Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
adatfalo
üzenetére
Hmm, elő jött egy probléma, jó eséllyel Wordpress-eredetű, hátha tudjátok is rá a megoldást.
Mintha rosszul kezelné a "magasságot" (height). A CSS fájlokban lévő magasságra vonatkozó értékeknél is teljesen bekavarodik (pl.
height: calc(100% - 15px);), illetve JS-ben lévő "magasságkezelésnél" is teljesen elvérzik (pl.scrollHeight = $(document).height();).Ezek mind tökéletesen működnek, ha a "béna" módon illesztem be a kódot, viszont ha a "szép megoldással" (külön sablon template-be), akkor az ehhez kapcsolódó oldalelemek teljességgel szétesnek. Minden más (úgy tűnik) rendben van ezen kívül.
Kipróbáltam másik sablonnal is, ugyanígy rosszul működik.
Így hirtelen most ezt a StackOverflow-bejegyzést találtam, ami szintén ezt a problémát említi:
https://stackoverflow.com/questions/35433385/div-height-100-not-going-along-with-bootstrap-and-wordpress
Van megoldási javaslatuk (!importantminden ilyen elemhez), viszont ugye ez csak CSS-t érint, a JS-szkriptjeim így is elvéreznek, plusz nem szeretném az amúgy tökéletesen működő CSS-t emiatt bántani. Akkor inkább maradok a "béna" módszernél.De hátha ti tudjátok, mi és miért történik, és főleg hogyan lehet ezt orvosolni, de ha lehet, a Wordpress oldalán.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő