-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tomi0703 #49978 üzenetére
Én szerettem a teljes ágat a BC12t kis WN8 termelő, de elmondhatjuk ezt mindegyikről. De ami ennél is fontosabb, hogy élvezetes velük a játék, minddel! A BC 25t AP-t nagyon szerettem, remélem, hogy a nagy BC is van olyan jó vagy jobb. Meg van már a garázsban, de várom a legénység átképzési akciót, így nem mentem még vele egy csatát sem.
-
Emu
őstag
válasz
Tomi0703 #49809 üzenetére
Szopóág létezik, csak WG-nél úgy hívják, balanszolt MM, ha egy tankkal túl jó vagy "nehezebb" csatákba tesz.
Nekem az elmúlt hónapban ha Rudy-val megyek 10 csatából 8 tier8, 1 tier7, és általában egyszer vagyok toptier. De szépen alakul is, mert sikerült win ratemet 72%-ról 69%-ra rontani. -
zodo
nagyúr
válasz
Tomi0703 #49806 üzenetére
Akkor nem csak én képzelődőm hogy lomhább lett.
Nekem a max jármű kezdete óta tűnt fel, mintha ha talaj-ellenállásával babráltak volna vagy LE/T értékeivel.
Se nem gyorsul se nem gyors.
Nem igen td-zek de múltkor a halálom után néztem valamelyik svédet, 40 km/h tolatott.
Másik hogy csatánként 1 garantált de még inkább 2 modul és legénységi tag sérülést szenved, főként töltőt.X-es könnyű tankok a 9.18-as patchel érkeztek.
-
-
galervin93
addikt
válasz
Tomi0703 #40008 üzenetére
Egyetem... Éjszaka non-stop tanulás, alvás nincs, reggel irány vizsga... Utána pár sör legurít, 11-12-re haza, alvás este 6-ig... Irány a Teszkó, 10-12-15 üveg 3%-os "sör", vagy feleennyi + egy üveg bor meg kóla... Hazaér, bekajál, este nyolctól szobatárssal szakasz másnap reggel 9-10-ig...
Sötét idők, vagy mi... :-D
(best of: reggel 7-kor pizsamában leugrani a kisboltba még 2-3 sörért... december közepén... slattyogós papucsban... :-D )Ma már nem így megy. :-D
-
Chris0321
veterán
válasz
Tomi0703 #37809 üzenetére
A T34-el és az összes nagyobb kaliberű ezért drágább lőszerű tankkal azért oda kell tennie magát az embernek, hogy 35-40.000-et keressen nettó alap fiókkal.
Példának itt van egy kép:Kicsit lövöldöztem mellé is, nem is minden találat sebzett és túl is éltem a csatát és úgy nézem nem sérült le a tank teljesen a javítási költségből következtetve és mégis csak nettó 46.000-et kaptam volna alap fiókkal.
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #36799 üzenetére
A Dominikai Közösség zászlaja: "Nagy-Britannia volt gyarmata, amely 1978-ban nyerte el függetlenségét.
A sziget nagyrészt domb- és hegyvidék. Trópusi éghajlatú földjén banánt, citrusféléket, kakaót, vaníliát, fűszernövényeket termesztenek. Jelentős bevételi forrása az idegenforgalom. Speciális bányakincse a tajtékkő (habkő), amelyből többek között pipa és szipka készíthető."
Gondolkoztam hogy lecseréljem-e mert már hónapok óta ez van, csak lusta voltam
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #36387 üzenetére
Természetesen csak is Durbincs Sógor lehet az akciós két literes
Viszont ugye kultúrember módjára iszom tisztán , nem keverem kólával vagy bubis vízzel mint a csúnya egyetemisták
Zozyk .: Sajnálom a dolgot . Imádtam hallgatni a háttérben ahogy gyűröd a sörös dobozokat , szóval én visszavárlak .
Minon .: Milyen fáskamra ? Fával a szegények fűtenek
A kerti grillház mögött gyűjti a lomot a kertész majd elviszi tavasszal
-
Kakumix
senior tag
válasz
Tomi0703 #36367 üzenetére
Megcsömörlöttem a játéktól az IS-6-os küldetés alatt, a WZ-111-be bele sem kezdtem ezért, de az FCM-ért vállalnám. Az egyetlen tank, ami miatt bevállalnék még egy ilyen embertelen grindet. Talán még akkor is, ha közben behozzák a cseh ágat. Tetszik, ha van tesztszerver, mindig megyek vele pár kört csak azt sajnálom, hogy eggyel több ember kell bele, mint az 50 100 és 50B tankokba.
-
jano_77
nagyúr
-
Kakumix
senior tag
válasz
Tomi0703 #35874 üzenetére
Elsején megint frissítették az elvárt sebzéseket, ezért szokott ugrálni a WN8.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Tomi0703 #34895 üzenetére
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de nagyon sok csatámban észre vettem, hogy a csapatomban, valóban botok mászkálnak... Nekem ne mondja senki, hogy 15 játékosból 4-5 olyan tag van aki bír sebezni, a többi meg 1000 alatt van és az összes csatámban max 4-5 kill van...
-
Diarmand
senior tag
válasz
Tomi0703 #34720 üzenetére
Ha abból indulsz ki, hogy javasoltam a CDC statom megnézését, akkor tévedsz
Hidd el, nekem sokkal fontosabb a győzelem, mint az, hogy elégedetten dőljek hátra csak azért, mert lesebeztem a magam háromezrét egy bukó tízes meccsen. Ha az kell, hogy vonjam magamra az ellenfél tüzét, mert csak így mer megindulni a fél csapat, akkor megteszem még úgy is, hogy csak kétszázat lőttem, teszem azt batchat-tel. Aztán ha kilőnek, ez van, de nyertünk. Nem járok én fel heti ötvenszer a noobmeter-re, hogy csekkoljam mennyi retardkodtam a héten. Ráadásul semmilyen statisztika mod nincs fent, sem xvm, sem session stat mod.
-
joergie
őstag
válasz
Tomi0703 #34716 üzenetére
az elmúlt 4 hétvégén ezen dolgoztam. eladtam az összes raktáron levő modulomat pénteken, mondván, majd hétfő este visszaveszem őket, meg megveszem belőle a 2 tier8asomat, meg talán egy tier9et, ami megvételre vár. emellett fogyóeszközt akartam venni 1,5-2M értékben. nem kapom meg a 150 goldot, nem kapom meg a teljes októberi németes küldiket, nem tudom visszavenni a modulokat...soroljam még?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #34616 üzenetére
Tomi .: Holnap gondoltam délután ! Mindíg vasárnap délután szoktuk csinálni a PH csapat csatákat ! FGJM.hu-Prohardver szoba mindíg él.
Volt itt szó már sokszor a csaló modokról és Diamand le is írta , hogy jó kezekben végjátékban hasznos lehet. Tegnap egy STA1-el maradtam az ellennél még hárman . BC artyval voltam. Alényeg , hogy a srác folyamatosan mondta nekem ki merre jár merröl lőtt !A lényeg , hogy nyertünk és a modok is hozzájárultak ezt privát üzenetben le is írta nekem a hazánk fia !
-
SoulReaver
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
Tomi0703 #34625 üzenetére
Használható tanknak tűnik a P8.8, bár nem játszottam vele de az is jó döntésnek tűnik.
Drenadar: igen. És azt is eldöntöttem hogy nyilván resetelem a skilleket, de felrakom a javítást. Inkább 75% körüli javítás és 80%-os legények, mint hogy nem választok skillt, elhasználják az átképzéskor és még a 100% alap képzettséget sem érik el. 80-ról a 90 hamar meglesz, az meg már használható.
A másik accon megvan a CDC, mindkét med legénység fejlesztésére jó (annyi hogy az AMX 30 töltője kicsit fejlettebb lesz a többieknél). Nyilván nem olyan jó mint egy AMX 30, de én élvezem vele a játékot.
-
emre
veterán
válasz
Tomi0703 #34088 üzenetére
Aha, persze szaros matricákért lövettem szarrá magam, aztán mikor a camo-ért végig toltam az elődöntőt be sem kerültem a csapatba. Bekaphassák. Persze nem kötelező, de amikor nincs meg a csapat ment az üvöltözés. Az sh-ért is jó nagy lófaszt kaptam, de amikor védeni kellett hajnali háromkor 9 emberrel megcsináltuk....Elég is mert megint felbaszom az agyvizem. Ahogy Bingisz átengedte a parancsnokságot elkurvultak a dolgok.
-
csapee
őstag
válasz
Tomi0703 #33916 üzenetére
Nem irtam korul, de kezdokorbol nem mozdult ki, mivel van egy E-100 az ellennel. Mountain pass-on hagyta hogy a kezdokor feletti dombra felmenjen egy 30b aki egy 400-ast legombolt rolam mire becammogtam a Gwe100-al a domb ala. Persze a 30b nagy igyekezetebe lecsuszott a dombrol igy 2 lovest bele tudott rakni (engem misselt nagy iguekezetebe
). A vegen meg termeszetes hogy engem szednek ki 100 hp-rol mig o lo kettot mert tobb a hp-ja. Utana irogatott meg dehat remenytelen volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #32597 üzenetére
Azt hittem a kettő ugyan az
Amúgy ha előveszem.... az E100-at én is szinte goldal tolom . Azonban vannak tankok és szituációk amikor visszaváltok hála Diamand kolega okításának .
Bingisz .: Annyira tudtam
Amúgy sem akarom a Tomi kenyerét elvenni .
Himpi .: Nem akarlak megbántani , hogy kihagylak a sorból .... Bárcsak cigiznél inkább
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tomi0703 #32583 üzenetére
Na mi történt a zwack nem ad aranyat mi ez a mostoha körülmény ?
Ha gondolod kirakhatunk egy virtuális perselyt gyüjteni a szegény liláknak , hogy tovább tunkolhassák a goldot
Ez a két posztod együtt akkora magaslabda volt , hogy szerintem még a mindíg kimért Bingisz is egyetért velem . Na jó ő biztosan nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest