Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz wwenigma #160634 üzenetére

    Nekem jó ideig le volt, de mostanában újra benyomtam, olyan jó trollkodni a lengyelekkel, csehekkel, meg a szimplán csak rossz helyen lévőktől/semmitevőktől meg szoktam kérdezni, jó-e a napozás, meg mit gondol az adott pozíciójáról, mennyi tud azzal hozzátenni a csatához stb. Ettől függetlenül el tudok vonatkoztatni az ottani dolgoktól, régen pont ez volt a baj, hogy nem ment, és felqrtam magam, de a hosszú szünet miatt már csak akkor érzek késztetést a chatre, ha én akarok írni, amúgy nem olvasom.
    Igazából az egész játékot kezdem elengedni, egészen pontosan az eredményhajhászás helyett már élvezem a játékot akár akkor is, ha történetesen hullasz*r vagyok. Persze azért ha felb*com magam, akkor gyorsan lelépek, és benyomok valami horgászvideót. :DDD De istenigazából már nem érdekel az egész, gurulgatok, szorzózom amit kell, vagy nem, és csak funból megyek azzal, amivel éppen adja, aztán viszon'látás'.
    Minap valami jónevű külföldi klánba is hívtak pedig, de a francnak van ennyi ideje, itt a tavasz, peca, futás, ezer dolog, ami jobban leköt. Aztán lehet, hogy pár hónap nyugisabb idő után megint jobban nekifekszem, de az még a jövő zenéje. :-)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák