Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Napfénysüti #21941 üzenetére

Napfenysuti, en ventilatort, toltesgyorsitot es periszkopot hasznalok.Ha tudnad elore, hogy milyen palyan fogsz jatszani, akkor mondjuk lehetne tenni ra szerszamos ladat.Emlekszem egy csatara Snow Region-on, hogy ki akartam nyirni egy KV5-t.A szemet strici :) allandoan ellote a lancomat, de ugy hogy sebzodtem is.
    Szepen kipurcantam.No, akkor elhataroztam, hogy ez nem fordul elo tobbe, igy a legenyseg masodik kepzettsege a javitas.
    Amugy en sem tudom, hogy ezen ket cuccon kivul, mi mas hasznosat lehet rapakolni...
    Esetleg repeszpancelt a tuzersegi lovedekek ellen ? Valaki tudja hogy mennyi haszna van annak ?

UI : celzasgyorsito sztem felesleges ra, mert ha tavol vagy es felderitenek neked, akkor 1-2 masodperc nem szamit, ha meg kozelharcban vagy, akkor egyaltalan nem...
    Szerintem inkabb a tankoknak jo a celzasgyorsito, amikor dombon, vagy varosban csatazol, mert amig az ellen celoz, te belelosz a gyenge pontjaba, es vissza is huzodhatsz, teszem fel anelkul, hogy o esetleg kart tudna benned tenni.Persze ez nem mindig jon be, mert mas jatekos sem hulye, altalaban ok is a te gyenge pontodat celozzak, es ha van nekik is celzasgyorsito, akkor nem tudod elkerulni a sebzodest.

Aktív témák