- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #38429 üzenetére
Innen látom a lövésnyomokat a tornyod tetején.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #38363 üzenetére
Kicsit sem önkényes ami ott megy ! Úgy törölnek posztokat , hogy arról nincs háttérinfó és semmi tájékoztatás !
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #38355 üzenetére
Teljesen igazad van, de bevallom őszintén, hogy a pénz nálam (is) nagy úr. Kredit farmolásra pedig nekem még csak a JT alkalmas (nincs más T8-as prémem). Azért a kis pénzért meg muszáj
néhagyakran menni, még ha egy Löwe jön is szembe... (Az ilyen "mindig-valami-akciós" időszakban csak úgy folyik ki a kredit az ember kezei közül.) -
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38321 üzenetére
Gyors vagy grat.
Tegnap még csak T1 Heavy volt free xp-ből ma már M6.
Honnan generáltok ennyi free xp-t? -
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #38310 üzenetére
Nekem a végére bejött az M103 nincs gond ha nem tolod az első sorban vele!!
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38307 üzenetére
Nem rossz az a T1 még nálam is szépen szerepelt, jelenleg az M6 várja a nagy lövegét hogy kimerészkedjek vele a garázsból.
(#38308) grizlisandor
Úgy úgy, itt minden témára van találat pl Legszebb nők! Persze, itt is adott a "kinek mi" jön be.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38307 üzenetére
Na hajrá nem feladni miattuk az ágat.
Én megrekedtem az M103nál, mert nincs bele legénységem. A T32 megtartós, és idő mire lesz egy 3 skilles legénység az SP-ben...Szerintem biztos van olyan topik itt PH-n, ami kielégíti az igényeidet!
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38297 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38293 üzenetére
A jó nő itt kezdődik: Kate Upton(katt)
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38273 üzenetére
Korán van még nekem
Tiger-en nem az első sor kell hanem a második.
Oda mit tennétek? -
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38273 üzenetére
Köszi.
Azt hiszem most már előkapom a nagyméretű szerszámkészletet, nagy eü csomagot és auto tűzoltót mert egész szép (106, 42, 38 db) gyűjteményem van a stug kampány küldetések hozamaként amiket eddig sosem használtam.Ismerem a linkelt oldalt és ott szoktam infókat gyűjteni de néha annyira sablonosnak tünik hogy elgondolkodtat ezért szoktam rá kérdezni.
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38262 üzenetére
Köszi.
Tigris első sorba mint legtöbb esetben, lámpa + többieknek javítás?
-
Greentea
senior tag
válasz
MinionFlasH #38232 üzenetére
De nálam még mindig etalon az első részben szereplő múzeumos és mekis jelenet.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #38210 üzenetére
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #38062 üzenetére
Én csak akkor néztem streamet mikor sorsoltak goldot vagy Type-59-et. Inkább a saját accommal foglalkozok.
Kakumix: Nem baj, szórják csak! Amíg pénzelik a WG-t addig van nekünk ingyen játék
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #38058 üzenetére
mindig ilyen, egy Matyashun lilában
qeresd meg a videót ahol qb rekteli e100-al -
Dobi 562
addikt
válasz
MinionFlasH #37871 üzenetére
Igen, en voltam az elkoveto. Koszi!
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37873 üzenetére
Leszedtem a minőséget kicsit jobban és 141mb lett, fel is tolom rögtön.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37871 üzenetére
Handbrake-el szoktam, 809MB lett, ez már használható, valamikor estefelé feltolom majd.
-
rlazol
veterán
válasz
MinionFlasH #37584 üzenetére
ez vmi kláncsata? és mi értelme van 7 artyval csatába menni?
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #37564 üzenetére
nem fogod megbánni, hogy így döntöttél
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #37547 üzenetére
Ennek az átütése sem lesz jobb keményebb 10 -esek ellen
Én tuti nem venném meg
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #37544 üzenetére
Az átütése jobb, de ennek gondolom nincs spec MM - je
-
Blue Eagle
őstag
válasz
MinionFlasH #37540 üzenetére
Semmi komoly! Az sima IS-3 négy tagú legénysége helyett, három fő van. Ugyanis nincs szükség a töltő katonára, helyette egy "szerkezet" -automatikus betöltő- dolgozik.
Előnyei lehetnek, hogy nem lövik ki a töltő urat, (viszont ez az autóloader izé mint modul sérülhet. -gondolom...) és a legények gyorsabban fejlődnek, mert csak három felé oszlik a tapasztalat.
Meg asszem nincs AP Hanem ez helyett APCR van ez is az elsődleges skuló. -
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37523 üzenetére
Értem, köszi akkor majd megpróbálkozom vele mert találtam egy "settings" fálj-t.
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37458 üzenetére
Feltettem kíváncsiságból, tetszik az átütés jelző végett.
Nekem valahogy a gyári nem jelzi vagy csak én nem látom pedig "xy alak átütésjelzővel" állítottam be.
Nem szeretem az ilyen csicsás/számomra zavaró kijelzőket.Lehet ezt konfigolni ha igen melyik fájlban keresgéljek?
Páncélvastagság mérő
Lőszerszámlálót.Függőleges löveg kitéríthetőség értékmutatót.
Töltésidő kijelzőt.A becélzott tankét is.
Életerő %-ban kijelezve.Távolságmérő.Arty célzót is tartalmaz.Valamint ha sniper nézetben nem lenne a "betört üveg" hatás akkor még jobb lenne.
Szerk: Áthízottakra nem lenne szükségem.
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37453 üzenetére
Kellerman néven keresgélnék, neki voltak ilyen jellegű modjai.
-
rlazol
veterán
válasz
MinionFlasH #37289 üzenetére
én itt...
-
válasz
Az első fele kész, a második fele 5/2, de hogy legyél az első ötben, éld túl és még meg is kell nyerni... nem kicsit kitolás.
Tud valaki esetleg olyan magyar nyelvű nyilvános fórumot, ahol modkészítéssel foglalkoznak?
-
zolika15
tag
válasz
Most léptem be 4 meccsből 1 nyereség, szép hétvége...
-
emre
veterán
válasz
Nem érdekel a garázshely, e hó 4-én játszottam utoljára.
Az on-ba is alig írok és lassan már az ide sem posztolhatok annyira inaktív lettem.Pedig azt a nyamvadt T55 mt-15 küldetést csak össze kellene hoznom még az idén.
-
rlazol
veterán
válasz
MinionFlasH #37234 üzenetére
köszönöm!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #37229 üzenetére
Ahoz a cikkhez szóltam hozzá párszor. Többen leírtuk , hogy félrevezető információkat tartalmaz és helytelen adatokat adott meg az író , de nem kicsit. Valamint nem teljes az írás ! Persze jöttek a haverok aztán mondták az igét nekünk. Mivel épp unatkoztam így nem hagytam magam és volt egy olyan kijelentésem , hogy egymás izéjét szopkodjátok itt ahelyett ,hogy valósat írnátok ! Mondanom sem kell erre bepöccentek és hárman rámszáltak. Utána semmi inzultálót nem írtam és nem is személyeskedtem ,de ez már történelem . Vannak ott nagyon jó írások és arcok kár érte.
Emre : Nem csalódtam benned
Jó nem bánom vendégem vagy sörre !
-
rlazol
veterán
válasz
MinionFlasH #37205 üzenetére
replay van? érdekelne...
-
kchryss
veterán
válasz
MinionFlasH #37205 üzenetére
Grat, Siegfried Line nem az a tipikus spotter pálya, végre nem egy Malinovka-Prokhorovka LT-15.
-
Ispy
nagyúr
válasz
MinionFlasH #37192 üzenetére
Igen, olvastam.
Pattognak is a skulok lefelé az elejéről rendesen.
Gratula a tankhoz, és sok kreditet kívánok!
Köszi!
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #37150 üzenetére
Még csak próbálgatom a T43-mat, de már látszik hogy nagyon jó cucc. Tier7-ben a DPM-je pusztító, ráadásul gyorsabb mint a Chi Ri és van némi páncélja is.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #37150 üzenetére
Amennyit játszom mostanában a VAD-ból is ki fognak dobni
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #37146 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, az akart lenni hogy szbalogh rosszul következtetett, nem a modok hiánya, hanem a neved utáni EU mutatja egyértelműen hogy mi is van. De ez csak szőrszálhasogatás
Japánokat én csak azért kezdtem el másodszor a kis accon, hogy legyen valami tankom ha lesz grindelős event, aztán bejöttek a heavyk de az nagyon sokadik most a rangsorban, meg mostanában amúgy is inkább a fő accon játszok. De a chi ri most sem volt jobb, konkrétan szerintem nincs nála rosszabb 7-es med, talán csak a kínai. Szenvedés.
Ki is fejtem akkor már (7-es medek)
Brit: király, amcsi: király, németek: Panther jó, VK használható, szovjet jó/király. Játékélményre a kínai meg a japán (nálam) nagyon le van maradva ezektől. -
Tarill
őstag
válasz
MinionFlasH #37140 üzenetére
Gondolkodom hogy elkezdem a japán ágat már 3 skillesekna sta2 emberei, legénységre nem lenne gondom de az a 6os meg 7es japán med... Hát elkedvetlenít
adatok alapján qva szar tankok
8tól kezdődik a dolog
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #37140 üzenetére
Ha a modok hiánya nem is, a neved utáni EU elárulja mi hogy ez valóban tesztszerver
-
Tarill
őstag
válasz
MinionFlasH #37137 üzenetére
mi meg is vetted?
-
Tarill
őstag
válasz
MinionFlasH #37111 üzenetére
hát ja azért tud pattintani az igaz, sokszor nagyokat is de jó szög kell meg sok szerencse
-
Tarill
őstag
válasz
MinionFlasH #37100 üzenetére
azért sokat ne várj attól a lövegpajzstól
de a csőlehajlás tényleg komoly
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
MinionFlasH #37102 üzenetére
A cdc a kedvencem. A héten full hp-ról sikerült egyet leakasztanom, közben Ő egyszer pattant, egyszer bevert... Vk2801-el voltam. Mind a 4 lövésem átment repesszel a tornyon
Himmelsdorfon középen, pikabúúúú... Magam sem hittem el. Úgy csináltam ászt, hogy igazából semmit nem tettem érte, csupán jó helyen jó időben
-
robogo81
senior tag
válasz
MinionFlasH #37100 üzenetére
Még van,kb. 63Mb-t töltött le az utóbbi frissítés óta(sd kliens).
5 perces adat. -
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #37091 üzenetére
Áá miért ne beszélnék veled , nem emlékszem semmire ami gátolná ! Talán két ember van itt akivel nem beszélek csak ha nagyon megérett rá a helyzet .Már mondtam , hogy gyere klánba aztán ott van móka kacagás ! CW előtt van aki kötelezően Matusz papát vagy Mónika Show bejátszást néz
Állítólag ez elűzi az RNG felét !
Szbalogh .
érdezni is akartam , hogy sikerült e beilleszkedni és mennyire vettek be a kampányba ?
Én is a klán miatt húztam ki a T54Ltw-t , mert semmi más nem jó csak az . Talán még a RU amit elfogadnak ,de jellemzően minden klánnál ez van . Anno pedig mekkora 1390 Fétis ment ! Zwackos videókban láttam , hogy a sok lila azzal tolta a CW-ket végig , most pedig lecsengett . -
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #37088 üzenetére
Itt lehet bebocsátást kérni ! worldoftankshungary
Az ottani posztolás feltétele , hogy legyen gyorsbillentyűre rakva , popcorn,trollfej,PrtScreen giff animáció
Lassan pénzt fogok szedni , mert pár arcot már bevittem a tutiba ott ! A Zwackosok onnan szedik össze a napi betevőt -
kicsitrash
aktív tag
válasz
MinionFlasH #36983 üzenetére
egy támadó kóbor...
sajnos a mai világban az állatvédelem jegyében még meg is b**ccák, aki segített a nőnek. bántalmazta szegény jószágot, ok nélkül... az ettől vadult meg
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #36953 üzenetére
Halgattam ra, mert ezutan nagyon gyorsan ki is leptem.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #36916 üzenetére
Nem a Panzer 58 svájci-német tank lesz ilyen grindelős?
Pont azon filóztam, hogy a P88 helyett lehet érdemesebb volna erre ráhajtani, még fizetnék is egy-két tokenért (a P88 árában). Mondjuk kérdéses, hogy tesznek-e be ilyen grindet, ha jön a cseh ág, mert az unfair lenne... -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #36855 üzenetére
Köszi!
Hiába könyörögtem, hogy segítsenek, a kv4 csat belém rongyolt. Oda is lett az acélfal.
Amúgy azon kívül, hogy hd lett, túl sok mindent nem vettem észre.
Ja, de: Karélian emelkedőn képes gyorsulni -
Linkin
senior tag
válasz
MinionFlasH #36559 üzenetére
Hohó jelentkezek úgy is van felesleges pénzem
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #36569 üzenetére
Én a feléért is szakaszozok vele 20 órén keresztül és TS-en elmondom a dolgokat...
600-ról 1000-re emelni valaki wn8-át szerintem nem nagy ördöngösség. Kb. annyi, hogy használja a WASD gombokat és az egeret, valamint a monitort sem árt bekapcsolni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Túloznák, hogy ha egy szóval elintézném, hogy: vicc.
45k-ért 20 órát foglalkoznak bárkivel, ez alatt csinálnak unicum játékosokat?
Megnéztem az oldalukat, hogy kik is azok a nagy wot tanárok, hát egy sincs publikával, csak a lol-osok, ezek után mit is várnak el a magyar wot-os playerektől, hogy teli pénztárcával jelentkezzenek a látatlanba? A magyar wot közösség 3 nevet tud felsorolni: Scheff, Linkin és Rudi.(+diegho) Ezek közül valakit nem állítanak maguk mellé, le is húzhatják a rolót a wot-os résznél.
Ha valakit maguk mögé állítanának a fent sorolt listából akkor se jelentkeznék. -
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #36562 üzenetére
Akkor nálam kiesett. Mondjuk érdekes dolog ez, 1 embert ismerek az országban, aki alkalmas lenne a feladatra tudás alapján, de ő nem az a fajta, aki tök lazán előadja magát, éppen ezért ez az egész egy nagy baromság.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez most komoly? Ez személyesen lesz, vagy online? Ha online, akkor beiratkozok és megtanítom az oktatókat játszani
-
Departed
őstag
válasz
MinionFlasH #36497 üzenetére
50120-ra mindenképp gyűjts, imádom az én bestiámat.
Tegnap E75-öket ettem vele vacsorára, úgy kicsontoztam őket (meg másokat is) Lakeville-en hogy már szinte lelkiismeret furdalást okozott hogy mennyire esélyük sincs ezeknek a német böszméknek egy jól használt francia tárassal szemben. -
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #36497 üzenetére
Még én sem próbáltam a Borsót, buszon ülök, nemsokára meg a monitor mögött. :-D Szegény Emiltől gyorsan megváltam. Brutális ágyú, de a lassúság és a kis kitérítheőség nehézzé teszi a játékot vele. Igaz a dombos pályákon pusztítógép lehet.
Bár nem ajánlja senki, de megvettem a 8-as német artyt is tegnal.
Karácsonyig most már nyista tankvásár, 5 milla kreditről indulok most, de lesz mit venni egy hónap múlva, addig gyűjtögetek. Három küldetés kell a T28 megszerzéséhez, a T55-ös küldetéseket már csak a jutalmakért tervezem csinálni, nem sok esélyem van magára a tankra. -
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #36491 üzenetére
Nekem JPII kifejlesztve, JP eladva. Szóval az irány egyértelmű, de mivel tegnap megvettem a Borsigot, egyelőre elég lesz egy nyolcas német TD is.
Majd karácsonykor megveszem a JPII-t, kellenek majd a T55-ös küldetésekhez. Ágyú ugyanaz, mint a Ferdinandnak, csak gyorsabb. Ennyi elég is.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #36491 üzenetére
Ezt nem tudom. Volt erről szó korábban, majd visszaolvasok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #36416 üzenetére
"Ő (Diarmand- _szazados_) egy unicum, a tudása megkérdőjelezhetetlen, mindenki aki normálisan beszélt vele, ugyanazt a hangnemet kapta vissza."
Ezzel azért vitába szállnék, mert nem egyszer kötött bele másokba, ha csupán csak a véleményüket írták meg vagy épp olyat írtak le, ami az Ő álláspontjával épp nem egyezett meg. Szeretett kötekedni nem kicsit, még akkor is ha nagyon jó játékos, én azt nem vitatom, nem láttam csata közben.(#36420) zozyk: szerintem Te nagyon is jó szakasz társ vagy!
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #36424 üzenetére
Ez is Diarmand miatt van.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #36424 üzenetére
Roger
diegho: nem ehhez van ez a gép az gondolom leesett, ha nem akkor most mondom. Az iphone se Serb felhívása miatt van meg, hogy jobb rng-t adjon...
látom, amikor a nagyképűséget és a lenéző stílust adták akció volt a boltodban
nekem ez a játék semmit se jelent, ettől max itt vagy nagy ember real life meg nem...
-
zozyk
addikt
válasz
+1,még velem is tudott szakaszban menni,pedig én nem vagyok egyszerű társ...
Ha lehetne szavazni a visszatéréséről,tőlem egy nagy +1 jönne.
-
jagada
addikt
válasz
Szerintem ez a tocsik sem a picsogásra szolgál, kivágták és pont. Felesleges siránkozni, nem mi értük el, hogy kitegyék, hanem ahogy olvasom ő maga szolgált rá. Nehogy már aláírásgyűjtésbe kezdjetek, hogy vegyék vissza, ez amúgy sem az első húzása volt, de mégsem tanult belőle, lépjetek tovább.
Egyébiránt voltak durva beszólásai itt is, sokszor ok nélkül oltott le embereket. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #36395 üzenetére
Szerintem meg nem ide való, még fel kell hozzá nőnie, hogy egy fórum tagja lehessen.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #36404 üzenetére
Szerintem fordítva csináld. Ugyanitt tartok az ágon, az IS faján használható 75-ös legényekkel is. A skillesek meg mentek tovább az IS-3-ba (szépséghiba hogy amióta megvettem, két meccset mentem vele, Stock toronnyal, D25-tel, golddal, de nagyon fosch. Inkább rááldozok némi freet.)
Az akciót látva azt hiszem beruházok az RHM-re, de talán az ST-I-re is. No majd meglássuk este. :-)
Szerk.: Ukeve kolléga megelőzött. -
Ukeve
tag
válasz
MinionFlasH #36404 üzenetére
Szerintem jobban járnál azzal, ha az IS legényeit tennéd az IS-3-ba és az IS-be vennéd a 75%-os legénységet.
Szerintem a játék a magasabb tier-ben jobban bünteti azt, hogy ha valaki képzetlen legénységgel játszik. De ez csak egy tanács tőlem, szerintem ha mások is írnának ebben az ügyben, az lenne a legjobb. -
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #36395 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon szép kezdeményezés ! Támogatom és biztos vagyok benne , hogy vannak még páran ! Persze ha megint rosszalkodik akkor soha többé nem jöhet vissza .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #36385 üzenetére
Egri lévén sörösökkel nem is állok szóba , nem véletlenül tűnt el Zozyk is
Robogo.: Most az én gépemről beszélünk ? Nekem nincs gondom az Fps-el ! Vagy valamit félreértettem .
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #36327 üzenetére
A zöldekkel se
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #36325 üzenetére
A stat miatt hagyod abba a játékot? Unicum úgy se leszel, minden más meg senkit se érdekel
Én már nem nézem egy ideje...
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #36189 üzenetére
Tűrhető tank, de a sima Tigris sokkal jobb. Szerencsére még mindig kevesen ismerik szemből a két szélén a gyenge pontokat, bár egy jobb játékos nagyon könnyen belövi ott.
-
rlazol
veterán
válasz
nagyon jó ágyú, sidescrape, beforgatás és egész jól pattint.
nem közelharcra való. -
lacibacsi
addikt
válasz
Én éppen ma fejlesztettem ki a Tiger (P)-t. Viszont a fiacskámnak ez volt az első TVII tankja. Kifejlesztette belőle mind a három ágat, de megtartotta, mert kedveli vele a játékot és még az átlagai sem rosszak. Mondjuk 3 skilles legényekkel már lehet is jó...
-
törölt tag
válasz
Ez a tiger p engem is érdekelne. Az a béla kihúzós lehet majd.
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #36166 üzenetére
Ha olyan géppel vagyok amin rossz a gun dep, ilyen esetben visszavonulok J0-ba és a szikla mellől próbálok némi sebzést begyűjteni.
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #36160 üzenetére
Semmi savazás, nekem csak egy vicc jutott eszembe.
Megy a medve az erdőben, egyszer csak meglátja a nyuszikát sírni egy kövön. Odamegy hozzá, megkérdi:
- Miért sírsz, nyuszika?
- Megerőszakoltak.
- Hol?
- A folyóparton.
- Mikor?
- Hát, tegnapelött, tegnap... és most is oda megyek. -
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #36078 üzenetére
Ha telibe kap akkor már nem kell másodikat lőnie.
Így is király vagy. -
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #36072 üzenetére
Az S51 mégis kétszer eltalált, a félelmetes 50 sec-es töltési idejével.
Ott nem kukucskálunk kifele, mert pofánvágnak (lásd mint fenn). Vagy van 1-2 td J4, H5 helyen, vagy az arty fog zaklatni. Ha mindenáron arra akarsz menne akkor jobbra be a házak közé, fokozott óvatossággal, mert vagy mögéd kerülhetnek, mivel a legritkább esetben lehet azt a helyet távolról védeni, és/vagy zaklathatnak oldalról.
Szóval azon a ponton egy med/heavy rush-t tudok elképzelni ami az ellenfél bekerítésére irányul. Azt ha csak toporog ott valaki még nem láttam eredményre vezetőnek, pláne ilyen one man show jelleggel. -
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #36072 üzenetére
Hazikok kornyeke eleg nehez terep, nem tudom, hogy gondoltad, hogy egy lomha heavyvel barmi eselyed van ott a gyors lightok/medek ellen.
Plane, hogy kivaloan artyzhato kornyek.Mig az AMX meg Tiger helyere nem nagyon tudnak beloni.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #36049 üzenetére
Én is, aztán megint bannolják
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #36070 üzenetére
Ennyi erovel egy "ide lojetek" feliratot is tetovaltathatnal a homlokodra.
Ne csodalkozz, hogy nem hasznaltak vazelint.
-
csapee
őstag
válasz
MinionFlasH #36063 üzenetére
Amúgy mi volt az elképzelés? Sebbeségből beflenkeled a a heavyket, vagy csak az artykat akartad megetetni?
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #36063 üzenetére
Ne kempelj
-
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #36049 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #36041 üzenetére
Én is hiányolom Diarmandot. Kár érte.
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #35909 üzenetére
Sajnos igazad van. Nekem csak olyan barátaim vannak akik nem ismernek.
De úgysenemfogod kibírni addig wot nélkül. -
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #35900 üzenetére
"Nick nevet lehet váltani játékban?"
Persze! 2500 gold az ára. (De a statisztikáid megmaradnak...)
Megelőztek...
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #35906 üzenetére
Akkor én vettelek fel a barátlistára.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #35900 üzenetére
Hát ezt az "Elmúlt 24 óra" nicknevet én is lecserélném
Persze 2500 gold. -
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #35173 üzenetére
1500Ft-ot akár a hűtés is érhet. Keress rá a googliban milyen szép piros
Én jártam már úgy, hogy nem figyeltem oda és kiesett a kezemből a CPU hűtő és ahogy utánakaptam a ventilátor egyik lapátját letörtem. Mondjuk a többivel én biztos nem tudnék mihez kezdeni. -
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #35173 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy úgy 5-6 éve rengeteg halott kártyát lehetett (főleg 8800GT, GTS, GTX) egy sima sütéssel újra működőképessé tenni és akár évekig tökéletesen működtek utána.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #35171 üzenetére
Ezt nem lehet űberelni!
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #35146 üzenetére
0.5Mbit bőven elég ha más nem használja a netet.
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #35152 üzenetére
60 megas netem van nem hinnem hogy azzal lenne a baj se a win 10, inkabb az utolso patch, a kovetkezonel kiderulnek a dolgok, modokat sem hasznalok ugy hogy az is kilove
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #35146 üzenetére
En is win 10-et hasznalom nekem kb 10 percenkent van ilyen amikor megy magatol a tankom vagy akarok tolatni es megy elore, de eleinte win 10-nel ezt nem csinalta csak mostanaban...
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #35005 üzenetére
A három belelövés most is bannt ér.
A lagzás nálam is megvan. -
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #34965 üzenetére
Konkurencia hasznalja a tobb magot, vagy Amdn ugyanolyan eselytelen, mint a WoT?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest