód, xwm sonar modddal, és sebzés számlálóval.(meg a fehér hullák is jól jön néha, meg a napi statisztika)
-
virkir
veterán
válasz
kicsitrash #9677 üzenetére
-
Magany
tag
válasz
kicsitrash #9667 üzenetére
Igen persze, bezarom a jatekot. A tolal Commanderal csinalom a muveletet ugy ahogy leijak a telepites menetet. Szoval jobb klik es ugy nyitsam meg a commandert ea futtatas rendszergazdakent, aztan masoljak?
-
Borote
addikt
válasz
kicsitrash #9657 üzenetére
De hogy minek kell rá az a bili a tetejére... de nem ám akármilyen bili, olyan bili, amin van még egy bili
Ha leszednék róla azt a buta tumort, akkor még tetszene is. A végére végülis megszerettem. -
Flayer
senior tag
válasz
kicsitrash #9639 üzenetére
Szia!
Köszönöm a meghívót de most még nem élnék vele!Nem érzem még magam elég jónak egy klánhoz tartozáshoz így velem jobbak nem csak sűrűbben lennétek!
Majd ha sikerült tartósan zöld játékos lenni visszatérhetünk a dologra!
CW-re meg alkalmatlan leszek mivel tier 9-10 tankom nem igen lesz annyit meg nem tudok 5 tierben menni,hogy kitermeljem azok fenntartási költségét!
Lásd fent Rambo játékstílusom miatt igen sokat költök javításra emiatt feláldozom magam,hogy a csapat nyerjen!
De ezt nagyon kezdem unni lehet átváltok campelésre és fogadom vigyorogva a noob campers üziket! -
Djuree
félisten
válasz
kicsitrash #9627 üzenetére
átlag? elég szomorú világ lenne ha ez lenne az átlag.
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz
kicsitrash #9627 üzenetére
Nekem valahogy nem átlagosnak tűnik, sem statra sem iq-ra.
-
Enzolord
addikt
válasz
kicsitrash #9620 üzenetére
Most ia csak akkor megy Marder 2 ellen ha hülye a platoon...
-
Patrick76496
őstag
válasz
kicsitrash #9581 üzenetére
Oké, de most hogy jönnek ide a nyitott tetejű tankok?
Egyébként lehet elegük lett a sok unhistorical whine-olókból, valamilyen szinten eddig is törekedtek a történelemhűségre, persze csak addig, amíg ez a játék játszhatóságára nem volt kihatással.
(#9582) Taragas: Az egyetlen értelmes német gép? És a PzII, VK3601, VK3001D, E-50M, stb-vel mi van? Amúgy meg elnézést, nem tudtam, hogy ennyire baj, hogy valami nem OP. Ha le is nerfelik, akkor sem kötelez semmi sem, hogy német tankkal játssz. Fogalmam sincs hol olvastam, de nem lenne rossz ötlet, ha az E-75-öt felraknák T10-be. Szintén nem tudom, hogy honnan rémlik, de olyat is írt valaki, hogy miért nem csinálnak egy World of German játékot? Mindenki boldogan élne, tovább tudod. És akkor "nem rakná be a Tiger-eket T-54 meg M103 ellen." How terrible...
(#9583) Bingisz: Na az szép.
Én sem tervezem, hogy költsek rá, igazából még a kis Foch-ra sem kell meg az 50 120-ra sem. A közepes löveggel használható, bár cseppet nehéz vele játszani.
Amúgy az ST-I lassabban céloz, kisebbet sebez, kisebb a látóhatára, kisebb a fajlagos teljesítménye. Btw épp ezt írom én is, kompenzációként amiért a páncélt levették, annyival könnyebb is lenne.
Egyébként a T-62A olyan messze van az OP-ságtól, mint innen Los Angeles.
Miért is OP-k a T10 medek?
- T-62A: gyenge mobilitás, frontpáncél és gun depression, kicsi átlagsebzés -> 0 megfélemlítőerő
- 121: szintén nem valami fürge, a gun depression még rosszabb, és lassan céloz, ezen kívül ezzel a tankkal szvsz nincs más baj
- M48 ugye megint csak lassú, óriási papír célpont + még a kupolája is az
- az FV-vel csak annyi a probléma, hogy kicsi a max sebessége és a tornya nem nyújt sok védelmet
- Leo 1: extra könnyen belőhető nagy célpont, más semmi
- BatChat-nek csak a páncél, a célzási idő és a pontosság a hibája
- az E-50M-nek pedig gyenge a gun depression-je a magasságához képest, plusz fürgeségben sem bajnokAz előnyöket most nem írom le, azokat szerintem mindenki tudja. Ezen hátrányok miatt nem OP-k a T10-es medek, azt meg sem említve, hogy mivel APCR skúlót lőnek, ezért a játék a normalizáció miatt +2° döntöttséget számol a célpontjaikra, ha jól emlékszem.
A T57-en kívül szvsz a T71-re férne rá még egy nerf, meg az orosz T-54-re, amúgy a 9-es Foch rontásával nem igazán értek egyet.
- - - - - - - -
- harcra kész a "vörös hadsereg", kitalálhatjátok melyik csapatban:
- Szerintem megérte visszavenni az IS-3-mat, most már sokkal jobb gép, mint annak idején felszerelések célkül. Pedig hogy szidtam, amikor elkezdtem írni az ON topic-ba... Eddigi legjobb kör 4k dmg. Azt hiszem ez alkalmas, hogy menjek még vele pár száz kört. -
Atlantis
veterán
válasz
kicsitrash #9504 üzenetére
Nem biztos, hogy nálad is igaz lesz, de nálam az E75 után az E100 igazi ipari hulladék, egy 150 tonnás csalódás. Az igazi T10-es német HT az lenne, ha az E75-re rátennének egy nagyobb puskát (nem az E100-ét, mert az csak kredittemetésre való, inkább a JT-ágyú lenne rá tuti a többihez igazított paraméterekkel) és kész is van, semmi más nem hiányzik belőle a T10-hez...esetleg még egy kevés életpont.
-
Djuree
félisten
válasz
kicsitrash #9504 üzenetére
ezért jó a maus. azt semmi nem lövi át 300m-ről, de 30-ról se nagyon.
persze egyedül az se ér szart se, védeni kell a hátulját/oldalát.
-
Borote
addikt
válasz
kicsitrash #9491 üzenetére
Én 1300 körülire kaptam meg.
-
emre
veterán
válasz
kicsitrash #9220 üzenetére
Dehogy, inkább neki volt szerencséje.
Mondjuk a mi oldalunk nagyon szétcsúszott, semmi összmunka nem volt és én is egyenként vadászgattam az ellent. A végén nem lövettem szét magam, mert a 103-al beálltak foglalni, és csak közvetlen közelről tudtam volna sebezni a roncsok miatt.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
kicsitrash #9151 üzenetére
Viszont átütésben még így is jócskán elmarad a rövid cső gold ammoval. Kis tankoknál nem gond mert még vígan át lehet lövöldözni, de 8-as járműveknél gond lehet. Nem is kicsit. Szerintem.
-
mtade
aktív tag
válasz
kicsitrash #9128 üzenetére
A10 5800k alacsony minőségben 80-90fps. Időnként leesik 50 körülre, gondolom valami bug lehet a játékban.
-
dfsz34
őstag
válasz
kicsitrash #8988 üzenetére
Azért egy jelenetből nem kéne semmire sem következtetni. A top löveggel elég op a T29 azért, ha még hozzá tudnak hull down-t is, akkor azért nem szeded szét őket a tiger p-vel, pláne ha tudják, hogy hol kell lőni a tiger-t
Szóval igen, pár feltétel kell hozzá, de ha teljesül, akkor üt a t29
-
Dobi 562
addikt
válasz
kicsitrash #7613 üzenetére
Lehet, ha egy WoT-os klánba toborzol, nem pedig egy terrorszervezetbe.
-
Patrick76496
őstag
válasz
kicsitrash #2335 üzenetére
Tényleg nem kéne, de szerinted mennyit értenek meg belőle az amerikaiak?
-
Magany
tag
válasz
kicsitrash #2208 üzenetére
a legfrisseb verzio fut jelenleg
-
Fel
addikt
válasz
kicsitrash #2024 üzenetére
Minden áldott nap van szerver leállás / karbantartás és ütemezett. Téli idő szerint 6:00-tól 6:30-ig, nyári szerint 7:00-tól 7:30-ig.
-
virkir
veterán
válasz
kicsitrash #2024 üzenetére
Azért mert a hétfő reggelit már mindenki tudja, amióta megy a játék ha fúj, ha esik hétfőn reggel van egy félórás porszívózás a szerverben.
-
KaLeun
senior tag
válasz
kicsitrash #1894 üzenetére
Több hónapja.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kicsitrash #1888 üzenetére
megjavult, már beenged
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kicsitrash #1850 üzenetére
szivatnak... miután azt leszedte, most elkezdett kb. 700 megát tölteni... miért nem lehetett egy csomagban küldeni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kicsitrash #1835 üzenetére
Ja... 5 kor kidobott engem is és még mindig karbantartják.
Lehet most reszelik a kinai tankokról a sorját. -
kirjak
aktív tag
válasz
kicsitrash #1835 üzenetére
Most értem haza és valóban OFF...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
kicsitrash #1438 üzenetére
T1-3-ba nár jó játékosként és gazdagon kell visszatérni. Pl. fullos legénységgel, álcahálóval, távcsővel, ismerve a pályákat .
A VK2801 nehéz dió. Kezdetben veszteséges voltam vele prém accal is.
Most a FUN tankom troll ágyúval és 10db HE lőszerrel.
A statom még mindig rontja, de szeretek vele menni. Gyors agilis... arty killer. Igazi kikapcsolódás minden köröm vele, akkor is ha néha korán halok benne -
kicsitrash
aktív tag
válasz
kicsitrash #1323 üzenetére
http://worldoftanks.eu/news/5194-Short-server-maintenance-December-29th/
pedig mintha 11 órára emlékeztem volna...
-
Bingisz
addikt
válasz
kicsitrash #1277 üzenetére
Az a gond hogy nem unják meg és eljutnak 10-15k csatáig is....
-
scyllarus
veterán
válasz
kicsitrash #1279 üzenetére
Ja, ezek medek, heavyk, most nincs td-m egy ideje. A 193-at egy Marderrel is hoznám... Általában morcos vagyok, ha a saját hp-mnak megfelelő sebzést nem osztom ki egy csatában.
Nem ott tolják a legjobbak? Nézz át a másik topicba, diegho miket alkot Hetzerrel
-
Dobi 562
addikt
válasz
kicsitrash #1275 üzenetére
Nem tudom hogy lehet szórakoztató, hogy a csatái 35%-át nyeri SU-152-vel. Tehát döntően a bukás felé billenti a mérleg nyelvét... 3 csatánként kilő valakit.. 193 átlagsebzés, úgy hogy a csatái harmadát 7-8-as TD-vel futotta... Én már sokszor megpróbáltam magam beleképzelni az ilyenek helyébe, de nem megy...
-
scyllarus
veterán
válasz
kicsitrash #1255 üzenetére
Ezt a kettőt én is imádtam. A 85b állat, kár, hogy utána a sima 85 már közel sem olyan jó.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
kicsitrash #1229 üzenetére
Nekem sem a realitással van bajom, sőt. Sokkal inkább az zavar, hogy mennyire nem figyelnek sokan arra, hogy:
1. hátulról nem lökjük meg a célzó társat, mert amellett, hogy mellétrafál, még a vissavonulását is akadályozza
2. nem hajtunk előtte keresztbe, mikor a szerencsétlen épp sniper módban próbál lőni, mert a baráti sebzésért csúnya minusz jár, rosszabb esetben egy fővel fogyatkozik a csapat -
válasz
kicsitrash #1163 üzenetére
Bizony! Szeretem a francia nyelvet. Ki tudja mikor fog jól jönni, hogy tudom, hogy a chenille (f) a lánctalp, vagy a tourelle (f) a torony.
-
scyllarus
veterán
válasz
kicsitrash #1108 üzenetére
A B jó kis gép, imádtam. A "sima" 85 volt nekem hatalmas csalódás, ott fel is adtam azt a vonalat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kicsitrash #1094 üzenetére
40%-ot több ezer csata után úgy lehet elérni, hogy aktívan hátráltatja a csapatát. Rendszeresen afk/bot, teamkiller, blocker, stb...
Ha aktívan részt vesz a csatában és nyerésre játszik, akkor egy 48%-ot illene hoznia neki.
-
scyllarus
veterán
válasz
kicsitrash #1011 üzenetére
Én amit tegnap lehúztam, 675 mega volt. Erre elméletileg majd csak a lokalizációt tölti le délután, ha felrakom.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
560MB körül van a mérete.
-
D.Orion
veterán
válasz
-
emre
veterán
válasz
kicsitrash #1006 üzenetére
Persze, nem a stat fogja eldönteni a csatát, csak segit az alkalmazkodásban.
Meg épp tegnap akartam irni hogy a csatáim jelentős részét biztos a saját bénázásom miatt bukom el. Szerinem 15-20%-ról simán beszélhetünk amikor konkrétan csak téblábolok a pályán, mert vagy nem tudok, vagy mert nincs lehetőségem alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Például egy lassú heavy-vel maceràs a pálya másik végébe átugorni, azzal ha elindultam valamerre akkor tolni kell amig lehet. -
emre
veterán
válasz
kicsitrash #997 üzenetére
Csak magamnak.
Ez a három műszakos munkarend átka. Ha délelőttös vagyok akkor ilyenkor már célszerű lefeküdnöm.
Ha délutános vagyok akkor csak délelőtt érek rá egy kicsit, ha éjszakás akkor meg vagy kómás vagyok egész nap, vagy megint csak maximum este kilencig érek rá. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
kicsitrash #993 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #989 üzenetére
Persze ha nem jön be az ai tank. De ha veszel pl egy t-25-t azt nem fogod eladni szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #983 üzenetére
Ha van bia ami szintén 5%+-t ad mindenhez még saját tanknak is néznek.
Ha sokat játszol egy tankkal megérheti a festés. Ha nem akkor ablakon kidobott pénz. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
kicsitrash #981 üzenetére
8.0 ver-óta már nem csak cicoma. 5%-as csökkenti a tankod észlelhetőségét ha használod. Akkor jársz jól ha mindhárom tipusu festést megveszed - téli,sivatagi,nyári,így minden körülmények között hasznodra válik. A program automatikusan az a festést használja amilyen környezetű pályát tölt be neked a játék. Aranyért örökre,lreditért csak bérelhető
Látom Gyuri27 már rávilágított a dologra ..mire válaszoltam addigra már ő is írt .)
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #981 üzenetére
Már nem csak cép lesz tőle.
5%-t ad a cammóhoz. Nyilván aminek van is az elég sok tud lenni. -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #977 üzenetére
A legénységnek meg első skillnek mehet álcázás vagy látótáv nővelés (pk és rádiós azt hiszem).
Igazából a festés lenne jó. De ugye az 450k egy hónapra. Így meg nem éri meg (meg hát sok a városi pálya is).
Lényeg a lényeg. Szépen lehet dugni azt a kis td-t. A látótávolsága meg könnyen maxolható.
Talán ezért is nem boldogultam a sima 85-l. Mert az meg olyan vak mint az állat.
Valamint a 85b lövege még t6-ba is jó. A 85 lövegével meg nem tudtam mit kezdeni magasabb tierben. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
kicsitrash #973 üzenetére
Nos a Su-85b-t nem használtam,mert akkor még nem volt benn a Tech-Tree-ben. A SU-85-nek a VI-os ágyúja is erős és gyors is! A kisebb ágyúk,sajna gyengék.Mikor bekerült a SU-85b,ezzel egy időben elérhetővé vált a SU-85-höz egy VII-es ágyú. (Ekkor megvettem újra a vasat) Az már igen erős.Ha lesz lehetőséged fejleszd ki azt is,mert megéri!!!! Használtam töltésgyorsítót+pupillát és álcahálót. Kellemes csatáim voltak vele!
-
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #975 üzenetére
Kell rá háló meg optika. A világ végéig ellátsz, téged meg nem látnak. Ráadásul ez a két cucc simán rakosgatható.
-
emre
veterán
válasz
kicsitrash #973 üzenetére
Melyik su-t?
mert van pár.... -
Gyuri27
félisten
válasz
kicsitrash #966 üzenetére
A b és a 100 az szerintem jó. A sima 85-l nem voltam megbarátkozva.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
kicsitrash #693 üzenetére
Én az ELC AMX-re tippelek
-
Vigneau
félisten
válasz
kicsitrash #686 üzenetére
Vagy mint az LTraktor esete a 8-assokkal. Ki is hívta a top tankot.
-
nagysandor88
tag
válasz
kicsitrash #686 üzenetére
Mert az felderítő tank. Kifejlesztettem a VK2801-et. Eleinte szenvedtem a leóval, de megérte, sőt mondhatni megszoktam, hogy csak szpottolni van lehetőségem, és így is nagyon sok kreditet és xp-t hozott. Most a VK-val álom menni, és tapasztaltabban vezetem, amire a kis leo tanított meg.
-
nagysandor88
tag
válasz
kicsitrash #676 üzenetére
Ahogy előttem is írták pzIV-et nem rak IX-esek közé, max 7-essel találkozhatsz.
-
psycroptic
őstag
válasz
kicsitrash #676 üzenetére
Tier 5-ösként max light tankkal illetve arty-val rohangálhatsz 9-es tankok között.
Szerk.: jah meg ha platoonban játszol...
-
Vigneau
félisten
válasz
kicsitrash #670 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy lenne hirtelen újabb javítás... Csak nem Highway és South Coast HD 7950 bugját javítják? Viszont elég érdekes ez a bug, HD 6770M-nél semmi ilyen nincs nálam. Igaz, ott nem is annyira részletes a grafika, de mindkét VGA-n már a fejlesztett beállítást használom.
-
robogo81
senior tag
válasz
kicsitrash #653 üzenetére
-
robogo81
senior tag
válasz
kicsitrash #646 üzenetére
Jé,nálam is annyit mutat.
-
nagysandor88
tag
válasz
kicsitrash #649 üzenetére
Még nincs befejezve az oktatójáték. Bár ennek nem kellene bezavarnia...
-
bullseye
addikt
válasz
gyorsan fejlesszétek ki
aztán küldjétek be a bugot... -
nagysandor88
tag
válasz
Érdekes, nem lehet, hogy a tutoriál hiánya zavar be?
Mondjuk akkor is érdekes... -
bullseye
addikt
válasz
kicsitrash #642 üzenetére
pic or didn't happened!
-
nagysandor88
tag
válasz
kicsitrash #639 üzenetére
Fejlesztési költségre nincs akció...
-
bullseye
addikt
válasz
kicsitrash #639 üzenetére
Egy tank xp költsége eltérhet más és más tankról kifejlesztve. De nem a számítógépek között. Ugyanarról a tanktól ugyanaz a másik tank ugyanannyiba kerül. Ilyen akció sincs, nem is volt. Néha változik a költség, nagyobb patch esetében, de még úgy is ritkán. Ha két éve nézted az egyik adatot, lehet; ha ma nézted mindkét gépen, akkor lehetetlen.
Esetleg a még szükséges xp-vel kevertétek?
-
D.Orion
veterán
válasz
kicsitrash #637 üzenetére
Infók a wot.db-ről és wot wiki-ről:
Pz IV:
->VK3601H : 27.200XP
->VK3001P: 26.325XPPzIII/IV:
->VK3601H: 28.460XP
->VK3001H: 27.800XP
->Hummel: 50.000XPEszerint a Pz IV-ből tényleg olcsóbb volt a VK3601H.
Különböző, de akkor sem 8000XP, valamit benéztél.
Én anno észre se vettem, vagy azóta elfelejtettem, ez nem egy gyakori dolog, mármint, hogy különböző XP két ágról megközelítve.
-
D.Orion
veterán
válasz
kicsitrash #632 üzenetére
Mondom benézted! Hiába mondod, akkor is mindenkinél egyezik ugyanazon tankok kifejlesztésért szükséges xp és pénz mennyisége! Ennyi, benézted.
-
D.Orion
veterán
válasz
kicsitrash #629 üzenetére
Elnézted, nem kicsit hanem nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest