-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #48514 üzenetére
Átvetted fsb helyét. Miért, hogyan tértél arra az útra legyen a te dolgod.
Fsb-l kapcsolatban teljesen igazad volt (egyet is értettünk). Ezt nem vitatja itt senki.
Nézem a priviket. Érdekes módon akkor tudtál ember lenni.
Mióta te lettél az élet császára és a wot királya azóta próbálom elkerülni, hogy reagáljak a hszid-re. Vagy azokra amikre te reagáltál. Nem mindig sikerül.
Egyébként nincs ebben semmi varázslat. Halálosan vesztem én össze Integrával is pl (Isten nyugosztalja), Chaserrel sorolhatnám. Aztán rendeztük sorainkat. Kivel így, kivel úgy. Az ember változik. Szóval nincs itt semmi hazugság.
Okos fiú vagy. Tudod, hogy mikor vagy tenyérbemászó. Miért csinálod a te dolgod. De hogy, szándékosan csinálod az is biztos. -
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #48497 üzenetére
Minden szavaddal becsmérled a többieket, ezt nem vetted még észre?
Igen, ez csak egy játék, de még is te ájuldozol itt magadtól... Kérdez tőled valaki valamit, egyből a magas lóról ugatsz valamit ( csak, hogy a te szavaiddal éljek)
Szóval nem fogsz te itt senkinek sem hiányozni...Szocializáld magad inkább... Pápá. -
h1mpi
félisten
válasz
diegho #48498 üzenetére
Hiába gondolod azt, hogy hogy ha nincs semmi a neveden nem tudni Rólad semmit. Nem vagyok titkos ügynök, de több topikban láttam a hszeidet. Nagyjából lejött, hogy egy átlag ember vagy mint én vagy itt bárki.
Nem lenne baj, ha így is viselkednél, mert még akkor sem lenne ez a stílus szerintem helyes, ha Te lennél a google tulajdonosa, főleg, hogy egy virtuális téren elért sikerről beszélünk... na mind1 én befejeztem biztosan vannak szüleid akik ezt el tudják magyarázni érthetőbben... -
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #48493 üzenetére
Igen, igen. Te vagy a legjobb. Majd mikor mész fsb mellé gondolok rád.
Irigy. Mire? Régóta itt vagyunk. Bizton állíthatom ha 100 megszületnél akkor se lenne olyanod amire én vagy a fórumozók értelmes tagjai irigykednének. De legyen neked. Mind irigyek vagyunk a nagy dieghora.h1mpi: tévedsz. Az életben is a legnagyobb ász. Csak te uninteligens vagy és nem jön le. De ez nem Ő hibája. Hanem a tied.
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #48493 üzenetére
Ha ennyire ász vagy akkor biztos a való életben is milliárdos vagy ugye? Ja nem... na mind1 maradj meg itt ásznak ezzel sokkra mész
Picit vissza kellene venni ebből a bicskanyitogató stílusodból és akkor nem okoznál itt flémet, még ha ez Neked tetszik is. Felesleges az ilyesfajta megnyilvánulás. Ahogy hallottam az életben nem vagy ennyire magabiztos, mint itt a bitek mögött.
-
notika77
senior tag
válasz
diegho #48432 üzenetére
Elsőre fogtad, nem hiába vagy unicum! Sajnos ez sokaknak nem megy, többeknek külön el kellett mondanom, még ez után a videó után is. De ehhez a modhoz van az egyik legjobb magyarázat is, hogy miért használja.
.
.
.
Mert gyenge a gépe és így FPS-t nyerui.: egyébként ez volt az első mod, amiről hallottam 3-4 éve. Valahogy összetalálkoztam egy magyarral játékossal és felhívott a TS-ükre. Ott mondta, hogy ezt akkor náluk a klánban kötelező volt használni én meg mint kis kezdő meg sem mertem szólalni, hogy ezt most hogy, hiszen más játékban ilyenért hetedíziglen kiátkozás jár, itt meg úgy beszélt róla, hogy minden klánban használják. Hang alapján bőven 40 év felett volt.
-
szbalogh
addikt
válasz
diegho #48146 üzenetére
Úgy úgy. Ráadásul ott a sok prémtankos küldetés meg egyéni amikből dől a kredit meg prémium. Lassan nekem is ki lesz fejlesztve a második 10-es tankom
E3 30k xp kell. A Maust megveszem ha leárazzák a hónapban. Farmolásra meg ott az invite kódos Churchill III és a kapott goldból leárazáskor vett Matilda IV. És még van 140 goldom 14 modul átpakolására
Félelmetes mennyivel egyszerűbb most tankot húzni, mint több évvel ezelőtt. Régen semmilyen hétvégi küldetés nem volt. T-34-el (orosz) farmoltam ki az E-50M-et
Most épp a Nashornra hajtok, mert kell a hp*4 sebzéses küldetéshez. A hellcat volt a másik pályázó de annak elég gagyi az ágyúja. Egyenlőre Marder 38-al húzom a legénységre a lámpát. Az se nehéz ha be van kapcsolva a +200% legénységi xp.
Emellett ki van fejlesztve már az Obj 430 II de a T-54-et is kifejlesztem még. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #48162 üzenetére
Azt tudom , hogy fhd-ban 2,5Mb-kell feltültésnek minimum .A kettő már necces szerintem 720-ban ,de ha úgy sem ez a cél akkor mindegy.
Csapi : Az utóbbi egy évben annyi játékot vettem és egy sem köt le igazán. Megvan a BF1,Skyrim ,Far Cry és persze sok régi AA cím . Tudom vicces ,de amivel még szeretek pötyögni az a gyerek Minecraft játéka. Megkapta eredetiben anno és engem is szórakoztat.
-
benvolio
őstag
válasz
diegho #48143 üzenetére
Figyu, te vagy az akit itt "régről ismerek". Láttam videód, hallottam hangod. Tudom mire vagy képes, mert ismered a játékot és a tankokat. Én sajnos nem vagyok ilyen IQ-jú, csak azt a tankot ismerem teljesen amit kifejlesztettem és játszottam is vele, ami elég gyér. De ingyen Uniquim nem létezik az biztos.
-
4580693
senior tag
-
xAttilax
őstag
válasz
diegho #47616 üzenetére
pontosan ez a gáz, hogy az szidja itt a játékosokat aki a legtöbb tankjával a saját hp-ja közelébe sem ér sebzésben, ergo a csapata mindig az ő bénaságát kompenzálja, szóval kolonc...
de tudod, mindig más a hibás
richie900812 : az összes tankoddal ez a helyzet. Arty-t meg ne vegyük ide, nincs annál gázabb mint amikor artysták sírnak.
-
csapee
őstag
válasz
diegho #47497 üzenetére
Jah, svéd ág az van.
A heavy
Igazából egy T57 szarabb reload es kitarazasi idovel de a teteje mint egy Is7 szemből.
A Td ágon meg 1500m/s lövedék jó aim time. Nem vicces mikor 65km/h val rongyolsz, felspotolnak +1 sec es 400 mínusz meg track.
De ez lenne a legkevesebb, ha bejön egy platoon jobb játékosokból tuti bukta. Tegnap utolsó előtti meccsen is ellenfél 4 Bc25t, nálunk random heavyk. Erre a sok nyomorék elindul 3 irányba hogy a Bc-k könnyen mindet kulon-kulon leszedje. Azt nem értem 10e plusz csata alatt nem volt ilyen vagy 100x a jatekidejuk alatt? Miért nem gondolkodnak akár csak minimálisan is?H1mpi: Gondolom pénz okai vannak hogy mennek. Nem oromkodesbol tolja nagy részük és ha guba nincs műsor se lesz. Ott vannak a debreceni VR-osok is nem gyenge kontentet kell gyártani (úgy hogy ők azért nagyobb közönséghez szólnak).
-
csapee
őstag
válasz
diegho #47494 üzenetére
De nem is játszol
Hiába csapatjáték ha annyi stratégia nincs benne mint egy Minecraft-ban.
Az meg hogy minden negyedevben kidobnak egy új tankagat vicc. Úgy hiányzott már a 200+ tank mellé még két tankág. Kellett 1500m/s -os Td jó camoval, meg taras heavy hulyebiztos pancellal.
Hát az biztos hogy ez sose lesz egy Blizzard termék, amiben azért van valamilyen balance. -
törölt tag
válasz
diegho #46614 üzenetére
Igazából talán nem is a FPS lenne a gond, hanem én rontom el. Vannak napok, mikor jó a MM / RNG, akkor 1200-1400wn8 is megvan, másnap jön a sz*pás, agyhalottak, minden lövés mellé megy, +2 tier, és ezt egy idő után megunom, csak megyek előre, aztán vagy sebzek valamennyit, vagy nem...
Valahogy nem tud érdekelni a stat, ha jó, azért fognak engem lőni a többi agyhalott helyett, talán jobb is tomato-ként játszani. Persze ha normális csapat, nem +2 tier, és az első percben nem tartunk 0-10-nél, próbálok jól játszani, csak egy idő után unalmas tud lenni a sok hülye.
Papooo: Nem a RAM kevés, az IGP gyenge hozzá (Intel HD3000).
-
törölt tag
válasz
diegho #46611 üzenetére
Átlag 15-20FPS-el nem olyan egyszerű az...
De ha valaki megmondja, hogy miért nem működik a laptopomon ez a BIOS módosítás, és sikerül húzni az IGP-t, ígérem, hogy jobb lesz a statom WoT-ban...
-
infectedmann
őstag
válasz
diegho #46321 üzenetére
Ezt magamon tapasztalva mondhatom, hogy teljesen igaz. Régebben mindenféle szemét szir-szarral telepakoltam a res_mods mappát, néztem mindenfél adatokat, logokat csata közben, meg ilyen célkereszt, olyan célkereszt stb., de kb. két hónapja elkezdtem egyre kevesebb modot használni és mára csak az XVM meg a napi stat modok maradtak. Sokkal szabadabb lett a játék, sokkal jobban odafigyelek arra, ami körülöttem történik és nem a modokra próbálok hagyatkozni.
-
Dr.Én
veterán
válasz
diegho #46321 üzenetére
Nekem is vannak fent modok, de abból is inkább a WN8-at nézem...meg a statisztikát...ami jobban érdekel...
többi csak megszokásból van fent...pl, teszem hozzá nagyban befolyásolja a játékot a WG...
Tegnap meg vettem az IS-6-ot...második meccsre tank ászt lett vele...
ma is kb 30 csatát toltam vele....de h a hiszed ha nem játszhatatlan ma játék...talán ha 5 győzelmem van...
jó tudom RNG is bele szól, de akkor is kicsit szemét a WG
Tettszik benne az hogy tier 9-nél feljebb nem rak...jó páncélja és tény néha kevés 175-ös pen... és tényleg egy nagyon jó pénz nyomda...
hiszti mára be fejezve -
Richard!
addikt
válasz
diegho #46310 üzenetére
1. Sebzés nélkül át lehet lőni a tankokon.
2. Arty-nál rá vagyok szűkülve a célpontra, ellövöm magam, de az égi áldás nem érkezik meg, illetve nem is lehet hallani a lövés pillanatát. Viszont újratölt.
3. Szintén arty, nyomok egy F8-at, 40 sec-es újratöltési időnél, erre kiírja a chat-be hogy 5 sec. 15 secnél, tüzelésre kész. WTF?Win 10 64 bit, HD kliens és Aslain's modpack
-
Inhuman01
tag
válasz
diegho #46140 üzenetére
Teljesen igazad van. Nálunk is teli van a cég ilyen játékosokkal.
1. lexikális tudással (adatok, gyenge pontok) egyáltalán nem rendelkeznek. Amíg t1-6 addig még nincs is "akkora" gond, na de fölötte............
2. futó akciók???? az micsoda ? :-) Most komolyan a Dicker Maxot is elég primitív módon lehetett a múltkor megszerezni..... 2. nap már volt aki föl is adta...
3. Tanulni meg leginkább replayből, illetve streamerektől lehetne, de azt meg ugye nézni is kéne.... Na de azt minek, unalmas az.... Az optimális kezdőknek az lenne , napi max 3-4 csata 1 óra stream nézés,, persze ha nem céltábla akar lenni még t10-ben is majd. -
rlazol
veterán
válasz
diegho #45966 üzenetére
megint trollkodsz. pontosan tudod, mi a különbség közted és egy 600-as között, pontosan tudod, hogy nem kéne hasonlíts senkit ahhoz, h neked mi a top sebzésed.
mindenkinek lehet szerencséje, de ehhez nem egyszer kell, hanem tucatnyiszor. Alig van ásza magas tierű tankkal, pl LT-val csak az AMX1390-vel. Igen, ez volt az a meccs, amin vmelyik küldit megcsinálta. JpzE100-val 1572 az átlagDMG-e, és gondolod, hogy szépen sorban volt annyi kiugró csatája, hogy meglegyen a 6k meg a 8k, miközben lényegében 1, max 2 lövése volt a többi csatában? Saját erejéből a STUGot még csak összehozza, de a T55At már biztos nem, az OBJről nem is beszélve.. -
galervin93
addikt
válasz
diegho #45750 üzenetére
Hát eddig is elég jól be lehetett lőni (szó szerint).
Engem amúgy személy szerint eléggé zavar ez a sok infó, a legtöbbet visszaveszem majd minimálra, adjon infót, csak diszkréten.
Szerk.: én spec jobban szeretek csak szpottolni, ez inkább a statpadder light-td-k ellen lesz jó. Az mondjuk nem árt... -
szallasi007
őstag
válasz
diegho #45740 üzenetére
Hehe
helyes, én egyébként azért nézem a streamereket hogy tanuljak tőlük, bár nem életcél hogy unicum legyek. Ha lehet akkor annak a bizonyosnak a jobbik felén szeretek lenni.
Lehetne már rendes neted hogy tudj streamelni az az egy amit tőled láttam végig vicces volt (nem kapkodtál, értettem mit miért csinálsz csak nekem nem megy úgy mint neked).
Orzanel valószínűleg hasonlóan játszik mint te (nincs tank típusra ráállva) szóval nálam most ő az első számú streamer. -
-
rlazol
veterán
válasz
diegho #45670 üzenetére
"2048 xp-re még nem adta meg tegnap"
az nem létezik. a WOT replays-en a top XP M46tal 1916.
duplázós kör volt, vagyis 1024 alap XPt kaptál? arra vajmi kevés T9es ad ászt.
A másik tippem, hogy a 2048 a prém bónusszal számolt, vagyis 1365 base, de hogy arra ne adja meg, az ténylegbár van jópár 1300+ base XP M46 replay fenn, ami "csak" első osztály, szóval tényleg iszonyat magas a határ.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
diegho #45586 üzenetére
Nyilván kell egy jó csapat is mellé ami nemigazán szokott lenni mostanában, mindenki rohangál ezer felé mint a hangyák, lőni/védeni meg nem tudnak.
Fentebbi tier-ben sincs ez máshogy, én eladtam az IS-3-at is és maradok tier 6-7-ben, így legalább a lóvé is megmarad, most fentebb menni nincs értelme szerintem. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #45411 üzenetére
azt elfelejtetted megemlíteni a Scorpio G esetében, hogy ugyan a torony teljesen körbe forog, de olyan lomhán, hogy azzal ugyan auto célozni szerintem felesleges, főleg kapás lövésezni, tehát annyira még sem fényes! Szerintem. Amúgy jó-jó tényleg a tank, de szerintem közel sem OP.
(#45412) csapee: minap Grille15-öt Type64-el auto aim (gyári jobb klikk) simán belőttem futtában. Meg is lepődtem rendesen. Igaz ez volt az utolsó lövésem, utána elfüstöltem és vége is lett a csatának, mert utoljára maradtam Himmelsdorfon.
(#45415) patrikgtaivs: tudomásom szerint - de le is írtad - jó régi motoros vagy a WOT világában, így bizonyára tudod Te is, hogy aWG pont leszarja, hogy Te vmit jó magyar HUF-ért veszel meg Tőle vagy csak játékban kreditért, mert simán nerfeli, szétcseszi a prémium tankokat is. Pályafutásom során több ilyet is megtapasztaltam sajnos, egyik ezek közül pl pont a Type59! Egy rakás fos halmaz az a tank, nem is vittem ki már talán lehet egy éve is a garázsból. (tényleg, meg lehet azt nézni vhol, akár játékon belül, hogy adott tankkal mikor mentem az utolsó csatát?) Szal szerintem a Scorpio is eljut majd erre a sorsra, csak kérdés, hogy mikor jön el ez az idő!
(#45417) sith7: Gratulálok, ez nagyon szép eredmény.
-
Atlantis
veterán
válasz
diegho #45411 üzenetére
Ezt nem vitatom, de mégis inkább látni azt, hogy (random csatában) hátul maradnak vele. Én se szoktam nagyon előnyomulni vele, próbáltam ugyan, de úgy veszem észre, ha meglátják, jó eséllyel ez kapja a fókuszt, mert minden paradicsom tudja, hogy ezt biztosabban átüti, mint a bármelyik medet és méretre sem kicsi a gép, van rajta lőhető felület. Az meg eléggé demoralizáló, hogy lősz kettőt, mielőtt kifiléznek és irány a garázs. Szerintem ebben a tankban pont az a jó, hogy több játékstílusra jó lehet, de egyikre sem kimagasló, ezért nem nevezném OP-nak.
csapee: ki mondta, hogy szarul megy vele? Csak leírtam, hogy szerintem miért nem OP, szó nem esett róla, hogyan megy vagy nem megy vele.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
diegho #45211 üzenetére
Neked szerintem egyik sem.
Nekem a Centurion 7/1. Egyetlen jó dolog lenne rajta, az ágyú, de ez az angol puska még a francia csúzliknál is hektikusabb, papíron ugyan jó az átütés és a pontosság, de valójában valahogy nem az igazi, mellé lassan is tölt. Maga a tank mednek lomha és nagy, páncélja sincs, de ezt még el is nézném neki. Ugyanezzel a puskával a Leo PTA sokkal használhatóbb volt...legalábbis nekem, azon 500-nal nagyobb átlagsebzést tudtam elérni vele kb. ugyanannyi csata alatt, mint az angol gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest