- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
bullseye #15155 üzenetére
bullseye:
scyllarus: "Minden 4. lövés a játék kegyére van bízva?"
Akkor neked a Warthunder (se) fog tetszeni."De amikor lepattanok 200 pennel 25 páncélról, az bosszant."
Ebben nem tudok segíteni. Még nem néztem utána egyik tank vastagságának se. Ebből kifolyólag ez sem bosszantott még. -
Mister_X
nagyúr
válasz
bullseye #15100 üzenetére
1k csatával nem lesz senkinek sem IS-3-a. szerk.: skilles legénységgel
A 3. win azért tényleg RNG power.
A meccs eleji bunkózást hagyjuk, a közvetlen előzményeket nem látni, de szerintem kellett félteni senkit sem.
Amúgy mi értelme ennek a fehér tankhulla modnak?
Ha valami ki van lőve, azt látom, ha van mögötte egy másik tank, arra a WG rajzol piros körvonalat, ha eltalálható.
@Bingisz: hát... három elég mínuszos kör belefért, a legények meg lemaradtak? Vagy nem szokott kredit lenni a liláknál?
Nekem mondjuk speciel tényleg nincs kreditem, kész csőd fenntartani ezeket a friss tier 8-as gépvasakat.
-
jimmy74
őstag
válasz
bullseye #14488 üzenetére
köszi mindenkinek
.Volt egy holtpont mikor foglaltak beragadt(nem biztos) a gombom és ment a tank befele a sinen át a bázisunkra,na akkor vesztettem elég sok hp-t.Mintha nem én irányitottam volna a tankot...érdekes utána meg jobbra elyett balra ment..
Elég sokat játszok az M4-gyel naponta többször van meg a tankász vele.5 skilles a legénység benne.
Nagyon sokszor volt már ennek ellentéte föleg 6.-7 tierben mikor ugyanigy állok csak elba@om a végén.
Most sikerült igaz az enemy gyenge volt meg a tier sem volt nagyobb. -
dfsz34
őstag
válasz
bullseye #14341 üzenetére
A wn8 sok sebből vérzik. Egyébként azt valóban megoldották vele, hogy bizonyos tankokkal már nem lehet húzni, sőt visszamenőleg lehúzza a statot.
Csak egy példa, pzs35, eszement magas sebzés szintet kérnek. 675-t egy 50 átlag sebzésű tier 3 tanktól, amit ráadásul gyakran berak tier5 csatába is a program, ahol alig lehet sebezni vele, azt is kizárólag arannyal.
Hogy mennyire blőd ez a wn8 szint, a tiger-től meg csak 1350-t kérnek a lila szinthez. Ez nevetséges, torz az egész, nincs egy egységes rendszer a wn8-ban.
Egy dolog látszik, hogy a wn8 arra készült, hogy kib.sszon a népszerű wn6/7 húzótankokkal. Ennyi.
Az eredmény végül is sikeres, hellcat, fcm pak, pzs35 stb korábbi húzótankok mehetnek a lecsóba, olyan magasra húzták a lécet, már persze akkor, ha valaki tényleg statra hajt. Ellenben röhögve megcsinálj a lila szintet a tiger-el és van egy csomó más tank is a wn8-ban, amik teljesen el vannak rontva, irreálisan alacsony sebzés szintekkel (mindkét irányba rengeteg a furcsaság, túl sok vagy túl alacsony).
A másik, hogy ha kiíratod a wn8 mellé a wn7-t is, akkor érdemes nézni, hogy vannak emberek, akiknél több száz pont különbség van a wn8 javára. A szomorú tapasztalat az, hogy szinte minden esetben a wn7 mutatja a valós erejét a játékosnak ilyenkor, köszönő viszonyban nincs a pályán mutatott teljesítmény a wn8-al. A lilák még csak-csak, de a kék wn8 játékosok, akik zöld wn7-el rendelkeznek, azok bizony a zöld szintnél nem tudnak többet.
Egy dolog lehet, ami a wn8 mellett szól, hogy elvileg ezt tankonként lehet finomhangolni, ha egyáltalán van a készítőkben energia, hogy kicsit rendbe tegyék.
Én a magam részemről wn8-t dobtam a lecsóba és wn7-t használok. Hiába lehet húzni, azért aki játszott már hellcat-al tudja, hogy ahhoz is érteni kell, nem elég a garázsból kigurulni. Egy jó hellcat játékos meg jó td-vel, med-el és felderítőnek sem utolsó. Egy ilyen játékos erős, akármit is mutat a wn8, szerintem egyelőre jobb a wn7, messze megbízhatóbb az az információ a játékos erejéről. A wn8-t meg talán rendbe teszik, talán nem.
-
emre
veterán
válasz
bullseye #14119 üzenetére
Tényleg nem rossz játékos, és ha a csapat egy agyatlan birkacsorda módjára viselkedik én is ki szoktam lépni, vagy csak közlöm, hogy akkor mostantól nélkülem játszanak. Esetleg a saját hp-mat még lesebzem, de amúgy beleszarok. Nem segítek senkinek, nem védek és nem támadok, ha ennyire tudják mit kell tenni akkor oldják meg.
Azt azért észben kell tartani hogy a jelenlegi játékos állomány mellett ha egy 1500 wn7-el rendelkező játékos kiszáll azzal közel 10%-al csökken az esély a győzelemre. Természetesen ha az egész csapat zöld akkor ez az érték kisebb. Szóval igen is törekedni kell a csapatjátékra. De ugyanakkor vannak olyan helyzetek is amikor én is azt kérdezem hogy mi a francnak mentél oda.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
bullseye #13838 üzenetére
Áh, akkor megnyugodtam. Nem sajnáltam (már-már) "last one standing" üzemmódban az aranyat, pedig sosem használtam még ezen a tankon. Mondjuk megérte, a T1 Heavy gondolom anyázott egy sort - ritkán ilyen pontos a kicsike + lassan szűkül, AP-val át sem vittem volna
Aztán vicces esetek: T7 meccsben a super unicum úgy döntött, hogy inkább vízbe folytja magát a 29% győzelmi esély miatt... gondolom emiatt elvesztette a fókuszt az enemy team és ezért nyertünk
-
válasz
bullseye #13662 üzenetére
Én úgy játszok, hogy nem is remélem, hogy jön mögöttem valaki......
Nem érzem magam olyan jónak, hogy én hívogassak másokat de annyira meg igen, hogy nagyon ritkán (szinte soha) állok be a lemmingekhez tizediknek. Aki meg eddig hívot, hogy tartsak vele (nem tettem) az az esetek döntő töbségében 0 sebzéssel elhullot 50 másodperc múlva....... -
törölt tag
válasz
bullseye #13627 üzenetére
Himmelsdorf Hegyalja út.
Csak az tűnt fel, hogy fordulok és az e100 tolja az oldalam.
Próbáltam mocorogni valamerre, de nem ment. Amikor már a hegyoldalt nézte a lövegcsövem, és abban gyönyörködtem, hogy teszi fel a legénység a láncom, csak hogy újra leláncolhassanak.
Megint megtanultam, hogy ha lila van a csapatban, akkor nagy ívben kerüljem el. -
Midway
senior tag
válasz
bullseye #13590 üzenetére
Nem látok sok értelmet a hozzászólásadban, de azért reflektálok rá.
Nem a wot-ot szeretem. Nem verem az asszonyt. És nem kinzok kisállatot, mert szeretem a macskákat. Van egy cirmos nekem is.
Én játszani szeretek. Nem csak a wottal.
mefistofeles "Amíg szar van veréb is lesz"
-
Magany
tag
válasz
bullseye #13479 üzenetére
Nem setodtem meg csak nem csipem a lekezelo stilusodat, es nem csak nalam maradnak ki betuk hanem masnal is. Csak en nem teszem szova mint a magadfajtak. Es meglehet nyugoni, nem rajtad vagy a velemenyeden fog mulni hogy jatszom tovabb vagy nem. Sot, ha megtanulom felrakni a videokat a kedvedert biztositok elemezni valot is. Amugy van sikerelmeny is mert a szamok szerint javulok, ha nem is olyan mertekben mint te vagy mas. Nekem 4 tank kilovese is siker, es van hogy en jarulok hozza hogy epp nyerunk vagy nem.( itt arra gondolok hogy en maradok egy egy ellen es nyerunk) Amig mozog a tankom igyekszem minden tolemtelhetot megtenni a gyozelemert, (es persze, neha forrofeju vagyok, tamadok mikozben az eszszeruseg nem azt digtalna ). De minden csata tanulsag, csak hat te meg meg biztos sokan masok azon a velemenyen vannak nem fejlodok eleg gyorsan a csatak szamahoz kepest. Ez van, engem igy is szorakoztat.Tik hozzatok a tankaszaitokat en meg masodik-harmadik osztaly es sokfele jelveny. Remelem kiegeszito valaszt adtam a kedesre hogy hol van a jatekelmeny? Elmegyek veled szakaszozni vagy barkivel aki nem nez le es talan meg tanacsot is ad ha ugy adodik. Szerencsere akad itt ilyen ember is......Kb. ennyi, lehet reagalni....jo ejt
-
scyllarus
veterán
válasz
bullseye #12754 üzenetére
Ez nem az én érdemem, csak a játék kegyes hozzám. A héten úgyanígy játszottam, és 33-50% között ingadozott a WR-em. Most is remek csapattársakat kaptam:
A KV-1 nem lopkodta a killeket, dehogy...
Azért imádom az öreglányt, ilyen medes akciókat simán le lehet vele hozni, ráadásul 3000-5000+ lehetséges bekapott sebzéssel csatánként, egy 370 HP-s tankban
-
KISDUCK
addikt
válasz
bullseye #12440 üzenetére
Az oké.
De a játékélmény milyen vele? Néztem a tornyát és elég papír. Kicsit bővebb információt szeretnék a tankról. Tehát, milyen a páncélátütése sebzése a gyakorlatban T6/T7/T8-ban. Milyen lőszer van hozzá? Normál vagy repesz (mondjuk repeszre tippelek az arty löveg miatt)? Mennyire szokták a gyakorlatban szétpumpálni?
Eddig főleg kv1, kv1s, is, is3 tankokkal játszottam. Ezekhez képest mennyivel kell másabb játékstílust alkalmazni? -
KISDUCK
addikt
válasz
bullseye #12280 üzenetére
Egyszer volt csak olyan, hogy mérgemben visszalőttem a gyerekre, de ott is kaptam vmi aprót de levontak 6k-t. KV1-gyel voltam az illető pedig KV1S-sel. Most meg céloztam az ellent, városi utca volt, a csávó meg annyira fragot akart szerezni, hogy bevágtatott elém, de pont a legrosszabbkor, nem értem az ilyet.... Én már megtanultam, hogy csakúgy ne rohanjak be mások elé hirtelen.
Velem is volt ilyen, hogy nem figyeltem és bementem rosszkor a másik elé, bocsánatot kért, jeleztem, hogy semmi gond és ennyi. -
Magany
tag
válasz
bullseye #11568 üzenetére
Ma nem vagyok setodos kedvembe, es az epito kritikat is jol birom. Ugy hogy csak batran! Runo szoval legyek hatekony, hogy szeretned hogy bujkaljam vegig az egesz csatat vagy esetleg keresek egy jo buvohelyet es onnan lovoldozek? Mert ha en szembe allok egy masik tankal biztos hogy ket lovesbol le sebez mig en ezt nem tudom megcsinalni.......haiba topp agyu
-
emre
veterán
válasz
bullseye #11101 üzenetére
A 34-1 nekem sem tetszett ezért mentem a wz ágra át. Hiába kicsi med a mozgása egy heavy-t idéz.
A wz132-vel meg leszarom kapszulával játszok, van amikor bejön van amikor nem. Látható hogy itt nem rajtam múlik a csata. És baromi szenvedés lesz a 200k xp a wz120-ra.
Az IS2-essel elkéstél, akkor kellett volna tolni vele amikor a hónap tankja volt, mert volt +30% kredit és még nem nerfelték a 300-as pent a gold lőszeréhez. Durva volt komolyan mondom.A 110 nem rossz de az utóbbi időben 10-esekkel kell küzdenem, amit kicsit unok. Ugyan ez van a wz132-vel is, de hát ez legalább scout, elfogadható sebességgel camoval és fordulékonysággal, ráadásul a top lövegje sem rossz.
A 110-es már végeztem 150 csata alatt 60% win és 1700 körüli átlagsebzés ami szerintem sokkal jobb is lehetne ha türelmesebb lennék, vagy lett volna free xp a top lövegre, de azt az E50 elvitte. Az érdekes az hogy szerintem a top löveg a 110-en másfajta stílust igényel mint az előző. Viszonylag gyors és pontos az eddigi orosz és kínai cuccokhoz képes, és talán a tornya is jobban bírja strapát. Sokkal aktívabb játékstílust igényel ha valaki ki akarja használni a benne rejlő lehetőségeket. De nem vagyok annyira profi hogy konkrétan tudjak róla mesélni, inkább csak érzem a különbséget.
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
-
Tomi0703
addikt
válasz
bullseye #11000 üzenetére
Nem hiszem, hogy WN6-ra gondol, hanem arra az "értékelésre" amit a WG talált ki.
Más:
Végre!
Már csak az a kérdés, hogy előbb IS-8 vagy ST-I?
ST-I-et akarom midenképp, de szerintem az IS-8-at veszem meg, mert arra egyből tudom fejleszteni az ágyút, ST-I-en meg ugye van előtte a torony + nem tudom, hogy lánc bírja-e (nem tudom most megnézni).
Szóval szerintem IS-8-at megveszem, kifejlesztem az ágyút, majd rögtön az ST-I-et is.Már csak GJ-os akcióra várok, bár ahogy elnéztem a naptárat, nem igen lesz semmi.
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bullseye #10101 üzenetére
Szerintem ph-s klánt semmiképp , ahogyan írtad is a végén csak a macera lesz vele .Anno MW2-ben alakítottunk és aztán a végén gyorsan kiszált mindenki , nagyon ciki volt . Viszont ha jó játékos csinálna kedvező feltételekkel akkor lenne ember rá az tuti . Gondolok itt .: Lengyel nyelv és észjárás elsajátítására és maximum 700 Effre
.Idiótákat pedig úgy is menet közben lehet csak kiszűrni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest