Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
bullseye
üzenetére
Én is be szoktam vállalni, hogy magamra vonom a tüzet. Az a legjobb mikor elszaladok az ellenfél mellett, még a tornyát is felém fordítja, a csapattársak meg maradnak ugyan-úgy a sarok mögött és nem csinálnak semmit. Aztán ha megkérdem miért nem segítettek, ez a válasz: "dont cry, noob"... Ez a gyakori eset. Néha sikerül kifogni értelmesebb emberkéket, akik egyből felismerik a lehetőséget és jönnek segíteni.
-----------------------------------------------------
(#16147) Zeratul: az előbb top tank voltam Jagdtigerrel, 4100 sebzést osztottam 3 kill és 3 felderítés mellett. Mivel ugye egyedüli tier 9 voltam, nekem kellett volna legyőznöm az egész ellenséges csapatot, Type-unk bőszen núbozott miután kilőtték... A garázsban megnéztem (45% win rátás profi), ráírtam, bemásoltam neki az eredményemet és megkérdeztem ő mennyit sebzett? Nem válaszolt.----------------------------------------------------
(#16146) virkir: köszi! Én olyan 1500 körülire gondoltam a saját eredményeim alapján, de nagyon nem megy az arty-zás, látszik hogy kihagytam jó pár hónapot.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest