Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz vhw #27271 üzenetére

Olyan nagy tierben már sok mindenre elég a T8-as tank átütése, nincs nagyon szükség goldra, hiszen kis szerencsével még a 10-eseket is képesek átlőni szemből. Type kivételével még én sem használtam el egy gold ammo-t sem T5 felett. Én sem hallottam semmit sem a Pz4, M4, stb trollokról, ezek szerint ők nem tartják őket ópénak, vagy nem is sírt senki sem miattuk. :) Az viszont tényleg durva, hogy átlag 20k kredit, de lehet, hogy a tiszta keresetre értette. Durva is lenne, ha mindenki átlag 20k-t keresne Löwe-vel meg T34-el, bár már így is sok a hülye.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Meg kell hogy mondjam, nagyon jó lett ez a Type. :DDD 3 prémes körből egy sem lett 75k alatti, úgy érzem visszajött belé az az erő, amit a 8.0-ás páncél változtatások elvettek tőle. Saját magához képest megy mint az állat, gyorsan céloz, és legtöbbször 260 körülieket sebez. Most már maradjon is így, T8-ban a Pershing-nek is van 180 átütése, ráadásul kompenzálva is lett a gun depression megcsonkításával és a töltésidő megnövelésével. Eddig 100-as kiskínaiakkal, ventivel, és rammer-rel töltött 6,75 mp alatt, most ez a szám 7,34-re nőtt ugyanezekkel a feltételekkel. Ahogy láttam, a kisebbik is kapott egy kis buffot, csak ezentúl T7-be tartozik.

Aktív témák