- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Nem hiszem , hogy a játékra sokat költő emberek kiemelt RNG-t kapnának . A tartalmat közvetítők egyfajta reklámfigurák ... róluk még csak csak elhiszem . Nézz bele a "gyufaember" közvetítéseibe , tankbemutatóiba ..... azt az ömlengést a legvacakabb vasak esetében is ..... brrrrrr.
-
ooloo
őstag
Kényes kérdés , hogyan lehetnek belepistulva oly sokan ebbe a játékba .... függőség , semmi más . Ez egy betegség ... hajlamosak vagyunk letapadni egy adott témánál , még akkor is , ha egyébként káros az egészségedre . Van , aki tagadja , és páran akik tisztában vannak vele . Így megy ez ... egyszerű , mint a facsipesz .
-
-
ooloo
őstag
Logika minden mögött van .... nyilván ebben az esetben is . A javítás költségekkel jár .....
Amúgy meg .... hiába hagyod abba egy rossz szériánál , azt gondolva holnap jobb lesz . Nem lesz ..... bármikor ülsz vissza játszani , ott folytatod - jelen esetben a vacak szériát - ahol abbahagytad . Max azt tudom elképzelni , hogy a frissítések alkalmával finomítanak az algoritmuson , és nem ott folytatod , ahol abbahagytad ... azaz a vacak szériánál . -
ooloo
őstag
Szerintem egész más ritmusra jár az algoritmus , de az , hogy szabályozza a csapatelosztást , a szórásképet és majdnem minden mást , efelől nincsenek kétségeim . Én nem hiszem , hogy aki vásárol , annak kedvez a játék . Ha a Battle Pass indulásakor elköltök 1 millió forintot a prémium shop-ban , akkor is gyalázatos nyerési aránnyal toltam volna végig . Nem irigylem azt a végés alkalmazottat vagy csapatot , aki a játékosok megtartásáért és új játékosok beszervezéséért felelnek . Pengeélen táncolnak ......
-
Midway
senior tag
Amíg tier 10 meccsen 30 játékosból 28 fizető ,addig nem lesz itt semmi.
Inkorrekt csapat elosztás , manipulált kövések és sebzések ,stb.
A map rotáció a mai napig nem jó. Bár esküdtek , hogy jó lesz.
Pont tegnap mentem 2x ugyanazon a pályán egymás után. Akkor miről beszélünk.
Sajnos elszaladt a ló ezekkel nagyon. -
ooloo
őstag
Ritkán iszok alkoholt .... tetszik a töltési idő , de az ágyúval , illetve a pontosságával nem vagyok megelégedve . Azt lehet mondani , hogy minden második és harmadik lövés talál és még ennél is kevesebb az átütő találat . Semmi kétségem ... személyre/regisztrációra szabott szóráskép .
-
ooloo
őstag
Félő , hogy lassan kihozzák a lézerágyút , ami folyamatosan veszi le a HP-t
De miket beszélek .... a célzás nélküli 300+ méterről leadott páncélátütést - ráadásul gyenge pontra - már behozták a játékba . Nem is értem , hogy minek adnak meg a töltési időn kívül egyéb paramétert .... (?) köze nincs a játékban történtekhez .
-
ooloo
őstag
Arra fogadtál , hogy bezárják ? Nyertél ! Kérdés , hogy mikor ? Látod .... most ért véget a Battle Pass IV. szezon és mintha Júniusban jönne a következő . Csak így tudják fenntartani az érdeklődést szélesebb körökben . A "gyűjtői" tankokat én is megmosolygom ... amíg van lószar , addig van veréb is .
-
ooloo
őstag
Ez egy üzleti modell ... ne tudd meg , hogy a kanonejagdpanzer 105 milyen eredményeket hozott a vásárlását követő pár hétben . Az átlag 2000-3000 lesebzett HP-s körök ... az első pár csatában 2db tank ász . Természetesen pünkösdi királyság volt ez is . Manapság az 1500-as kör és a II. osztály már remek eredménynek számít.
Mérgemben én is elkezdtem a tüzér ágakat fejleszteni ...minden nemzetnél ahol van kihúztam tízesig . A X-es német a kedvencem . Fejlesztett szerkóval elég gyorsan tölt . Az angol szafaládét kiherélték ... szarabbnál szarabb köröket ad .
-
ooloo
őstag
Én nem tudom mi lelte ebben az egy csatában a Jagdtigert .... pattant mindenki a csata utolsó percéig aki célba vette . A csata végén magamra maradtam , mert ugye a báziskörön belülről kell megnyerni a csatát , de én másképp gondoltam . Vesztemre , mert támogatás nélkül halott ügynek bizonyult . Egy boroskóla a kis barátaival , egy t28 és egy Skorpion G kivéreztetett ...
-
ooloo
őstag
Ja ... az FB az tulajdonképpen az FV ... így már stimmel .
Legénység ? Az a nüansznyi előny - ha egyáltalán létezik - , amit háromnál több képesség nyújt , azt elviszi a szórásképbe való belenyúlás és a többi végé által elvégzett "háttérmunka" . Nekem a Skorpio G ugyan úgy muzsikál 2 legénységi képességgel , mint 6 kifejlesztett képességgel . A lényeges , tömegeket érintő problémák a szőnyeg alá söpörve ... a legénységi képzés és hasonló csip-csup ügyekre fordított energia .. na ez a végé .
-
ooloo
őstag
Ha lenne kertem én is inkább ásnák .... de csak módjával . A kertészkedésben a gyümölcsfák érdekelnek . Azon belül a sárgabarack és cseresznye .... havernál van bőven , ahol olykor olykor besegítek . Épp az imént mondták a rádióban , hogy a sárga és őszibaracknak a fagy miatt javarészt annyi . Mostanában a Tavasz minden évben eljátssza a fagykárt ....
"namégeggyet most fasza lesz" érzés , vagy ha úgy tetszik lendület már bennem sincs . Nincsenek illúzióim a játékkal kapcsolatban , viszont a "képi" világ , a hangulat még marasztal . Annak ellenére , hogy a legtöbb csatában dilettánsokat soroznak be mellém . Olyan , mintha direkt nekem válogatná ki az inkompetensek legjavát . -
ooloo
őstag
Off topikba nem írunk off hozzászólást ....
Itt szinte minden on .
Van aki kb. 70 évesen is tolja ... cigivel a kézben ...
Tizenévesen megcsapott a commodor64 szele .... aztán az amiga500-1200 .. utána jó hosszú csend a Nők , később a család , gyereknevelés miegymás . Elváltam úgy 15 éve ... akkor vettem az első számítógépemet , de nem játszottam rajta többet heti 1-2 óránál . A seregben harckocsiparancsnok voltam ... vezettem , lőttem vele nem is keveset ... nem volt kérdés , ha szembetalálom magam egy tankos játékkal , akkor elvesztem . Így is lett .
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
Az lett volna az utolsó pillanatom a csatában ..... alig maradt HP-m . Az ellenséges tüzér lecsavart nekem egy nyaklevest .
Ha nem térek ki nekem reszeltek és talán a csatának is annyi .
Runo : A wot ment ... a függőségre való hajlam az maradt . Kíváncsi lennék , hogy legközelebb mi lesz az ami "felfal" .
-
ooloo
őstag
Régi szép idők .... nehogy elérzékenyülj a nagy visszaemlékezésekbe .
Manapság is jó móka de nem egyszerű .... főleg a városi pályák . Ha nem tudod , hogy honnan lehet belőni az utcákba , a sarkokra , akkor nagyon halvány az eredmény .
Ispy: Néha azért elpirulok , ha egy ellenfélnek az átlagnál jóval nagyobb nyaklevest sikerül kiosztani . De csak egy pillanatig ... aztán eszembe jut , hogy szinte mindenki azért játszik , hogy a másik játékát elbaxkurálja . A tököm játszana a tüzérekkel , ha megszüntetnék a 25% RNG-t ( mondjuk 7.5%-ra ) és a gyári aimbot- ból is visszavennének egy jó nagy adaggal .
-
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
A SU-5-öt mondod ? A muszka vonalat VI-os szinttől vettem fel , úgyhogy az kimaradt . A behemót SU-14-2 viszont egy kellemes csalódás ... Szinte vánszorog a pályán és hatalmas , de ennek ellenére rettentő sikeres .
Mi van a másik tankos játékkal ? Ott is csökkenőben van az aktív játékosok száma ? -
ooloo
őstag
Tavaly December óta egyetlen egyszer költöttem a játékra ... megvettem a VK 75.01 K-t . Azóta egy fillért sem .
A csigazabálók fostalicskájával is be lehet lőni az "ablakon" . Ez egy régebbi csata . Kíváncsi leszek arra , hogy a X-es Conqueror Gun Carriage mit kezd a bunkerral .
-
ooloo
őstag
Vicc kategória .... ez van . De pszt... Egy szót se többet . Vannak akik hisznek a tankos játék tisztaságában . A világért sem akarom Őket megsérteni azzal , hogy azt mondom ez nem igaz .
És milyen érdekes .... ennek ellenére nem biztos , hogy magamtól törölném a játékot . Én megvárom amíg lehúzzák a rolót .
-
e-newsee
addikt
Nem csak a csapat összeállításról van szó. Sokak szerint valós időben figyeli a játékosok teljesítményét, mozgását, játékstílusát, és az alapján csoportosítja őket, hogy aztán jó, és gyenge csapatokat rakjon össze egymással. Ez egy kicsit komolyabb algoritmusokat igényel, mint szögeket számolni. Nem beszélve arról, hogy a megfigyelés eredményét összehangoltan kell "elosztani" az összes játékos hasonló eredményét figyelembe véve, hozzávéve azt, hogy ki, mikor, mennyi ideje volt szopóágon, mikor érett meg a jóra, vagy a rosszra. Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy egy ilyen szintű AI motor dolgozik a szervereken csak azért, hogy a 7-8 perces csatákból 6-7 perceseket csináljon? Ennél sokkal egyszerűbb elb@szni a játékmechanikát egy-egy ponton, és a kívánt eredmény magától bekövetkezik.
-
ooloo
őstag
Így már teljesen világos . Hogy észjáték lenne ? Sajnos csak kisebb részben az és javarészt a "szerencsén" múlik , aminek a szerver dirigál . A segítő szándékodhoz kétség sem fér , de akik maradtak azok menthetetlenek . A keménymagot csak a szerverleállás kényszerítheti a játék abbahagyására . Illetve akik a végletekig masszív "drogosok" , azok előrelátóan nyitottak egy ruszki szerveres account-ot is . Biztos ami biztos alapon .... így tovább lőhetik a szert .
-
ooloo
őstag
A fa...m húzzam az olyanok orrába , akik ilyen tiltott programokat használnak .... megölik annak a játékát aki "tisztán" akar játszani . Mi a túróért nincs a wg-nél egy csoport , akik hétről hétre kipucolnák ezeket a férgeket ? Az , hogy évente egyszer teszik , az kevés . Nagyon kevés .
[link] , [link] -
jozefgucci1
addikt
Mint ahogy fentebb emre már leírta amit hiányolsz arra van megoldás ( email cím csere ) a pénzeső nerf nem volt titkos és szopóág tankok nincsenek csak úgy időkorlátra ! Ez valami új , mert még sehol nem olvastam
Ninjanerf és társai ok ,de ez ? Fanatikus sem vagyok , mert elismerem sőt hangoztatom is a hiányosságait a játéknak ,de nyitott is vagyok , hiszen kipróbáltam az említett játékot. Az pedig , hogy van egy 2007-es reged senkit nem érdekel , mert egy betűt nem véstél még ide.
-
Tomi0703
addikt
Pedig a cw szerintem tok fasza. Az elmult 3 hetben csak cw-zni meg sh-zni jarok fel. Randomot csak azert megyek mert tripla van es a 13 75-tel haladni kene. Randomot meguntam igy magamba, lehet szakaszolni kellene.
Amugy nagyon szorakoztato a hszed. Elmentettem, remelem meg kesobb is benezel, bar lehet addigra a topikot is archivaljak, mert a kutya nem ir majd ide, mert senki nem fog a jatekkal jatszani.
-
jozefgucci1
addikt
Szia te nem az SG-ről jöttél át véletlenül .....?
Honnan máshonnan lenne a játékos állomány ha nem egy másik tankos játékból ? A Minecraft játékosok biztosan nem fognak rámenni .
A nyílt bétára mindenki vár ,de még nem lehet tudni , hogy milyen is lesz . Gyakorlatilag most is elérhető bárki számára , mert 750 Forintért lehet venni kulcsot a zárthoz.Anniyval még kiegészíteném , a fenti írásomat , hogy leginkább azok várják a legjobban az AW-t akik nem tudtak sikereket elérni itt ! Ezzel nem akarok senkit sem bántani ,de sokan úgy mentek át , hogy majd ott ! Nyílván aki teheti kipróbálja , mert butaság lenne nem tudomást venni róla ,de tényleg a nyílt béta fog eldönteni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hobby elektronika
- Hegesztés topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- E-roller topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest