Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
freelancer
üzenetére
Ennek ellenére a 8.0-ban sem nerfelték nagyon az S35-öt, ami szerintem ocsmányul OP (ezért is használom farmolásra). Mióta a SU85 nerfelését bejelentették, nézem, hogy mikor fogják ezt is, de szerencsére eddig megúszta, 8.0-ban csak a töltési időt növelik 11.2-ről 12-re. 165 pen, 300 dmg, miközben a saját hp-ja 330, mi ez, ha nem OP?
S még az ágyú vízszintes kitéríthetősége is nagyon jó, szemben az utána következő ARL-V-vel (nemrég kezdtem el, hogy azt hogy utálom...).A Pz4 nerfelésének kárörvendek, a nerf hírére eladtam, s különben is régóta a KV1-et (és TD-ket) használok helyette farmolásra -- ha valaki már tudja, hogyan kell használni azt a tankot, mire kell vele vigyázni (frontpáncél gyenge pontjai), s legénysége is jó, csúnyákat lehet vele menni. Így csak eggyel kevesebb potens ellenfél a harcmezőn

Szovjet nehéztankoknál semmi változás, ez furcsa, úgy emlékszem, minimális IS7 buff emlegetve volt. IS8-ra is ráférne, német kilencesekkel nem szívesen találkozom abban.
Német közepes ágyúk jelentős része kapott egy kis buffot (kicsit nagyobb átütés), ennek már kevésbé örülök, mivel Pz4 személyében az utolsó német tankom is eladtam, már csak ellenfélként találkozom velük a harcmezőn.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
S még az ágyú vízszintes kitéríthetősége is nagyon jó, szemben az utána következő ARL-V-vel (nemrég kezdtem el, hogy azt hogy utálom...).