Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz Razermazer #18022 üzenetére

    Reggel mentem két kört, egy Atlanta, egy Belfast. Atlanta 86k, győzelem, Belfast 112k körül, vesztes meccs. Mindkettővel csapódok általában DD-khez és füstért radart, hydrot és füstöt ígérek. Valami hihetetlen szinergia tud kialakulni így.

    Aztán amikor a cirkák és BB-k bejönnek értünk egy szigetesebb részre, már égnek is. Közelről meglepően gyorsan el tudja olvasztani az atlanta és a belfast akár a BB-ket is, de reggel egy salvóból 5 citadellát vertem egy yorckba. Olyan gyorsan merült, hogy szerintem fel sem fogta... Előtte a füstbe bejött egy hetes vagy nyolcas új japán csoda DD, hogy elkapja a két DD-t akihez csapódtam, és ahogy kijött a füstből és feltűnt, hogy 'bzmeg atlanta' már nagyon nem is vergődött, tudta mi jön.

    Belfasttal megtépáztam kezdésnek egy DD-t, elkaptam egy leandert füstből, aztán elolvadt a csapatom és benson elkezdett capelni. Ráment a mi bensonunk, beűzte elém, ahol befüstölt, kiradaroztam, ketten lenyomtuk mint poloskát a hüvelykujj. Abszolút gennyes, ahogy a belfast el tudja kapni a dd-ket. Aztán persze édes hármasban maradtunk egy CV-vel és a bensonnal, bemenekültünk a szigetek közé és mire ki tudtak nyírni magammal vittem egy cirkát és még egy DD-t. Közelre ami DPM-et a Belfast ki tud nyomni gyakorlatilag bármire, főleg füstből, az szintén eléggé gennyes.

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák