Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Igen arra gondolok. Plusz van alatta 1-2 dolog, amit a tetejére szeretnék tenni. Amikor bent vagyok tudom egymás alá/fölé húzogatani, de kilépéskor nem jegyzi meg a sorrendet, sem a nyitott/csukott állapotot. A képen nem látszik, de több panel is van pl. fb, twitter postázó stb...
Ugyanakkor csak van valami rendező elv ami alapján kirakja őket. Mivel a bejegyzések listanézetét is egész jól testre lehet szabni, nálam pl. a hozzárendelt képeket is mutatja, stb...
Szóval ezeknek a paneleknek a sorrendjét, és állapotát(meg van nyitva/össze van csukva) nem lehet (akár php kódból) állítani?
A kliens script azért sem jó, mert az 1.0-ás felhasználóknak lesz, akiknek én nem fogom az összes gépét/mobilját beállítgatni. Gondolom ismerős az a. dolog, hogy ha nincs kirakva az asztalon jól látható helyre a Word ikonja, akkor az nincs is telepítve. Még ők sértődnek meg ha azt a 3 mondatot egy Wordpad-ba kell begépelni. Na ők ezt meglátják, és egyből hisztizni kezdenek, hogy ez új ez nem tudom mi, és miért kell lefele scrollozni, hogy elérjem. Miért kell ilyen bonyolultra csinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest