Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Érdekes, a 2 tank hull-ja ugyan az. Nekem az istenért sem akart pattogni, csak a tornya a jó, az viszont tényleg.
(#45298) Bobyjack: Nekem sincs prém account-om, tankból is csak a Type van, ami nagy, ennyit mégis bevállalok, mivel kell a sebzés.
Az én olyan értékemet hol tudom megnézni?
(#45311) +SoulRiever-: 1200-nál ritkán ad tank ászt, nekem teszt szerveren 13xx-re adta meg a T32-n. Egyébként meg számíthatsz arra is, hogy 1500 lesz, mivel nekem Tiger P-n csak 17xx-re adta meg.
(#45321) Bobyjack: Ember, ez nagyon jó vicc.
A legrosszabb 7-es tank, T29 után főleg, kegyetlenül underpowered. Lassú, de legalább a páncélja nem kompenzálja ezt a sebességet. Hiába állok be sidescraper-be, az oldalát is belövik, mivel ott a weakspot: a kis ajtó. Kevés embert látok, akinek lesebzi vele átlagban a saját HP-ját, ahogy látom neked sincs meg.
A Chuchill VII sokkal jobb volt, örülök, hogy végre megszabadulhatok, ettől a hulladéktól:
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A legrosszabb 7-es tank, T29 után főleg, kegyetlenül underpowered. Lassú, de legalább a páncélja nem kompenzálja ezt a sebességet. Hiába állok be sidescraper-be, az oldalát is belövik, mivel ott a weakspot: a kis ajtó. Kevés embert látok, akinek lesebzi vele átlagban a saját HP-ját, ahogy látom neked sincs meg.
A Chuchill VII sokkal jobb volt, örülök, hogy végre megszabadulhatok, ettől a hulladéktól: