-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #51594 üzenetére
Egyetértek.
Viszont a T49 azért ebben a csatában annyira nem volt haszontalan. Mivel nem utolsóként halt meg, talán nem is meddő sebzést lőtt. A valós emberkét meg nem látjuk, mert rejtve volt, ez nem az igazi neve.
Az előző esetben pedig csak egy szimpla idegbeteg embert láthatunk, aki szerencsére attól függetlenül is jó játékos, hogy szeret artyzni. Legalább, ha a csapatban van, akkor nem madárlesen van jó eséllyel.
Tény, hogy mindkét emberke stílusa kissé faragatlan, mint a lugasláb, de azt el kell engedni. Én csak annyit írok ezeknek, ha megszólítanak, hogy "Thank you for your attention!" Esetleg dobok egy kacsintós szmájlit is, hadd b@ssza szét őket az ideg, hogy nem veszem fel a kesztyűt. -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51386 üzenetére
Ja... ez még az eszembe jutott.... vérvörös játékosok úgy tudnak helyezkedni , hogy a profik a fasorban sincsenek . Olyan mintha vonalzóval lemérné , hogy hol van az a pont , amikor még nem látok rá . Vagy ... a vérvörös játékost bekerítettük és jól látja (godolom ) , hogy vége a dalnak . Én az egyik oldalról , három másik csapattárs a másik oldalról . Jól látja a felállást , mert spoton vagyunk. Merre fog kitörni ? Persze , hogy a három tank felé ... grrr....
Szerintem nagyon sok - talán a fele is az - , a gép által vezérelt tank van bent egy-egy csatában . Nem mindig , de hogy nem szökő évente egyszer az is biztos . Annyi forgatókönyv létezik , ahány játékos játszik a játékkal ... de egy biztos , hogy semmi sem biztos . -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51384 üzenetére
A játék erősen befolyásolja a játékmenetet .... veled még nem történt meg , hogy semmit nem találtál el , az amúgy tű pontos löveggel ? Nem lőttél mellé , alá , fölé a 200-300 méterre lévő hegyomlás méretű - egyébként mozdulatlan - tanknak ? Bosszantó tud ám lenni . Lehet , hogy az a "szerencsétlen" a tőle telhető legjobbat nyújtotta , de külső tényezők nem engedték ezt prezentálni ... Bonts egy sört .... mindjárt másképpen látod a Világot !
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #51381 üzenetére
Mikor velem vannak ugyanezek a jatekosok, akkor meg loszart nem talalnak el kempules kozben. Elobb Siegfried Line-on spottoltam a mezot 3 teljes percen at, 6 ellenfel volt lathato.
Csapattarsak:
Scropion: 5/0 loves/talalat
Sta-1: 8/4
T34/100: 12/3Siman atjott az ellenfel a mezon, 5 perc alatt vege volt az egesz tragikomedianak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Dobi 562 #51374 üzenetére
Lenti chat ablakokból csak kettő ilyen van, a többi az gyönyörű jókívánságok tömkelege
(#51375) e-newsee Ilyen csodás helyezkedésekkel dunát lehetne rekeszteni.
Heavy hátul bokorban, TD menekül minden elöl, light végig mondjuk dühöngőben, etcetera-etcetera. Ezek pedig mindig a legindokolatlanabb helyezetkben. Persze mint tudjuk mindenki úgy játék ahogy akar -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #51350 üzenetére
121, t30, progetto 46 védte a 2 artyt. Úgy kikaptunk mint a szar.
De nincs tk.
Mai nap magyar szakasz 40-44% wr mindhárman. Kettő még csak csak. A lynx az 0 spot 0 dmg 1 perc és halt.
Ráirtam mindháromra. A srác közölte a stat nem minden és ők csak játszanak.
Mondom én i azt tenném ha a játék nem lenne tele ilyen botokkal mint ők. -
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #51344 üzenetére
Számomra érthetelen ez. Az alap taktikát nem tudják követni.... egy vak HT-val nem megyek ki a rétre amikor 6 TD várja, hogy szitává lőjjön a bokrok mögül, ahol ha okosan tolják fel se spotolódnak.. Én se vagyok pro, de az alapvető taktikákat próbálom követni minden pályán.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #51317 üzenetére
Franszia 9-es artyval voltam.
Meccs numerounó: minden fasza. Sebzés, kábitás, lánc, 4 kill adott mindent.
Kövi meccsen az első két lövésnél tudtam, hogy ez nem lesz jó.
Nem is lett. Persze kaptam a noob arty-t. Pedig semmivel nem voltam jobb vagy rosszabb.
Csa a mágikus rng-nek köszönhetően semmit nem találtam el. Ha igen low roll. -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51289 üzenetére
A fiatalkori jó reflexek már a múlté .... és a Német vonalon , ami a tankjaim gerincét alkotják , a páncélvadászok azok , amikkel még eredményes is lehet az átlagos játékos . Nem mondom , hogy nem kóstoltam bele más tankosztályokba , de az a dilettantizmus , ami manapság jellemzi a játékosok zömét , elvette a kedvemet . Most nem sorol fel ezeket , hiszen előtted is ismeretes milyen a csapatszellem manapság .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51267 üzenetére
Jajjjjj.... nem akartunk megbántani .
Te azon kevesek közé tartozol , akik nem kezdenek el személyeskedni és ócsárolni a másik teljesítményét , ha éppen a másik nem ért veled egyet ( más véleményen van ) .(51270) tankos50 : Vagyunk így egy páran .... én személy szerint vagy 300E ft-ot biztos betoltam a kasszába . Annak ellenére , hogy nem értek egyet a WG-vel bizonyos kérdésekben , nem sajnálom tőlük a pénzt ... így ez nem igaz . Régebben nem sajnáltam . Ma már nehezebben nyílik a buksza .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51260 üzenetére
Akkor van a kötelező pattanó , ha a kaliberbe ( jelen esetben 128mm ) nem fér bele ( jelen esetben 50mm ) min. 2x az átütendő normál páncélvastagság .
A profiknál zsinórban bemennek a hasonló lövések . A tornyozó ellenfelet is pikk-pakk kiszedik a kobakra elhelyezett lövésekkel . Gondoltam , ha nekik megy , megy nekem is ... ja.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51251 üzenetére
Hülyeséget írtam ..... csak 2x-es kaliber szabály . A 2x-es kaliber szabály annyit tesz, hogy ha (több mint) kétszer nagyobb az ágyúd kalibere, mint az átütendő páncél, akkor nagyobb eséllyel fogod átütni.
Ebben az esetben 70 foknál nagyobb beesési szögben is be kell vinnie véletlen szerűen a sebzést . Tehát nem automatikusan lepattanó . -
törölt tag
válasz
Dobi 562 #51241 üzenetére
Köszönöm, nagyon keveset.
Annyira nem fogott meg, kemény M.A.G.U.S.-os vagyok! -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51228 üzenetére
Lehet , hogy a top játékosok lennének a nyertesei , de nem feltétlenül . Szerintem a top játékosok kapnak több támogatást az RNG-től és nem a gyengébbek . Az RNG hatásainak a minimálisra csökkentésén nem tudom , hogy mire gondolsz . Szerintem fújhatjuk , ha az "irányzót" kancsallá teszi az RNG és nem talál el semmit .. vagy éppen olyan pontokra vezeti a lövésedet - holott nem oda céloztál - ahol már nem ütöd be az ellent . A fantasztikus csapatelosztást is mondhatnám , ami gátat szabhat a sikernek . Egyik oldalon meta tankok kiváló statisztikával ... míg a másik oldal kartonpapírból hajtogatott Haevy áldozatok . Mondhatnánk , hogy mindenki játsszon meta tankokkal , de ezt nem mondjuk , mert akkor mi végre a cca. 500db kifejleszthető és megvásárolható járgány ? Nem vitába akarok veled szállni , csak leírtam a véleményemet .
Ui. Valóban jól sikerültek a Német közepesek ( VIII,IX,X es ) megvásárolható álcastílusa . Nem akartam már költeni a játékra , de elcsábultam . Annak ellenére , hogy ezer éve nem gurultak ki a garázsból .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51226 üzenetére
Nem kell egyet értened velem , és nem is figyeltél .... én ezt írtam "A legnagyobb vesztesei egy ilyen napnak a top játékosok és az igen gyenge játékosok lennének . " . Persze lehet , hogy azokat tekinted gyenge játékosnak , akik gyengébb statisztikával rendelkeznek mint Te .Ha így nézzük , akkor valóban gyenge játékosok , de ez így nem igaz . A sárgák is jó játékosok , ha nem húzza vissza őket az RNG.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51220 üzenetére
Efelől semmi kétségem ... havonta egyszer 24h-ban lehetne RNG mentes időszakot tartani . Kíváncsi lennék mennyire szakadna szét a mezőny . Te soha nem voltál kíváncsi , hogy mire lennél képes RNG nélkül ?
jano_77 : Bosszantó , vagy inkább elkeserítő ez a közöny a csapattárssal szemben . Én mindig segítek , ha bajban van egy csapattárs ... nekem is jó érzés segíteni másokon , és a segítségre szoruló is érzi , hogy figyelnek rá . Sokszor nem értem az embereket .
-
tankos50
tag
válasz
Dobi 562 #51210 üzenetére
pedig egyszerűen írtam , annyira egyszerű mint a faék
""Nem értelek. Eddig amellett kardoskodtàl, hogy nincs joga senkinek megmondani senkinek ki hogy jàtsszon""
most sem mondom meg hogyan játsz , csak azt írtam én nem szeretnék veled sosem egy csapatban lenni
te viszont most is : ""aki céljànak megfelelően hasznàlja a tankjait""
nem , használja ahogyan akarja , az ő dolga
semminek nincs leírva a szabályban a feladata , melyik tanknak mi a céljaa sivatagi viharban például könnyűtank szedett ki 8 orosz T72-es nehéztankot
akkor mi is a faladata , célja a könnyűtanknak ? s ez csak egy a sok példa közül
s ami a legfőbb : ez még mindíg csak egy játék
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #51175 üzenetére
Mikor 5-6-7-8 lossal kezdem a napot be szoktam irni.
Erre jön a válasz játsszak jobban. Mondjuk igaz ha úgy tolnám mint skill akkor 90%-ban lehoznám az amúgy bukott meccseket.
Minap a tuskó hoppkins beáll d-e 1-be. AMúgy is kevesen mentünk oda másik oldalt a lemingeket letolták.
Type4, 113 egyből halt. És én vagyok a kemper. Aki beljebb áll és nem löveti szét magát a szembe kempelő 5 td-vel meg az artyval.
Ehhez nincs elég esze az állománynak. -
KISDUCK
addikt
válasz
Dobi 562 #51141 üzenetére
Ja hát nem rossz dolog ez a skin árusítás, tényleg lehetne többféle. Én az eventben aktiváltam az amx 1390-t még 70k damázs kell a skinhez. Light tankhoz miért nem tudtak volna "összes hozzájárulást" meghatározni. Nem baj így is örülök neki és amúgy is nagy kedvencem a 1390, szóval végig szenvedem az eventet így vagy úgy.
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51139 üzenetére
Amúgy tök mindegy .... a lényeg azon van , hogy elmondhasd a véleményed és azért senki ne akarja átharapni a torkodat , mert ő másképp gondolja. Szabad véleménynyilvánítás van , de ezt nem mindenki tudja vagy akarja elfogadni . Én nem tényként állítok dolgokat , hanem a megfigyeléseim alapján alkotok véleményt .
Viszont a tévedés kockázatát fenntartom magamnak .Más ....
Olvastam , hogy megvetted a 3d-s festést . Tényleg baba a sok csiricsáré "alkotás"-hoz képest , amit eddig préselt ki magából a wg . Lehet , hogy új dizájner csapatot alkalmaznak . (?) Szerintem rengeteget dob a játékom , hogy a legapróbb részletekig szépen kidolgozott grafikával dolgoznak . Úgy a pályákra vonatkozólag , és a járműveket tekintve is . Ebben kitesznek magukért . Gyorsan megjegyezném , mielőtt belekötnének , hogy csata közben nem a fűszálakat és a lepkéket nézem , de a szép "tálalás" igenis dob a játékélményen .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51135 üzenetére
Nem arra hogy jobban mozognak , vagy jobb a lövegük ..... hanem arra , hogy gyenge pontra célozva egy gyenge játékosnál szinte nincs "szóráskép" , hanem pontosan oda megy a lövedék ahová célzok . Míg egy jobb játékosnál iszonyatos "szórásba" kezd a löveg .
A kerekes szaroknál a lényeg az elé tartáson van , de még ha eltalálod is , a "szóráskép" sokszor a kerekekre vezeti a lövedéket , nem a testre , ahová céloztál . Amúgy nyugodtan lehetsz nagyképű ( mert miért ne ? ) ..... jól játszol !
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #51124 üzenetére
Haverom folyamatosan ezen sír és panaszkodik, hogy gyakorlatilag BOT játékosok gyepálják szanaszét és Ő meg nem tudja Őket sebezni, mert minden pattan vagy egyszerűen még el sem találja - pedig láthatóan DE. Én is találkoztam már hasonló esettel, nem vagy egyedül.
Viszont mióta nem léptem be, egész nyugodtság van. -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51118 üzenetére
Nekem nincs összehasonlítási alapon ... 2017-ben kezdtem a játékot . Akkor sem volt igazi csapatmunka , és általában most sincs . Az egérrel voltam a Fisherman's Bay pályán ... ráírok a többiekre , hogy nyomjuk meg . Azt hiszed követtek ? Sikerült az ellenséges vonalat áttörnöm és pattintás , sebzés is összejött rendesen , de az ágyúfölénnyel szemben idővel alul maradtam . Amikor beadtam a kulcsot , akkor indultak meg a hátam mögül a takarásból a szövetséges nehezek ( Defender , IS3 , meg még páran ) . A már leamortizált tankokkal a szövetségesek könnyedén végeztek , és meglett a győzelem is . Végül bejött ez a variáció is , de a bőrömbe került . Ha ebben a csatában fele pattintás sikerül , akkor az ellenséges vonalak előtt kilőnek . A többiek szana-szét rohannak , vagy ami még rosszabb , egyesével indulnak meg . Apropó .. az egyesével indulnak meg a takarásból , hogy aztán egyesével leszedjék őket az eléggé jellemző . Szerintem a csapatban véghez vitt , lendületes támadás a siker kulcsa .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51116 üzenetére
Nem érted ? Pedig egyszerű ... vannak akik játékként kezelik a játékot . Gurulnak egyet - kettőt vagy sokat , és tetszik nekik a virtuális környezet. Vagy az , hogy milyen faxán fordul sarkon a páncélos és egyebek . Nyilván Nálad és egy kicsit nálam is , ez nem csak egy egyszerű játék . A kevésbé szerencséseknél életforma ... ezzel kelnek és ezzel fekszenek . Nem bántani akarlak , csak néha az az érzésem , hogy mi gondoljuk rosszul .
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #51110 üzenetére
Majd ha a játékosok nagy része veszi a fáradságot, és csata után kielemzi, hogy mit rontott el a célzásoknál, vagy hogy esetleg őt hol lőtték be, hogy a későbbi csatákban alkalmazni tudja visszafelé, majd akkor talán beépítik. Nekem is fent van, de csak egy két furcsa esetnél nézem meg, és akkor rádöbbenek, hogy annál a tanknál az a pont, ami 90%-ban weak spot, éppen az egyik legerősebb rész. Mint pl a kolléga fenti példája, ahol pont nem érdemes az alsó lemezt lövöldözni, mert elég masszív. Ellenben pl a legtöbb orosz tank alsó lemezével.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51086 üzenetére
Majd minden legénységem páncélvadászokból került át egyéb tankokra .... erre is . Az álcától többet nem pattint , bár kevesebbet sem ... szerintem . Ez az átka , ha egész képernyőképet linkelek be . Fürkésző szemek vizsgálják , hogy mibe köthetnek bele ...
Kössenek bele a be..nba .
Mások okosabbak ... kitakarnak szinte mindent . Ők a profik .
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #51039 üzenetére
Azt irta a TD-k miatt van neki full HE kiosztasa, mondjuk nem ertem AP-val vagy APCR-al miert nem tudja beutni oket. Meg egyebkent is a bazisunk mellett kempelt, ugyhogy nem sok eselye volt neki TD-vel talalkozni. De az legalabb kiderult, hogy nem bot hanem hus-ver ember.
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #51037 üzenetére
Így vagyok kb én is, csak én max a felét hozom a te szintednek. De ha látok valami szép megmozdulást, vagy összjátékot, akkor mindegy, hogy ellenfél, vagy csapattárs, én is szoktam gratulálni. Mindenkinek jól esik, és egy kevésbé jó játékost még motiválhat is extrában. Nekem pedig nem kerül semmibe.
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #51035 üzenetére
Talán elloptál előle egy killt, a fene tudja.
Tegnap én is csak pislogtam Siegfried Line-on. Két bázisos móka volt, az ellenfél volt a tavaknál. Átnyomtuk a várost, maradt egy Hallcet-jük, egy Cromwelljük, és egy Pz Sfl IVc, akik elbújtak a tavak környékén a bokrokban.
Nálunk egy Amx elc, ARL V39, meg még pár tank, már nem emlékszem mindre, de fölényben voltunk számszerűleg. (Ha egyszerre rusholnak több helyről, akkor meglettek volna, de ugye ilyenkor kötelező egyesével a halálba rohanni).
Plusz én egy Churchill VII-tel letáboroztam az egyik bukkanó mögött, hogy a spotot tudjam esetleg lőni, vagy ha rám lőnek, és felvillannak, akkor a többiek tudják lőni). Amikor az amx-ünk spotnak nem nevezhető tili-tolija közben meghalt, jött az üzi, hogy idiot Churchill, move, meg camper in the same bush. (még csak nem is bokorban álltam meg)
Én nem vagyok olyan, hogy ráírogassak emberekre, de megkérdeztem volna tőle, hogy mégis mit kellett volna tennem egy Churchill VII-tel az adott helyzetben 210 HP-val, 337m-es látótávval, nulla álcával, 15-20km/h sebességgel, 87%-os, 0 skilles legénységgel (lámpás nélkül), stock gunnal.
A végén megnéztem, mit műveltünk. Nekem lett kb 1200 sebzésem és majdnem ugyanennyi blokkom még a városi közelharcból, neki kb 600 dmg, és minimális spot.
Én tényleg vártam az üzenetet csata után, de nem jött. -
KISDUCK
addikt
válasz
Dobi 562 #51006 üzenetére
Erre nincs magyarázat, legalábbis logikus nincs. Tegnap néztem youtube-on idei ikszfaktor jeleneteket és ott is hasonló kérdés vetődött fel bennem. Elmennek az emberek, hogy ő tud énekelni meg bírja a kritikát és amikor mondják neki, hogy ez nem elég akkor felrobban a méregtől. Itt is valami hasonló mehet. Jut eszembe a másik topikba van hasonló karakter. T8-10-be játszott obj 430u-val és csinált valami nagyobb sebzést, de úgy hogy max rangeről lövöldözött egy permetezőgép pontosságú löveggel ahelyett, hogy tolta volna a frontvonalat előre és közben csinált hülyeségeket is a végjátékban és amikor közöltük vele, hogy "hát haver ez azért nem volt frankó" akkor meg volt sértődve ránk.
-
Gyuri27
félisten
-
KISDUCK
addikt
válasz
Dobi 562 #50984 üzenetére
Pont T8-10 volt.
szerk.: tegnap akartam még az IS-sel játszani, mondom kipattintok vele 20k xp-t a maradékot meg kiváltom papírokból. Sajnos ez a terv nem jött össze, az IS egy rakás sz@r. 2013 novemberében kezdtem a játékot és régen jó volt az a tank, tényleg. Most egy marék sz@r. Inkább elszórtam a szabad xp-m és a váltotam papírt az IS-M-hez.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50940 üzenetére
Akkor már nem sok kell....
Tölthetnél fel pár sikeresebb csatát a köz javára.
( ahogyan ígérted )
Nekem majdnem mindegy , hogy nyerünk vagy vesztünk , ha izgalmas a csata . A győzelmi arány a számomra másodlagos . Még szerencse , mert a béka segge alatt van .
Ha az ellenfél jobb, azt el kell ismerni .
A gyáva játékosok viszont az én idegzetemet is kikezdik . És ez az ami igazán bosszant .... no meg a bug-ok , amit nem javítanak .
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #50928 üzenetére
A tokenes dolgot nem igazán értem. A 9-10-es tiernél nem feltétel a győzelem, csak top3-nak kell lenni alap xp-ben a saját csapatodon belül. Azok alapján amit írtál ezt az első csatában teljesítened kellett aztán meg nem is kaphattál érte több tokent.
Miért az OFF topikba írsz ON dolgokat?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #50924 üzenetére
Volt már hogy csata után rákérdeztem egy-két ilyen véglényre, hogy ugyan mit élvez a játékban és miért erőlteti, miért nem keres vmi egyszerűbbet. Vagy elküldött anyámba és leBOTozott vagy pedig kaptam egy
smile-t.
De én sem értem, hogy mi örömet élnek át ilyen hozzáállással, ilyen SEMMILYEN játékkal - amikor végig bujkál!? -
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50905 üzenetére
Nem bántottál meg . Elfogadom a kritikát , ha azt nem bántóan , személyeskedő stílusban adják elő . Átlag cca 2000 pattintás/csata . Lehet , hogy ez kevés .. minden bizonnyal . Viszont a IX-es Mauschennel fényévekkel jobb a nyert csaták száma ... azt hiszem 140-150 csatánál 56% . Ha jól emlékszek .
A Maus esetében - mint a többi nehéz tankom esetében - is az a legnagyobb problémám , hogy legtöbbször hatalmas túlerővel kell felvennem a harcot . Sokszor siralmas a csapatok összeállítása is . Nem ritka a hátul kempingező csapattárs akivel vállt vállvetve kéne áttörni , vagy megfogni az ellen vonalait . Egyedül nehéz hatékonynak lenni 3-4 ellenséggel szemben . Vannak azért jó csatáim is vele , ahol minden úgy történik , ahogyan kell . A csapattárs támogatása a nehéz tankoknál is nagyon fontos . Szerintem . -
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #50900 üzenetére
Sajnos Prohorovkán az a trend már egy jó ideje, hogy elmennek a 1-2 vonalra legalább 7-8 tankkal és megállnak a legutolsó mezőben és onnan várják, hogy az enemy rájuk vonuljon és szétlőjék őket halomra. A dombra is elmegy minimum 4-5 tank, akik a domb takarásában megállnak, hogy véletlenül se spottolják fel az enemy dombon lévő tankjait. Ebben a formában igen nehéz győzelemre hozni a csatát.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50879 üzenetére
A fentebb említett csatába a Kranvagn-t vittem . Ha valaki dombharcos , akkor az ő .
Nyilván vannak stratégiai pontok , amik prioritást élveznék ( ebben az esetben a város ) , de ha beengeded az ellent a városban harcolók seggébe , akkor nagy valószínűséggel a csapatnak halnia kell . Egy esetben működik az one side , ha az elkövető csapat tetemes xvm előnyben van és pillanatokon belül ledarálják a várost . . Gyorsan hozzá tenném , ha jó csapattal áld meg a wg ( Sárga , zöld , esetleg kék , lila ) , akkor nagyon ritkák az egyoldalú megközelítések . Én ezt tapasztaltam.
emre : Ismét önmagad vagy .....
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50868 üzenetére
Próbáltam ... de ahhoz még kismiska vagyok .
A VI-os tier tankjait próbálgattam , de elszállt felettünk az idő ( meta ) . Dicker Max , Nashorn . A II. kiválóság jel rajtuk van , de ahogy elkezdtem velük játszani , azonnal visszazuhantak 75% környékére és azt tartják stabilan .Ez is a jelenlegi meta rovására írható egyesek szerint . Igazuk lehet .
Amitől még viszketett a tenyerem az a Super Conqueror ... de nagy csalódás lett a vége . Ott hugyozzák át , ahol akarják . illetve , sokszor kapok olyan csapattársakat , akik egy mákszemnyi taktikai érzékkel sem rendelkeznek . A legtöbbször egymagam veszem fel a harcot 3-4 ellenféllel . Persze ledarálnak . -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50778 üzenetére
Tudom .... arra akartam rámutatni , hogy milyen csapatokat tud összegereblyézni a wg egymás ellen . Újabban egyre több ilyen csata van ( vice versa ) . Kopik az adatbázis , amiből dolgoznia kell...
Gondolom vért izzadnak , hogy majd mindenkinek szinten tartsák a teljesítményét .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #50772 üzenetére
Jelenleg a Maus-t nyaggatom több kevesebb sikerrel .... inkább kevesebbel .
Az soha nem fogom megérteni miért van az , hogy amerre indulok , max 2 csapattárs jön velem . Természetesen az ellenünk felsorakozók 2x-es túlerőben vannak . Daráló.És 10 csatából 8x ez van . Már gondoltam arra is , hogy sátrat bontok a bázis közepén . Jöjjön helybe az ellen , ha akar valamit . Azt már meg sem említem , hogy minden csatában én vagyok a fő célpont .
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest