Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
gy-daniel
üzenetére
"Értem, tehát aki pl a bótba vesz vmit akciósan (pl winyót az árvíz előtt), majd azt haszonnal továbbadta, az tisztességtelen volt?"
Hát ha azt szándékosan (előre megneszelve a vinyók áremelést) tette - akkor nem tudom miért vita tárgya a dolog...

De ugye itt se arról van szó, hogy pár ember szeret előre betárazni egy-egy kedvenc tankjába lőszerekből, aztán hopp, köv patchet feltéve hirtelen észreveszi, hogy megnőtt az ára, profittal adhatja el a lőszert.
Ugye itt mindenki előre akart okos lenni.És nem arról van szó, hogy nekem mi fér bele vagy mi nem. Felőlem 3szor is oda-vissza veheted a VK-t, ahogy akarod.
Csak az egyik esetben a WG vállalja az ezzel járó következményeket, míg a másikban már nem.De ha nem lőtték volna le az ügyletet, engem az se érdekelne. Csak ott van a bibi, hogy aki józan, az tudja/belátja, hogy ez bizony kicsit sunyi dolog, de azért belevág.
De hopp, leállítják, és még ő van felháborodva érte?Az orosz szerver esetében nem ismerem a részleteket, de már ment egy ideje a tesztszerver, mégse jött senki az ötlettel. Valahogy akkor kezdett el terjedni az infó, mikor már élesbe ment az orosz szerveren a 8.4, és bebizonyosodott a trükk működése.
Ezidáig ugye elég lutri volt. bejön? nem jön be? elírták a patch notesban? tényleg emelt áron lehet eladni?Ilyen rizikóval is bevállalták volna itt sokan?
Mert úgy rémlik akkor indult be a gépezet, mikor már több forrás is megerősítette, hogy működik a módszer, van rá példa, bizonyíték.
Ugyanannyi lehetett a "bliccelők" száma ott, mint itt az EU-n?Ettől függetlenül még mindig azon háborgunk, hogy valakik csalhattak, míg másoknak már nem lehet. Nem a orosz "csalók" büntijéért csapkodja az asztalt senki, hanem, hogy mi már nem csinálhatjuk.
A mentalitás... ugye.
Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest