-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
grizlisandor #34620 üzenetére
nagyon félre értetted mit akar és miért akar a legényekkel...
(#34618) jr1994:
CDC-t mikor kipróbáltam valamiért nagyon nem volt olyan jó mint az amx 30 -
Drenadar
veterán
válasz
jozefgucci1 #34318 üzenetére
milyen jó lenne ha nem csak innen tudnánk törölni hanem az univerzumból is!
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33638 üzenetére
Nagyon nem érted mit írtam le igaz?
Sebaj betudom annak, hogy kezdő vagy.
nem csak a HEAT lehet gold, hanem a HESH is, és az APRC is. Ezek a töltény fajták. A Heat az általában mindig Gold, ellenben a HESH-el és az APCR-el. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha mondjuk egy 10es angol meddel meglőlek, ami sima lőszernek is apcr-t használ, hogy akkor a csoda modod mint mond, hogy mivel lőttelek meg. Azt tudja hogy apcr, de hogy gold vagy nem gold, azt régen nem tudták...
(#33640) dvids: pedig olyan nagyon kevés tank van, amit nem lehet belőni sima ammoval.
Amúgy meg nem értem a felvetésed. Ha golddal lőnek be akkor úgy értékeled hogy nagyon profin beforgattad a tankot? :| a random + a pontosság nerf miatt még a gold is képes pattogni igaz nagyon távolság függő... -
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33616 üzenetére
"(#33612) Drenadar
Arany színnel külön jelöli ... szóval ..."ugyan mit? Nincs annyi IQ-ja egy modnak hogy megmondja hogy golddal lőtt vagy simával tudtommal, ezért teljesen felesleges használni. De bemehetünk egy gyakorló csatába azt csinálj egy screenshotot, hogy mivel lőttem rád...
(#33631) kchryss : Egy ideje én már nem használok olyan modot, ami teljesen felesleges infót ad és csak magam hergelem vele... de akkor ezekszerint már vannak olyan modok amik ezt megkülönböztetik?
Mindegy... a lényegen nem változtat, sok agyilag visszamaradottnak az a játék, hogy golddal célzás nélkül lőnek... és persze az a jelmondatuk hogy használja más is, lehet használni. Igen csak mit érek vele, ha egyszer így is úgy is belövöm a tankot? Gold armor miért nincs?Vagy star trekből Shield?
úgy is már annyira futurisztikus ez a játék simán elférne...
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33605 üzenetére
vannak akik nehezen fogják fel hol kell lőni a tankokat, kicsit szellemileg visszamaradottak, illetve ha csökken egy picit a wn8 akkor kitagadják őket a klánból... el kell fogadni mint jelenséget, bosszantó, vagy inkább nevetséges....
de azt meg a sok hülye felfoghatná, hogy ezek a gold detektorok csak a töltényt nézik... sok tanknál APCR az alap és HESH/vagy HEAT a gold... de ha alap(apcr) lőszerrel lőnek rá akkor is goldot fog jelezni az illetőnek meg egyből habzik a szája a tudatlanságában
Jelentegethetnéd fel a retardáltakat inkább meg a botokat...
-
Drenadar
veterán
Letöröltem az odem mortis packot uninstallal... erre bosszúból letörölte a wot.exet és a launchert? ez komoly? (előtte még megvolt
)
-
Drenadar
veterán
Esetleg ha csak játszanál és néha kicsit gondolkoznál a játékok alatt... ha nem egy stat miatt aggódnál, hanem próbálnád élvezni a játékot, hidd el jobban is menne plusz nem is érdekelne már...
Persze könnyebb mindenütt összeesküvés elméletet gyártani és mást hibáztatni.
A lejátszott csaták száma nincs összefüggésben a teljesítménnyel, mint ami elvárható lenne... én is 15k felett járok asszem és épphogy sárga vagyok, vagy valami...
-
Drenadar
veterán
Én azóta sem kaptam vissza a cromwell B-t amit véletlen eladtam, a ticketet válasz nélkül zárták... érdekes
-
Drenadar
veterán
válasz
jozefgucci1 #32488 üzenetére
és ha a többség mond valamit akkor márpedig az úgy van? Nagy számok törvénye?
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #32353 üzenetére
jó mert ők majd tudják
De az nagyon bosszantó, mikor semmi nem indokolja hogy a célpontot ne találjam el, és mellé, majd utána megint és megint, majd mikor végre elatlálom, akkor vagy lepattan (jellemzően valami papír vacakról) vagy 0 crit. :|
MÁS:
Miért van az hogy eddig nem is nagyon szerettem a medekkel játszani, most az utóbbi időben semmi sem okoz élvezetet csak az AMX 30? Ha mással kell mennem nem is megy úgy a játék, és tök feleslegesnek érzem, minden lassú szarnak tűnik... Ezek után ha az amx 30-at is elcseszik semmi kedvem nem lesz semmihez se... (nem baj egy retardálttal kevesebb)
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #32351 üzenetére
van mikor az embernek semmi sem sikerül mikor az rng csak 0 sebzéses kritikálokat oszt...
Én nemrég egy E4-el mozgás közben lőttem rá egy AMX 13 90-re, és kritikus 0... még az AMX is írta hogy WTF volt ez?
Persze tudom, aki retard, az retard, de sokszor vannak durva pech szériák is...
-
Drenadar
veterán
Ennek most mi értelme van könyörgöm...?
az Archer az egy nagyon jó kis TD volt... jön ez az achilles utána, ami stockként nem ér fel az archerrel... ki kell fejleszteni vele egy rakás dolgot, hogy azt tudja amit az archer, +1 tierben....
tudom stock tank szívás, de bakker, általában a stock tank tudja azt amit az előző szinten tudott a tank... :|
-
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #32013 üzenetére
igen értem
szerintem is nagy gáz :|
200K-t grindelni egy 3 ezret érő prémium tankért... :| hát lol.
(Akármennyire is szuper a Dicker max ez egy rossz vicc)(#32012) jano_77 : nem tudom hogy ezt hogy sikerült, hát tisztán láttam, hogy előbb kiválasztottam az archert és utána nyomtam rá hogy elad. Lehet a garázs modul zavart be? vagy ennyire béna vagyok...
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #32010 üzenetére
9K-t nem ér meg nekem, még úgy se hogy benne van 3k gold.
Nem is értem ezeket a kötelező kapcsolásokat, túl kevés lenne nekik ha csak 6K-t fizetnének ki az emberek, mi? :|Illetve az se valószínű hogy hasznos tank, ha nem saját tierjébe kerül.
Caernt szerettem, ezért nézegetem de ez nem úgy néz ki amivel érdemes lenne hosszan sok sok csatán át legénységet fejleszteni...Az archerrel kifejlesztettem az Achillest... áttettem a legénységet, majd rányomok az archerre, eladás. Oké oké, eladom. Majd ott marad a garázsban... nézem WTF?
Sold:
'Cromwell B' successfully sold. Received credits: 692 514. Spent gold: 30.Bammeg! Nem hittem volna, hogy az egyszeri tank visszakérést egy 6os tankra fogom elhasználni...
-
Drenadar
veterán
válasz
jozefgucci1 #31726 üzenetére
még ma lehet ezeket a kódokat beváltani igaz?
mennyi az esély, hogy este még jobban leesnek ezeknek az árai?
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #31263 üzenetére
hát sajna sosem a pontosságról volt híres...
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #31259 üzenetére
pedig nem rossz az csak ne találják be az oldalát HE-vel... sztem nagyon jó az ágyúja (csak ritkán lő), de az az átütés nagyon bejön
plusz szemből kicsit forgatva a páncélja is okés
-
Drenadar
veterán
válasz
KisApám #30271 üzenetére
de nem úgy van, ha most veszel még egyet és beváltod, akkor a tank árát kapod meg meg a többi cuccot ami jár hozzá? 6K-ért nagyon megéri annak, akinek már megvan, elég olcsó gold
ha már nem így működik sorry, de akkor nem értem miért írta itt előttem kolléga hogy már 4et beváltott
-
Drenadar
veterán
Vajon mikorra várható az angol 10-esek cseréje, ha mindenesetre megcsinálták az 215b HD verzióját?
(miért éri meg dolgozni valamin amiről azt mondják hogy nem marad bent semmilyen formában sem, és állítólag "hamarosan" ki is veszik?"
-
Drenadar
veterán
válasz
KisApám #29784 üzenetére
értem értem hogy mire gondolsz, tehát a mostani helyzetek, amik előfordulnak ezek egyáltalán nem demoralizálják a "gyengébb" játékosokat, mikor 20% esélyt jósol az xvm, mert egyik oldalon kb csak zöldek vannak a másik oldalon alig egy két narancs meg egy sárga?
(tudom, hogy ezeket a meccseket is meg lehet nyerni, csak nagy mák kell hozzá... tudom... de nem ez a jellemző)
-
Drenadar
veterán
válasz
jano_77 #29602 üzenetére
én még nem vagyok ott, de én a német heavykkel (Béla & E75 és a 10-esekkel) próbálnám, vagy mivel 5. tiert lehet itt még használni, ezért a kv220 -al
(#29603) Telda: hiába cryengine, én nem érzem, hogy olyan részletesen ki lennének dolgozva a tankok, vagy mondjuk a pálya... lehet arra törekedtek hogy a 10 éves gépeken is fusson, de ez egy kicsit kevés...
-
-
Drenadar
veterán
válasz
diegho #29361 üzenetére
Ettől függetlenül mindenképpen megéri elgondolkozni a kötbéren, megkérdezni mennyi lenne.
Utána pedig azt átgondolni hogy a kötbér, vagy még 11 hónap rabság.feltételezem, hogy 24 hónapos volt, akkor 13 hónap kedvezményét + egyéb kedvezményeket kellene ugye kiperkálni... mondjuk az sem lenne kis összeg...
-
Drenadar
veterán
válasz
Enzolord #29288 üzenetére
kettőt és könnyebbet... a lánc sebzés az mindig is spotnak számított, nem?
(nincs ki írva a küldiben... csak annyi hogy oldjam meg, hogy tudjanak sebezni enemyt...)Description;
Main Objective
• Spot enemy vehicles and enable your allies to cause at least 1,500 HP of damage to enemy vehicles. Spotting damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Cause at least 1,000 HP of damage to enemy vehicles. Damage caused by Platoon mates counts toward this total.
• Can be completed either on your own or as part of a Platoon consisting of your light tank and any other vehicles.
Secondary Objective
• Personally survive the battle.
• Win the battle. -
Drenadar
veterán
jól látom, hogy ezeknél a küldetéseknél mindenképpen fel kell használni a jutalom nőket?
Miért kell most egyből eldöntenem hogy mire képzem őket?nincs valami trükk amivel ezt megkerülhetném?
haladnék tovább, de őket még nem akarom képezni, mert még nincs meg a nekik való tank -
Drenadar
veterán
válasz
diegho #29267 üzenetére
Akkor az jó lesz
Hely: kell egy hangszigetelt stúdió szoba
Vagy lefoglalni a gyerekeket, kiküldeni a kertbe, asszonyra/nagyszülőkre bízni.
Szerintem megoldod, plusz attól hogy nem túl professzionális az hogy néha belevisít egy kisgyerek attól még nem lesz rosszabb a stream, főleg nem a tartalmi értéke.A streammel kevesebbet kellene dolgoznod, mint egy youtube videóval... nem?
Füles: Lehet én használtam eddig rossz márkákat, de én egy ideje csak nyitott füleseket használok, főleg sennheisert, kényelmes több órán keresztül is. A zárt fülesek elég hamar elkezdenek nyomni mindenütt, plusz sajnos én még szemüveges is vagyok...
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Játszanék a indiepz-vel erre nincs áram valami karbantartás miatt... hurrá!
-
Drenadar
veterán
válasz
diegho #29151 üzenetére
ki az a szerencsétlen szánalmas retardált, aki más replayével akar ékeskedni, főleg, hogy úgysem az ő nick neve lesz ott...?
Mert gondolom skizofrén az nem vagy
Jah és biztos nagy nézettséget generálnál, ha egy másfél éves kislány kommentálná a játékod, szerintem ilyen nem volt még!
-
Drenadar
veterán
válasz
wwenigma #28973 üzenetére
hát, ti mazochisták vagytok... tényleg olyan de olyan nehéz azonos tierrel menni?
sok sikert a továbbiakban
- Rendben van! mert nem tudjátok mi az a LIGHT tank, és nem tudjátok az MM besorolásokat!
Hiába írod, hogy de tudod, magad ellen beszélsz >> magadat idegesíted >> posztolsz ide értelmetlenül! -
Drenadar
veterán
válasz
wwenigma #28971 üzenetére
nem, nem tök mindegy... ha megnézed a lenti táblázatot, és rájössz hogy ha mindketten mondjuk IS-el mentek akkor a maximum 9-es lesz, és nagyon nem 10-es... illetve akor lesz esélyetek 7-es tankok ellen játszani, mert jelen szituban az a min, hogy 8asok...
és úgy vágod magad alatt a fát, hogy olyan tankkal adod meg az esélyt a 10-es meccsre, ami még +2 tierben azaz 9-eseknél is nagyon béna...
-
Drenadar
veterán
válasz
Tarill #28334 üzenetére
sajnos már van többféle színezés... a játékban ehhez mindenképpen xvm kell.
de itt egy oldal pl: wotstats.org
-
Drenadar
veterán
válasz
szbalogh #28329 üzenetére
te a modul kiütésről beszélsz.
Ő a sebzésről.
Urbánlegendeket leszámítva ágyúszövet oldalról lőve nem lehet sebzést bevinni a tanknak AP lövedékkel!Face hugokat is a tapasztaltabbak az ágyúcsővel szokták hárítani, mert sebezhetetlen mint olyan...
a wot fejlesztői nem ismerik azt a jelenséget hogy ha megsérül egy ágyúcső és utána lőnél vele nagy eséllyel te magad párologsz el.
Vagy pontosan ismerik csak azzal magyarázzák hogy ez már túl sok lenne a sok paradicsomnak. -
Drenadar
veterán
válasz
virkir #28215 üzenetére
ki az a SIA?
a TD 14 még nekem is kellene... meg a lightok meg az SPG, bár ezt utóbbit legszívesebben kihagynám.
Light 7 - spotolj, sebezz spg küldit... ha nem szakaszba megyek egy artyval, akkor egyszerűen nincs arty! elképesztő! (jó csak 6 egymás utáni csata volt, de akkor is kiakasztó) -
Drenadar
veterán
válasz
diegho #27909 üzenetére
gondolom itt a net a legnagyobb probléma, mert bármit meg lehet próbálni, max nem sikerül...
szerintem hasznosak voltak a videóid, kár hogy már nem elérhetőek (vagy legalábbis én nem találom) ugyan nem lett sokkal jobb a wn8am, de sokat segített... 900 volt akkor, most 1200-1300 körül...
-
Drenadar
veterán
milyen elszántságot érezhet a kis cruiser, aki megpróbálja egyedül leteríteni a kv220-at? jól esett az a 2240-es dmg felfogás
ennek nagy részét ő alkotta
-
Drenadar
veterán
sokkal több az agyhalott mint 4 éve...
-
-
Drenadar
veterán
-goldhero...
-nálad is ott a lehetőség hogy használd
-én átlőlek bármikor, úgyhogy ez nem válasz..
-...
-ha van gold ammo, miért nincs goldarmor? -
Drenadar
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #15651 üzenetére
hát igen a random teljesen más mint a csapat...
-
Drenadar
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #15647 üzenetére
teljesen logikus, mit erőlködött volna egy csigazabáló ellen?
és igen a legtöbb torony nélküli TDre igaz amit elmondtam, de ettől engem még nem boldogít
gyorsan túl kell lennem ezen a szaron
ez a 200-as sebzés nem túl vidám, főleg ha egy IS4-et hány eléd az élet... ami mindegy is, mert úgyse lövöm át még golddal sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest