- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Van a wordben egy olyan funkció, hogy ha beírom az évszámot majd teszek egy pontot akkor egy enterre beírja az aktuális dátumot. Na most azt meg lehetne oldani, hogy ne számmal írja a hónapot, hanem rendesen, betűvel?Köszönöm!
-
Flowtation
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2499 üzenetére
Akkor jó, bár irtam, hogy mádszorra sikerült a kép letöltése (firefox alatt), csak valamiért a tanár ezt a módszert szeretné alkalmazni, mert egyszerűbb.
Ha nem lesz jó a második módszer sem, akkor marad a letöltés/beillesztés.
Köszi a tippet!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van win10 alatt, word 2016-ban, hogy a netről lementett képet (jobb klikk->kép másolása, majd wordben beillesztés) nem jeleníti meg, csak egy vékony keretet. Már kutakodtam és annyit találtam, hogy rajozk és szövegdobozok megjelenítése be legyen pipálva, a kép helyének megjelenítése pedig nem. Nos mindkettő rendben van, mégse jelenik meg a kép. A szöveg körbefuttatás megjelenik, de pl. jobb klikk átméretezés már nem. Mindenféle nézetben próbáltam, sehol nincs kép. Ami nagyon fura, hogy van olyan gép amin megy és van olyan amin meg nem...ugyanolyan gépekről van szó. Mi lehet a baj?Valamint azt is észrevettem, hogy ha jobb klikk->kép mentése más néven mentem, akkor először sikertelen a mentés, másodszorra viszont jó, lehet, hogy ettől van?
Köszi!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
szakdolgozathoz irodalomjegyzék szerkesztésében kellene nekem sos segítség. Van valaki aki vágja ezt a részt?Előre is köszi!
Arra lennél elsősorban kiváncsi, hogy ha pl. egy ILYEN weboldalt adok meg forrásként, ott pontosan hogyan kell kitölteni a mezőket, mit jelent külön a weblap név, webhely neve, stb. Valamint azt meg lehet oldani, hogy egy ilyen forrásnál legyen link, ami az adott oldalra ugrik? Vagy ezt külön kell megtennem?
Elsőre ennyi.
Köszönöm szépen!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kérni. A minap dolgoztam a szakdogamon. A fájlt a levelek közül töltöttem le, nem csak megnyitás volt,ez biztos. Írtam par oldalt, képeket raktam be,stb. Folyamatosan mentettem, mivel nem volt kérdés h hova mentsen,ezért gondolom oda mentette ahonnét megnyitottam, user\letoltesekbe.Közben azért elmentettem a doksi mappába is, mondván igy helyes.
Na most utolsó mentes után bezártam minden ok, majd ujboli megnyitas után jott a hideg zuhany, nincs meg a mai munkám, legalábbis a szöveg, a képek benne vannak. Mi a jo franctól van ez?
Volt egy nem mentett verzió de az is ilyen állapotban van, mint a doksi mappában lévő.
Van valami tippetek? A gépet nem kapcsoltam ki, hátha esetleg a memóriában kóricál valahol...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest