Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Horvee
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy ugyanazokat fogom leírni, mint D.Orion, de én nem tudom az angol megfelelőit a skilleknek.

Arty-zni keveset szoktam, tényleg hülye vagyok hozzá: szerintem az arty kezelőknek legfontosabb az álca és az elit alakulat. Én mindenkinek ezeket fejlesztem a GW pantheremen elsőre.
Tigris: javítás, elit alakulat, mindenkinek 100%-ra. 3. skillnek esetleg mehetnek a látótáv növelők, hatodik érzék a parancsnoknak (most biztos sokan felhördülnek de én hasznosnak tartom nehéz tankokon is a mai 10< arty-s csatákban. Lövésznek pillatankép a pontosság miatt, töltőnek meg biztonságos elhelyezés.
Jagdpanther: 1. körben parancsnoknak hatodik érzék! Többieknek mehet az álca. 2. skillnek javítás. 3. skillnek látótáv növelők (parancsnok - Felderítő, rádiós - Helyzetfelismerés) Ha később menni akarsz tovább Ferdi, JT felé akkor érdemes a vezetőnek a kuplung égetőt kifejleszteni, ne forogjon úgy mint egy csiga. Lövésznek meg mehet 3. skillnek a Halálos szem.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest