Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz dorka16 #26763 üzenetére

    "Annyi van, hogy mivel itt nincs személyes kontaktus ezért a gátlástalan, idióta, full béna emberek bármit megtehetnek. És meg is teszik."

    De ismerős!
    Ugye te is arra gondolsz, hogy ha valakinek nem tetszik a játéktudása, hozzáállása a szent játékodhoz, akkor a gátlástalan, idióta, full béna emberek bármit megtehetnek szellemében csapattársakat gyilkolsz? Amivel utána még hencegsz is a fórumon? Nem gondolod, hogy téged is haza lehetne zavarni, hogy legalább némi toleranciát tanulj? Természetesen nekem is volt olyan, hogy végeznem Kellett egy csapattárssal, mint mindenki életében, de nem jövök fel fényezni az "e-pélót" (gyk. e-péniszt), hogy brutál, király módon kinyírtam a csapattársam.
    A TE hozzászólásaid 75-80 %-a csak erről szól!
    A nagy névtelenségben néha egy kicsit a saját szemünkből vegyük már ki a gerendát és ne mások szálkáit emlegessük.

    De igen érdekes, hogy ha az ellennél tűnnek fel ezek a típusú játékosok, akkor meg röhögsz a markodba, hogy ingyen frag meg plusz 800 potya sebzés.

    Sebestyén János
    Ibolya csavargyár, dátum 2 félkevert!

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák