-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
joergie #24214 üzenetére
Nálam ez is amit először mutattál hol működött hol meg nem.
A replay nézésem meg még mindig úgy ér véget ahogy másnak kezdődik.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
joergie #23860 üzenetére
Erről eszembe jutott egy tegnapi csata. Már csak egyedül voltam a pályán, és magamnak spotoltam már az ellenfelet. E100. Full HPn indult neki, hogy kilő, de mikor még az utolsó csapattárs élt és spottolta, belevertem egy 1k-t. Csapattárs meghalt, spottolom magamnak, autoaim, a domb miatt ő nem tudott lőni, én igen. két lövésre volt időm, míg nagy nehezen felért a dombra. Az egyik 600at a másik toronyba ment és 900at vert le róla, mire felért. Mellé lött, mondom ekkora mázlim nincs. Ekkor megvillant a fejében, hogy lerammol. Elkezd gurulni, én is, hogy minél nagyobb legyen a csattanás, és pont az utolsó pillanatban, mielőtt ütköznénk az ellenfél artyja kilőtt......
Azért néha megvillantja magát a 240mm, de nagyon ritkán van élvezeti faktora. Most a csaták 95%ékában csak a küldetések teljesítése vele a cél, és rohadt idegesítő, hogy nem működik kb szinte sehogy. Nem artyznék, lenne 80%-85% találati arányom, így van 66%.
Azt nem tudjátok, a Type59 célzása mikor lett ilyen lassú? VentiBia 5ik skillt tanulgatják a legények, és olyan tetű lassan céloz, hogy elalszom közben. Vagy lehet, hogy ez az E-25 és a Panther88 miatt tűnik már fel nagyon? Mikor megvettem még ez volt a gyors....
-
galervin93
addikt
válasz
joergie #23697 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget mondok, de én úgy néztem meg, hogy mindenféle átképzés nélkül beültettem a legényeket a Foxból a T-34-85-be, és - mivel nincsenek átképezve - pirossal szerepelt a fejlettségi érték, de 100 % volt, szóval szerintem átképzés után is ennyi lett volna. (Ez a parancsnok volt, 6. érzék 100-on + második skill üresen hagyva.)
Szóval csak egyszerűen bele kell próbálni a kérdéses tankba és megnézni, mennyit ír rá a rencer. De mondom nem tudom, tényleg így működik-e. -
jano_77
nagyúr
válasz
joergie #23348 üzenetére
Örülök, hogy Mindenki ennyire jól szórakozik! DE vajon most miért nem kérte rögtön mindenki a REPLAY file-t!?
Megnézése után akkor el lehet dönteni, hogy tényleg gyáva volt-é a Leo1 avagy egy pro játékos módjára viselkedett és ez a normális!? Mert ha ez utóbbi, akkor sosem akarok pro játékos lenni!
Amúgy ha a szöveggel volt gond, igen, elismerem, hogy az angolom nagyon gáz, de a lényegét szerintem megértette a tisztelt Emre fórum társunk.....még akkor is, ha nem tudtam, hogy Ő van a Leo1-el! -
bullseye
addikt
-
-
rlazol
veterán
válasz
joergie #22981 üzenetére
ha elolvasod pl a múlt hétvégén, amit velem vitatkozott, érdemi válasz nélkül, légből kapott adatokkal teli fröcsögés. És amikor szembesíted vele, hogy ellent mond saját magának, akkor úgy tesz, mintha nem hallotta volna és folytatja, mint egy megszakadt gramofonlemez. A személyeskedést kerülte a korábbi kitiltása miatt, de az OFF, a FLAME mestereként igazi troll volt. Lásd artyk, kékülés, rejtett buff, manipulálás. Rendszeresen előhozta és próbálta a parttalan vitát újra és újra elkezdeni, és ha vki belement csak a vita ténye számított a korábbi állítások - ideértve a sajátjait vagy a WGtől kapott infókat - nem számítottak, na az aktuális vitában nem az ő véleményét támogatták.
UFF részemről fsb téma lezárva. -
PitLee
őstag
válasz
joergie #22522 üzenetére
Csak kicsit véres a torka
A merevlemezt nem árt egy egyszerű gyorsteszttel kiszűrni, HD Tune ( 2. a sima nem a pro)
Most olvastam az egyik játékos laggtüskékkel játszott idegesítette is, de nem tudta mi okozza míg a hdd el nem ért egy olyan szintre mikor egyértelművé vált ő a ludas.( hány játékos lehet aki hasonló hibák miatt szidja a WG-t,nem mintha zavarna)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
joergie #21324 üzenetére
Erről csak annyit tudok, hogy a csata végén kilőtt tankok meghosszabbítják a "100%-os foglalás utáni időt".
A 20pont előny nem sok, ha 3 foglaló van normál random csatában.
Eleve van egy türelmi idő (pontszám?) amíg a foglaló csapatot be lehet érni foglalással.
Ha ebben az intervallumban kilőnek egy tankot akkor hosszabbodik az intervallum és nagyobb esély van beérni a foglalót.
Arról nem tudok, nem is tapasztaltam, hogy foglaláskor lenne RNG. -
-
emre
veterán
válasz
joergie #20430 üzenetére
Ma lett meg rá a jobbik lánc, így már elég mozgékony, de eddig erősen szenvedtem vele.
Szóval azért is mert nem volt arty, meg elég elhagyatott volt az az oldal, ráadásul a saját csapat elhelyezkedése miatt máshol nem tudtam volna megfelelően helyezkedni. Na és a zavar keltése sem utolsó szempont. -
fsb1000
nagyúr
válasz
joergie #20145 üzenetére
Teljesen igaza van a század/szakasz WR% torzító hatásával, de ide sorolnám a csata tier miatti torzulást is.
.
10K feletti csatával, könnyebb alacsony tierben t1-3 jó WR%-ot produkálni, mint t10-12 csatában. (régebben sokkal könyebb volt, most már nem annyira)
Vagyis a játékos teljesítménye sokkal jobb lehetett mint a másik 29 játékos átlag teljesítménye ezért képes volt befolyásolni a csatát -> magasabb wr%
.
Lásd MiniMaus és társai.
.
(#20147) mefistofeles Ebben is sok igazság van! -
-
Szepi1979
senior tag
válasz
joergie #19836 üzenetére
Persze hogy nem, nem azétr lettem kék mert elértem a fejlődésben odáig hanem mert valami hülye átírta a ponthatárokat a többi hülye meg átvette. Ha magamtól érem el nem zavarna ennyire, de bosszantó hogy ha nincs egy lila nálunk akkor bármivel megyek ha fel vagyok spotolva kapom az össztüzet. Az is lehet persze hogy nem megy annyira most a játék és erre fogom...
-
rlazol
veterán
válasz
joergie #19458 üzenetére
nálam is egyből van a hang.
HELP pls:
Aki Aslain-t használ és abból az XVM-et, kérem, mondja el, hogy van neki beállítva a pack!
Nekem a 3.93 környékén megszűnt kiadni az XVM értékeket. A csata után van stat, a csata közben nincs. Helyette a tankok felett üresen vannak hagyva/ki vannak húzva a mezők, ahol látni kéne.
XVM mod oldal aktivált. -
emre
veterán
válasz
joergie #19438 üzenetére
Találtam még próbálkozásokat.
Серверный прицел для World of Tanks 0.9.4
-
emre
veterán
válasz
joergie #19438 üzenetére
Erre nem írják hogy rossz, de nincs benne a zoomX.xml fájl...Vitiris PMOD 32x zoom in out mod 0.9.4
-
emre
veterán
válasz
joergie #19438 üzenetére
Szerintem egy darabig nem fogom erőltetni a játékot, szóval az én visszajelzésemre várhatsz.
Ez a másik amit használni szoktam. Ennél külön lehet felpakolni a zoom és servercross fájlokat, de tegnap még a játéba sem lehetett vele belépni, úgy hogy más fenn sem volt a gépen.
-
emre
veterán
-
joergie
őstag
válasz
joergie #19357 üzenetére
Itt is van, comet @ saxguy működik!
Victory!
Battle: Murovanka
Vehicle: Comet
Experience received: 1 367
Credits received: 29 351
Battle achievements: Top Gun, Defender, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"És még se torony se lánctalp rajta
meg comet ágyú, de az majdnem ugyanaz mint a top ágyú.
poén off -
mrszitya
senior tag
válasz
joergie #14418 üzenetére
Itt tudod megnézni, miután bejelentkeztél: http://worldoftanks.eu/leaderboard/
-
Gyuri27
félisten
válasz
joergie #9025 üzenetére
Kinek mi. Mikor fel idegel játszok mással. Van, hogy 2 csata. Van, hogy 10. Van, hogy egy hétig-hónapig el se inditom. Azt mondom amit annó. Az ötlet jó. A kivitelezés hányadék. Minden szempontból.
Majd játszunk mással rendesen ha lesz más. Addig néha én is benézek kicsit idegeskedni. -
Dr_Syrex
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest