Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

Szándékosan kellett TK-znom, eddig csak arra lőttem rá, aki elkezdett lőni engem és már többet kaptam tőle, arra sem mindig, de egy 12t+BT-2 platoon Ensk-en kiverte a biztosítékot már a kör elején. Először is elkezdtek sírni mit keresnek tier9 csatában, majd a BT-2 szimplán blokkolta a lorraine-ünket, aki belement hátulról, maradt 12 hp-ja a BT-2nek, de a lorraine lánca leesett már kezdéskor, ott állt a vasúti sínek közötti átjáróban 20 másodpercig, a csapat meg nem tudott mozogni, mert a 12t mellé állt és elzárta az utat közben meg csak röhögött. Utána a 12t ugyanezt kezdte el játszani velem, vagy mellettem ment úgy, hogy összeértünk, vagy előttem ment és megállt, megint elindult, megállt, meguntam kilőttem a fenébe és lehoztam a kört, ha nem lövöm ki tuti bukta, mert végig blokkolt volna a kis nyomorék. Persze fenyegettek hogy reportolnak stb, de mivel be se kékültem leszarom őket, ne rontsák már el 13 ember játékát ketten, a csapat többi tagja megköszönte a győzelmet a végén. 1v3-at hoztam le tiger2, ferdi, m103-at öltem meg egyedül. Tudom van akinél én most óriási bűnt követtem el, de legyen elég annyi, hogy a való életben is megtenném ugyanezt egy csapatért egy háborúban minden szívfájdalom nélkül.

Aktív témák