Hirdetés

2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-30 08:35:26

Mobilarena

A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.7.11. Patch Notes
----------------------------------------------------
December Combat Missions
----------------------------------------------------
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151) Máté94 válasza Bad Pritt (#149) üzenetére


Máté94
(PH! addikt)

Pedig még titkon reménykedtem, hogy itt már eltudják kerülni, hogy ne kelljen tervrajzokhoz nyúlni, de akkor végül is hűek maradtak önmagukhoz. És az MM is ugyanolyan kegyes, bár még nem tudom mennyire számítanak az idióta csapattársak. Bár 3-al több hajóval veszíteni művészet kategória, lehet... :U

「AA」- Apriori Acquit

(#152) John_Doe válasza Diarmand (#150) üzenetére


John_Doe
(senior tag)

Ha már Bismarck. [link]

Shal'kek nem'ron!

(#153) ledgeri válasza Diarmand (#145) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

Ok na... :R

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#154) Enzolord


Enzolord
(PH! addikt)

Amúgy itt nincs tier limit, vagy +- 2, vagy valami? 1 csatát gurultam, illetve úsztam, és volt ellenem 4-es hajó is.. Tekintve, hogy ezeket még nem ismerem annyira, igen meglepődtem, hogy az első pár találat után eltűnt a hajóm fele, majd jött még egy sorozat és Sayonara..

„Leválthatod a feleségedet, a politikádat, a vallásodat, de soha, soha nem cserélheted le a kedvenc futballcsapatodat.” King Éric...

(#155) Bad Pritt válasza Enzolord (#154) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Még nincs, de majd lesz valszeg, az MM balansz az egyik leguccsó fázis (ha jól emlékszem a wotban is így volt). Most még olyan meccsek is vannak, mikor az egyik csapat több hajóból áll, cserébe a másiknál jobb az eloszlás.

Más: ez a St. Louis tényleg nem egyszerű jószág, gyakorlatilag tartósan tűz alatt lehet tartani vele egy egész oldalt, tegnap mentem vele több meccset, hogy meglegyen a Langley, egy Nicholas rombolót úgy beaprítottam AP-val, hogy öröm volt nézni. :D

Boi!

(#156) Bad Pritt


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Azért az nem semmi, hogy a T5-ös Nicholas rombolón már hellyel-közzel ugyanaz az ágyú van, mint a 9-es Fletcheren. Torpedóban viszont nagyon durván fognak fejlődni ezek a rombolók, a Farraguttal már öröm lesz zúzni, ahogy látom. :D

Boi!

(#157) Diarmand válasza Bad Pritt (#156) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Az hagyján, magasabb szinten a cirkálók is kapnak torpedót, rohadt nagy élmény lesz a legnagyobb méretű, legpáncélozottabb hajókkal "rohangálni" a folyamatos torpedó-spam elől.

Jah, a spot rendszer a legjobb :D Kaján vigyorral üldözöm Kongóval a kis rombit. Menekülne, kerülgeti a lővéseim, még a vízre is ráfingott egyet, de kiüldöztem a füstből. Látom, célzom, de eltűnik. Kétezer méterrel volt előttem és nem látom. Nézem, hátha kilőtték de nem. Forgolódok jobbra-balra, erre egyszer csak majdnem közvetlenül mellettem pár száz méterre megjelenik a semmiből és lerakettáz. Még csak füstben sem voltunk, csak a nyílt tengeren. Na itt elröppent a számból egy k...a anyád és csak lestem, mint hal a szatyorban. :DDD

Szerk: Bocs, T3-4-től már vannak torpedók a cirkálókon...

[ Szerkesztve ]

(#158) Szepi1979 válasza Diarmand (#157) üzenetére


Szepi1979
(senior tag)

hiszen ez a spot rendszer már a wotban is bevállt. :)

Jön a TIGRIS, jön a TIGRIS, nála erősebb NINCS IS.....! " Bakker ha marad még hp-m akkor túlélem... "

(#159) Máté94 válasza Diarmand (#157) üzenetére


Máté94
(PH! addikt)

Amikor majd a Yamato tűnik el előled 1000 méterről... kimaxolt legénységgel. :)) :DDD

[ Szerkesztve ]

「AA」- Apriori Acquit

(#160) Bad Pritt válasza Diarmand (#157) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Cirkálók tier 3-tól nagyon erősek, szerintem rájuk férne majd egy kis balansz, sok, erős ágyú, nagy sebesség, több hp, plusz torpedók is. Torpedókra amúgy is ráférne, mert nagyon imba ez így, főleg a torpedóbombázók miatt...
Valahogy az nem tetszik, hogy azonos szinten belül mekkora különbség van a hp-k között, 10K egy romboló, 40-50K egy csatahajó. Inkább legyenek közelebb egymáshoz, de a torpedók sebezzenek kisebbet (Clemsonnal 1v1-ben kiszedtem egy Kongót, minden torpedó talált...). Azt már más is észrevette, hogy rendszerint a csatahajók és a hordozók maradnak a csata végére, az egyik azért, mert ormótlanul sok a hp-ja, a másik meg kempel hátul (és nagyon sok a hp-ja).

(#158) Szepi1979: Itt nincs spot delay, egyből feltűnik és egyből el is tűnik, nincs 5 mp-es szabály. Volt olyan, hogy egy romboló gyakorlatilag 2 mp-enként feltűnt-eltűtn-feltűnt-eltűnt, de ezen dolgozni fognak még szerintem.
Amúgy a rombolók füstfelhője magasabb szinten kb. semmit nem ér, jönnek a repülők és egyből spotolják...

[ Szerkesztve ]

Boi!

(#161) Máté94


Máté94
(PH! addikt)

Nem megy ez a Langley-zés. Tulajdonképpen ezzel mit is lehet csinálni? :DD :DDD

「AA」- Apriori Acquit

(#162) Flatron710 válasza Bad Pritt (#160) üzenetére


Flatron710
(fanatikus tag)

Én valahogy nem érzem erősnek a New Orleanst. Már ráéreztem, jókat játszom vele. ( 1 vs 1-ben lőttem már ki vele Des Moinst is)
Nincs torpedóm, pedig néha jól jönne rá 1-1 cső. Nagyvadak között egy találattól ugrott a fél hp-m. Igaz a torpedós bombázok nem nagyon próbálkoznak nálam, mivel a különösen hatékony légvédelme simán leszed egy egész rajt. :)

Más.

Az Aurora-t csak fanatikusok vagy gyűjtök vegyék meg! Elsőre olyan, mint a St Louis, csak sokkal rosszabb...

[ Szerkesztve ]

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#163) Diarmand válasza Máté94 (#161) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Szíjjelütlek szint: küld ki a repülőket és osszad az enemit, a vadászokkal támadd a csatahajókat a bombázókkal fedezd a rombolóid, a rakettásokkal (torpedós) pedig szedd le a vadászait. Jah és némelyik csapattag kém, őket üssed a rakettásokkal néha.

Bokorugró szint: kezdéskor csak a vadászokat a magasba és kísérd a többi repülőt ha van, ha nincs, akkor repkedj a térfeleteken. Ha ellenséges hajót látsz, küld rájuk a rakettás fijúkat hagy érezze az áldást a bombázók mehetnek a gyorsabb cirkálókra is.

Kiszopom a szemed szint: kezdéskor a vadászok a magasba, azokkal spotolni menni, kerülni az ellenséges tüzet. Mehetnek a rakettások is, de nagyon kerülni az ellenséges vadászokat, akár saját vadászfedezetet nyújtani nekik. A csatahajókat kettő rakettás osztaggal ütni két oldalról ha lehet, azt nem kerülik ki és huss, fél hp oda. Olyan hajót támadni, amelyiken gyengébb a légvédelem, ha van ilyen (kis szinten Myogi). Vadászokkal leszedni az ellenséges torpedósokat.

No ki a kiráály szint: az előző plusz annyi, hogy mivel is mész? Több vadász kevesebb torpedós vagy fordítva? Ha több vadász, akkor sokat spotolni ha nem láttok mindenkit, elsődleges célpontok a torpedósok és vadászfedezetet nyújtani a bajban lévő cirkálók és csatahajók számára! Figyelni a rombolók helyzetét, hogy ha netán valamelyik át akarna slisszanni a vonalaitokon, akkor úgy helyezkedni, hogy minél később derítsen fel, segítséget kérni ha szarban vagy. Ha több rakettás, akkor össze kell(ene) dolgozni más hordozókkal, hogy minél több torpedós támadja a csatahajókat, a vadászokat ne nagyon áldozd be, mert asszem ugyanabból az anyagból pótolnak minden elvesztett repülőt és a torpisok könnyen hullanak. Figyelj a saját védelmedre is! Fontos, hogy a repülők, (főleg a vadászok) merre kószálnak, mert ha mesze vagy a bajtól, hiába van rátok szükség, későn értek oda.

Szvsz a nőknek kedvezne a hordozós játék, mert sokfelé kell egyszerre figyelni :D Itt a lehetőség, ha az asszony nem szerette a wotot, le kell ülteni az anyahajók elé :DDD

Apropó, pár napja volt egy meccsem, ahol én a Kongóval és két hordozóval maradtam két hordozó és egy romboló ellen. Kértem vadászfedezetet, jött is két osztag, de a többi repülő se volt messze. Jöttek a torpedóbombázók, hogy majd kilőnek, de megszólaltak az AA ágyúk és a fedezet sem hiába volt ott. Megtámadott a romboló is, bevitt a füstbe, kerülgettem a torpedókat, amennyire tőlem tellett, közben felbukkant az egyik hordozó is és kezdhettem ráfordulni és lőni, mindezt torpedók, bombázók, füst és lőpor közepette, na ennek volt hangulata :DD

[ Szerkesztve ]

(#164) Flatron710 válasza Diarmand (#145) üzenetére


Flatron710
(fanatikus tag)

Nálam az USA Cirkálók az ászok. :K Csatahajó vonalon én eddig a Kongo-ig jutottam el. ( terv szerint nem is akarok tovább lépni rajta ) Jól adja a csatahajós játékélményt, jelenleg egy pénznyomda, amit az esetek többségében PCT-vel használok. Feledhetetlen élmény, amikor egy V-ös cirkálót egy sorozattal a mélybe küldök teljes életről.

Nagyon hasznos tud lenni a "HP visszatöltő" képesség a japán hajóknál. ( Azért ezt megnéztem volna a valóságban, hogy mi a kivitelezés menete egy komoly találat után... :D Ha úgy vesszük, hogy a valóságban is volt HP-ja egy hajónak.)

Egy WoT-os klántársamat folyamatosan azzal idegesítem, hogy OP-k a japán csatahajók. ( ő azokkal tolja ) De amúgy tényleg azok, jó kezekben!

Más.

Pár észrevételem amúgy a játékról alfa teszterként is. ;)

- A javítás/tűzoltást simán külön lehetne venni. Kigyullad a szakács serpenyője, elnyomom a javítást. Azt követően egy kis HP veszteséget okozó repesztalálat tuti, hogy újra kigyújt és még annyi a lövegnek, kormányzásnak, stb... Nézem ahogy égek több, mint egy percig és megyek körbe-körbe... Legyen már külön a modul javítása és a tűzoltási képesség!
- Ha eltűnt egy Romboló a ködben, akkor - talán ez bug - nem fogom látni bőven látótávon belül akkor sem, ha már nincs is a "ködben", hanem mellettem van nyílt vízen 3-4 km-re. Valahogy megakad az álcája, vagy rosszul számolja a játék a "köd" hatótávját. Passz.
- egyszer csak 1 km-ről riaszt, hogy torpedó a vízben, máskor már 9 km-ről látni. Lehetne a kapitánynak valami torpedó észlelő képessége, mint fejleszthető skill.
- A Domination játékmódban túl gyors a foglalás. Beszalad az A-B pontra egy-egy Romboló, elfoglalják, köd, 360 fokban 45 torpedó, kis csetepaté és foglalással nyernek pár perc alatt egy 20 perces játékban. Közben a lomhább hajókkal semmi esélyed bármit is tenni. Erősen balanszra szorul a különböző osztályok játszhatóságának megtartása miatt! ( mondjuk ezek főleg WoT-os CAP huszárok lehetnek ) Nem a csatahajóknak és a cirkálóknak kellene "Dominálni"?
- Lehetnének bizonyos részeken tengeráramlatok, amik "tolnák elfelé" a hajót az adott iránytól, még ha minimálisan is.

Majd még folyt köv... :)

[ Szerkesztve ]

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#165) Bad Pritt válasza Flatron710 (#164) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Ezek jó ötletek. Én még a lékekre, hull dmg-re a választ is különvenném a javítástól (lennének válaszfalak, mint a Titanicban, amiket le lehet zárni).

Boi!

(#166) Telda


Telda
(PH! addikt)

Hali!

Ha valakinek lenne meghívója azt megköszönném!
Bocs ha zavartam :R

(#167) Bad Pritt


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Nézem most Phelan streamjét, ez a Fuso atomdurva jószág. :Y Hatalmas tűzerő, nem is olyan lassú, a légvédelme is erős... ez tetszik.

Boi!

(#168) Diarmand válasza Bad Pritt (#167) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Lehet, hogy jó a Fuso (meg valaki szerint OP-k a japó csatahajók), de a jelenlegi torpedó-smapban nem nagyon látom értelmét a csatahajóknak. Lehet élvezetes meccseket menni, de többségében nekem kb arról szól az egész, hogy rettegek a kurva torpedók miatt. Bármi ami közel jön és nem battleship az lerakettáz a picsába és akkor a repülőkről meg nem is szóltam. Ha netán mégis megmaradok a végére, tuti, hogy megmaradnak a hordozók is és őket levadászni elég nehéz, mivel majdnem folyamatos spot alatt tud tartani vagy elég ha tudja hol vagyok és máris küldi a repcsiket... szvsz valamit kezdeni kellene a torpedókkal.

(#169) Bad Pritt válasza Diarmand (#168) üzenetére


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Szerintem is, most direkt kipróbáltam rombolóval, hogy berongyolok valamelyik bázishoz vagy fojtóponthoz, közelmegyek 3-4 km-re az ellenséges hajókhoz és útjára eresztem az összes torpedót. Kilőnek a francba, de 40-50K dmg összejön csak ezzel, ami elég nevetséges...
Viszont ez így reális. :D

Boi!

(#170) ledgeri válasza Diarmand (#168) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

Mivel csak ennyi jutott, gameplayeket nézegetve nekem is túl gonosz role a hordozó... de tény: hatékony...

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#171) Flatron710


Flatron710
(fanatikus tag)

A Warships történelmében az eddigi "best of" köröm Cirkálóval. :D

Amúgy valami script átírással lehet replay-eket rögzíteni a játékban, amit a kliens a wot-hoz hasonlóan vissza tud játszani. A replay-ből pedig jó kis videókat lehet készíteni! ;)
( a sok sebzés és a kevés kill miatt igazán járna egy "szárnysegéd" :D )

[ Szerkesztve ]

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#172) Bad Pritt


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Megvettem a Langley-t, mentem vele egy kört és el is adtam. Ezt az élményt kösz, de kösz nem...

Boi!

(#173) KaLeun


KaLeun
(senior tag)

A "hétvégi" tesztek után azt hittem, hogy ez talán más lesz... De most a CBT alapján dettó ua., mint a WoT, de talán ez nem is a játék hibája hanem egyszerűen ilyenek az emberek. Camp, tk (mert ugye a torpedó tipikus sniper fegyver), gyáva elszaladás és amikor kell akkor senki sem foglal... Aztán ezzel a bétával előjött az összes tipikus bigworld átok: ghost shell, lag, darabos mozgás és az indokolatlanul padlót fogó fps, pedig a weekend test alatt csúcsidőben is jól ment itt meg reggel pár száz játékos alatt vége a dalnak.

Tuci, Szuper Kicsi Kis Cilkó és Vaki

(#174) Máté94 válasza KaLeun (#173) üzenetére


Máté94
(PH! addikt)

Sokkal jobban össze kell tartani, főleg a kicsiknek. Itt nincs 15 kill egy emberre. :U

「AA」- Apriori Acquit

(#175) Diarmand válasza KaLeun (#173) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Az általad említett "emberi tényező" játékfüggetlen, de azt is írhatnám, hogy a világban mindenhol jelen van (munka, társaság, sport...), nem csak a WG játékokban Azt hittem ezzel tisztában vagy :)
A Big World motor ahogy írod, még mindig szar. Szerintem ezzel tisztában vannak a cégnél is, csak annyira beitta magát már a della a vérükbe, hogy minden egyes potenciális játékosveszteséget csak üvöltve bírnak elviselni. Na most ha vennének egy új (és jobb) motort és arra kezdenének el fejleszteni, egy időre befagyna a játék. Azt pedig nem bírná elviselni a fehérorosz brigád.

(#176) Telda válasza Diarmand (#175) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

csak annyira beitta magát már a della a vérükbe, hogy minden egyes potenciális játékosveszteséget csak üvöltve bírnak elviselni

:DDD

(#177) tocsek18


tocsek18
(senior tag)

Nyitva a reg siessetek :D

[link]

(#178) Telda válasza tocsek18 (#177) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

Pont most akartam linkelni :R .

(#179) h1mpi válasza tocsek18 (#177) üzenetére


h1mpi
(PH! nagyúr)

:C thx

Xtreme Gaming

(#180) Telda


Telda
(PH! addikt)

Megjött a behívó :))

(#181) h1mpi válasza Telda (#180) üzenetére


h1mpi
(PH! nagyúr)

Nekem is :K

(#182) HáGé: mákból megoldjuk :D

[ Szerkesztve ]

Xtreme Gaming

(#182) Bad Pritt


Bad Pritt
(PH! kedvence)

Hajaj, jönnek a noobok. ;]

Boi!

(#183) Telda válasza Bad Pritt (#182) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

:O :DDD

(#184) Flayer válasza h1mpi (#181) üzenetére


Flayer
(senior tag)

Kódot is kaptatok!?

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! LG G4 / WayteQ xTAB-8Q root /

(#185) h1mpi válasza Flayer (#184) üzenetére


h1mpi
(PH! nagyúr)

Nem kódot kaptam, hanem direkt linket a letöltéshez és azt írja, hogy a wargaminges accommal tudok belépni.

Xtreme Gaming

(#186) Flayer válasza h1mpi (#185) üzenetére


Flayer
(senior tag)

Nekem nem küldött linket csak ezt kaptam!Melózok telóról vagyok!

Majd be kell írni ha kapok az alján van!

[ Szerkesztve ]

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! LG G4 / WayteQ xTAB-8Q root /

(#187) Máté94 válasza Flayer (#186) üzenetére


Máté94
(PH! addikt)

WORLD OF HADIHAJÓK...... Oh, irgalom atyja ne hagyj el...! :U :O

[ Szerkesztve ]

「AA」- Apriori Acquit

(#188) Diarmand válasza Flayer (#186) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Aaajjj mekkorát szakadtam ezen az íráson! Magasan az est fénypontja :DDD :DD

World of hadihajók xDDD

Legalább most már többen is tolhassuk együtt :D

(#189) Flayer


Flayer
(senior tag)

A chrome így fordította!:D
De még akkor sem tudom,hogy lesz ebből játékom!:(

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! LG G4 / WayteQ xTAB-8Q root /

(#190) h1mpi


h1mpi
(PH! nagyúr)

Tök jó ez a játék :D legalább 60-80 találó lövésem van :P

(#186) Flayer: ha nem nyomtál rá a jelentkezés gombra, akkor sehogy.

[ Szerkesztve ]

Xtreme Gaming

(#191) Flayer válasza h1mpi (#190) üzenetére


Flayer
(senior tag)

Na megleltem!

[ Szerkesztve ]

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! LG G4 / WayteQ xTAB-8Q root /

(#192) Diarmand válasza Flayer (#191) üzenetére


Diarmand
(senior tag)

Ha akkor csináltad, amikor nyitva volt a regisztráció, akkor kellett, hogy legyen valami. Kiírta, hogy sikeresen jelentkeztél vagy valami hasonló? Mert én sem kódot kaptam, csak megírták, hogy töltsem le a klienst, utána be tudok lépni a wotos accommal.

(#193) Bobyjack


Bobyjack
(senior tag)

OFF csak hogy rögtön értesüljek, ha megint nyitva lenne a regisztráció. Nagyon szeretném már kipróbálni...

(#194) Plasticbomb


Plasticbomb
(PH! addikt)

Akinek megvan a kliens launcher telepítője, esetleg kipróbálhatná, hogy átküldi másnak, aki szintén letölti, hátha ő is be tud jelentkezni a wotos accjával. (Miért ilyen lehetetlen időben nyitották ki???? Dolgoztam! :( Bezzeg az előző jelentkezésemre egy nyomoronc értesítőt sem küldtek...)

Star Citizen, Subnautica

(#195) ledgeri válasza Plasticbomb (#194) üzenetére


ledgeri
(PH! kedvence)

ehhez csatlakoznék... csak nehogy ezért zárjanak ki :)

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#196) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

(eddig bírtam: regeltem az asia. és ru.wargaming.com-ra is, és beiratkoztam a bétára várók sorába.... (tudom-tudom ping meg egybek, de ha nem bírom ki, akkor.... :B ))

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#197) Flatron710


Flatron710
(fanatikus tag)

Üdv az újaknak! :C

Amúgy simán lehetne 4-5 fős egy szakasz ( vagy flotta). Valahogy a három főt kevésnek érzem...

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#198) Enzolord


Enzolord
(PH! addikt)

Úgy látom, megint lehet bétára jelentkezni...

„Leválthatod a feleségedet, a politikádat, a vallásodat, de soha, soha nem cserélheted le a kedvenc futballcsapatodat.” King Éric...

(#199) h1mpi válasza Enzolord (#198) üzenetére


h1mpi
(PH! nagyúr)

Én nem látom, mert azt írja már zárva. Ha dobsz egy linket azt sokan megköszönik. Egy ismerősöm is lemaradt, én meg mind a 2 accomra megkaptam tegnap.

Xtreme Gaming

(#200) Enzolord válasza h1mpi (#199) üzenetére


Enzolord
(PH! addikt)

Szakadjon meg, a honlapon kint van, rákattintok, és akkor írja ki, hogy closed..

„Leválthatod a feleségedet, a politikádat, a vallásodat, de soha, soha nem cserélheted le a kedvenc futballcsapatodat.” King Éric...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.